עוקבת כבר הרבה זמן יחסית ונראה לי שתוכלו לתת לי עצה טובה..
נשואים כמעט שלוש שנים, לפני כמה חודשים ילדתי בת מתוקה ב״ה.
מרגישה שמאז ההריון היחסים שלי ושל בעלי סוג של עלו על שרטון.
סוג של זה אומר פשוט מתחת לפני השטח.
ברמת העיקרון הכל טוב ויפה, אנחנו מתנהלים יחסית נורמלי לזוג צעיר אבל יש לנו הרבה ויכוחים מהותיים והם לעולם לא נפתרים.
מתחיל בזה שאני תמיד פותחת את הדברים שמפריעים לי ואז אחרי שהוא שומע אותי הוא מחזיר אלי את הטענות ומאשים אותי בדברים וכו וכו…
עכשיו אני באמת מבינה את הצד שלו אבל גם את שלי. באמת ששנינו צודקים. או לא יודעת להגיד אם צודקים אבל לשנינו מאוד קשה ובצדק.
שנינו מרגישים במבוי סתום בלי תקשורת נכונה וכלים לדבר נכון את הדברים ובאמת למצוא פתרונות ודרכים שנוכל לגשר ולחיות איתם בשלום ובכלל, איך להיות בזוגיות הזו באהבה אמיתית וטהורה.
מרגישה שכל המטענים האלה הורסים לנו ומסתירים לנו את כל מה שאהבנו לפני המשברים האלה.
אנחנו עומדים לפני שינוי ענק בחיים (לא מפרטת מחשש לאאוטינג) וזה מצריך משנינו לשנות את אורח חיינו מהקצה לקצה כשהויתורים הגדולים הם לגמרי מהצד שלי.
הוא מצידו בחור אופטימי מאוד וכל הזמן אומר לי לראות את זה כהזדמנות ולא כויתור אבל אין מה לעשות, אני כרגע במצב של ויתור מאוד גדול ומרגישה שאין לי באמת אוזן קשבת מהצד שלו ויכולת הכלה שלו של המצב שלי.
ויכול להיות שגם מהצד שלי קשה לי לתת את ההכלה הזו כלפיו.
בקיצור, מרגישה בפלונטר. סחרחורת אחת גדולה ומצוקה.
לא מספיק שהחיים השתנו אחרי הלידה, התינוקת המתוקה שנולדה לנו ב״ה מוסיפה הרבה מאמץ ושינוי בחיי השגרה ב״ה וכלכך קשה לי להחזיק ככה..
אם בעבר הויכוחים היו מלאי בכי מהצד שלי וסערה איומה, היום אני יכולה להגיד משהו, הוא יחזיר לי משהו פוגע ואני פשוט נכבית מבפנים והולכת לישון.
(ואולי כי אני באמת גמורה מהימים עם התינוקת חחחח)
אני אוהבת אותו אבל כל הסיטואציה הזו מעלה שאלות ותהיות ומחשבות.
יודעת שהוא אוהב אותי, הוא לא מפסיק להגיד את זה ויודעת שהאהבה שלו היא ללא תנאי ואני ככ מודה לקב״ה עליו!!
הוא בחור זהב ואני קצת מרגישה שאנחנו לאט לאט הורסים לעצמנו, אנחנו פשוט חייבים להשתקם…
יש עוד הרבה מתחת לפני השטח אבל אסתפק בלכתוב את זה פה..
אני פשוט מחפשת עצה טובה מכן וגם
מטפלת זוגית.
אחד הדברים שאני מודה עליהם זה שבעלי מאוד איתי בזה, על אף חילוקי הדעות והכעסים גם לו חשוב לפתור את המצב וכשהצעתי שנלך לטיפול הוא אמר שאם אני חושבת שזה מה שמתאים אז נעשה את זה.
אממה, בעלי בחור מאוד סקפטי בנוגע לטיפולים, אז אני מחפשת מישהי שהוא יעריך- שתחדש לו, שתצא מהקופסא ותגיד לנו דברי טעם והכי חשוב תעזור לנו!!!
תודה רבה למי שקראה עד לפה ובאמת שאשמח לעצות טובות❤️
סליחה אם יצא קצת מבולגן😣

) "לברוח" מכל הלהט הזה של הרגשות ולדחות את השיחה.