שלום חברים, הודעה קצרה ברשותכםהָיוֹ הָיָה
יש ניק מסכן, אומלל וחסר חיים, המכונה ''בנות לא לריב''.
לניק הזה יש הפרעה נפשית שגורמת לכך שהוא יסב הנאה מהתחזות לניקים אחרים כדי להביך אותם. כמה וכמה ניקים כבר סבלו ממנו, ועכשיו הגיע תורי.
הוא עובר בין הפורומים בניק שנראה כמו הניק שלי, וכותב הודעות מטופשות.
אז אתם פשוט מוזמנים - כל פעם שמשהו נראה לכם מוזר - להכנס לכרטיס האישי, ולראות שמדובר בניק שלא קשור אליי.
זה הכרטיס, וממנו לעת עתה מדיעות ההודעות הקטנוניות האלו: @‍נשמה כללית ‍
סביר להניח שבהמשך הוא יפתח עוד... אז פשוט תבדקו על ההודעות עצמן.
לילה טוב.
נערך‍נשמה כללית ‍
עבר עריכה על ידי ‍נשמה כללית ‍ בתאריך י"ג בחשון תשפ"ב 04:25
נערך
..‍נשמה כללית ‍
עבר עריכה על ידי ‍נשמה כללית ‍ בתאריך י"ג בחשון תשפ"ב 04:25
נערך
אני רואה שאתה ממשיך להתמם ידידי‍ ‍בנות לא לריב
אחרי שמחקו לך את הודעת ההתרסה, שבת וכתבת אותה שנית:

איכס - צעירים מעל עשרים

אל לך לבוא בטענות אלא לעצמך.

תכנה אותי באיזה שם גנאי שתבחר, אינך מזיק לי כלל. אמת אני אומר לך- לא ישאר דבר משכרך בשמיים אחרי 120 כי הכל יאבד על הקללות והלשון הרע. עם זאת, אני אוהב אותך מאוד ומחבב אותך כשאתה כותב לעניין ולא מתסיס את הפורום בהודעות כדוגמת ההודעה למעלה. ולכן, אני מוחל לך בלב שלם ומזמין אותך לפתוח דף חדש. מניסיון זה לא עובד , אבל אני מנסה.

וַיֹּאמֶר הַמֶּלֶךְ מַה לִּי וְלָכֶם בְּנֵי צְרֻיָה כי [כֹּה] יְקַלֵּל וכי [כִּי] יְהוָה אָמַר לוֹ קַלֵּל אֶת דָּוִד וּמִי יֹאמַר מַדּוּעַ עָשִׂיתָה כֵּן.
תענה לענייןחצילוש
אתה מתחזה או לא? בהתנהגות לא נאותה שלו בפורומים יש מי שמטפל ומזהיר, וכפי שאתה רואה לא עושים לו הנחות. אבל להתחזויות אין מקום. זו גניבת דעת. עוגמת נפש. גרימת בלבול. גזל זמן שלי שבמקום לעשות את כל מה שיש לי, ולא משעמם לי בחיים בכלל בתור אמא וסטודנטית, אני צריכה להתעסק בחיפושים, מחיקות וחסימות. אז דיי. אף אחד לא טוען שאתה מקלל, אלא שאתה מתחזה. ואת זה תפסיק, בבקשה ממך.
ולמי שחיפש ראיה שזה הוא -הָיוֹ הָיָה
שימו לב שיש כאן שתי הודעות של ''נשמה כללית'' שנערכו, ובשתיהן לא מדובר בי, כפי שרואה מי שנכנס לכ''א.
ולמרבה הפלא, דקות בודדות לאחר שהן נערכו - נכתבו שתי ההודעות הבאות מטעם התינוק האמור. צירוף מקרים מושלם, מה?
כמובן. מה שקרה פה הוא פשוט מאוד, ומי שלא ריענן את העמוד עדיין - יכול לראות את זה: בהתחלה - מה שכתוב כעת מהניק המקורי שלו, נכתב בטעות על ידי התינוק מהניק המתחזה שהוא פתח, הוא שכח לעבור ניק.... ואז הוא קלט את הפאשלה, מחק את מה שהוא הגיב מהניק המץחזה לי, וכתב את זה מחדש מהניק המקורי לשלו.
אז מה לעשות, למרות הצילים היפות שלו, המוסר שהוא מחלק לי בחינם, והניסיון להראות כמה הוא ערכי וישר יותר ממני, ממש קדוש מעונה.... העובדות מדברות בעד עצמן. מדובר בו, תינוק וטיפש חסר חיים, שעסוק בלהתחזות אליי ללא הרף.
הלכך, אתם עדיין מוזמנים להמשיך ולבדוק בכרטיס האישי, כדי לוודא מה שלי ומה שלו.
יום נעים לכולם.
הערה-הָיוֹ הָיָה
בנתיים ההודעות ההן מהניק המתחזה נמחקו על ידי ההנהלה, אז עכשיו לא רואים אותם.
בפורומים אחרים זה עדיין ככה, למי שחשוב לו לראות במו עיניו.
שימו לב-הָיוֹ הָיָה
כיוןן שהוא הגיב להודעות האלו, זה מופיע לו בכ''א, אבל כיוום שמחקו את ההודעות שלו - נותרו רק ההודעות האלו, שלי עצמי, מוצגות שם. מה שיכול להמשיך את הבלבול ולחשוב שהוא כתב אותן.
אז תתעלמו מהכרטיס שאליו קישרתי, אין בו עכשיו כלום חוץ מתגובות אמיתיות שלי, למרבה האירוניה, כי הוא הגיב להם....
פשוט בכל ספק תכנסו לכ''א של כותב ההודעה ותראו אם זה אני או לא.
הקפצה, חשוב לשים לבהָיוֹ הָיָה
נפתרה התעלומה..The Lion
אכן כן‍ ‍בנות לא לריב
התעלומה היתה שהודעה של נשמה כללית נמחקה מפורום צמ״ע , ולאחר מכן הוא כתב אותה שוב, וגם היא נמחקה.

אגב, הוא פתח שרשור דומה לזה אחת לאחת בצמ״ע ולאחר דין ודברים עם ההנהלה, נמחק השרשור כי הוא פשוט פייק ניוז טהור .

כרגע גם המנהלת שלכם @חצילוש מקבלת הסבר למה שהתרחש, ולכן גם שרשור הפייק הזה , ימחק.
בבקשה תפסיקו את ההתכתשות הזאת על גבי הפורוםחצילושאחרונה
זה ממש לא מתאים לכאן. אני נועלת
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך