בס״ד
עדיין אפשר להשלים את מה לא קראנו מיד.
@טלטלולי יקרה, באופן אישי יש ימים שלמים ואפילו תקופות שאני מדלגת על שרשורים כאלה. כי אני מרגישה שבפנים אני לא שם. ולכן זה מאיים גם עלי. ואז כשאני מרגישה קצת יותר קרובה למקום של הצלחה, אני משלימה 🙂. אני כותבת את הדברים לא כדי לתת לך טיפ על מתי לקרוא מה, אלא כדי לספר לך שאני ממש יכולה להזדהות עם מה שכתבת.
תגידי אהובה, יש לך זמנים לעצמך? כדי להתאפס קצת ולהיטען?
וכשאת על סף פיצוץ, כשאת אומנם עדיין רכה ונעימה, אבל את מרגישה את ״זה״ רובץ בפתח, מה האפשרויות שלך? בעלך זמין לעזור בדרך כלל? יש עוד פתרונות שאת יכולה להרגיל את עצמך ליישם במצבים כאלה? כמו להושיב את הילדים מול המחשב (ראיתי את מה שהגבת בשרשור השכן...) ולהירגע בחדר? או לכתוב לנו כאן בפורום, ב-SOS, שנחבק, נכיל ונתמוך כד שתרגעי?
כמה אני רוצה להגיד לך לא לפחד אהובה! יש כאן תקופה לא קלה (בעולם, בהורות) אבל זה דבר שאפשר לצלוח. ואז לצאת חזקה יותר. גדולה יותר. גמישה יותר. סבלנית יותר. טובה יותר.
את הולכת למצוא את הדרך בע״ה! את הולכת לבנות את הדרך שעובדת לך! אני כל-כך מאמינה ביכולת שלך!!! הילדים שלך בע״ה יגדלו לאנשים מהממים ובריאים. כי את לא הולכת לעצור כאן. את הולכת להפוך שמיים וארץ ולהמשיך עד שתגיעי למי שאת רוצה להיות! אני שומעת את זה מכל הודעה של תסכול ופחד שאת כותבת! אני שומעת מאחורי הסבל את הרצון הענק, את החלום הגדול! ואת עוד תגשימי את כל החזון הזה בע״ה. אז כמו באוטו, פה ושם אנחנו מפספסים פנייה והדרך מתארכת וכמה שזה מתסכל ומתיש. אבל היעד מסומן לנו, ואנחנו ממשיכות לנסוע —- ובסוף מגיעות...
חיבוק, חיבוק, חיבוק, חיבוק, חיבוק ♥️♥️♥️♥️♥️
נב: ניפגש עוד 5 שנים כדי לשוחח על כמה התקדמנו בע״ה?