הוא עדין ציני
אצלינו זה בשילוב של רגשי נחיתות והוא תמיד הנעלב בסוף
הספורט החביב עליו זה לרדת עלי מול כל המשפחה כמה אני מקבלת לטענתו יחס עודף מחמי וחמותי (אני הכלה היחידה... השאר חתנים)
שזה הגיע לרמה שמרוב פחד שיראה כאילו אנחנו מועדפים חמןתי כבר היתה מפחדת לעשות לי מחוות בסיסיות ואני הייתי מפחדת לבקש.
זה התנפץ בשני מקרים שאחד היה מראה גדולה לכמה המצב מעוות
ובשני אני הצבתי את הגבולות שמתאימים לי.
המקרה הראשון (נשמע ממש מפגר) היה כשהבאתי מהבית תחליב רחצה כי לא העזתי לבקש שיקנו וחמותי נעלבה למה לא ביקשתי ואז הבינה לאיזה מצב מעוות הגענו,
המקרה השני היה קצת יותר כבד.
אני כלה יחידה, ומאז האירוסין עד חודש תשיעי תמיד ישנו בחדר של בעלי ולא ביחידת אורחים עם השירותים הצמודים *גם כשהם לא היו* כי הם אכסנו שם בארון חפצים שלהם כדי שיהיה להם אצל ההורים ולא יצטרכו לסחוב.
בשבילי זה אומר כל פעם להתלבש ללכת לשירותים וזה הגיע למצב בהריון של כמה פעמים בלילה.
(ד.א. אחות של בעלי במילא מסתובבת אצל ההורים שלה עם פיג'מה)
באחת השבתות בחודש תשיעי כבר נמאס לי
ובלי קשר לא רציתי לנסוע אבל המחשבה של להתלבש כל פעם כבר היתה הקש ששבר את גב הגמל.
אז אמרתי לבעלי שיברר אם הן נמצאים ולפי זה נחליט אם לנסוע (בחיים אני לא יגיד לחמותי שתגיד להם לא לבוא/שאני רוצה לבוט חבד אבל אני כן אעשה טת החושבים שלי שהנתונים כבר קיימים).
וכשהיא אמרה שהם לא באים בעקשנו להיות בחדר עם השירותים והסברנו את הקושי.
חמותי ממש התנצלה שלא היתה ערה למצב עד עכשיו ואמרה שבשמחה.
ואז ברגע האחרון הם התקשרו להודיע שהם באים לקרובי מדפחה מהצד שלו שגרים קרוב והם *רק* ישנו ביחידה.
וכשחמותי אמרה להם שהיחידה לא פנויה התחיל סיפור שאני מועדפת וכו... וירד עלי כל השבת, קרא לי הנסיכה, והכל בציניות עוקצנית.
ואז הבנתי שאני יכולה לעשות שמיניות באוויר ולקבל את היחס הכי בסיסי והוא ימצא את הסיבה לעקוץ אותי
ומאז אני עושה את שלי
ופועלת לפי הסטנדרטים שלי.
מתאים לי, אני באה, לא מתאים לי, אני לא באה.
אותו דבר גם לגבי היכולת לספוג את הציניות.
יש לי כח נםשי להתעלם ולא לתת לזה לחלחל אלי, אז אנחנו נפגשים.
אין לי כח נפשי, אנחנו לא באים אם הם שם.
אה... וגם אני כבר לא תמיד שותקת.
כבר יצא לי להגיד לו בבוטות
"זה לא ענינך"
"לא דיברתי אליך"
"זה לא מצחיק אותי"
הכי הייתי גאה שלפני חודש הבן שלי בין שנתיים ושמונה ענה לא בביטחון "זה לא נעים לי"
אז הבנתי שיש שכר לעמוד השדרה שלי