בעלי גדל בבית ממש לא כזה, זוג הורים קרייריסטים, קייטנות, בייביסיטר זה בשגרה ממש, כמובן גם צהרונים, יוצאים לחופשות, וחג זה חג, אבל לא כל חוה"מ וחנוכה זה מסיבה משפחתית מטורפת..
אני מסיימת בקרוב בע"ה לימודי חינוך, ובעלי התחיל השנה לימודי הנדסה
ברור לי שאני מוכרחה לקחת משרה מלאה שנה הבאה, שלא לדבר על חוסר אופציה להארכת חל"ד, וכנראה שאצטרך לשים תינוק/ת פיציקי/ת במעון עד 16:00
המחשבה על זה קשה לי רגשית ממש

ובעלי סופר בסבבה עם זה, מבחינתו זה נורמטיבי לגמרי והוא מנסה להראות לי שהוא יצא 'נורמלי' ובקשר טוב עם ההורים...
אבל זה עושה לי קוואצ' מטורף בלב

מה עושים?
זה מעלה לי חששות על המשך החיים, שאולי אנחנו לא רואים בזה עין בעין, וזה בסדר, אבל עדיין עלול לגרום לחיכוכים...
חושבת על השעות שהוא כנראה יחזור בהם בעתיד, וזה לא משמח אותי בכלל...
אני מבינה את החשיבות ביציבות כלכלית, ואני באמת תומכת בו ב100% והוא נהנה ולא עושה את זה בשביל כסף אבל קשה לי לחשוב על כל מיני סיטואציות עתידיות שלא יקרו כנראה.
לדוג' מבחינתי ברור שמטיילים בחוה"מ, וכל ערב חנוכה זה חג שהוא מסיבה אחת ענקית וכיפית ולא רק הדלקת נרות קצרה וחביבה, וכנראה זו לא תהיה אופציה מבחינת העבודה שלו.
מצד שני, הוא מאוד רוצה משפחה ולהשקיע במשפחה. אומר לי שבע"ה אחרי השנים הקשות הללו (אמאלה, שיסתיימו כבר!! קשה להיות שני סטודנטים מבחינה כלכלית!!!) תהיה לנו רווחה, והזמן שהוא יהיה בבית יהיה איכותי ו100% עם הילדים ואיתי בע"ה. כלומר יתאפשר לנו לקחת עוזרת (עוד אי אלו שנים, זה נראה רחוק כלכך) וכל מה שצריך כדי שכשהוא מגיע הבייתה הוא יהיה פנוי ב100%
בנוסף, הוא אומר (וצודק בתכלס) שהוראה זה לא מה שהיה פעם, ומגיעים מאוחר בגלל השעות שהייה וכאלו, וזה לא קשור רק להייטק.
אז בעצם נידונתי להכניס את הילדים עד 16:00 למסגרת מגיל שלושה חודשים? אני לא רואה איך אצליח לעשות את זה..
ואולי זה סתם כי "ככה גדלתי" אבל בתכלס אני ממש לא בנויה להיות חצי עקרת בית ויהיה לי ולילדים מדהים שהם יהיו במסגרת עד 16:00?
וזה באמת הנורמה איפה שאנחנו גרים, והם יהיו שמחים ומדהימים ולא ירגישו מסכנים וחוסר בהורים?
אוףףף
זה חצי פריקה חצי בקשה ליעוץ
סתם יושב עליי...
אשמח לשמוע מכן❤️

אם בעלך פתוח לשינוי, ולהיכרות עם מצב שונה מאשר מה שהיה להם במשפחה זה כבר יכול להיות התחלה טובה!