השב"כ יורד עוד כיתה...שמאלני גאה
סיפור טרי:
הלילה (בין רביעי לחמישי) התקשר מאן דהו ממספר חסוי לידידנו נריה אופן. להלן השיחה:
שלום.
שלום, מדבר רונן.
איזה רונן?
רונן!
איזה רונן?
מה, אתה בלחץ? אתה לחוץ?
סליחה, אני לא מכיר שום רונן.
רונן אלפסי, טוב? העיקר זה שתדע שאם הזבל הזה לא יפסק - אנחנו נשרוף לך את הבית, אנחנו ... (מכאן עברה השיחה לקללות שאין אנו מעלים על דל שפתינו ועל דל מקלדותינו).

ומה המסקנה? שהשב"כ המבוהל מפחד מחשיפתו, והופך להתגלות מה שהוא באמת: מאפיה עלובה של אנשים ברמה נמוכה. ("הזבל הזה" = האומץ של נריה לחשוף את התנהגות השב"כ, ולא לאפשר לו לחיות בהילת המסתורין. את זה הם מחפשים איך להפסיק).

חשוב להפיץ!!
בריוניםקטיף שנית
אתם יודעים??הוד':)
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך ד' אדר תש"ע 22:25
ראש המחלקה היהודית בשב"כ
הוא *** ***** מכפר אדומים....

שנזכה לגאולה שלמה במהרה!!
יאללה...!!! הפגנה מול הבית שלו|קריצה|שיח השדה..
כנסו שווה כניסהאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך ד' אדר תש"ע 22:25
535****
הטלפון בבית לפי מיטב ידיעתי.. לא בטוח אבל מי שיש לו כוח לברר מוזמן..
נראה לך?עד כפר אדומים??אני אפילו לא יודעת איפה זה!הוד':)
אגב..למה לא ראיתי אותך היום??
זה ליד מעלה אדומים..שיח השדה..
 נחשי  איפה הייתי..
התקשרו לבית שלו ואמא שלו ענתה לטלפוןשיח השדה..
ושאלו אותה כל מיני שאלות ואחת מהם הייתה הבן שלך הוא ראש המחלקה היהודית בשב"כ משו כזה והיא נלחצה
"איך אתם יודעים את זה, מה מהאיפה?!" כלוה הייתה בלחץ שיודעים את זה..

שה' יחזיר אותו בתשובה שלמה!!
אמןן!קראתיך
רק שתדעו דבר פשוט.......אנונימי (פותח)
סביר להניח שהשב"כ רואה בחומרה רבה את ההפגנות מול ביתו של ראש המחלקה.אינני נכנס כרגע לסוגיה אם אכן ההפגנות הם דבר נכון או לא..אבל דבר אחד ברור..מי שהולך להפגין שם בטוח שיסתבך רציני..מי שלא חושש זה כבר ענינו
הוא גם רואה בחומרה, את תג מחירשמאלני גאה
את חוננו, את יצהר, את חוות גלעד ואת רמת מגרון ועוד...
אבל יש כאלה שמוכנים לוותר על הנוחיות שלהם בשביל עם ישראל וארץ ישראל.
השב"כ לא כל כך מבוהל ואל תציגו אותו ככה.צחקן
בעז"ה.

יש לו מספר דרכים -
א. איומים - הד בטלפון, שתחשוב שמאזינים לך. לענ"ד, לא באמת ישנה האזנה, כי האזנה דורשת כח אדם להאזין לכל השטויות. לכל היותר הם שומרים את זה אצלם, ואם חושדים במישהו שומעים את זה.
האיומים נעשים בדרכים פרימטיביות (לדוגמא, טלפונים. הד בקו על מנת שתחשוב שמקליטים - ואכן ככה, אלא שאף אחד לא טורח להקשיב אלא אם אתה חשוד בעברה כלשהי). הדברים האמיתיים -במקצוענות!

השב"כ, יש לו שני אינטרסים מנוגדים.
א. שתזלזלו בו. אם האזרחים מזלזלים במחלקה האנטי-יהודית, הם לא יזהרו ממנה. לכן, הם ינסו לגייס אתכם לסוכנים דרך ג', ד' ו-ה', ייתנו לכם הכשרה בסיסית, ולא יהיה אכפת להם לאבד אתכם או שלא תתנו להם מידע- כי כבר תזלזלו בשב"כ, ואז כבר תעשו הכל לעבור על החוק (כי תחשבו שאין דיין) וכו'.

ב. שתחשבו שהוא כל יכול. שב"כ הוא לא אל. גם אם יש לו כמה רבנים, כמה עשרות סקודה אוקטביה 2007 (ויתכן שגם מזדה 3 2008 או כל רכב אחר שזכה במכרז הרכב הממשלתי, או נשכר מהחברות איתם למדינה יש הסכם - אלבר, למשל), אמצעי האזנה וחקירות.

על מנת לאזן בין שני אלו, הוא ישלח את כל הסיפורים המגוחכים, ואולי אף ימציא כאלה. הוא יפרסם אותם בקול היהודי ושות', על מנת להודיע לכולם כמה הוא טמבל מחד. מאידך, הוא יעשה הפחדות, מעצרי שווא וכו' לאנשי הגבעות על מנת להוכיח שהוא כל יכול.

לכן, צריך לדעת איך להתייחס לסיפורים המגחכים את השב"כ- זה חלק מהתעמולהה שלו. באותה מידה גם לספר על התעללויות זו תעמולה שלו.

יתכן שמי שאתם חושדים בו שהוא ראש המחלקה, יתכן אינו ראש המחלקה האנטישמית הנ"ל,. ייתכן שמשלמים לו בדיוק בשביל זה שיפגינו מולו ולא מול הפושע האמיתי. ותחשבו על זה.

וזה לא הופך אותו לצדיק -זה רק הופך את הפעולות שלנו לפחות יעילות.
את המחלקה היהודית בשב"כ אפשר לסגור.רכס רמת מגרון
בע"ה

השב"כ עושה עבודה טובה. קיומו נחוץ למדינת ישראל, הוא מגלה יעילות גבוהה בהשגת מטרותיו, שקידומם- הוא גם קיודם המטרות שלנו.
טרור זה רע, וזה לא צריך להתקיים. טוב שיש שב"כ שבאמת מגלה יעילות גבוהה בסיכולו.

הבעיה מתחילה בפיצול המחלקתי: המחלקה היהודית והמחלקה הערבית. יש טרור ערבי שצריך לסכל, וב"ה- השב"כ מצליח לרוב לסכל פיגועים לפני שהם יוצאים לפועל. [אני לא צריכה להזכיר לכם מה קרה פה לפני 5 שנים].
יש הרבה טרוריסטים ערביים , יש הרבה טרור ערבי ויש התססה מתמדת במגזר סביב פגיעה מכוונת באזרחים ע"י פעולות גרילה.

כל זה טוב ויפה, וגם המחלקה היהודית, בעיקרון, טובה ויפה. הבעיה היא שאין טרור יהודי.
יש ג'ק טייטל אחד בעשור [וטוב שכך], והשב"כ יעיל בלכידתם. אבל פעילות פעם בעשור זה די מייבש, לדעת כל אחד. אז הפתרון שהמחלקה היהודית מצאה לעצמה- זה לרדוף אחרי ילדים קטנים שקצת מציקים לערבים\ממסד- ממש לא בשום צורה המזכירה טרור.

בעיקרון- מטרת המחלקה היהודית בשב"כ טובה. בפועל, לא מספקים לה סיבה לפעול- אז את השיעמום שלהם הם מבטאים על אנשים שבהחלט לא ראויים להתייחסות כזו כאל טרוריסטים יהודיים. בכל זאת, ארון ספרי קוראן לא דומה בשום צורה ושום אופן לחייהם של אף אחד מנרצחי פעולות האיבה הערביות.

בציפיית הישועה.
צחקן, אתה חי בסרט...שמאלני גאהאחרונה
נראה לי שקצת בלבלת את השכל..
ברור שאותו האיש הוא מי שכולם חושבים שהוא..
השב"כ עובד הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב, אומנם באמת הם לא אלוקים, אבל אני ממליץ מניסיון שאין מה לזלזל בהם, אני מכיר כמה אנשים שקצת זילזלו ואכלו אותה אח"כ, וכדאי לחשוב טוב איך אתה עושה כל דבר בצורה הכי נקיה שיש..
וברור שהעבודה של החברה, הן בהפגנות, והן בתגי מחיר זה עבודה מאד יעילה, ובגלל זה השב"כ מאד לחוץ ממנה..
ולרכס, זה ששורפים מסגד, זה יכול לגרום לאינתיפדה חדשה ולכן הם לחוצים מזה..

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה