בדיוק ביום שבו חוגגים 8 שנות נישואים,
זכינו לבן מתוק(יש לנו עוד בת מתוקה בת 4).
אז משתפת בסיפור הלידה-
הלידה הקודמת שלי היתה בשבוע 38, לידה מאוד ארוכה, שהסתיימה בוואקום וחתכים..
הפעם עברתי את שבוע 40, והגעתי כבר ל41..
הלכתי אתמול בבוקר לביקורת, ואמרו לי שהכל סגור, אין שום מחיקה ופתיחה, ושאבוא ביום ראשון ישר לבית חולים..
חזרתי הביתה ועשיתי מלא כביסות וסדר, והתחלתי לחשוב על התארגנות לשבת..
אחותי באה לעזור לי, ונשארה לישון אצלינו (זה היה ממש נס..)
הלכתי לישון והתעוררתי ב12 בלילה באי שקט והרגשה פנימית לא טובה, ניסיתי לשתות משהו, לאכול, ישבתי קצת בספה, ועדיין לא נרגע,
ב12 וחצי נכנסתי למקלחת, עשה לי ממש טוב, אבל כשיצאתי הרגשתי תחושת כובד כזאת, וצמרמורות לא נעימות, קצת רעידות של הגוף, הערתי את בעלי והוא התקשר למוקד אחיות, בינתיים אני ישבתי על כדור פיזיו ועשיתי סיבובי אגן, לקח קצת זמן עד שהם ענו,
ובאחת בערך הם ענו ואז גם הרגשתי שמתחיל לחץ בגב, הם אמרו שכדאי לצאת לבית חולים עם אמבולנס כי ברכב אנחנו צריכים לסוע 40 דקות לבית חולים הקרוב.. הערנו את אחותי והסברנו לה את המצב, היא עזרה לי להתארגן ובעלי הזמין אמבולנס,
האמבולנס הגיע ברבע לשתיים, עלינו עליו ויצאנו לדרך..
בדרך שכבתי על הצד, ופתאום אחרי שהייתי כל הזמן הזה בלי צירים בכלל הרגשתי ציר מטורף, ברמות שפשוט צעקתי לנהג שיסע מהר... באמת הוא הדליק סירנה והתחיל לטוס..
אחרי בערך 10 דקות הרגשתי שוב ציר מטורף, ואז הרגשתי פקיעה קטנה ומים נוזלים ממני, אמרתי לבעלי, והוא צעק לנהג שפקעו לי המים, הנהג אמר לי לנשום ולא ללחוץ, והפרמדיק התחיל להוציא ערכת לידה..
אחרי עוד 10 הרגשתי ציר בעוצמה חזקה פי 10 מהקודמים ופשוט לחצתי בלי שליטה.. וצעקתי שאני לוחצת. הנהג צעק לי, חכי, תנשמי, אנחנו נכנסים עכשיו לחניה של המיון נשים..
האמבולנס עצר ושניהם ירדו וטסו איתי לבתוך, תוך כדי שהם צועקים, יולדת בלידה פעילה, לזוז לזוז.. ראיתי אנשים זזים כזה מהר...
הכניסו אותי למיון ועזרו לי לעבור למיטה באחד החדרים בקבלה.
הגענו לשם ב2:20,
נכנסו 2 מיילדות, ואמרו לי קדימה, התינוק שלך רוצה לצאת , תעזרי לו,
אמרתי להן- רגע, אתן לא בודקות אותי, באיזה פתיחה אני? (עדיין לא האמנתי שיכול לקרות לי דבר כזה)
והן ענו- אין מה לבדוק, הראש כאן.
היה ציר אחד, ולחצתי, ועוד ציר, ואמרו לי לעשות פו פו פו ואז אני שומעת את המיילדת אומרת, יופי הוא מסובב עכשיו את הכתף השניה, ואני כזה- מה לא הבנתי?!?!?! כבר יצא?!?!?!
2:30הוציאו אותו והניחו עלי, הייתי בהלם ובכיתי וצחקתי ביחד, ביקשתי שיקראו לבעלי (הוא הלך לרשום אותנו ולא הספיק את הלידה..) היינו ביחד עם התינוקי, ואחרי שעה בערך העלו אותנו לחדר לידה לשקילה, וכמה בדיקות..
זהו, חוויה מדהימה וניסית באמת,
תודה למי שקראה ונתנה לי עצות💗💗💗