לפני שלושה שבועות קיבלתי מהם הודעה שהמשלוח שלי אמור להגיע לנקודת איסוף ואני יכולה לשנות את הנקודה, אבל עד שראיתי את ההודעה (כמה שעות אחרי שהיא הגיעה אלי) כבר לא היה אפשר לשנות.
הנקודה שהם בחרו לי במרחק של קרוב לשעה נסיעה מהבית שלי, וממש לא במקום שאני עשויה לעבור סתם ככה.
באותו יום פניתי אליהם בוואטסאפ, הגעתי לבוט שמאפשר להשאיר פניה, וכתבתי להם שאני רוצה לשנות את נקודת האיסוף. כתבו לי שאקבל תשובה תוך שלושה ימים עסקים.
אחרי שלושה ימים קיבלתי הודעה שהמשלוח מחכה בנקודה שהם בחרו לי.
פניתי שוב, באותו וואטסאפ, הפעם לא היה תשובה של הבוט אז פשוט כתבתי את הפניה ישר, אחרי כמה שעות קיבלתי תשובה אנושית עם הצעה לשנות את המשלוח למשלוח עד הבית, בלי תוספת חיוב.
מיד אחרי ההודעה הזו היתה הודעה נוספת שהפניה נסגרה...
כתבתי שאני רוצה לשנות למשלוח עד הבית. למחרת שאלו אותי מה הכתובת וכתבתי להם, ומאז אני מחכה... (כמעט שלושה שבועות).
במהלך השלושה שבועות ניסיתי עוד כמה פעמים לכתוב להם, כל פעם קיבלתי מענה של בוט, כשבדקתי דרכו מה סטטוס המשלוח היה כתוב משהו לא לגמרי ברור (המשלוח שלך במחסני החברה... פרטי הנקודה: שם הנקודה: העברה לעד הבית כתובת הנקודה: ישוב נסיון 1, ישוב שגוי)
ניסיתי לשלוח שוב פניה להבין מה קורה, שכמובן לא קיבלה שום תגובה...
היום שוב ניסיתי לכתוב להם, הפעם לא הופיע המענה של הבוט אז כתבתי שוב ואני מקווה שמתישהו יהיה סוף סוף מענה אנושי כמו בפעם שעברה שכתבתי ככה בלי הבוט.
הסיפור הזה כבר די מתסכל...
אם יש למישהי ניסיון עם החברה הזו, וגילתה איך להגיע למענה אנושי שאפשר גם לדבר איתו, אני אשמח...
(וסליחה על המגילה, פשוט זה באמת כבר סיפור ארוך...)