תג מחיר!אנונימי (פותח)
בעזרת ה' יתברך!
יום שני-עשו פשיטה על יצהר ועצרו מלא חבר'ה,והרסו את המבנה לזכרו של הרב מאיר אבשלום חי הי"ד
יום שלישי-עצרו עוד כמה,
יום רביעי-פינוי ברמת מגרון,
יום חמישי-פינוי במעוז אסתר+החרמת ציוד,ופינוי בשבות עמי+החרמת ציוד ו2עצורים,

אנחנו לא מתיאשים!
שכל אחד יקח אחריות על הצומת שקרובה אליו ויעשה משהו!!
בעזרת ה' יום ראשון כולם יוצאים לצמתים ועושים תג-מחיר!!!

שנזכה לראות בגאולה השלמה בקרוב!
והרסו קראוון באלון מורה ושתי התחלות בניהמ.ל
בכוכב יעקב וכוכב השחר
בכוכב השחר זה לא היה התחלת בנייה אל הרס מאחז בח"מליאור 1
בעל חצור מזרח

הרסו 2 מבנים (?) במעוז אסתר שליד כוכב השחר~~אני~~
הרסו ביום חמישי במעוז אסתר וברביעי בבוקר בבעל חצורליאור 1
היה תג מחיר בעוורתאליאור 1
נזק לבית קברות ערבי

שטויות...אהוד
הכיתובים בעוורתא הם כיתובים צבאיים (פלחוד, וכינויים של ח'ברה מאותה פלוגה), ברוסית ובעברית.
הנזק גם נעשה ללוחות שיש שעמדו סמוך לבית העלמין הערבי, ולא למצבות קיימות.
ככל הנראה, הח'ברה מהצבא שאיבטחו את התפילה במערת 70 הזקנים, הביאו איתם כמה בקבוקי וודקה וספריי צבע.

לכן, נפתחה חקירה של מצ"ח (משטרה צבאית חוקרת) ולא של משטרה כחולה, כדי למצוא מי החיילים שעשו זאת.

זה לא תג מחיר.

אולי גם החיילים התחילו לעשות תג מחיר...הפטיש
אולי...אהוד
לחלל קברים זו אינה דרך היהדות.השם הוא המלך!
ובכלל, שיטת ה'תג מחיר' היא פראית, ונדליסטית וברברית - וגם אם היא נצרכת לעתים, ואכן פעמים שיש לעשות בה שימוש נרחב - קצת חבל להפוך אותה ל'דגל'.

הרבה יותר אמיתי, ובהתאם גם הרבה יותר אפקטיבי - זה להדגיש את הנקודה העיקרית כיום, של: מי המלך?
ה' או ח"ו פריצי השלטון כאהוד ברק וחבר מרעיו.

תומכי המפד"ל- הבית היהודי  הם ברובם עובדי אלילים, ומאמינים שלמדינה ולחוקיה ישנו תוקף עליון יותר מאשר לחוקי בורא העולם.

לעומת זאת, ישנו ציבור גדול של עובדי ה', שבפירוש מדגיש כל העת כי חוקי הקב"ה קודמים לחוקי השלטון המתנכר.

ההיסטריה הבלתי נגמרת אליה נכנס המימסד, לאחר הנפת השלטים בכותל ובנגוהות - מלמד יותר מכל כי כפירה בסמכות המדינה ובצבאה, והעדפת חוקי התורה עליהם - מפחידים את ראשי השלטון פי אלפי אלפים מאשר עוד שדה שרוף או עוד ערבי פצוע.

ללא אלימות, וללא הסתבכויות מיותרות, ניתן לחולל מהפכה של ממש - לו רק נרצה.

הרי מספיק שבכל טקס צה"לי - יהיו 2 חיילים אמיצים המניפים שלט עם רעיון 'חזק' (ורעיונות הרי לא חסרים..) - המדינה תכנס לקסטרופה, שקשה יהיה לשער את תוצאותיה.

עם 2 הנפות שלטים גררו אחריהם הוצאת ישיבה ממסלול ה'הסדר', בג"צים ושימועים למינהם, עונשים לא נגמרים ומלל תקשורתי אינסופי - מה יקרה אם כל טקס מסוג זה יגמר במעשים כאלו?...

זו הדרך היחידה בה ניתן לנצח היום - החרמת מוחלטת של הצבא, ולמי שכבר בתוכו - התנגשות חזיתית עם המערכת.
רק כך ננצח.

חשיפה:ערוצי התקשורת זייפו את תמונות 'השחתת המצבות"אהוד
חשיפה: ערוצי התקשורת זייפו את תמונות 'השחתת המצבות'  

מה שהושחת אלו הן לוחות השיש מול מפעל
ערבי בכפר עוורתא, כאשר התמונות לא צולמו
כלל בבית קברות מוסלמי, ואפילו לא בקרבתו.

מה שלא מנע מכלי התקשורת לפרסם תמונות של
לוחות שיש ולטעון שמדובר במצבות קברים, על אף
שרואים בעין בלתי מזוינת כי אין שום קבר בסביבה.

http://rotter.net/forum/scoops1/17594.shtml
* הנק' העיקרית כיום היא ארץ ישראל. אל תבלבל אותנו.רכס רמת מגרון
יש הרבה דעות וזה לא חייב להיות סותר.השם הוא המלך!
דעות של מי? תוכל להפנות אותנו בבקשה?רכס רמת מגרון
כל רב שישאל בנושא, יגיד משהו אחרהשם הוא המלך!
אחד יגיד תורה, השני אמונה, השלישי קדושה, וכן הלאה.

לא באתי מנקודת מבט 'תורנית' במובן הפשוט של המילה - אלא מראייה פשוטה של הדבר שהכי מלחיץ את המערכת, ונראה לי שזה הדבר הזה.

תפנה אותי בבקשה.רכס רמת מגרון
בע"ה

ב"ה ניחנו בשכל תורני שנוכל לחיות לפיו מבלי שנצטרך להתנהל עפ"י אמות מידה אנושיות.

בציפיית הישועה.
שומדבר...הנק' העיקרית מאז ומתמיד היא התורה.קראתיך
וזה שטות אחת גדולה שאומרים שהנק' העקרית היא א"י,
וממנה נובע הכל-והתורה בן היתר.

זה ניראה לי אפילו סוג של כפירה..

זאת דעתי ובכיף תחלקו עלי.
שבוע-טוב ומבורך!
ח"ו. זו לא שטות. אמר את זה הרב חרל"פ זצ"השם הוא המלך!
ואם כבר הוזכר 'גפירה' - ודאי שהוא לא התכוון להפוך את א"י (ובטח שלא את המדינה) לסוג של  ע"ז - כאילו בשמה ולמענה מותר לעבור על דברים אחרים, כמו שלצערנו יש החושבים.

(הרב כהנא כתב על איש ציבור ידוע בשומרון, ששיתף פעולה עם מי שלימים החריב את גוש קטיף, בהבאת אנשים באוטובוסים לשומרון בעיצומו של יום השבת. הרי אין סתירה (וסטירה) בוטה יותר לארץ המסמלת את הברית בין עם ישראל לבורא עולם, מרמיסת אות הברית של השבת, כביכול למען 'ארץ ישראל'.

זה בערך כמו לשדוד בנק, ולהשתמש בזה ל'מתנות לאביונים'. ברור שיש להסתכל על המכלול, שהוא לעבוד את ה' ולהאמין בו, ולקיים את חוקיו, ומזה נובע הכל).
וזאת גם דעתו של הרצי"ה, בעל האם הבנים שמחה,רכס רמת מגרון
בע"ה

הרב חרל"פ שאף מתייחס לעניין התורה:

"בכל תקופה ותקופה ישנה נקודה מיוחדת, שדרך הנקודה ההיא מאיר כל הטוב ומתוכה מתנוצצים כל קיומי התורה והמצוות שבתקופה ההיא, שיודעים הם שאם יעכבו בעד הפרחתה של הנקודה ההיא ימנעו בזה כל השפעת האורה והקדושה שבאה דרך הצינור הלזה.

הנקודה העיקרית והמקור שממנו שאבו ישראל את חיי הקדושה שלהם בזמן החשמונאים הייתה בדברים שבהם מתגלה התייחדותם של ישראל...[הדברים עליהם הוטלו גזירות= לימוד תורה, קיום מצוות].

ובעקבתא דמשיחא הנקודה העיקרית היא ארץ ישראל וממנה נובע הכל, ומבלעדי ההתאחזות בה אין שום השפעה של קדושה בעולם, ואין פלא אם כל העמים רוצים לעכב בעד ביאתם של ישראל בארץ הקודש והתקשרותם בה, וכל כובד ההתנגדות שלהם היא בעיקר על הנקודה הזאת".

גם התורה צריכה להופיע דרך כלי, בדור הזה- הכלי הוא ארץ ישראל. [שגם מטרה בפני עצמה!]

בציפיית הישועה.

לדוג': רב שאומר שהעיקר זה לעורר את היהודיםהשם הוא המלך!

סתם דוגמה קטנה.
הרי יש הסוברים שאין בכלל היום מצווה של ישוב א"י, אז לשיטתם זו ודאי לא הנקודה העיקרית.
בכלל לא באתי  ולא התכוונתי לדון בנושא הזה, אלא להדגיש נושא אחר, ושוב, אין זה סותר.
הרב חרל"פ טעה. לארץ ישראל אין שום משמעותאנונימי (פותח)
כשהיא מלאה בכל הטומאה והזוהמה שבעולם. מוטב לא לבוא כלל אל ארמון המלך מאשר לבוא לארמון המלך ולשפוך בו אשפה וצואה.

ניתוק ארץ ישראל מהתורה הוא החטא הקדמון של הכפירה הציונית. והגיע הזמן לשים סוף לכפירה שלכם לפני שהיא תכלה את כולנו.
הוא היה מקובל גדול. טעו אלא שפירשו אותו לא נכון.השם הוא המלך!
הוא לא היה מודע לסכנות הציונות והחילוןאנונימי (פותח)
אם היה מטייל שעה בתל אביב של היום, היה משנה את דעתו תוך 10 מילישניות.
פחח.. תקרא מה הוא כותב ותדברקטיף שנית
"..יש לך ראיה ברורה שאין עליה תשובה,שאף אם בעל עבירה היותר גדול וכופר בכל התורה כולה, ר"ל, כעמרי שהיה מעובדי ע"ז, וכל המודה בה ככופר בכל התורה כולה, עאפ"כ זכה ותיקן בבניין העיר בארץ ישראל, לכל התיקונים שיש למצווה זו בכל העולמות העליונים.
א"כ הא לך ראייה ברורה גם על הנעשה בזמנינו , שבוני הארץ המה בעונה"ר עוזבי תורה ר"ל, אבל בטח שאינם גרועים מעמרי שהכתוב העיד עליו שהרע בעיני ה' מכל אשר לפניו, והלך בדרך של ירבעם שהחטיא את ישראל.."
"..ולא עוד אלא דנראה לי דהאיש הפשוט הזה שבונה את הארץ בלי שום כוונה לשמים, רק לטובתו- עושה בזה תיקון גדול יותר בעולמות עליונים ממה שעושה איזה צדיק, יהיה אפילו גדול שבצדיקים עם תיקון חצות שלו בבכיות וקינות על השכינה והגלות.."
(אם הבנים שמחה, עמ' סא-סב-סג, ועי"ש לפני שתתחיל לבלבל את המוח)
נדמה לי שהתבלבלת בין שני אישיםאנונימי (פותח)
אם הבנים שמחה = הרב טייטכל. מה בינו לרב חרל"פ?
זה לא משנה. מהות הדברים לא השתנתהקטיף שניתאחרונה
אז השתגעת לגמרי, בגלל זה לא רואים אותך?קטיף שנית
אל מי כוונתך?השם הוא המלך!
ואם בכל זאת כיוונת אלי אז:השם הוא המלך!
השאלה מה זה נקרא להשתגע.
אם זה לשים יותר דגש על סרבנות למשל, מאשר על תג מחיר או מאחזים - אז אולי כן.
אני לא בעד לוותר על דברים אחרים, אלא בסך הכל חושב שהעניין הזה יתרום יותר גם לדברים הללו, בצורה עקיפה.

כן, לזה אני קורא "השתגעת", נדבר מאוחר יותרקטיף שנית
לה' הוא המלךהפטיש
הנפת שלטים היא בהחלט משו חביב ואכן הוא  עשה הרבה בלגאן..
רק יש בעיה קטנה ש99$% מהמתגייסים לצבא עושים את זה מתוך נאמנות למדינה, ולא יעשו דברים כאלה, ואפילו כשהיה טקס של הנחל החרדי, עם סגן הרמטכל, ושר הביטחון, לא מצאנו שם בחור אחד  שיסכים לשים שלט, ואפילו לא לצעוק...
ולדעתי תג מחיר הוא אחד הדברים היותר מפחידים את המערכת ע"ע המסגד  לדוגמא, תחשוב שיש איום על המערכת שעל כל פינוי יכול להישרף מסגד ויכול לגרום לאינתפדה חדשה, אני די בטוח שלא יפנו כל יום מאחז..
וגם אם אתה זוכר לפני איזה חודשיים היה תקופה שכל שבוע היה פינוי,  עד שבאחד הפינויים היה הרבה תגי מחיר, והפסיקו  את הפינויים, עד שעכשיו חידשו,  ואם נתעורר בזמן  יהיה לנו סיכוי  גדול לנצח.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה