א. לא קריטי בכלל מכמה סיבות. קודם כל את תלדי בחורף אז בהתחלה גם ככה לא תצאי איתם יותר מדי, וכשיש תאומים יוצאים עוד הרבה הרבה פחות (אני זוכרת שאמרו לי את זה פה בפורום לפני שילדתי ואמרתי לעצמי שאני כן אצא, כי זה לא באופי שלי להישאר כל היום בבית. בפועל את רואה מה אני ממליצה לך;)). דבר שני, אפשר להשתמש בעגלות רגילות ולהשכיב את הטיולון לגמרי. אנחנו גם קנינו מזרונים לעגלות כדי שיהיה יותר נוח.
לנו יש בייביג'וגר סיטי מיני שאפשר להשכיב ל175 מעלות, זה נתון שכדאי לבדוק... לא חיפשנו בכלל אמבטיות כי זה מקפיץ את המחיר, גם יד 1 וגם יד 2 אז ויתרנו.
ב. אנחנו הצטיידנו לפני הלידה בעגלה, במיטה ובסלקל. אבל זה ממש תלוי אופי ותלוי במה יש לך כבר בבית. האמת שלא הספקנו להצטייד יותר מדי כי ילדתי מוקדם, אבל המקסימום שהייתי עושה זה אולי עוד כמה בגדים. אחרי הלידה, כשהם היו בפגיה קנינו עוד טיפה בגדים, מצעים, בקבוקים ומוצצים.
לפעמים בתאומים הסביבה יותר מתרגשת ומפציצה במתנות, אז קחי גם את זה בחשבון.
תחשבי מה קריטי לך שיהיה לך לפני, ומה לא נורא לך לקנות אחרי הלידה כשתראי מה את צריכה.
אי אפשר לדעת מתי באמת צריך לקנות, כי כן יש סיכון ללידה מוקדמת, אבל מצד שני את יכולה למשוך עד הסוף. זה גם תלוי בסוג התאומים שיש לך, אם את לא בהריון בסיכון ממש גבוה הכל יכול לחכות קצת (ואסתור את עצמי... התאומים שלי היו בי בי וילדתי בשבוע 32...). הייתי ממליצה שמה ששקריטי לך שיהיה מוכן כבר משבוע 32, השאר יכול לחכות.
ג. צריך לול נוסף, עוד סלקל. מעבר לזה לא הייתי קטנה לפני. אנחנו כן קנינו מנשא ממש טוב רק אצל התאומים, כדי להקל עלינו... והיו לנו 2 טרמפולינות, הן הצילו לנו ת'חיים... אבל את באמת לא יכולה לדעת מה יהיה, אז את כן יכולה לחכות עם זה לאחרי הלידה.