וכן, זה נורא, מי שלא עברה את זה לא יכולה להבין...
אם זה מעודד אותך - עבר לי בסוף שליש ראשון.
בהריון הזה הדבר היחיד שעזר לי זה לקבל עירוי, מכיוון שחלק גדול מהזמן לא יכולתי לשתות בכלל והייתי מתייבשת מה שגרם לבחילות להחמיר... עירוי, חוץ מכך שפתר את בעיית ההתייבשות, גם הפחית לי את הבחילות ולאחריו עירוי הייתי מצליחה קצת לאכול וקצת לשתות, גם אז לא יותר מדי, אבל משהו...
ומזדהה לגמרי עם התחושה שאי אפשר להמשיך ככה אפילו לא עוד יום אחד נוסף, שכל רגע ורגע זה סבל...
זה יעבור, יקרה! ומקווה מאוד מאוד בשבילך שיעבור בקרוב!!!!
ולא, את לא מזיקה לעובר. הכל טוב. אם יש משהו שאת מצליחה לאכול או לשתות יותר בקלות - תקחי אותו, לא משנה עד כמה הוא לא בריא, כל עוד הוא לא ממש אסור כמו משקה אלכוהולי למשל. בשליש הראשון של ההריון המאגרים עדיין מלאים יחסית מלפני ההריון, והעובר לוקח ראשון מה שהוא צריך. מקווה בשבילך שעד סוף השליש - כבר תרגישי יותר טוב, ותוכלי ממש לאכול...
ועד כמה שאת יכולה - שימי פס על כל מי שמרים גבה, קורא לך מפונקת, וכו'. כי הריון זה אולי לא מחלה - אבל היפרמאזיס זה כן, ועוד איך! זה פיזי לגמרי, את נורמלית ב100% במצב ה100% לא נורמלי הזה, והשפיטה הזאת פשוט נוראית!!!!!!!
תרגישי טוב, יקרה, שיעבור לך הכי בקלות ובמהירות שאפשר, ושיהיה בשעה טובה ובידיים מלאות!!!!!!!