נריה אופן: מפקד המחלקה היהודית בשב"כ הוא חובש כיפהמעוז אסתר

שלום ליהודים.
לפני כמה שעות הוגש לי צו הרחקה בחתימת אלוף פיקוד המרכז אבי מזרחי. בצו זה – שהוא מנהלי, ללא משפט וללא חומר ראיות – מגרש אותי אלוף הפיקוד מביתי ביצהר ואוסר עלי להיות באזור יהודה ושומרון למשך שלשה חודשים.
בזמן האחרון לא עסקתי בשום פעילות הקשורה לתחומי ההתעניינות של המחלקה היהודית בשב"כ. הסיבה היחידה האפשרית להוצאת הצו הזה היא שאתמול בשעות הבוקר פנה אלי אלעד מאיר, רב ומחנך מהישוב חרשה, וסיפר לי שהשב"כ איים על אבא שלו בפיטורין ממשרה ממשלתית אם בנו לא יחדל מפעילותו בגבעות ובמאחזים, ואיים גם על אשתו בכך שיפעלו באופן "אגרסיווי", כלשונם, נגד בעלה אם לא יפסיק.
אמרתי לו שהתנהגות מכוערת כזו לא עוברת אפילו אצל חובשי כיפות קטנות. מפקד המחלקה היהודית בשב"כ הוא חובש כיפה כזו, מאחד מישובי יהודה ושומרון. הצעתי לו להביא את בני משפחתו לבית הכנסת באותו ישוב בשעת מנחה-מעריב, ולספר לתושבי הישוב על כך ששכנם אחראי לפשע הזה.
מלבד עצם ההתנהגות המזעזעת בה שרות הבטחון עוסק בשטויות – מקומם שפונים לאב ומנסים לפגוע בו בגלל מעשים של בנו.
בתגובה קיבלתי את הצו המנהלי, אליו מצורפת גם בהילות חסרת תקדים: תוך 48 שעות עלי לעזוב את ביתי, את ששת ילדי, ואת אשתי שעומדת לפני לידה.
על פניו הייתי צריך להיכנס ללחץ – אבל אני לא מתרגש. זה אמנם לא נעים לאשה ולילדים, אבל ברור שזה מלמד על כך שהמחלקה היהודית איבדה עשתונות, וכשאני רואה את ההיסטריה שלהם אני מבין שראש המחלקה היהודית מפוחד ולחוץ הרבה יותר ממני.
אני מעריץ של הבן אדם הזהאנונימי (פותח)
איזה צדיק אף פעם הוא לא מתרגש מההתנכלויות החוזרות ונשנות של המערכת אליו.

*** ****** מכפר אדומים!הפטיש
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך כ"ג שבט תש"ע 16:24
כולם מוזמנים לדבר עם שכניו ולהסביר להם על מעלליו של השכן...
הפגנה מול הבית שלו..שיח השדה..
יום ראשון בעזרת ה' יתברך!
 הפגנה מול הבית שלו כולם לבוא
אבל מה השם שלו?אנונימי (פותח)
*** ****** מכפר אדומיםאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך כ"ח שבט תש"ע 11:29
צריך לברר..אבל אצל מי אפשר?שיח השדה..
צריך דחוף לטפל בבנאדם המחופף הזה..ה' יעזור לו לחזור בתשובה שלמה!!
סע לכפר אדומיםשמאלני גאה
ותחלק פלייארים לכל השכנים, לא חייבים את השם שלו, אבל אני מעריך שהרוב שם ידעו במי מדובר, כבדרך אגב מישו היה שם השבוע וההוא יצא אליו וצעק עליו, והחבר שלנו צעק עליו בחזרה, עד שהוא הזמין משטרה..
בכל אופן חשוב מאד לפעול נגדו, כי יש סיכוי שהוא יעזוב כמו בנצי קסלר...
יש לך אולי דוגמא של הפלייירים?שיח השדה..
יש בקול היהודי פלאייר לדוגמאאנונימי (פותח)
אבל נראה לי שחילקו כבר את הפלאייר הזה אצלו
לא נורא, תמיד טוב לחלק עוד!שמאלני גאה
אם ימשך הלחץ זה מאד ילחיץ אותו, וגם אם הוא לא יעזוב את העבודה, הוא יעזוב את מקום מגוריו...
בן ציון וקסלר הוא מקרה  שונה.צחקן
בעז"ה.

אני לא מכיר אותו בכלל - אבל ממה שתיארו הוא יהודי ממש טוב שחשב שזה יחלוף ולא יקרה כלום, משהסתבר לו סופית שלא - לאחר לחץ מצד המנהל שמחפש הכשרים מצד אנשים רציניים (הוא מוהל, נכון?) - אז הוא החליט שלא.

מידיעה קצת על כאלה שעובדים אצל הממסד בהגנה על ארץ ישראל, הלחץ ברגע שהמערכת משנה כיוון הוא מאוד קשה. הוא מופעל על ידי המערכת בשלושה כיוונים:

א. איומים - אם תעזוב, אנחנו נפגע לך ... (ויש במה לפגוע-פיצויי פיטורין)
ב. התעללות של ממש - תעזוב פה, לא רוצים איתך.
ג. כמו א', אבל הגזר: הגדלת משכורת.
ד. כמו א', אבל בלי גזר ובלי מקל: הבטחה שאחרי התשעה חודשים שתסתום את האף המערכת תחזור לעבוד לטובת היהודים.

ב' קיים רק במקרה שלא צריכים את חובש הכיפה להכשיר את השרץ. השלושה האחרים באים ביחד, כל אחד מ"בוס" אחר.

המצב של בן ציון וקסלר לא היה פשוט. מרגע שהוא הבין שמרמים אותו בעזרת ד' (ויתכן גם שבעזרת א'- וג').
הוא פרש.

אני לא מכיר אותו בכלל. אני רק משער מה היה על סמך יהודי אחר שהכרתי שעף משם על רקע השמאלנות והגועל נפש שעוללו לו חבריו לעבודה.

אני מאחל להם כמעט כל רע.
בנצי קסלר, זה השם.רכס רמת מגרוןאחרונה
מי השם שלו?אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך ל' שבט תש"ע 09:15
*** ******?

(עריכה: צא"פ)
לא נראה לי שזה הוא לפי המאמרים שהוא מפרסםאנונימי (פותח)
זה לא,אבל היית דיי קרוב תאמת גדי .
(בשם משפחה יותר)
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך