בעלי במיטה, ישנת שנת שיכורים..
הבת שלי סופסוף נרדמה אחרי שכל היום ללא הפסקה היא הייתה בידיים ולא ככ רגועה
ואני יושבת בספה ובוכה...
אני גמורה ברמות קשות, כמעט לא ישנתי בלילה, קמתי מוקדם למגילה, ומיותר לציין שלא נחתי היום דקה...
כל היום כמעט רק התרוצצתי ביישוב אחרי בעלי כדי לא לאבד אותו לכל החג, הלכתי הלוך ושוב הביתה להביא דברים, וגם כמו שכבר אמרתי, תוך כדי הכל גם הייתה לי מתוקה כבדה בידיים...
היה פורים די מבאס..לא מפתיע לצערי🙄😔
גם כי בכללי זה חג שקשה לי איתו ממש ומעולם לא ככ התחברתי אליו..
וגם מצבנו החברתי פה על הפנים, ופורים זה החג שהכי מחדד את זה...
הכנתי מלא משלוחי מנות מושקעים ומתוקים, ואפילו השקענו והסתובבנו מלא לחלק... הרוב אפילו לא החזירו לנו, ורק זוג אחד הגיע אלינו ולא רק החזיר מפני הנימוס..
קישטתי את הבית ממש והשקעתי..וממש חיכיתי שיבואו אנשים ויהיה אווירה של פורים, ושמח והכל...
זוג אחד שבא לתת משלוח מנות..וזהו. אף אחד לא היה פה היום.
אפילו לא בחור אחד (גרים ליד ישיבה).. יצא לי הלב לראות את בעלי מתקשר לחברים ומבקש שיבואו קצת לשבת ללמוד ולשתות איתו...
ומחכה פה לבד עד שהתייאש והלך להסתובב..
אף אחד לא הזמין אותנו לסעודה (כולם פה התארגנות לסעודות משתתפות ופשוט לא חשבו עלינו..) וניסיתי לרמוז ולא הלך...
ונאלצנו כדי לא לאכול לבד להפיל את עצמינו על קבוצה מסויימת למרות שלא ככ הוזמנו..טוב שפורים אז את פשוט באה עם בעל שיכור והכל בסדר, כלום לא אשמתך ואין פדיחות🥴
וגם בסעודה עצמה, מאד הרגשתי כזה תקועה ולא קשורה....
ובכללי, תמיד אני קצת מתבאסת מאיך שבעלי כשהוא שיכור..לא שיוצאים ממנו צדדים שליליים, אבל אף פעם לא יוצא ממנו פנינים....
ואני יודעת שככה הוא, ועדיין מתבאסת 🤷♀️
אה, וגם נעלם לי הפלאפון איפשהו ואפילו אין לי כיוון כי היינו בכל מיני מקומות היום...אז צריכה איכשהו לאתר את עקבותיו..
הבית הפוך לגמרי..
במקרר מיותמים משלוחי המנות היפים שלא ככ היה לי למי לתת בסוף
ועל השיש משלוחי המנות הספורים שקיבלנו..
התחפושת של הבת שלי שוכבת מיותמת על הספה, אחרי שאפילו תמונה אחת יפה לא הצלחנו לצלם...😕
והכי גרוע, לא רק שצריך לסדר את הבית, יש שבת לבשל...
אין לי טיפת כוח להרים את עצמי מהספה וללכת לסדר ולבשל...
בכלל לא רצינו להיות בבית שבת אבל להורים שלי לא התאים שנבוא (נושא לשרשור פריקה אחר..) ואצל חמי וחמותי היינו לפני שבועיים ונהיה שבוע הבא, אז ממש אין לי כוח להיות גם השבת...
אין לי כלום במקרר או במקפיא..
חשבתי שאולי חלק מהמשלוחי מנות יעזרו לי (סלטים, חלות, עוגות וכו...) אבל כאמור לא ככ יש ממה להיעזר.
לפחות יש פה מלא עוגות שהכנתי כי בעלי רצה שיהיה לכל מי שיבוא🙄 והכל כמעט נשאר.....
יש לי עוד מלא מה לכתוב, אבל אני אפסיק כאן...
קיצור- היה מבאס, אבל גם מבאס שנגמר, והכי מבאס- שהיה כזה מבאס....
ככ הייתי רוצה לשבת פה עם חיוך מרוח אחרי פורים משמח ומספק, עם מוטיבציה וכוח לבשל או לפחות לתכנן מה צריך להכין...
מה אני רוצה מכן? שתעודדו אותי ותשלחו לי כוח מוטיבציה וחיבוק....
והכי, אוכל לשבת😅 סתם..הלוואי שהיה מישו שיעזור לי.....☹
ענק ועוד אחד 

בעז"ה מקווה שנסיין עם זה מהר 🙏
...