על הפגישה הראשונה היתה ביננו התאמה נדירה, שממש הרגשתי כאילו אני מכיר אותה המון המון זמן. מי שהיה בקשר כזה יודע איזה דבר מדהים להרגיש שמי שמולך אשכרה מבין אותך בכל כך הרבה נושאים.
הכל היה מצוין עד ש..איכשהו עלה נושא החיסונים, היא מאוד הייתה נגד, ואותי זה לא ממש עניין, (אני בגישה שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון), ומבחינתי ניסיתי להתקדם עם זה..
אבל היא פחדה שאני לא ממש מבין את ההשלכות בלצאת עם מישהי שאין לה ומבחינתה גם לעולם לא יהיה לה תו ירוק (היום בדיעבד לאור החוקים החדשים והמוזרים אני מבין את החשש שלה).
בכל אופן ברגע שהנושא הזה עלה, כמה שניסינו לדלג מעל זה לא ממש הצלחנו, וזה אשכרה פשוט הרס קשר נדיר פשוט נדיר.
וזה מצחיק, כי אם היינו נפגשים לפני שנתיים, זה בכלל לא נושא שהיה עולה. אבל היום זה הפך להיות שיחת היום.
בכל אופן אני ממש חושב שצריך לשים את הנושא הזה בצד מההתחלה, גם אם את/ה לא מסכים, כל אחד והפחד שלו, ואי אפשר לשפוט אדם שמפחד להתחסן מה לעשות.
יש כ"כ הרבה דברים שקשר יכול ליפול בגללו, חבל פשוט חבל להוסיף עוד דבר. אני לא מכיר שהחלטה כזאת או אחרת לא יכולה לשקף לפעמים יותר עם האדם,אבל עדיין זו החלטה שנתקבלה בעת שיש כל כך הרבה פחד ובלבול בעולם שאני באמת לא חושב שכדאי או צריך לשפוט עליה, לפה או לפה.
קיצור בבקשה אל תחליטו מראש, ואל תפסלו סתם, תנו לכל אחד צ'אנס. מי יודע אולי תצליחו לגשר על זה.
לילה טוב.