שמעון הצדיקכל הזמן שמח

בן ארי בקבר שמעון הצדיק
בן ארי בקבר שמעון הצדיק
פלאש 90
ח"כ ד"ר מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי) הותקף בשכונת "שמעון הצדיק" בירושלים לאחר שערבייה מהמקום שפכה עליו ועל ילדיו הקטנים מים, בן ארי רדף אחריה. משטרה במקום.

בן ארי עשה את השבת עם המשפחות במקום ועוד לפני השבת הבטיחו הערבים לח"כ כי הם ינסו לפגוע בו. במהלך השבת הוצבה שמירה משטרתית במקום, אך הערב לאחר שהשוטרים עזבו ובן ארי היה בדרכו לרכבו יחד עם ילדיו הקטנים תקפה אותו הערביה וברחה לביתה, בן ארי ניסה רדף אחריה אך היא נסה לביתה. למקום הוזעקו שוטרים אך הם עדין נמנעים לעצור את התוקפת.

בן ארי אמר בתגובה, "היום זה מים מחר זו חומצה. משטרת ירושלים חייבת להתנהג בתקיפות כלפי הפורעים שממררים את החיים לתושבי שכונת הצדיק".

ועדת הפנים של הכנסת סיירה השבוע (שלישי) בשכונת שמעון הצדיק בירושלים והתקבלה בקריאות גנאי ע"י ערבים תושבי המקום. הח"כים התפללו בציון הקבר לשחרורו של החייל החטוף גלעד שליט. הח"כים אף שמעו את תלונות התושבים על התנכלות הערבים ופעולות המשטרה שאינן מספקות לדבריהם.

מפקד מחוז ירושלים, ניצב אהרון פרנקו, שהשתתף בסיור ואמר "לאורך שנים השכונה היתה שקטה, אנשים הגיעו לפה להתפלל אלפים מגיעים ללא בעיה חריגה. לפני למעלה משנה עם כניסת המשפחות היהודיות הראשונות הופר השקט, מאז הפינוי האחרון של משפחות פלסטיניות מקום הזה נמצא בעין הסערה. יש מחאה מדי יום של אנשי שמאל, של פלסטינים תושבי המקום ואחרים שבאים לתמוך בהם".

לדבריו, "המחאה היא כנגד כניסת יהודים לשכונה, מבחינתו כמשטרה כל צד שמקבל את האישורים המשפטיים אנו נותנים לו סיוע, לראיה בשנים האחרונות פינינו משפחות אחרי שוידאנו שזה נעשה על פי החוק".

וגם הפעם זה בעיה של המשטרה מי שלא יודע כל הזמן יש שם ערבים שמקללים מרביצים לא קשה לדמין שהערבים יחקו לרגע שהמשטרה תילך משם ויעשו מה שהם רוצים רק לפני שבוע וחצי זרקו לבית של תושב שם אבן אם אש והתושב חשש שזה ירי וטען את האקדח שלו והמשטרה לא היתה שם כמובן ולכן מי האשם היהודי מה אכפת נתפוס אותו  הוא טען את הנשק אז במקום שלא יחתום והיו משחררים אותו אחרי כמה שעות ושגם היהודים שם יעשו קצת רעש (ולא רק מכתבים מחברי כנסת)ערבי זורק מים אז יעלה מה קרא אני יחזיר לו פי שנים בלי זה לא תגיעו לשקט אין זה עובדה אם מותרים להם הם מחזירים הם לא טיפשים כל כך אין מתי שתתחילו להחזיר ולא לפחד מהתקשורת וכד' רק אז תצליחו שימו לב הבית הזה כבר בחזקת יהודים למעלה מחצי שנה וזה כאילו היום הראשון תתחילו להילחם בהם ואז המשטרה גם תפחד ממכם אין רק ככה זה עובד אם המשטרה של היום תנסו יעלה אז בהלחה!!!!

בן-ארי: היא קיללה, ואז התיזה עליי מיםאנונימי (פותח)
אקטואליה וחדשות

"חששתי לשלום ילדיי". בן ארי בציון שמעון הצדיק
בן-ארי: היא קיללה, ואז התיזה עליי מים

ח"כ בן-ארי החליט לשבות בשייח-ג'ראח, וכצפוי, השהות לא עברה בשקט • בראיון ל'בחדרי חרדים' הוא משחזר: "ערבייה ניגשה אליי, והחלה לקלל ולתקוף. היא התיזה עליי מים. רדפתי אחריה והיא נמלטה"

יוסי כץ, בחדרי חרדים
תאריך: 13/02/2010 20:51:00

"היא התקרבה לעברי עם בקבוק מים, והחלה להמטיר עליי קללות. לא עניתי לה, ואז היא לקחה את המים, והתיזה אותם לפרצופי. רדפתי אחריה, כי חששתי לילדיי הקטנים".

כסמן הקיצוני ביותר במפלגה הימנית ביותר – ח"כ מיכאל בן-ארי הוא חובב הרפתקאות מושבע. במאבקו על ארץ ישראל, הוא לא יבחל באף סוג של פעילות.

את השבת האחרונה החליט ח"כ בן-ארי לעשות בשכונת שמעון הצדיק בירושלים, שהערבים מכירים אותה כשכונת שייח-ג'ראח. בשנים האחרונות הפכה השכונה, השוכנת מרחק יריקה משכונת מאה-שערים, למוקד אלימות ותגרות בין יהודים לערבים.

הסיבה, היא התייהדותה של השכונה. עמותה המזוהה עם גורמי הימין רוכשת בתים בשכונה ומיישבת בהם משפחות דתיות. התופעה הייתה לצנינים בעיניהם של הערבים, שהחליטו להילחם בתופעה בכל ערוץ אפשרי. הרשות הפלסטינית מחתה, ארה"ב והשליח מיטשל התערבו - ולמשטרה יש שם עבודה רבה.

היום היה זה בן-ארי, שהודיע למשטרה בערב שבת: אני שובת בשייח-ג'ראח. המשטרה הבינה שלא ניתן למנוע זאת ממנו. מצד שני, אין כל סיכוי שהשהות שלו בשכונה תעבור בשקט. מכיוון שעל הח"כ הניצי ישנה דרגת איום גבוהה מהרגיל, הוצמדו לו שוטרים מכניסת השבת ועד סופה.

כצפוי, זה לא עבר בשקט. בשיחה נסערת עם 'בחדרי חרדים', משחזר ח"כ בן-ארי את הקורות אותו:

"בשעה רבע לשמונה, כשהתארגנתי עם משפחתי לחזור לביתנו בקרני שומרון, ניגשה אליי אשה ערבייה, תקפה וקיללה אותי נמרצות. זה היה אחרי שהמשטרה עזבה את המקום.

"הילדים שלי היו לידי, ולא רציתי לענות לה ולהיגרר לפרובוקציה. היא ראתה שאני לא עונה, ואז היא רוקנה עליי ועל ילדיי בקבוק מים. התחלתי לרדוף אחריה, כי פחדתי לשלומם של הילדים שלי. היא ברחה, והתקרבה לכנופיית ערבים שחיכתה לה בסמוך".

• מה חיפשת בשייח-ג'ראח?

"עשיתי את השבת בשכונת שמעון הצדיק. המשטרה ידעה מזה, ושוטרים ליוו אותי כל השבת. יש עליי דרגת איום גבוהה מהרגיל. בליל שבת ובבוקרו התפללתי ליד הציון. בצהריים הלכתי עם הילדים לעיר העתיקה, דרך שער שכם".

• זה היה צפוי. הגעת להתגרות.

"לא התגריתי. באתי לעשות שבת בשכונה. רציתי לעמוד על המצב הביטחוני המאוד מעורער במקום. לא עברתי על החוק. זה היה חוקי ומתואם עם המשטרה. לאורך כל השבת לא אמרתי מילה לאף אחד מהערבים, למרות שכל הזמן קיללו אותי והתגרו בי.

"להגיד שבאתי להתגרות, זה כמו להגיד שהעם היהודי הגיע לארץ ישראל בכדי להתגרות בערבים".

• מה אתה מצפה שיעשו לאישה שתקפה אותך?

"אני רוצה להזכיר שהאיש ששפך כוס תה על יעל דיין קיבל 3 שנות מאסר. אני מצפה שיעשו הכול בכדי ללחום בתוקפנות. היום זה בקבור מים, מחר זה יכול להיות חומצה. חייבים לחסל את זה".

איזה כלבה! חבל שהוא לא תפס אותה היה מפרק לה ת'צורהשיח השדה..
לא יפה! את מעליבה את הכלבות!אזמרה...
הערבים נעשים חצופים מיום ליוםרן22
יימח שימם וזיכרם שמישהו יגיב להם הלוואי.
איכזב אותי בגדול....נ נח זה הכל
בס"ד בר"ה

בזה שהוא תפס את הבן שלו...היה משסע אותו בה ימח שמם שיעופו מפה זריז אמן!!!!!!!!!!!! אבאאאאא גאולהההההההההה!!!!!!!!!
איזה גבר!!!!!!!! חזק!!!!!!!!!!!!נקמה!!!אחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך