שאחרי כל העדויות נגדו ככה כתבו עליו? (אתר של חרדים)

שאחרי כל העדויות נגדו ככה כתבו עליו? (אתר של חרדים)

אני לא אכנס לכתבה הספציפית הזו, או לסוגיה האמתית האם הוא אשם או לא. זה לא ענייני. אבל המשפט שדה שנעשה כאן הוא מביש ועצוב. משפט ההמונים בככר העיר הוא דרך ברברית להכריע בסוגיות העולות על הפרק.
ושלא תבינו לא נכון, אם אדם מסוים אשם הוא צריך להיענש בכל חומרת הדין אבל א. מגיע לכל אחד את יומו בבית המשפט. אי אפשר לתת או לקחת את תפקיד השופטים לכל אחד בככר השוק. יש ערוצים מקובלים בדיוק בשביל המקרים העצובים והמזעזעים האלה. כחברה, אנו מעניקים כח לרשויות החוק (בין אם אנו אוהבים אותם ובין אם לאו, ואם לאו, עלינו לתקן ולשפר אותם). אני לא יודעת ב100 אחוז שהוא אשם ואפילו אם יש שני אחוז סיכוי שהוא זכאי מגיע לו משפט הוגן. בשביל זה יש משטרה ואני מכירה אישית אדם שהעלילו עליו עלילת שווא שמשכו את התביעה, הוא באמת לא עשה כלום- את עוגמת הנפש והבושה אי אפשר למחוק! ב. עוול לא מתקנים בעוול. שיימינג ציבורי, בניגוד לעשיית משפט צדק, פוגע בחפים מפשע. ילדיו של העבריין, גם אם נצא מנקודת הנחה שהוא עבריין גרוע יותר ממה שהתפרסם עליו, הם חפים מפשע לגמרי, אין שום הצדקה להרוס את חייהם. הענשת הפושע ואפילו בעונש החמור ביותר צריכה להעשות מתוך נסיון לצמצם עד כמה שאפשר את הפגיעה במשפחתו שלא עוותה ולא פשעה. בדרך הברברית של השיימינג הציבורי נשמותיהם החפות מפשע של הסובבים את העבריין לא נלקחות בחשבון.
ואם תטענו, יש גם את הצד של הנפגעים, אענה ואומר: עלינו כחברה וכבודדים לתת לנפגעים יחס של אמפתיה, הבנה ועזרה. עלינו כחברה לייצר מערכת אכיפת חוק ושפיטה שתחמיר עם עבריינים ותעניש אותם כראוי להם, אבל, כפי שכתבתי, תוך מיזעור הפגיעה במי שלא חטא ומי שלא פשע. רגש הנקמה של הנפגעים אינו מצדיק מעגל נפגעים חדש שלא עשה דבר.
חוצמיזה שאת באמת מכעיסה.
את לא נפגעת ממנו ואין לך זכות למחול לו או לחמול עליו בשביל הנפגעות.
זה נקרא הצדקה.
אני גם לא פצל"ש אני ניק לא מאוד פעיל אמנם אבל לא פצל"ש. כתבתי מפורש שאם הוא עשה אין הצדקה.
עניים.
הוא הביא את זה על עצמו.
והסיפור לא התפוצץ עד שהיו הוכחות שהוא אמיתי.
לא כך מנהלים דברים
שאלו יהיו התוצאות. ומגיע לו קצת לסבול.
כי ככה כולם...
אמרתי שהוא ידע את ההשלכות.
לנו אין שליטה על מה שקורה ברשת.
ואנחנו כן צריכים לגנות בכל תוקף את המעשים שלו. הרשת היא הדרך לעשות את זה.
כואב. אבל זו המציאות.
ומי שמך להחליט שהוא כבר בוודאות אשם? יש לך נתונים? הקלטות שנמצאות אצלך? שוב אם מישהו אכן אשם שיענש אבל ודם כל משפט הוגן
למרות שידע בברור שיסבול.
הוא ידע היטב שהמשפחה שלו והסביבה שלו תיפגע מזה.
וכן. שמעתי עדות ממישהי.
מספיק בשביל להאמין שזה נכון.
ויש הקלטה, בשרשור השני, שזעזעה אותי.
אמרתי שצריך לנדות אותו. בפירוש.
(אא"כ הילדה מצדיקה את אבא שלה, ואז צריך לנדות אותה בדיוק כמו שמנדים כל אחד שתומך/מצדיק/מטייח את האונס הזה במישרין או בעקיפין)
גם למי שיעשה את זה יש פחות הרתעה, וגם למי שירצה להתאבד אחרי דברים כאלה.
זה הרשתות החרדיות.
וזה בהחלט מגעיל.
אז אולי כן כדאי שתקראי מה שכתבנו.
אם אחר כך יהיו לך עוד שאלות- בשמחה!
אני פשוט לא מרגישה טעם לחזור על מה שכתבתי כבר.
כנראה שזה לא מפחיד אותי...
עניתי על זה שם והסברתי למה.
שאם כל אחד שעושה רע,
כשימות, נדבר עליו טוב, או לא נדבר עליו רע,
ההיסטוריה של עמ"י הייתה שונה, ולא היינו יודעים שישו אדם רע,
או כל רשע אחר, תבחרי לך מי שאת רוצה.
אין עניין לטייח את האמת.
לא לדבר סרה על המת זה יותר בעניין של בנאדם רגיל, שכמו כל אחד, התפתה לפעמים ליצר הרע, לא בצורה קיצונית!
ציפיתי ממך האמת להבין את המורכבות ולא להיסחף לשיח המיינסטרימי המלטף.
כעיקרון מצווה אפילו לדבר עליו (כמו שטונה צוטטה אותי- עבירה זה וודאי לא).
למה מצווה? להעלות מודעות ולהרתיע פושעי מין פוטנציאלים.
זה שהוא התאבד זה מהלך מתוכנן. הוא התכוון להשתיק את הסערה. עוד שבוע כולנו נשכח ממנו ורק הפגועות תשארנה עם הסריטה לכל החיים. אני רוצה לפחות למוות הזה תהיה תועלת אחת. שאדע שלמרות שהוא לא ביקש סליחה הוא לפחות העלה לבנות והורים את המודעות לפגיעות מיניות.
וכואב לי שהציבור החרדי נגרר לשיח מטייח בסטייל 'לא מדברים סרה על המתים' או 'לשנוה"ר' ו'מי אנחנו שנשפוט'.
לא חמודים מצווה עלינו לשפוט. יש לנו שכל בשביל להיות שיפוטיים ולהבין מה נכון ומתי. ואם אנחנו נטייח שוב (כמו תמיד אחרי הכל) נשלם על זה ביוקר. ובעיקר נשתיק עוד הרבה פגועות (גם מאנשים אחרים) שתפחדנה להתלונן. כי אם זה היחס מצד המיינסטרים- אז למה שתעיז לעשות צעד מספיק קשה כמו לדווח ע"כ למשטרה אם אף אחד לא יאמין לה?
צריך עכשיו לדבר עליו. לגבות את הפגועות בשביל שהגועה הבאה תעיז להתלונן. בשביל הבנות שלכם שתגדלנה בציבור החרדי.
זה לא בסדר לקרוא לו ככה אחרי שהוא כתב במכתב שלו את הרב שמואל אליהו והוריד את ''הרב''
הוא אנס!!!!!
נראה לי שזאת בעיה קצת יותר גדולה.
קורא ממעמקיםכל אחד ומה שמזעזע אותו😅
הזה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!