אנסה להסביר איך אני רואה את זה, בעייני זה פחות פגיעה אישית, יותר מסתכלת על זה כעבירה כמו כל עבירה.
אמנם אני לא גבר, אבל מדיבור עם בעלי אני מבינה שזה מגיע ממקום מאד שונה מאהבה שלו אלי והמשיכה אלי.
זה יצר תאוותני שנמצא שם כל הזמן גם בלי סירטונים או תמונות ( כמובן שזה מגביר ומעורר).
זה ברחוב, בדימיון, בכל מקום, אין לך באמת אפשרות לשלוט בזה.
לא מצדיקה לרגע.
פשוט מנסה להפחית את תחושת הפגיעה האישית בך ומנסה לתת הסתכלות שונה.
זה לא תחליף אליך, לא תחרות, בכלל לא יושב על אותו מקום וגם לא היית רוצה שישב על אותו מקום, הוא לא מונע מרגש טהור או אהבה.
תחשבי על המצווה שהכי קשה לך, צניעות, כיבוד הורים, לשון הרע, אמונה וכו׳
ועכשיו תחשבי שבעלך היה עוקב אחרי כל נפילה שלך באחת מהעבירות האלה, מוכיח אותך ולוקח את זה אישית.
מבינה שזה לא על אותו מקום בדיוק, וזה נתפס כבגידה, תדברי פתוח עם בעלך ותראי שתופתעי.
תראי שהוא מאוכזב מעצמו יותר ממה שאת מאוכזבת ממנו.
והוא רוצה אותך פי אלף על כל תמונה אחרת. הוא צריך אותך קשובה ומבינה.
יכולה להגיד לך מהנישואים שלי, מדברים על זה מאד פתוח, ומאד מכיל, אני יודעת שבעלי לא רוצה ללכת לשם, ועושה מה שהוא יכול כדי לא להגיע לזה, יודעת שהוא רוצה אותי.
ומיוזמתו הוא עשה חסימה (גם לפני החתונה) ומיוזמתו הוא מבקש לצפות בסרטים נקיים איתו או להעביר חלקים,
ועדיין אני יודעת שהוא יכול ליפול ואולי נופל ולא כי הוא חיה חסרת רסן, הפוך, הוא בן אדם אנושי שטועה.
אני בטוחה באהבה שלו אליי במאה אחוזים, בטוחה שהוא חושב שאני הכי יפה, הכי מושכת, בטוחה שהוא רוצה אותי על כל אחת אחרת, הוא נותן לי להרגיש את זה.
ויש פעמים שהוא אומר לי ״קשה לי כרגע עם זה, תעזרי לי״ ואני שם, אם זה להגביר חסימה או לשפר את הקשר הזוגי.
בעייני פגעת לו באימון לא פחות, חיטוט בדברים אישיים (ועוד בהיסטוריה) אצלי לפחות זה קו אדום.
הייתי ממליצה לך כן לדבר איתו על הנושא כדי להבין מאיפה זה מגיע ומה אפשר לשנות.
זה יעזור לשניכם .
בלי האשמות ״ראיתי שראית כך וכך״ או שיפוטיות, יותר לפתוח על זה דיון באופן כללי.
זכותך להיפגע, אבל ממליצה בדיוק עכשיו להשתמש בחוכמת נשים בנתה ביתה.
זה בדיוק הזמן.