נירצח יהודי בצומת תפוח כולם כולם יוצאים לתג מחיר''אנונימי (פותח)
יאללללה לצאת מהבתים שזה לא יעבור בשתיקה היהודית המפורסמת שזה קצת צובת בלב אבל עוברים את זה ושוכחים קדימה כל אחד מה שהוא יכול תארגנו כל אחד חברה בישוב שלו ותיצאו להראות שבפעם הבאה יחשבו פעמיים  ''כאשר עשיתה יעשה לך גמולך ישוב בראשך'' נקמהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מישו יודע מי זה??אי''ה
אני קורא לקהילה הדרוזית לצאת לתג מחיראנונימי (פותח)
ה' יצליח דרככם וינקום את ניקמתכם ואת ניקמת דם דרוזכם השפוך
בדוק שזה דרוזי?אנונימי (פותח)
נגד דרוזי מחטמר שומרון או מגששי פלוגת תפוחאנונימי (פותח)
חיחיחי איזה באסה לערביאנונימי (פותח)
כמובן שראוי לעשות תג מחיר בלי קשר לכלום...dovi2
מדובר בנגד דרוזי מחטיבת כפיר, הי"דמשה
(כן, הוא נרצח כי חשבו שהוא יהודי, והוא נרצח במדים של הצבא שמגן על יהודים, בגלל שהצבא הזה (בין השאר) מגן על יהודים).
אם כבר נפתח פה הדיון אודות מעמד הדרוזים.dovi2
מה המעמד ההלכתי שלהם? גרים תושבים?! עבדים כנענים?! מה בדיוק???
אם יקבלו עליהם 7  מצוות בני נח הם ייהיו גרי תושבשמאלני גאה
בנתיים הם עם כובש..

אז שילכו מפה... לא הי"ד ולא נעליים.dovi2
המרצח הערבי התכוון לפגוע ביהודים.השם הוא המלך!
כללית אני אומר:
אני מעדיף גויים שעוזרים לעם ישראל מ'יהודים' הפועלים נגדו.
גויים שבונים את הארץ, מ'יהודים' המחריבים אותה.
יהודים בחו"ל שאוהבים את ארץ ישראל ועוזרים לה - מ'יהודים' בארץ הפוגעים בה והורסים אותה.

אתה מעדיף ערבי, על שמאלני?שמאלני גאה
ובכל זאת הם שונאים ערבים יותר ממך.עוזיה
הדרוזים הם צאצאים של יתרו!יוני-י-ם
והערבים הם צאצאים של ישמאל.
הדרוזים מקימים 7 מצוות בני נוח!
וחוץ מזה הם עדיפים פי מיליון על יהודי שמאלני! יש להם יותר כבוד לדת שלנו מאשר כל שמאלני מתיפיף!
הלוואי וגם החילים שלנו ילמדו מהם מה זה כבוד עצמי.
אותא דרוזי מת על קידוש ה"! הוא צדיק אומות עולם.

מניין לךdovi2
שהם צאצאים של יתרו? ומניין לך שהם שומרים 7 מצוות בני נוח? הם לא מכירים בריבונות עמ"י על א"י (בודדים אולי כן ועליהם אפשר להגיד שהם 'חסידי אומות העולם'...) אם חלילה סוריה תכבוש/תקבל את הגולן ואת עיירות הדרוזים לשטחה אז הדרוזים יעברו לשרת בצבא סוריה וילחמו בישראל אם זה ידרש מהם. -ע"פ הדת הדרוזית הם נאמנים למדיה בה הם נמצאים...
ואם אני זוכר נכון לא מזמן הייתה איזה היתפרעות של דרוזים בגלל איזה אנטנה סלולרית שרצו להתקין לייד הכפר שלהם והם עשו בלאגן וחטפו שוטרת וכו'... יריות ברהט והמשטרה לא מעיזה להיכנס... וכו'... אז לא ניראה לי כ"כ שהם יכולים להייות "גרים תושבים" אם הם לא מאמינים בישויות המדינה ומוסדותיה! שזה התנאי המרכזי ההכרחי כדי שיותן להם אישור הילכתי להיות פה. -בלי זה גם אין אזרחות.
דובייוני-י-ם
אם תשנא את מי שעוזר לך ומת בשבילך אז למי אתה שומר את האהבה שלך?

אני שונא את לובשי המדים!שמאלני גאה
אני לא חושב שהצבא שומר עלי ועל היהודים, החיילים מתים בגלל ששומרים על חיי 'חפים מפשע'..
ולא חסר אנשים שאני אוהב, יש הרבה יהודים שמוסרים נפשם באמת למען הארץ ובמלחמה בערבים וסובלים מהתנכלות של הממסד, ואותם אני מאד אוהב.
וכמובן כל יהודי(ולא דרוזי) כשמוריד את המדים, אני ישמח לדבר איתו ולקרב אותו לדרך האמת..
דייק.dovi2
אני שונא את כל מי שנימצא בארץ שלא ע"פ חוקי התורה. אני מחוייב לישנוא אותם כי הם דוחקים את רגלי השכינה מא"י- משניך ה' אשנא!
הדרוזי האחרון במדי צה"ל שראיתי היה מאוד גאה בזה שהוא מתגייס למג"ב ושהוא בא מאיזה כפר של קצינים דרוזים בצפון. אבל כמה דקות לפני הוא בדיוק ניסה לעצור מישהו וכשצעקו עליו שהוא גוי הוא חשב שמקללים אותו או משהו.
אז כן, הדרוזים הם גויים והם יכולים להגיד מה שהם רוצים על זה שסבא רבה שלהם זה יתרו ושדודה רבה שלהם זה יעל... הם ישארו גויים ויש להם זכות להיות בארץ רק עפ"י הגדרים שהתורה קבעה בלי זה הם יכולים ללבוש מדי צה"ל כמה שבא להם וגם חליפות של רבנים, זה לא מעניין אותי בכלל.
אני לא באתי לדון על החייל הדרוזי הספציפי הזה כי אני לא מכיר אותו. אבל אני כן אודה שכששמעתי שמדובר בדרוזי ולא ביהודי אז כבר זה לא ממש עניין אותי... מה לעשות יש דברים שיותר קרובים לי ללב מאשר דרוזי שנהרג [אמנם במדי צה"ל ובעמידה על משמר א"י... וכו'] לדוגמא- פולארד/גלעד שליט/יעקב טייטל/עופר גמליאל ועוד כל מיני עצורים/חטופים/שבויים/נעדרים של העם היהודי. מה לעשות עניי עירך קודמים ואסירי/הרוגי עמך גם קודמים!
y.s. אתה קשקש גדול.איציק הג'ינג'י
הדרוזים הם לא ערבים ולא היו ערבים, הם לא מוסלמים ולא היו מוסלמים.
המנהיג הרוחני שלהם זהו שועיב[יתרו].
דתם שונה מהאיסלם, ורק דבר אחד דומה וזו השפה.
זה כמו שתגידו על יהודי שהגיע מרוסיה שהוא רוסי.
הם חיו במצרים עד לפני 1100 בערך, ואז התעוררה שוב דתם.
ונרדפו ע"י המוסלמים.. חלקם ברחו לכאן.
וסבלו מרדיפות.. עד שהקמה מדינת ישראל, והם קיבלו זכויות כלשהם.. ועל זה הם צרכים להודות לנו.
יש דרוזים שנותנים המון כבוד ומתגיסים (במיוחד כפר ספציפי ששכחתי את שמו].
אך מנגד יש את אלה שמרגישים ממורמרים או שמתחילים להזדאות עם האויב.[אם יהודים מזדהים עם האויב אז למה שהם לא!? כשהמדינה מראה חולשה.. למה שהם לא התקוממו גם?]
אך עזבו את הסוגיה הזאתי.. האם כל הדרוזים הם בעד היהודים או לא.
אותו חייל שירת והגן על המדינה.

ד"א משהו מצחיק ואולי עצוב, לחייל ולמחבל יש את אותו השם חטיב..

הדרוזים לא מקיימים שבע מצות בני נח.מאחורי הקו
בח"ה

אולי יש יחידי סגולה, בכל אופן- אין להכליל.
וגם- הדרוזים שבאיזור שלי הם לא ממש צדיקים. הם לא מתגייסים לצבא במופגן, מציתים שדות (בעונה המיועדת..), גונבים (רכוש וכד', גם צמחים מוגנים), פורצים, מה שתרצו. בקיץ שעבר הם גם הצהירו בפומבי מול התקשורת שהם נגד ישראל ובעד שלטון סורי באיזור, כמובן שמתוך פחד והתרפסות מול השלטון הסורי. האמת- אי אפשר להאשים אותם, הרי אף אחד לא מפחד מהשלטון ההומאני שלנו!
ח"כ איוב קרא הוא דרוזי והוא צדיקרן22
הוא תומך נלהב ברב כהנא זצוק"ל וח"כ מיכאל בן-ארי וכמו כן הוא בעד ריבונות יהודית בארץ-ישראל..
כך שיש דרוזים כמותו שהם חסידי אומות עולם ועלינו לכבד ולהוקיר להם טובה ולא להיות כפויי טובה.
מאיזה מפלגה הוא בדיוק איוב קרא? (בטטה בעברית)dovi2
כמה דברים....יהודי מרמ"ג
א.לא כל הדרוזים אכן נאנמנים לנו.
ב.יהיו כאלה שיגידו שזה שהוא התגייס לצבא זה אומר שהוא נאמן לנו, אז תדעו שגם הדרוזים בפקיעין מתגייסים לצבא.
ובכל זאת הם עושים צרות לעם היהודי.
בקיצור, זה שהוא חייל בצה"ל לא אומר שהוא נאמן לנו.
וזה עוד בהנחה שאתם תומכים בגיוס לצה"ל (כי אני לא).
כמים פנים לפניםמאמע צאדיקה
בעיקרון- עד כמה שידוע לי- לדרוזים אין עיקרון של מדינה לאומית לעצמם. הם יהיו נאמנים לכל שילטון שיהיו תחתיו.
אממה- שהמדינה היהודית לא ממש נאמנה להם- עם כל הדיבורים על שיחות עם סוריה ולשלוח את הגולן ויושביו לסורים- ואז כמובן הסורים יעשו מהדרוזים קציצות עם מלח- ולכן הדרוזים חוששים לתת נאמנות לשמה וראויה למדינת ישראל.

כמים פנים אל פנים- כן לב אומה אל אומה.

לא להיות ממלכתים!!!<מתן>אחרונה
צודק חבל"ז!!!
(אני חדש כאן אז אם עשיתי פאדיחות להבליג בבקשה)
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך