בושה וחפרההה14

מחרימים את הדוריטוססס!!

הייתה להם פעם פרסומת בעד טרסג׳נדריםמנ-דוס

ומאז החרמתי

באמת?? יאוו איך העולם מדרדד14

במקום שאין אנשים השתדל להיות איש!!

משהו כזה..לא?

אוףףף אהבתי דוריטוס טבעי עם שמנת..שפרינצא בוזגלו

עצוב לי בשביל אותם אנשים.
כואב כ"כ להבין שאתה לא יכול להקים משפחה נורמאלית וללכת על גירסא מעוותת בשביל למלא את החסר.
שה' יעזור לנו ולהם לעמוד בניסיונות.

תפסת אותי באמצע הכנת דוריטוס 'על טהרת הקודש'..יו0י

רק לי זה מריח משהו אנטי ציוני? חחחשפרינצא בוזגלו

מריח לי בעיקר טעיםיו0י

נו, מה שמת בתוכו? אתה וכן לשתף אותנו במתכון?שפרינצא בוזגלו

אולי יותר נכון לומר 'בעיקר מריח טעים'יו0י

כנראה שאני רחוק יותר משחשבתי מלאיים במשהו על המונופול של עליתמטורלל

וואי יצא גרוע ברמותבוכה/צוחק

לקחתי את המתכון שהיה נראה הכי מושקע, אבל בפועל הוא מוזר מאוד, לא ברור, ולא הגיוני חחח

אני חד משמעית משתתפת בחרם הזההחיים מאושרים

אבל היום אכלתי דוריטוס ישן שאמא שלי קנתה עוד ליפני הפרסומות וליפני החרם אז זה לא נחשב...

זה היה מצחיק כי אכלתי את זה עם חברות שלי ולא רצינו שאנשים יראו אז אכלנו אז בחצר של הבית שלנו ותוך כדי שאנחנו אוכלות את זה אנחנו צועקות כזה ''כןןן ועושים חרם על הדוריטוס...''

קיצור היה מצחיקבוכה/צוחק

אני כבר החרמתי אותם לפני זהחושבת בקופסא

כי אני לא אוהבת דוריטוס.

יופי של הרחבת ההגדרות של מילים עד שהן חסרות משמעות.

משפחה לא חייבת להיות אבא ואמא וילדים. אפשר אבא אבא, אמא ודודה, בלי ילדים, שלושה חתולים וטארנסג'נדר-לא-בינראי-טום-בוי-פרינסס.

מה שיותר מוזר לי שמפרסמים אמורים לפרסם רעיונות קיטשיים ובעלי הסכמה רחבה שיגרמו לכמה שיותר לקוחות לתמוך בהם.

אז או שלמחלקת הפרסום שלהם קודמו אנשים הזויים ומנותקים מהמציאות שחשבו שתהיה לזה את אותה תמיכה רחבה, או שבאמת יש קהל משמעותי בארץ שתומך עד כדי כך שהם מוכנים להתחנף אליהם על חשבון שאר הקונים.

טארנסג'נדר-לא-בינראי-טום-בוי-פרינסס 🤣🤣🤣🤣🤣שפרינצא בוזגלו

בננה מקורמלת- בציפוי שקדים טחונים- לא מעובדים- צבועים בצבע נייטראלי ולא מוגדר- אבל וורוד עד דמעות...

באמת לא ברור, עד שרואים מי אחראית לזהמיכאלצ
גרסת אמ:לקחושבת בקופסא

"אסור כי הם תומכים באיסורי תורה וזה גם מאכל לא בריא בפני עצמו"

רק לי מוזר איך זה אפשרי לנפח את המשפט האחד הזה לכתבה שלמה?

דוריטוס שייך לשטראוסתילי חורבות

למה לא להחרים את שטראוס?מבולבל

פרסומות נאורות באופן כללי זה מששהו שקיים מזמן בחו"לחושבת בקופסא

אני מתרגמת את המושג "woke" (שזה במקורV3של wake-התעורר) כ"נאור".

כי זה הכי קרוב למה שמונח בא להביע: במקור שומש על ידי השמאלים כדי לתאר את עצמם שהם "ערים לבעיות חברתיות", אבל עכשיו זה יותר מונח לועג לדחיפה של רעיונות שמאלנים קיצונים.

יש סדרת סרטונים של מישהו בשם מייקל נולס שמנסה לנחש מה פרסומות נאורות אשכרה מוכרות. כי הן יותר מעוניינות לקדם אידאולוגיה מאשר את המוצר. היו שם:

פשוטו כמשמעו עידוד נרקיסיזם בסיפור המיתולוגיה היוונית על הנרקיס בצורה חיובית שמעודדת אותו להיות מאוהב בעצמו. (פרסומת לחדר כושר)

מישהי לסבית מכירה להורים שלה את החברה שלה והאבא כאילו הוא לא מקבל אותן עד שמראים בסוף שהוא צייר קשת על כל הבית (פרסומת לאוריאו)

ילד וילדה מקבלים תחפושות באטמן וונדרוומן, ההורים גאים בילדים. בסוף חושפים שהבן היה וונדרוומן והבת הייתה באטמן.

המתישבים הראשונים מאירופה באים לאמריקה ופוגשים את האינדיאנים על החוף. מוזיקה דרמטית וקריינות על הקונפליקט הכי מר בהיסטוריה. פתאום הם מתחילים להתנשק אחד עם השני וזה נהפך לפסטיבל גאווה מודרני. (פרסומת לרשת בתי מלון)

כל מיני סטיאציות של נשים אומרות סליחה: בפגישת עסקים, בלילה כשהוא גונב לה את השמיכה, גבר יושב לידה ברגלים פתוחות. ואז מראים את אותן סיטואציות כשהנשים פשוט דורשות בחוצפה את מה שהן רצו וזה כנראה מעצים. (פרסומת לפנטן- חברת שמפו)

אדם די אנדרוגני מדבר\ת על הגבריות שלו\ה ואז אומר\ת "אני בנקודה בטרנסיות שלי שאני כבר יכול להתגלח" ומראים את אבא שלה מלמד אותה איך להתגלח כגבר (פרסומת לג'ילט- מוצרי גילוח שמיועדים לגברים)

בחורה עם ראש מגולח כל מרגישה לא בנוח כשקוראים לה בשם שלה בכל מיני מקרים. בסוף היא נכנסת לבית קפה ואומרת שהשם שלה הוא ג'יימס בגאווה גדולה. (פרסומת לסטרבאקס- כמו ארומה בישראל)

לעוד רעיונות נאורים מטופשים ראו את השרשור הזה: וואי, המון - צעירים מעל עשרים

מזל שלא כזה אהבתי דוריטוס!14

להחרים את כל עלית וכל שטראוסמתנחל בראבק

מה עלית עשו?14

דוריטוס=עלית=שטראוסמתנחל בראבק

דוריטוס הוא מותג של עלית, עלית היא חברת בת של שטראוס.

באמת? ואללה14

הנהמתנחל בראבק

/https://www.strauss-group.co.il/brand

תודה!!14

הם מכריחים אותי לעשות דיאטהההטונה(לא דג)

לא באליייי אני אוהבת את המוצרים שלהם!!!!

למה??? למה הם כאלה מטומטמים? למען ה'!!!

חחחהחיים מאושרים

לפחות נוריד ככה במשקלקורץ

זה לא החברה של דוריטוס (Frito-Lay שבבעלות PepsiCo)Jewice
זאת זכיינות מקומית של עלית שבבעלות שטראוס גרופ. בהצלחה להחרים אותם…
וזה לא כמו יוניליוור, אני מחרים את יוניליוור בגלל מה שעשו עם בן אנד ג׳ריס כי אני יכול, אין להם הרבה מוצרים שאני משתמש… ויש חלופות לקליק ולדגני הבוקר של תלמה (ששייכת ליוניליוור) ולגלידות שטראוס (ששיכות ליוניליוור) ולסבונים ולכל שאר הדברים שהם מייצרים.
אז תפסיקי לאכול ממתקים, ואם במקרה יש לך תמי 4 (שטראוס מים) אז תזרקי אותו. ואין יותר דבש בשבילך, יד מרדכי שייכת לשטראוס. גם יטבתה.
למקרה שזה לא היה ברור…Jewice
גם מילקי ושוקולד פרה ופסק זמן ומקופלת ובפלות וגבינות סקי ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד…
אני לא חושבת שזה נכון מבחינה רעיוניתחושבת בקופסא

הרי בתכלס, לכל מותג יש קבוצת פרסום משלו שקובעת את ההחלטות שלה. אם כולם שם היו באותה דעה והפרסומת היתה מייצגת את כולם היו שמים את סמל החברה הכללית ולא רק את המותג הבודד.

גם לא תצליח לשכנע אנשים להצטרף לחרם כזה רחב.

(אותו דבר על יוניליינר- הנהלת בן אנד ג'ריז הורתה להפסיק מכירות ליהודה ושומרון, לא כל יונוליינר כולה)

נכון.יו0י

ומוסיף, שנכון גם שהחברת-אם יכלה לומר שזה קו אדום ולאסור את הפצת הפרסומת, 

אבל בגלל שאנחנו לא מסוגלים להחרים את כל החברה, זה לא ימנע ממנו להחרים את המותג שקשר את שמו בצורה מובהקת בפרסומת הזאת.

כל הקרוב לפרסומת קרוב לחרם.

(נ.ב- כמובן שזה לא שאין לנו אפשרות טכנית להשתמש בחלופות, פשוט התרגלנו להשתמש דוקא במוצרים שלהם)

אבל זה עלית הבעייתייםJewice
אז לא תממני אותם בדוריטוס, תממני אותם בשוקולד פרה ודבש
הם מקבלים ממך את הכסף ומשתמשים בו בשביל מצעדי הבושה

ויוניליוור כן אשמים, הם איפשרו לבן אנד ג׳ריז לשגר את ההוראה הזאת, אגב בארה״ב עצמה זה לא חוקי לעשות חרם על ישראל, הרבה מדינות מכרו את כל ההשקעות שלהן ביוניליוור בכלל ההוראה שבן אנד ג׳ריז שיגרו

ואם את קונה מיוניליוור את נותנת כסף לאנטישמים ששונאים אותך ומן הסתם שהם תורמים מהכסף שלך לרשות הפלסטינית כדי שיזרקו על ישראל רקטות וישלחו עפיפונים
תחשבי שוב לפני שאת ממשיכה לקנות מהם…
אבל מחלקות הפרסום שלהם עצמאיותחושבת בקופסא

אם זה היה בשם כל החברה הם היו שמים את הסמל שלה ולא של מותג אחד.

נכון שסכום מסויים מהרווחים שלהם הולך לחברת האם, אבל זה לא אומר שזו הייתה החלטה פעילה של חברת האם, במקסימום לא עצרו אותם. (אני גם לבטוחה שבכלל צריכים להודיע לבוסים מה יהיה בפרסומת שלהם.)

אנחנו מדברים על חברות ענק שנשלטות ביד חברות עוד יותר ענק, זה פשוט לא אפשרי מבחינה מנהלית לא לאפשר להם מידה גדולה של עצמאות.

ואם אתה לא אוהב את זה שחברת האם לא עצרו אותם מלפני השידור (בהנחה שהם בכלל ידעו על זה) אז תתעצבן גם יוטיוב ועל כל גוף אחר שהיה יכול לעשות את זה. 

שיהיה ברור שאני בעד להחרים את דוריטוסחושבת בקופסא

(קל לי לדבר, ממליא אף פעם לא אהבתי דוריטוס)

אבל זה פשוט לא פרקטי להחרים את כל המוצרים בעולם וגם זה לא יקדם שום דבר.

ואלי ראוי לצרף פה קישור למה שכתבתי בצמ"עיו0י
אה, ודוריטוס זה בכלל מותג אמריקאי שנוצר ב1964חושבת בקופסא
לגמרייייייייג'ורגאחרונה

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך