במהלך ההריון דיי חפרתי כאן על ההבדל במשקלים בהערכות משקל וחשוב לי לספר לכן איך זה נגמר כדי שאם מישהי תחווה את זה זה ייתן לה תקווה ויריגע אותה.
אז החלטנו על צלסטון רק בשבוע 33, מאחר ולא היו שום נתונים קליניים שאני הולכת ללידה ורצינו שזה ישפיע כמה שיותר.. ובכל מקרה לבסוף לא היינו צריכים ,אבל אם ממליצים לכן, ויש סימנים קליניים ללידה- תקבלו את הזריקה!!
בכל מקרה, בהערכת המשקל האחרונה באיכילוב בשבוע 34 הבן היה במשקל 2.1 והבת 1.3 , אמרו לנו שכל עוד הזרימות תקינות הם רוצים ליילד בשבוע 36 אז המתנו..
בשבוע 34+5 לאחר כאבי צירים שהיו לי ללא פתיחה החליטו לעשות בחדר לידה בדיקת זרימות וראו שיש האטה לקטנה, והחליטו על ביצוע ניתוח דחוף כך שהוציאו מישהי מחדר הלידה... אני לא רציתי קיסרי כי הבן הןא ראש והוא הראשון אבל בגלל הזרימה זה סיכון ממשי בשבילה אז בחרתי בקיסרי..
הניתוח היה טראומתי ומי שניתח היה הפרופסור שליווה אותי משבוע 10 ללידה וכל צוות הניתוח שונה לצוות בכיר בגלל המורכבות.
לא הספיקו אפילו להרדים מספיק כך שהרגשתי ןגם לבסוף המרדימה התנצלה בפניי..טיפ, תהיו רגועות כמה שאפשר .
לבסוף, הוציאו את הבן במשקל 2.66 והבת במשקל 1.1 , כן פער משוגע.. אבל שניהם בכו ויצאו בסדר אבל ישר לפגייה..
הבת לא נזקקה לשום תמיכה ואילו הבן היה צריך קצת תמיכת סיפאפ ל3 ימים (כנראה בזכות הצלסטון הם לא היו זקוקים)..
הבן יצא מהפגייה לאחר 8 ימים והבת עדיין שם כי צריך לצאת במשקל 1.92 (כרגע, אחרי 3 שבועות היא 1.8)
אז.. למי שעקבה היה לי חשוב לעשות את סגירת המעגל ולומר שהבת יצאה במשקל הזה בגלל השתרשות השלייה במקום פחות טוב אז לא בהכרח זה אומר שיש בעיה אם מלחיצים אתכן...
וכמובן רציתי להודות לפורום, על זה שהבנות כאן כלכך תומכות ומכילות, אצלי אף אחד לא ידע שזה תאומים ושאמא וסבתא שלי באו אחרי הלידה הן היו בהלם חחח , אז אתן הייתן בשבילי..

)