לגבי הנקודה הראשונה שכתבת -
אני לא דוחה אותו כי זה לא בצורה שאני רציתי וביקשתי, הדחיה מגיעה כי זה לא נעים לי. לא נעים לי להרגיש נגיעות במקומות מסויימים ושאלו יבטאו אהבה גם אם אתמול רבנו ועוד לא דיברנו על זה. משם מגיעה הדחייה.
היה לנו סופש מורכב ביותר ואני מצפה שאחרי 3 שנות נישואים הוא ידע את הדרך לליבי וידע מה הדרך השגויה לליבי ומה רק מרחיק אותי ממנו. את מבינה?
בנוגע לנקודה השנייה, אני לא רוצה נופש כי כולם הולכים
אני רוצה נופש כי אני מאמינה שזה ממש חשוב לנו הזמן הזוגי הזה שלא קיים לנו בתקופה האחרונה, אני מאוד מאמינה בכך שזוג צריך להתמלא ולהתפנק ושאי אפשר להמשיך על מיכל דלק ריק ולצפות שהאהבה תרעש ותגעש. כנראה שאנחנו לא חושבים אותו הדבר ופה הקושי שלי.
מבחינתו הוא רואה את הדברים הקטנים ואומר שאנחנו עושים דברים, אז נכון הוא צודק, אבל עכשיו אפילו דברים קטנים כמו מסעדה אין מרוב עומס.
אז כן כשאני רואה זוגיות (כמובן שאני לא נחשפת להכל אלא רק למה שאני רואה, אני מודעת לזה) של אחרים ושהבעל אומר דבר מה לאישתו והשיח בינהם הוא זורם וחברותי , כן זה גורם לי להצטער על זה שאני לא במקום הזה שייכלתי אליו.
אפילו לדבר אנחנו לא מצליחים.
אני גם לא רוצה כבר לדבר איתו כי על כל משפט שלי הוא שואל למה אני מתפלספת או למה אני סוטה מהנושא ולא יודעת מה עוד. הוא ממש מוציא לי את החשק היות לידו וזה כואב לי שאני במקום הזה.
עוד יותר כואב לי שאני לא מדברת איתו על זה כי אני באמת פגועה
כן יש לי בראש מודל לזוגיות, מה אני אעשה? אני לא יכולה לשנות את הזוגיות שאני רוצה וחושבת שהיא נכונה ומתוקנת. אנחנו לא שם, אנחנו מאו דרחוקים משם, ומרגיש לי שזה אפילו לא מתקרב.
וכן אני אפשר להיות עיוורים למה שקורה אצל זוגות אחרים. אז מה אם אני רואה רק חצי תמונה או רבע תמונה, זו תמונה מדהימה בעיניי. הרבה יותר ממה שאני מצליחה לראות אצלנו. הדשא של השכן מסתבר תמיד ירוק יותר.