ולא ככ יכולנו כי לא הייתי במיטבי, מה גם שהשתחררתי בערב כיפור ונשארנו בבית שלנו עם כל הילדים וצאת כיפור זה לבנות סוכה בחמישי ושישי.. ואז שבת, אז נסענו להוריי כי לא היה לנו כלום בבית...
וצאת שבת בדרך חזרה הביתה, עצרנו לקניות, נשארתי באוטו להניק את הקטנה, הילדים נרדמו, ובעלי יצא לעשות קניות..
חזרנו לבית בצאת שבת שפוכים ועמוסים ולהתחיל להתארגן לחג סוכות וכו.. בבוקר של יום ראשון בעלי מגלה כי הסוכה שבנה ביום חמישי ושישי התפרקה והברזלים הלכו.. מזל שמכרו פה לידנו אז הוא הלך לקנות והרכיב מחדש..
קיצור מלא זמן עבודה כשאני לבד בבית עם ארבעת הילדים אחרי לידה ברוך ה'.. ולהתארגן לחג סוכות שחל למחרת בשני שלישי..
כמובן הוא עזר עם הבישולים והכל..
ואז ביום שני למחרת, ערב חג, חמותי מתקשרת אליו להזמין את עצמה ואת חמי וגיסתי עם בעלה ו3 הילדים אלינו ליום רביעי אחרי החג.. בעלי אמר שלא ככ מסתדר לנו.. היא אמרה לו- מה, אתה לא רוצה שנגיע?
אמר לה- לא אמרתי את זה, פשוט לא מסתדר.. אמר לה שאני אחרי לידה וכל הזמן במיטה ומניקה.. אז היא אמרה- לא תהיה לנו עוד הזדמנות.. עכשיו יש לנו הזדמנות..
קיצור לא הסתדר לנו והם לא הגיעו..
כשבעלי ניתק את השיחה, דיברנו על זה שבאמת לא טיימינג מתאים.. זה היה שבוע מאוד עמוס והיינו חייבים את המנוחה מכל מה שעברנו בשבועות שלקראת הלידה..
וציין שבכלל לא מתאים שהם יגיעו יחד עם אחותו וכל המשפחה שלה כשממילא אין לנו קשר איתם.. אבל נניח שבסדר, היא רוצה לבקר, זה לא הטיימינג..
כי הם מגיעים שעה וחצי נסיעה, וצריך לפתוח שולחן בשבילם.. הם לא באים לביקור של שעה..אלא לכל היוםםם.. אז זה לא רק לדאוג לאוכל וכיבוד וכו, אלא גם מי יישב איתם כשאני בחדר כל היום בהנקה, במקלחת שלי,בשירותים, שטיפות וכו... ממש לא מתאים מכל הכיוונים..
כאילו מה אתם מזמינים את עצמכם לשבוע אחרי הלידה ומגדירים את זה שאין עוד הזדמנויות, הרי אתם יכולים לנסוע בתחבצ , אין חלילה בעיה כלשהי.. פשוט מנצלים את האפשרות שהייתה להם- רכב גדול ממישהו, והבעל של גיסתי שיכול לנהוג ולבוא לפה.. אבל מי אמר שיולדת אחרי לידה צריכה משפחה שלמה..
אחרי כל הלידות הם הגיעו פשוט לביח, לביקור קצר וזהו..ככה יש גם שעות מסודרות ואת לא צריכה להתחיל להתארגן בלארח אנשים..
קיצור הכל כתבתי בפוסט קודם כשכל זה היה והייתי חייבת לפרוק..
והיום יצא לי לשאול את בעלי בערב, אם הוא מאוכזב וכו, כי הוא לא פתח בפניי שום דבר בנוגע לצד שלו שלא הגיעו לבקר בכלל מאז הלידה..
הם הציעו רק את האופציה הזו וזהו.. ומאז לא דיברו איתנו כלום, אפילו לא מתקשרים לשאול איך אנחנו ומה איתנו..וכמובן לא לבקר..
כשהם רוצים הם נוסעים גם במונית ספיישל, אין בעיה..
אז בעלי אמר לי שהוא לא רוצה להרחיב בעניין כי זה גם ככה לא ישנה כלום.. ושכן הוא מרגיש באסה או אכזבה מכך שלא הגיעו במועד אחר.. שלא עשו שום מאמץ להגיע לבקר. הם לא אנשים עובדים, הם יושבים בבית יוצאים לקניות סידורים וכו מידי פעם אבל בתכלס הם בבית.. וכלום, אין שום התעניינות מצידם, ממש זלזול..
וגם אני מרגישה את זה הזלזול הזה מצידם..
ואני ממש לא יתעלה על עצמי לארח אנשים שבוע אחרי לידה רק כי יש להם הזדמנות.. סליחה, הבן שלכם (הבכור!), בביח עם אשתו אחרי לידה, אז תבואו תבקרו.. מה אתם מתקשרים כשאני מאושפזת במחלקת יולדות, להגיד שתבואו בעוד שבוע?!? כאילו וואט??! לא אכפת לכם מהבן שלכם?? חצי שנה לא ראיתם אותו!! הבנאדם עבר דירה לא באתם לבקר.. נולדה ילדה עכשיו לא באתם... ממש מרחמת על בעלי.. נטו. בכל הסיפור הזה.. שאמא שלך שהביאה אותך לא אכפת לה ממך... איך קורה דבר כזה?!?! ( ויש רק עוד אח אחד בסיפור, שהוא בצבא.. אז משפחה מצומצמת...)
לא מבינהה... כל הרגשות מתערבבות לי...
מדכא אותי שזו המשפחה שלו.. ויוצא לי לחשוב על זה המון.. במיוחד עכשיו בתחילת חופשת לידה כשיש זמן עם עצמך למחשבות...

)