מתייעצת עמכם
אשמח למענה!
בהריון של תאומים.
עד שבוע שלושים וחמש המוביל היה עכוז וכך גם העובר השני לכן תואם תור לניתוח קיסרי.
השבוע 36+3 היה מהפך והמוביל עם ראש למטה והשני עכוז מאוזן, מה שזה אומר שניתן ללדת לידה רגילה, כעת אני צריכה לבחור מה נכון לי.
בשלושת הלידות האחרונות ילדתי לידות רגילות אך חתכו אותי בצורה ממש כואבת . באיזה שהוא מקום אני מרגישה ביטחון , רוגע ויציבות כשאני יודעת שזה קיסרי , אני כבר ממש סובלת מצירים , כאבים, אי יכולת בהליכה ועמידה ולחשוב שאם אלך ללידה רגילה ההריון עלול להימשך עוד שבוע.. שבועיים?
הידיעה שיש תאריך מרככת את המצב .
ברור לי שההחלמה מקיסרי יותר קשה מלידה רגילה.
הרופא טוען שהלידות האחרונות היה ככה בגלל שילדתי במשקל גדול 3.700 . והפעם לא מחייב שיגעו למשקל כזה אולי ל3.100 ולא בטוח שיחתכו.
כרגע אני ממש מבולבלת .
האם עדיף לחכות ללידה טבעית ולקחת סיכון אולי עובר אחד יצא טבעי והשני בניתוח?
או ללכת ישר לקיסרי להתמודד עם ההחלמה הקשה ולסמוך על הקב"ה ובחירתי.
אשמח לחוות דעת של נשים שהיו במצבי.
אשמח למענה!
בהריון של תאומים.
עד שבוע שלושים וחמש המוביל היה עכוז וכך גם העובר השני לכן תואם תור לניתוח קיסרי.
השבוע 36+3 היה מהפך והמוביל עם ראש למטה והשני עכוז מאוזן, מה שזה אומר שניתן ללדת לידה רגילה, כעת אני צריכה לבחור מה נכון לי.
בשלושת הלידות האחרונות ילדתי לידות רגילות אך חתכו אותי בצורה ממש כואבת . באיזה שהוא מקום אני מרגישה ביטחון , רוגע ויציבות כשאני יודעת שזה קיסרי , אני כבר ממש סובלת מצירים , כאבים, אי יכולת בהליכה ועמידה ולחשוב שאם אלך ללידה רגילה ההריון עלול להימשך עוד שבוע.. שבועיים?
הידיעה שיש תאריך מרככת את המצב .
ברור לי שההחלמה מקיסרי יותר קשה מלידה רגילה.
הרופא טוען שהלידות האחרונות היה ככה בגלל שילדתי במשקל גדול 3.700 . והפעם לא מחייב שיגעו למשקל כזה אולי ל3.100 ולא בטוח שיחתכו.
כרגע אני ממש מבולבלת .
האם עדיף לחכות ללידה טבעית ולקחת סיכון אולי עובר אחד יצא טבעי והשני בניתוח?
או ללכת ישר לקיסרי להתמודד עם ההחלמה הקשה ולסמוך על הקב"ה ובחירתי.
אשמח לחוות דעת של נשים שהיו במצבי.