בהמלצת הפורום אני המשכתי לצאת איתה למרות כל מיני תכונות שפחות התאימו לי. היא מאוד שקטה וקשה לה להיפתח, כשהיא מדברת זה יותר על דברים רוחניים כאלה ופחות על המציאות שיש עכשיו.
בגלל שיש בה כל כך הרבה חסד ואנחנו מסכימים בערך על כל נושא בעולם אז אני ממשיך לצאת איתה וברוך ה' יש לי כבר רגשות ורצון להמשיך.
לפני שבוע הגעתי אליה הביתה לארוחת ערב בפעם הראשונה ושם הכרתי את אחותה שמבוגרת ממנה בשנתיים ועדיין רווקה. היא בדיוק כמו אחותה רק בלי העניין של השקט והביישנות. גם בלי שהיא בכלל הכירה אותי היא דיברה בחופשיות ויצא מצב שדווקא אני הייתי הרבה יותר נבוך מהסיטואציה והרבה יותר שקט ממנה.
מאז נפגשתי עוד כמה פעמים אבל הראש לא מפסיק להגיד לי "אוף למה אני דווקא איתה ולא עם אחותה". נכון אין שום סיכוי שבעולם אני אוכל לצאת עם אחותה אבל עכשיו כשראיתי אותה הבנתי כמה אני בעצם מתפשר ואומר לעצמי "זה לא נורא שהיא ככה כי יש בה גם דברים שאתה כן אוהב". אבל אולי זה לא נכון להתפשר אם כל החיים אני תמיד אחשוב "מה היה קורה אם דווקא את אחותה הייתי מכיר קודם"...
שלא תטעו אין לי שום רגשות לאחות אבל אני פשוט חושב שהיא יכולה יותר להתאים לי.
אוף איזה תסבוך וזה עוד בפעם הראשונה שאני מגיע לשלב הזה ולא נחתך אחרי 3 פגישות מקסימום...