פריקה סוף פוריםאמא לאוצר❤
אז נגמר פורים
בעלי במיטה, ישנת שנת שיכורים..
הבת שלי סופסוף נרדמה אחרי שכל היום ללא הפסקה היא הייתה בידיים ולא ככ רגועה
ואני יושבת בספה ובוכה...
אני גמורה ברמות קשות, כמעט לא ישנתי בלילה, קמתי מוקדם למגילה, ומיותר לציין שלא נחתי היום דקה...
כל היום כמעט רק התרוצצתי ביישוב אחרי בעלי כדי לא לאבד אותו לכל החג, הלכתי הלוך ושוב הביתה להביא דברים, וגם כמו שכבר אמרתי, תוך כדי הכל גם הייתה לי מתוקה כבדה בידיים...
היה פורים די מבאס..לא מפתיע לצערי🙄😔
גם כי בכללי זה חג שקשה לי איתו ממש ומעולם לא ככ התחברתי אליו..
וגם מצבנו החברתי פה על הפנים, ופורים זה החג שהכי מחדד את זה...
הכנתי מלא משלוחי מנות מושקעים ומתוקים, ואפילו השקענו והסתובבנו מלא לחלק... הרוב אפילו לא החזירו לנו, ורק זוג אחד הגיע אלינו ולא רק החזיר מפני הנימוס..
קישטתי את הבית ממש והשקעתי..וממש חיכיתי שיבואו אנשים ויהיה אווירה של פורים, ושמח והכל...
זוג אחד שבא לתת משלוח מנות..וזהו. אף אחד לא היה פה היום.
אפילו לא בחור אחד (גרים ליד ישיבה).. יצא לי הלב לראות את בעלי מתקשר לחברים ומבקש שיבואו קצת לשבת ללמוד ולשתות איתו...
ומחכה פה לבד עד שהתייאש והלך להסתובב..
אף אחד לא הזמין אותנו לסעודה (כולם פה התארגנות לסעודות משתתפות ופשוט לא חשבו עלינו..) וניסיתי לרמוז ולא הלך...
ונאלצנו כדי לא לאכול לבד להפיל את עצמינו על קבוצה מסויימת למרות שלא ככ הוזמנו..טוב שפורים אז את פשוט באה עם בעל שיכור והכל בסדר, כלום לא אשמתך ואין פדיחות🥴
וגם בסעודה עצמה, מאד הרגשתי כזה תקועה ולא קשורה....
ובכללי, תמיד אני קצת מתבאסת מאיך שבעלי כשהוא שיכור..לא שיוצאים ממנו צדדים שליליים, אבל אף פעם לא יוצא ממנו פנינים....
ואני יודעת שככה הוא, ועדיין מתבאסת 🤷‍♀️
אה, וגם נעלם לי הפלאפון איפשהו ואפילו אין לי כיוון כי היינו בכל מיני מקומות היום...אז צריכה איכשהו לאתר את עקבותיו..

הבית הפוך לגמרי..
במקרר מיותמים משלוחי המנות היפים שלא ככ היה לי למי לתת בסוף
ועל השיש משלוחי המנות הספורים שקיבלנו..
התחפושת של הבת שלי שוכבת מיותמת על הספה, אחרי שאפילו תמונה אחת יפה לא הצלחנו לצלם...😕
והכי גרוע, לא רק שצריך לסדר את הבית, יש שבת לבשל...
אין לי טיפת כוח להרים את עצמי מהספה וללכת לסדר ולבשל...
בכלל לא רצינו להיות בבית שבת אבל להורים שלי לא התאים שנבוא (נושא לשרשור פריקה אחר..) ואצל חמי וחמותי היינו לפני שבועיים ונהיה שבוע הבא, אז ממש אין לי כוח להיות גם השבת...
אין לי כלום במקרר או במקפיא..
חשבתי שאולי חלק מהמשלוחי מנות יעזרו לי (סלטים, חלות, עוגות וכו...) אבל כאמור לא ככ יש ממה להיעזר.
לפחות יש פה מלא עוגות שהכנתי כי בעלי רצה שיהיה לכל מי שיבוא🙄 והכל כמעט נשאר.....
יש לי עוד מלא מה לכתוב, אבל אני אפסיק כאן...
קיצור- היה מבאס, אבל גם מבאס שנגמר, והכי מבאס- שהיה כזה מבאס....
ככ הייתי רוצה לשבת פה עם חיוך מרוח אחרי פורים משמח ומספק, עם מוטיבציה וכוח לבשל או לפחות לתכנן מה צריך להכין...

מה אני רוצה מכן? שתעודדו אותי ותשלחו לי כוח מוטיבציה וחיבוק....
והכי, אוכל לשבת😅 סתם..הלוואי שהיה מישו שיעזור לי.....☹
וואו!!! חיבוק ענק ענק♥️YNZS
אני עם דמעות.
אין לי איך לעודד אותך אבל את בליבי. שתדעי
תודה❤אמא לאוצר❤
מרגישה קצת אבלה להגיד את זה,
אבל אם בחיים האמיתיים לאףאחד לא ככ אכפת ממנו,
לפחות פה🙄😘
♥️♥️♥️YNZS
הכי אכפת בעולם!
אני ממש זוכרת תגובות שלך, נכנסת לקרוא אותך ובכללי את ניקית מהממת שתמיד שמה לב לכולן ודורשת בשלום כולן.

אין לי ספק שאת מהממת גם במציאות♥️
תודה אהובה!!! ריגשת ממש❤❤אמא לאוצר❤
וואו חיבוק❤️ איזה חוויה מבאסתהמקורית
אין לי הרבה מה להגיד. מתבאסת בשבילך
מבינה אותך ממש
הרעיון של להישאר רק אנחנו בבית בפורים מבעית אותי משום מה ומכבה אותי
ככ מבאס שהשקעת ככ הרבה וטרחת ולא הייתה הדדיות.
בא לי לחבק אותך ממש
ממש...תודה!❤❤אמא לאוצר❤
ואי הלוואי שאת גרה פה ותבואו לסעודת שבתפרח לשימוח🌷
בחיי שנשמע ממש מבאסססס...
חברים זה ככה חשוב ועושה תחושה נעימה..🙏☹️
בטח אנשים כן אוהבים אתכם אבל זה כזה התפספס
באמת הלוואי..לא נראה לי אבל😉אמא לאוצר❤
אממ האמת שלא בטוח...
באמת ידענו כבר שמצבנו החברתי לא ככ טוב פה
אבל הופתענו לרעה באיזה רמה..
וואי, וחברים זה כזה חשוב....וכזה קשה כשאין..
תודה❤❤
אוף אוףבוקר אור
מיליון חיבוקים. נשמע מבאס. מזדהה עם חלק ןממש בא לי לשלוח לך אוכל לשבת (לא שיש לנו.. אבל מחר נתחיל להתאפס על זה מקווה)
העלית לי דמעותמאוהבת בילדי

איזה קשה להרגיש ככה!

שולחת לך ענק ועוד אחד .

אוף...

אולי תכיני שבת בקטנה, הכי קל שיש (אולי כבר מחר?)

מקלחת טובה ולישון?

ו- לפחות נשאר דברים מתוקים. תהני מהם. 

ברור שזה מבאס שלא חילקת הכל, אבלנשאר לכם לשבת! לפחות עוגה לא תצטרכי להכין...

ולגבי הבת שלך- אולי תצלמי אותה מחר? או שבוע הבא? רק בשביל המזכרת...

אין לי מה לכתוב עוד. רק שאת בליבי ואני מתפללת שתצליחי להרים את עצמך ולשמוח...

ועוד !!!

תודה❤❤מחמם את הלב..אמא לאוצר❤
כבר נמאס לי משבתות בקטנה😔
כל השבתות שהיינו לאחרונה בבית בערך היו שבתות בקטנה, כל פעם מסיבות אחרות..מוצדקות אולי, אבל זה מבאס...באלי שבת מושקעת עם מלא אוכל טעים😕
הלוואי שאצליח לצלם אותה, היא הייתה כל היום עצבנית ולא ככ שיתפה פעולה, ועכשיו התחפושת כבר מלוכלכת, אז לאידעת...

הלואי!
באמת תודה❤
גם הבן שלי לא רצה להתחפש בפוריםפרצוף כרית
באסה, דווקא תחפושתמה זה מתוקה
לא הכרחתי אותו, יאללה שיהנה לו.... הקטנצ'יק...
אוף אוף.ממש מבאס.אחתפלוס
את נשמעת כ''כ מהממת.
כואב לי הלב בשבילך♥️♥️
תודה❤❤❤❤אמא לאוצר❤
אוף. אפשר להצטרף לפריקה שלך?😔אין לי הסבר
חצי פורים הייתי לבד. למה? כי עד שהוא הגיע הביתה מהבסיס.
מראש הכנתי בקושי משלוחי מנות כי ידעתי שלא יהיה למי לתת.
קיבלנו משלוח אחד. וגם זה רק מנימוס. אפילו בלי פתק. וגם את המשלוח היישובי לא קיבלנו.
ואני שוב לבד בבית.
פשוט שונאת את פורים.
שונאת.
לא אוהבת.
חג שעושה לי רע בנשמה

אז שולחת לך חיבוק הזדהות גדול❤️
ומתנצלת שנדחפתי😐
חיבוק ענק גם לך. את ממש גיבורה.פרח לשימוח🌷
בעל בצבא זה קשוח
מבינה אותך ממש! גם עלי פורים לא אהוב במיוחד.רוצהכברללדת
חיבוק.
אוף איזה מעצבן!!!😔😔אמא לאוצר❤
כנל...
כל שנה מקווה שהפעם יהיה טוב יותר ומתבדה.
חיבוק גם לך❤
אוףףףYNZS
זה כזה לא פייר!!

וגם אני שונאת את פורים. שונאתתת

♥️♥️♥️♥️♥️
וואי איזה קשה!מאוהבת בילדי

ומעצבן! ומעליב!!!

ליבי איתך!

וואי מבאסהמקורית
חשבתי שדווקא ביישוב זה אחרת.
אז מסתבר שלא😬אין לי הסבר
הייתי גם בערב במסיבת פורים.
ניסיתי לשוחח עם כמה נשים, אבל הן לא זרמו. אז פשוט הלכתי מוקדם🤷
מתבאסת על החצי שעה שבזבזתי
אוי נורא. איזה מן דבר זההמקורית
האמת שמבינה אותך. בעלי הציע שנעשה את סעודת הפורים עם הקהילה אצלנו בעיר וסרבתי בתוקף. מכירה כמה נשים משם אבל היכרות שטחית כזו והינו בכמה ערבים שארגנו והרגשתי ממש לבד. מזל שלא הקשבתי לו, אפילו שהוא רצה להקל עליי כדי שלא אטרח.
ואפילו להורים שלי לא נסעתי כי ידעתי שזה יכול לערער לי השמחה
מעדיפה לעבוד קשה מאשר לחזור עם לב שבור זה באמת קשה.
אז איפה הייתם בסוף?כי לעולם חסדו
בבית. אירחתי אצליהמקורית
את מי אירחתם?פרצוף כרית
מעולה לפחות לא הייתם לבד
חברים. בטח ברור לא להיות לבד🙃המקורית
רק אומרת שגם להיות לבד זה כיףבארץ אהבתי
מבחינתי פורים זה ממש חג שכיף לעשות רק עם המשפחה המצומצמת. ככה היה בילדות שלי, והשנה כשגם עשינו ככה ממש ממש נהנינו.
אני מבינה שלחפש מישהו לחגוג איתו ולא למצוא זה ממש מבאס.
אבל רק רוצה לפתוח את האפשרות ליהנות מהחגיגה רק עם המשפחה.
לנו השנה היה תכנון דווקא להצטרף לסעודה של הכולל של בעלי, דווקא היו שם קבוצה של חברים שלו, שאני חברה של הנשים שלהם, והיה יכול להיות לשנינו ממש נחמד שם. אז תכננו להתחיל עם המשפחה ואחר כך להצטרף אליהם. בסוף לא הספקנו להצטרף, היה פשוט כיף בבית ולא רצינו לקטוע הכל ולהילחץ כדי לצאת...
(אולי בגלל שבעלי לא משתכר זה שונה, מניחה שלבעל שרוצה להשתכר, זה לא כיף להשתכר בלי חברים. בכל מקרה - רק משתפת איך זה אצלנו)
נכון זה יכול להיות כיףהמקורית
ורוב החגים אנחנו עושים בבית רק אנחנו ונהנים מאוד.
אבל בפורים משום מה מרגיש לי פחות מתאים.
ייתכן ויהיו שנים שנחגוג גם לבד, לא שוללת, אבל כל עוד זה תלוי בי - אזי פורים דווקא הוא חג שהייתי רוצה לחגוג בצוותא
אני מבינהבארץ אהבתי
אני רואה שזה ממש מקובל שמחפשים חברים לאכול איתם בפורים. ואני מבינה את זה לגמרי.
אבל באופן אישי - דווקא בפורים יותר משאר החגים אני מרגישה שלשמוח באמת ולבטא את זה כמו שצריך הרבה יותר מתאים לי רק עם המשפחה המצומצמת.
כילדה היינו עושים כל שנה הצגה על המגילה, וממש נהנינו להציג את הדמויות, לראות את אבא שלי בתור אחשוורוש, אלו דברים שלא היו קורים עם עוד משפחות, כי היינו מתביישים.
וגם אצלנו בבית השנה - הדלקנו מוזיקה של פורים ורקדנו כולנו ביחד, עם אביזרים שהילדים הוסיפו ואנחנו זרמנו איתם. זה דבר שלא יכול לקרות עם עוד משפחה. גם מבחינת צניעות, וגם מבחינת שחרור שלנו ושל הילדים כשאנחנו עם אחרים. והילדים גם הכינו איתי לקראת פורים סרט מתוק על ההצגה שצפינו בו ביחד בזמן הסעודה. אולי עם המשפחה היינו יכולים לצפות בו, אבל עם חברים זה לא היה קורה.

בקיצור, ממש לא שוללת את זה שנהנים לאכול עם חברים. אבל האמירה ש'ברור לא להיות לבד' כאילו מי שנשאר לבד הוא הכי מסכן - זה לדעתי ממש לא נכון (ברור לי שלא התכוונת לזה ככה, אבל זה יכול להשתמע מהדברים שכתבת..).
יש המון יתרון בלהיות לבד, ואם בוחרים בזה מלכתחילה ולא מגיעים לזה בדיעבד - זה יכול להיות ממש מיוחד. (וגם אם מגיעים לזה בדיעבד, כי לא מצאנו חברים לאכול איתם - אפשר להחליט שבוחרים לשמוח בזה, וליהנות מהיתרונות שזה נותן).
לגבי הפסקה האחרונה שלך שמתייחסתהמקורית
ל'ברור לא להיות לבד' שלי - כמו שציינתי, זה מה שמרגיש לי. לא אמרתי בשום צורה שלהיות רק עם המשפחה זה הכי מסכן או משו, ממש לא, לא יודעת למה זה מה שעלה לך. אני עם הילדים חוגגת ורוקדת ומספרת את המגילה מראש חודש אדר. ובפורים עצמו אני עושה להם מסיבת פורים בבית עם הילדים של החברים. ואגב, אנחנו לא חוגגים עם כל חברים. יש אנשים ספציפיים שאנחנו מרגישים איתם ממש כמו משפחה, ואותם אני מזמינה. וזה מה שטוב לנו. לכם מתחבר הצגות ומשפחה גרעינית - מעולה. זה מאוד אינדיבידואלי
ברור, אני ממש מסכימה איתךבארץ אהבתי
וברור לי שהתכוונת לכתוב רק על עצמך, ולא באופן גורף על אחרים.
וברור שזה לגמרי אינדוידואלי מה נכון לכל משפחה, וגם בכל שלב יכול להיות שמתאים משהו אחר.

פשוט נכתב פה הרבה על קושי למצוא עם מי לאכול, ואני מרגישה שיש איזושהי אווירה שדווקא בפורים זה ממש עצוב לאכול לבד, ומי שאוכל לבד זה מסכן ולא פורימי. וכשזו התחושה, אז המשפט שכתבת (על עצמך) נשמע כאילו זו האמירה שלו.
אז רציתי רק להביא קול אחר. לא בשבילך, אלא בשביל אחרות. שזה ייחשב לגיטימי ופורימי גם לאכול לבד. ושתעלה המודעות ליתרונות שבאפשרות הזו, כדי שגם מי שמגיעה לזה בדיעבד תוכל לבחור ליהנות מזה, ולא רק להרגיש מסכנה..
אני גם ממש בראש הזהאוהבת את השבת
וגם להוסיף
שמשלוחי מנות והשתתפות בסעודת פורים ממש ממש ממש לא מראה מה המצב החברתי שלך כמו שעלה פה בכמה תגובות..
להיפך יש כאלה ששולחים לכולם שנים אז כולם מרגישים צורך לשלוח בחזרה, אז יהיו להם משלוחים אן שהתחברו לאנשים לסעודת פורים..
מה זה אומר על המצב החברתי בשטר השנה? כלום מכלום.
יכול להיות שטוב להם יכול להיות שלא..
זה ממש לא קשור.
איזה כיף!פרצוף כרית
מבינה ומזדהה❤❤❤❤אמא לאוצר❤
מוכר חחחחפרצוף כרית
גם אצלי חחחח
למה תמיד אני הזו שמנסה לפתח שיחות ולא משתפות איתי פעולה? חחחחח זה מבאס, מזדהה, מבינה אותך
וואי ממש...אמא לאוצר❤
חיבוק ענק גם לך!!!אוהבת את השבת
וואי זה באמת לא הנים ועוד כשהבעל לא נמצא!!
פשוט חיבוק מוחץץץץץץ!!!!!!
והגבתי לך ולאמא לאוצר בשרשור אחר בעניין הזה. אם תרצי להסתכל...
חיבוקפרצוף כרית
איזה באסה!!!!
מצד שני אולי יש לך מלא חברות פשוט הן לא מהיישוב?
אממ באולפנא היו לי מלא חברות...אמא לאוצר❤
נשארו לא מעט, אבל הרוב לא נשואות בכלל/נשואות טריות...
וכאן באמת אין לי כמעט אףאחד למרות שגרים פה שנתיים.
בסוף אין תחליף לחברות שכנות....
חיבוק מתוקה!רוצהכברללדת
זה כל כך מבאס מה שאת מתארת 😔 לכי תחתכי לעצמך פרוסה טובה מהעוגה, אחר כך תכנסי למיטה ותלכי לישון.
מחר יום חדש, הכל יראה קצת יותר טוב! תכיני בקטנה לשבת יום שישי קצת יותר ארוך...
וחיבוק חזק ממני, ליבי איתך ❤
תודה❤❤הלוואיאמא לאוצר❤
התגובות שלכן ככ מחממות את הלב❤❤
חיבוקקק השקט הזה
וגם לך @אין לי הסבר
הלוואי שהייתן גרות לידי והייתי נותנת לכן משלוח ענק ומהמם (לא שהכנתי כאלה) וגם מזמינה אתכן לסעודת שבת!
תודה אהובה❤אמא לאוצר❤
ועכשיו בעלי החמוד קם, ע"מ ללכת להתפלל ערביתאמא לאוצר❤
והודיע לי במתיקות שאולי תכף הוא יגיע עם חברים לעשות התוועדות מוצאי פורים...
למה שעכשיו כן יבואו? כי הרבה חברים שלו (רווקים ) בצבא עכשיו ורק עכשיו בערך הגיעו לכאן...
וכמה שזה הכי לא מתאים לי עכשיו, אין לי לב להגיד לו לא..
ככ קיוויתי שבגלל שהיה שיכור לא ככ שם לב לכל מיני קטעים מעליבים שהיו בחג, אבל מסתבר שממש שם לב והתבאס..
אז ממש בא לי שלפחות תהיה לו סיומת טובה קצת❤
והוא גם יוכל להביא משלוחים לכל הרווקים
תעזרו לי עכשיו לעשות קצת כוח לקום לסדר כאן בסיסי בשבילו?🙏🙏
אין כמוכן..❤
כן! קומי!מאוהבת בילדי

ותתפללי תוך כדי שאת עושה. זה נותן כח ותקווה!!!

תתפללי שתמיד יהיה לך טוב, שיהיה לכם טוב. 

שתהיו מוקפים באהבה וחברוּת

ויעבור מהר היצר הרע הזה ותהיי בשמחה אמיתית...

אני ממש מקווה שאת לא קוראת את זה בתור הטפה, רק מתוך אהבה ואכפתיות, כן?!

נו נו, נראה מה יהיה המצב שלי מחר... (ירושלמית)

גם שונאת את פורים עם הלחץ והבלאגן.

וגם עכשיו ניסיתי להרכיב משלוחי מנות ואני רואה שאין לי מספיק דברים בבית...

תודה! אמן!!אמא לאוצר❤
❤❤❤
קמתי! וסידרתי פה קצת שיהיה נעים
וגם פירקתי וארגנתי את המשלוחי מנות, חח לפחות זה היה זריז כי לא היה הרבה מה לפרק🙄
בטח שתעשי. תהיה לך חוויה מתקנתהמקורית
תזכי לתת את המשלוחים ולשמח אותם.
וגם בעלך ישמח
ותרגישו אהובים ואוהבים!
הלואי אמן!!אמא לאוצר❤
שולחת לך את האהבה שלי בינתיים❤️המקורית
ממש נכנסת לי ללב
תודה❤❤כל החיבוקים שלכם באמת מנחמים...אמא לאוצר❤
יאללה אלופה!!רק טוב=)
איזה אישה מהממת את 💜
תודה! הלוואי שהייתי..❤אמא לאוצר❤
אבל את כן!רק טוב=)
חושבת על בעלך שיהיה לו טוב ומשתדלת בשביל זה למרות שממש אין לך כוח, את רק צריכה כתר🙂
נכון!!! מסכימה איתךפרצוף כרית
תודה אהובה💖חיזקת אותי!אמא לאוצר❤
את פשוט אלופה! אין כמוך💙כי לעולם חסדו
תודה!!❤❤❤אמא לאוצר❤
וואו איזן אלופהאביול
אין עלייך!!
תודה!!!❤❤אמא לאוצר❤
עודדתן וניחמתן אותי קצת.. ❤❤אמא לאוצר❤
אז מצאתי בי כוחות לסדר ולארגן את כל הבית (החדר יחכה למחר), לארגן להם פה קצת דברים להתוועדות שהם רצו, להכין לי ארוחת ערב מזינה ומפנקת, להוציא בשרי שיפשיר עד מחר שאוכל לבשל, ועכשיו אני במיטה...
הרבה יותר מעודדת בזכותכן, ולא הולכת לישון ממש בוכה 😘
רק חסרת כוח לבשל לשבת..הלוואי שהנסיכה שלי תישן טוב ואני אקום עם יותר כוח פיזי ונפשי לעניין.
תודה אהובות!!! אין כמוכן.❤
וואוו איזה עומס של מועקותגלויה
נשמע שהיה כל כך גרוע...
שולחת לך ממש חיבוק ענק
וכל הכבוד על כל המאמצים שלך!
תודה אהובה..❤ממש..אמא לאוצר❤
וואי, אמאלה איך היה לי קשה לקרוא אותך😢רק טוב=)
שולחת מלא מלא חיבוקים💜💜
פורים זה באמת חג כזה שמחדד את המצב החברתי ואז לפעמים זה מבאס את כל החג.. אנחנו במצב כזה פשוט קמנו ועברנו דירה.. את נשמעת כזאת מהממת אז אין סיבה בעולם שתגורי במקום בלי חברה!
לגבי הבעל השיכור יש קטע כזה שאנחנו חושבות שאם התחתנו אז עכשיו הכל צריך להראות מושלם בעינינו, כי מה? זה בעלי! ברור שכל מה שהוא עושה אני אמורה לאהוב..
זהו שלא, הוא בן אדם, לא מלאך.
זה ממש בסדר אם יש נקודות מסוימות שפחות נאהב או אנחנו פחות ננהג ככה.. זה לא מוריד מאהבה או הערכה שלנו אליו.. (מין הסתם גם אנחנו לא מושלמות..)
אצלי לפחות, ברגע שהפנמתי שזה בסדר אם לא הכל מושלם ואמן מה להתבאס על זה כל פעם מחדש, זה ממש הרגיע אותי ויישב את דעתי. ואז במהלך הזמן זה כבר פחות הפריע לי כי לא התייחסתי לזה..
מקווה שלא חפרתי 🙈 סתם תפסה אותי הנקודה הזאת..

הלוואי שהייתי יכולה לעזור לך עם אוכל לשבת, נשמע גם שאנחנו גרות די קרוב;) אבל אנחנו פה בבידוד קורונה (אם זה מנחם, שיש מי שחגג את כללל הפורים בבית לבד🤭)
אז שולחת מלא כוח ותשמחי ותתנחמי במשפחה הקטנה שלכם💜
זה הקטע המבאס, שאנחנו ממש ממש רוצים לעבור דירהאמא לאוצר❤
וכבר ארבעה חודשים בערך מחפשים מקום בנרות ולא מוצאים..אז עוד יותר מבאס..

תודה אהובה!!❤❤
תודה שכתבת, אבל דווקא הנקודה שאמרת די ברורה לי, סתם התבאסתי... כי כזה חלמתי על משו ובעלי לא כזה שם. . אבל תודה יקרה, זה באמת חשוב..❤
וואי תרגישו טוב! איזה קשה..
אמן..❤
אוףרק טוב=)
ממש מבינה את הקטע עם החיפוש מקום, מוזמנת לפרטי אולי יהיה לי רעיון בשבילך.. גם אנחנו חיפשנו המון..

תודה בעז"ה מקווה שנסיין עם זה מהר 🙏
כותבת לך.. אמן!!אמא לאוצר❤
היי,אפשר גם לשאול בפרטי?דפני11
גם אנחנו מחפשים מקום כבר הרבה זמן...
בשמחהרק טוב=)
וואי ןואיאחת פשוטה
הכי מוכר לי בעולם מה שאת מתארת . גם לנו היה פורים שכזה בעבר.. זה פשוט הרגשה זיפת..
הכי זיפת זה לרמוז לאנשים שיזמינו לסעודה ולא קולטים ת'רמז..
וואי אימלה זה היה פורים נוראי שמאז החלטתי שאין מצב שזה חוזר על עצמו.

אז דבר ראשון עברנו דירה, (אני מבינה שאתם. מחפשים מקום.. זה הזמן לתפילות שתמצאו בעזרת ה' כי זה ממש משמעותי)
ודבר שני עוד לפני שמגיע פורים אני מתכננת איפה נהיה וכמה ואיך.. ולא זורמת ושיהיה בסדר.. כי לא .
אני אקטיבית . אני פועלת.
אני מרימה טלפון לנשים ביישוב ויחד מארגנות סעודות משותפות..
הפסקתי לצפות שיבואו ויזמינו..
זה גם הטיפ שלי אליך יקרה!

ולגבי המשלוחי מנות המיותמים במקרר, למה?
חסר למי להביא?? אולי ברחוב לידך יש משפחה ממש כמוכם שמבועסת שלא באים ולא מקבלים משלוחי מנות.. חראם על כל העבודה שהשקעת..
פשוט דופקים בדלת של אנשים אפילו שהם לא בגיל שלנו או לא החברים הכי טובים.. זה המטרה בפורים, להכיר ולשמח אנשים.
לא יעזור לעכשיו אבל להבא..

פספסתי את התגובה שלך אתמול אז קראתי ומגיבה לך עכשיו♥אמא לאוצר❤
ממש. מבאס לגמרי..
הלואי. מתפללים על זה מלא.
מבחינת תכנון אז ממש ניסיתי ולא ככ הלך לי. כל מי ששאלתי כבר היה איפה לאכול...
תודה אהובה♥
מעניין, איזה פנינים את מצפה שיצא לו? בקטע של דברי תורה?אין ייאוש בעולם
גם...וגם בכללי, שתצא הפנימיות כזה...אמא לאוצר❤
וואי מזדהה כל כך!!!הריון ולידה_פצ
אני גם לא אוהבת את פורים. בכלל! ובישיבה- הפחד הכי גדול שלי. שלא יהיה לנו עם מי לאכול, שלא נקבל משלוחי מנות, שנרגיש שאנחנו לבד... אחד לאחד כל הדברים שהתבאסת שהיו לך.
קראתי אותך וכאבתי כל כך....
מה אני עושה כדי להתמודד עם זה?
א- לא משייכת את זה למצב החברתי. ב"ה המצב החברתי שלנו טוב מאוד. כנראה שאם תשאלי אנשים סביבנו אם הם חברים שלנו לא מעט יענו שכן... אבל מה? אני בלב מרגישה לא מספיק קשורה ושאין לי מספיק חברות. וזה גורם לי להרגיש בצד, או לא רצויה בסעודה, או שלל תחושות שמחלישות אותי. ולמדתי לעשות הפרדה בין פורים לשאר השנה.
זה שלא קיבלתי משלוחי מנות, או שלא היה לנו עם מי לאכול את הסעודה ממש לא אומר כלום עלינו. להפך... אני משתדלת כל כך להביא משלוחי מנות לאלו שלא יקבלו, אז כנראה שאם לא הביאו לי חשבו שאני כן אקבל...
ב- להתארגן מראש- לחשוב לאיזה קבוצה אנחנו שייכים אוטומטית (בישיבה לרוב זה השיעור, אבל תמיד יש מעגלים חברתיים כאלה) ולנסות מראש ליזום סעודה משותפת. ואז אתם חלק וקשורים גם אם חברתית אתם לא קשורים.

הלוואי שיהיה לכם מוצאי פורים שמח.
לפעמים זה כן קשור😕אמא לאוצר❤
ניסינו לחשוב מראש, לא ככ הלך...
תודה רבה אהובה!!
אמן!
❤❤❤❤
אוי מתוקה. כל כך נגעת לי ללב..מצטרפת למועדון
עם איזה תחושות קשות את יוצאת מהיום הזה...
אוף..זה כל כך מבאס להרגיש מחוץ לענינים
אחת התחושות הקשות.
מענין אותי רק אם אתם חדשים יחסית איפה שאתם גרים? לפעמים זה עניין של זמן עד שיוצרים קשרים ונכנסים למעגלים. ובכלל מקוה שפורים לא באמת משקף את מה שאתם חווים כל השנה. כי למשל הדוגמה הזאת שבעלך מתקשר שיבואו לשבת וללמוד איתו מאד מובן לי איך שזה קורה. פורים זה חג כל כך עמוס עבור כולם עם מלא הספקים שצריך למלא ולא תמיד יש את הפניות לבוא למשהו ולשבת איתו ללמוד. ואולי אני סתם מדברת שטויות ורק מגיע לך חיבוק והכלה!! ממני שאמנם לא עד כדי כך בשפל אבל בהחלט מתבאסת מאיך שהחג הזה הסתיים (טריגר : הקאתי ולא משכרות)
איזה, שנתיים כמעט.. זה הרבה מהבאסה😔אמא לאוצר❤
תודה אהובה❤❤
נשמע שגם לך לא היה נחמד..
אנחנו כאן לשמוע אם תרצי ❤
להצטרף לך לשרשור?מצטרפת למועדון
סתם.. באמת לא כזה נורא. אבל הסתובבתי חצי מהחג לתת משלוחי מנות לאנשים שהם בכלל שכנים לשעבר של ההורים שלי ובגלל שהם לא בארץ לקחנו את זה על עצמנו.
והיה דוקא נחמד אבל מאד מאד אינטנסיבי ובלי דקה לנשום.
וסעודת פורים הלכנו לעשות עם חברים שארחו הרבה בחורים גם ואני ממש חיכיתי לזה. יש לי חסך מהילדות עוד שלא חוויתי אף פעם פורים אמיתי של שכורים ועד היום מרגישה שזה משהו קסום..
וישבתי שם מלא זמן והבחורים התעכבו והתעכבו ובינתיים רק בעלי והמארח ועוד 2 בחורים ישבו והתעכבו מלא זמן על מנה ראשונה. הקיצר אכלתי משהו שאני כנראה רגישה אליו והרגשתי רעע אז בקשתי מבעלי שיקפיץ אותי הביתה וברגע שיצאנו נכנסו מלא בחורים שכורים והתבאסתי ממש ששוב אני מפספסת וגם היה מלא אוכל שווה להמשך שמרב שהיתי עם בחילות לא היה בא לי עליו.
וזהו. איך שהגעתי הביתה הקאתי את נשמתי באיזה 3 נגלות (מזלי שלתוך קערה) מול העיניים הפעורות של הבת שלי...
וואי וואי איזה מבאס!!☹אמא לאוצר❤
חיבוק ענק...
תרגישי טוב!
הלוואי ששנה הבאה תהיה לך חוויה טובה❤
נגעת לי בלב גםנעמי_
כל כך הרבה הכנה וציפיות - שהושקעו בכל בחישה של עוגה, בתכנון של התחפושת (גם לי חשובה מאד התמונה), בקישוט הבית, ואז אכזבה כל כך מרה. לפחות הקב"ה ראה את המאמץ הגדול שהשקעת בחג הזה, וישלם לכם את שכרכם.
וגם - בעז"ה כשתמצאו את מקומכם החברתי וגם המשפחה הגרעינית תגדל, את כבר התאמנת ב"להרים פורים" עם כל ההכנות, ומי יודע, אולי למדת על בשרך איך מרגישים אלו שלא זכו,.מאלף ואחת סיבות, לחגוג פורים שמח בחיק משפחה וחברים, וזה יפתח בך רגישות ואמפתיה גדולים שעוד ישמשו אותך בהמשך החיים.
במצב כזה אני הולכת לישון. זאת התרופה הכי טובה להחוורת אכזבה. ועכשיו רואה שיש עוד תוכנית, אז כל הכבוד, מרימה לך גם. ואח"כ תשני בלי לחשוב.
תודה אהובה!! חיממת את ליבי ❤ אמן!אמא לאוצר❤
התרופה הכי טובה להחוורת אכזבה זה לפרוק פה נראה לי❤❤❤
יואו נשמהאביול
כל הכבוד לך! נשמע ממש לא פשוט. אין לי מה להגיד חוץ מחיבוק..
תודה❤❤❤אמא לאוצר❤
וואו, נכנסת לליביאם הבנים שמחההה
כל כך מבינה אותך. תחושה של בדידות היא נוראית.
לפחות אתם ביחד בלבד...
חיבוק ענק ואני בטוחה שתהיה לכם שבת מושלמת!
הלואי! תודה יקרה!❤❤אמא לאוצר❤
שולחת חיבוקלהשתמח
אבל בכל זאת רציתי לומר שנשמע שהרבה מהדברים שציפית להם, הם לאו דווקא דברים שקורים אצל כולם ורק אצלך לא. נותנת דוג' מעצמי להמחשה.
אני ובעלי לא דמויות מרכזיות בחברה, אבל לשנינו יש חברים ואנחנו מקובלים בחברה, וגם אותנו אף אחד לא הזמין לסעודה השנה, וזה טיפה מבאס, אבל הבנתי שפשוט אך אחד מהחברים הטובים שלנו לא ארגן סעודה אצלו בבית השנה. והכל בסדר, וזה בסדר להצטרף לחבורה שלא הזמינה אותנו, ולדעתי לא מרגישים שהפלנו את עצמנו עליהם. יש מצב שהיו שם עוד זוגות שביקשו להצטרף ואת אפילו לא יודעת מזה .
אנחנו גם גרים ליד ישיבה ובעלי אברך, ולפעמים מעביר שיעורים או מדריך חתנים, ואף פעם לא הגיע אלינו אף בחור בפורים, וגם לא חשבתי לצפות שיגיעו, לדעתי מגיעים בעיקר לר"מים.
אנחנו יצאנו להסתובב לחלק משלוחי מנות מיד שסיימנו ארוחת בוקר, לא עלה בדעתי לחכות בבית שאנשים יגיעו, זה נראה לי יותר מתאים לאנשים בתפקידים חינוכיים או חברתיים, או אולי למשפחות עם הרבה ילדים. שסביר שיגיעו עשרות אנשים במהלך הבוקר.
אלינו הגיעו הביתה 2 משפחות להביא משלוח מנות, אבל ברור לי שהרבה מהאנשים שהחזירו לנו כשהבאנו להם רצו להביא לנו, ולא רק החזירו מתוך נימוס.
וגם אני לא קיבלתי שום דבר שעוזר לי להכנות לשבת, אצלינו כולם הביאו אוכל שמתאים לפורים עצמו או ממתקים.
והבן שלי עכשיו בגיל שנתיים וחצי פעם ראשונה הצלחתי לצלם אותו נורמלי עם התחפושת, בשנים האחרונות הוא זז או בכה כל פעם שניסיתי לצלם.
והיה לי פורים שמח ובכל זאת אין לי כוח להכנות לשבת.

בקיצור, אני לא יודעת בדיוק מה אני רוצה לומר לך, אולי שפשוט לפעמים נראה שיש כל מיני דברים אצל כולם, ובפועל זה לאו דווקא ככה. ואולי אם תדעי שזה לאו דווקא מראה על מצב חברתי ירוד זה יעזור לך להיות פחות מבואסת מהעניין.

ובאופן כללי, אני בגישה שמבחינה חברתית הכי חשוב זה שיהיו חברות שאפשר לדבר איתן, להיפגש, ולשתף. ואם את זה יש, אז פחות חשוב כל שאר הקריטריונים שקשורים ל"מעמד חברתי". לפחות ככה אני רואה את זה. אז אם את מרגישה ביומיום שאין לך חברות- אז חשוב לנסות לחשוב איך אפשר ליצור חברויות, אבל אם ביומיום טוב לך ואת מרגישה שיש לך חברות, אז נראה לי כדאי פשוט לנסות לשחרר קצת את הציפיות של איך מצב חברתי אמור להיראות.

תודה יקרה על התגובה המושקעת!אמא לאוצר❤
נראה לי זה גם ממש קשור מה מקובל בכל מקום..
אצלנו ממש ממש מגיעים בחורים גם לאברכים..זה ממש דבר שקורה. יודעת בוודאות...ככה זה אצלנו.
משלוחי מנות- יצאנו די מוקדם לחלק, והרוב אפילו לא החזירו לנו. אפילו הייתה סיטואציה ממש לא נעימה שהיינו כמה משפחות ביחד, וזוג אחד בא, והביא אחד אחד לכולם חוץ מלנו..פשוט דילג עלינו...
שוב, גם תלוי מה מקובל- כי אני יודעת על הרבה זוגות פה שהסתובבו ועברו וחילקו ולא הגיעו אלינו.
לגבי הסעודה, אולי את צודקת..אבל זה ממש לא פעם ראשונה שקרה כזה דבר שכזה כולם התחלקו ולא חשבו עלינו..🙄
דברים שיעזרו לשבת- לא בניתי על זה ולא נפגעתי מזה ספציפית..סתם קיוויתי... אבל ברור שכשכמעט לא מקבלים משלוחי מנות אז גם אין דברים..
תמונה זה מבאס ממש כי דווקא היא שיא האוהבת להצטלם ומחייכת תמיד וזה..ורק היום לא שיתפה פעולה😕
וכוח לשבת- דווקא ברור לי שלכולם אין😅 א ל נראה לי
ברור שיש גם פחות מוטיבציה אחרי פורים מבאס.
זה שזה לא משקף מצב חברתי- את לא הראשונה שכתבת, ועניתי שאולי לפעמים אתן צודקות, אבל פה זה לגמרי כן. אין לנו ככ חברים פה ומשום מה לא כזה אוהבים אותנו פה בכלל🤷‍♂️ וממש מחפשים כבר תקופה לאן לעבור דירה.
ואין לי פה חברות משום בחינה...ממש לא רק מבחינת שאיפות על מצב חברתי. משום מה לא הצלחנו להשתלב פה..וזהו..מבאס..

תודה רבה על התגובה❤
יכול להיות שבמצב אחר היית קולעת, פה ספציפית לא ככ נראה לי..💕
אוי,מבאסלהשתמח
מאחלת שתצליחו בעזרתו יתברך למצוא מקום חדש במהרה שיהיה לכם טוב מבחינה חברתית וגם משאר הבחינות!
אמן כן יהי רצון! באמת הלואי!!אמא לאוצר❤
תעברו אלינו!!!אמא טובה---דיה!

גם לי כמעט אין פה חברות

וממש בא לי להיות חברה שלך!!!אוהבאוהבאוהב

אוי, זה ממש כואב. חיבוק גדולציפיה.
תודה יקרה❤אמא לאוצר❤
כואב לי ככ. שולחת כוחות וחיבוקיםPandi99
תודה אהובה♥הלואי שהייתן גרות לידי..😉אמא לאוצר❤
חיבוק גדול!אן אליוט
נשמע קשה.
אני מקווה שבאמת תמצאו מקום שמתאים לכם יותר. אולי עיר? עם קהילה יותר מגוונת?
ומאחלת לך שבת נהדרת ❤
תודה יקרה!אמא לאוצר❤
באמת הלואי שנמצא....💖
שבת שלום
חיבוק ענק!!!אוהבת את השבת
איזה מקסימה את איך את משתפת אותנו ככה!! ללמוד ממך!
את באמת נשמעת אדם יקר!!
גם לי אין חברות בסביבה.. בוא נהיה חברות♡♡
והגבתי לך באריכות בשרשור שיהיה כתבה משהו דומה♡♡♡
תודה אהובה!!♥♥אמא לאוצר❤
ריגשת..יאללה הלואי
אסתכל עוד כמה דק....
♥♥
וואי איזו מתוקה אתבת 30
נשמע ממש מפח נפש הפורים הזה...אני מקווה בשבילך שלפחות השבת תהיה נחמדה!!
הלוואי שתצליחי לעבור דירה בקרוב.
לדעתי פשוט תעברי למקום שיש בו כמה בנות מהפורום...
ממש..אמן ואמן!!אמא לאוצר❤
חח רעיון מעולה😅
תודה אהובה!♥
וואי מבאס ממש ואני כל כך מבינה את התחושותאופטימית ושמחה
אם לא היינו בשבת אצל ההורים הייתי מכינה לך שבת..
מבינה את התחושות ומזדהה, אמנם פורים שלנו לא היה ממש ככה כי יש איזושהי הבנה שכולם מביאים לכולם, אבל גם אני הרבה פעמים מרגישה תלושה בלי חברות ובלי אף אדם חוץ מבעלי שאני יכולה לשתף אותו במה שעובר עליי.. וזה הכי מבאס בעולם
מה שכן, אנחנו נשמח להיות חברים שלכם. אתם נשמעים מהממים ❤️
תודה רבה יקרה!♥🤍💛אמא לאוצר❤
איזה קשהלא כרגע
קודם כל חיבוק.
כתבת כל כך מעורר הזדהות..עד דמעות.
הלוואי ותמצאו את המקום שלכם, במקום שידעו להעריך אתכם ויהיה לכם טוב בקרוב ממש.

ועכשיו תגידו לי כולן: איזה כואב! למה הפכנו את החג הזה? הכי הפוך שיכול להיות מהמטרה שלו.
במקום לשמח מי שצריך. אנחנו משמחים את השמחים ומעציבים את כל השאר.
אם באמת היינו כולם משכילים, וחושבים למי לשלוח, כזה שישמח אותו באמת. (ואפשר לוותר על הטקס המביך של החלפת המשלוחים), את מי להזמין לסעודה.
לא להישאר באותו ריבוע מצומצם של "נזמין את שלושת החברים שלנו ונשמח יחד, וכל העולם שיסתדר כבר". "נשלח לקרובים אלינו, השאר ישלחו לקרובים להם. ומי שאין לו קרובים? אז..שיסתדר".
במקום שכל אחד מאיתנו יפתח את הראש ואת הלב. יחשוב מי הוא יכול להזמין כי זה ישמח את השני, למי לשלוח בלי תמורה כדי להוסיף לו אור על הפנים..
הלוואי. העולם היה נראה ככה טוב יותר.
אולי נתחיל אנחנו, בנות הפורום בכך. לחשוב פעם הבאה על מישהו אחד או שניים שלא תכננו, וזה ישמח אותם.

שנזכה כולנו לשמוח באמת.
טת צודקת..אוהבת את השבת
וזה לא רק זה.. זה המשלוחים שיצאו מפרופורציות ומכניסים ללחץ כלכלי ורגשי הרבה אנשים.. וגם באמת המוסכמות של בעדות עם מעגל סגור וכאלה..
ממש מרגישה כך!
הלואי! תודה רבה💛 וכתבת מהמם..אמא לאוצר❤
ואי נשמה! חשבתי המון על מה שכתבת.. אני אנסה לעודדלא מחוברת
דבר ראשון את לא לבד, יש ככ ככ הרבה זוגות כאלה.
אנחנו היינו ממש ככה (השנה זה הפורים השלישי שלנו ביחד)
אני חושבת שהנקודה הראשונה זה שהמצב החברתי לא טוב..
כמה זה קשה!! אנחנו ממש התחלנו ככה ולדעתי כולם מתחילים ככה..
בשנה הראשונה חגגנו אני בעלי ובן דוד שלו!! זהו!! אף אחד לא הגיע..
ובעלי לקח את זה ממש קשה. הוא ממש ניהיה עצוב מזה.
והחלטנו שאת הפורים הבא אנחנו עושים שונה לגמרי.
אנחנו גרים ליד ישיבה גם. בעלי חודש לפני כבר התחיל להזמין את חברים שלו, מצאנו עוד זוג חברים ששנינו אוהבים. וזהו הדלת הייתה פתוחה.
עשינו אותו דבר השנה ובאו מלא!!
וזה מה שאני מנסה לומר, מתחילים לאט. לא צריך סעודה ענקית של מליון אנשים.
וגם צריך להכניס לראש שגם להיות לבד בפורים זה בסדר .
תשמחו בכם.
אתם זוג צעיר, הגיוני שאין עדיין חברים/חבורה.
ואני חושבת שזה הזמן, לחפש מקום אחר/ להשקיע בחברים ששם.
תתחילו להזמין אנשים לסעודות, צאי עם אמהות אחרות לפארק.
ואת תראי שתמצאו.
כולנו כאן יודעות שאת מקסימה ❤️
בחיים האמיתיים את רק צריכה להתגלות.
ואם את גרה קרוב אלי ממשששש מממשש יכולה להיות חברה שלי
❤️❤️❤️
ולגבי המשלוחי מנותגם באסה, אני גם זוכרת שקיבלנו רק אחד ופשוט התפדחתי.. אבל לאט לאט תמצאו לברים ויהיה למי לתת.
תודה רבה רבה אהובה!🤍אמא לאוצר❤
הבעיה היא שבעלי גם לא ישתכר לבד...
וכמו שכתבתי מחפשים מאד מקום אחר. הלואי שנמצא ובקרוב...
תודה יקרה על התגובה המושקעת♥♥
וואי נשמהדפני11
איך כתבת נוגע ללב.....
חיבוק ענקי. באמת שאת נשמעת אישה כזאת מתוקה, וכיפית, וחברה טובה שנעים להיות בחברתה....
וגם @אין לי הסבר
פשוט שובר את הלב מה שכתבתן...
וגם כזה מבאס. מין הרגשה כזאת שזה פשוט לא פייר ולא מגיע לכן ככה....
ואולי נעשה שנה הבאה פורים יחד, בטח יהיה כיף......

ובכל זאת..
באלי קצת לשתף מה היה אצלנו
בשביל שאולי זה יאיר משהו וינרמל או איכשהו יעזור לפורים הבא.....

אז נתחיל מזה שבקהילה שאנחנו גרים עושים הגרלה של משלוחי מנות, ככה שכל משפחה נותנת 2 ומקבלת 2.
וזהו זה.
באמת לא נותנים מעבר (כלומר בסוף יש כאלה חברים ממש קרובים שיכולים לתת אחד לשני אבל זה ברמת משפחה אחת גג שתים, לא יותר).
אז מציעה מכל הלב להעלות את זה מתישהו למחשבה אצל רכזת הקהילה. זה כל כך משמח ומשחרר.
אין תחרות מי מקבל יותר ומי פחות, אין פחד שאולי יש מישהו שלא יקבל. אין היסטריה של החזרת משלוחים לכל מי שדופק בדלת....
בקיצור, שווה לדבר על זה... זה משדרג ממש את פורים.
אז לעיניינו,
אני הכנתי איזה 14 משלוחי מנות.
2 מתוכם להגרלה, עוד אחד לחברים טובים שלנו. עוד אחד לרב שלנו . אחד לזוג שאנחנו בקשר רחוק איתם והם מתמודדים עם משהו מאוד לא פשוט שלא יודעים עליו בקהילה, 2 לחברות רווקות שגרות לידי (הן לא היו בבית כשבאתי, אבל ההורים שלהן כל כך התרגשו... וגם הן אחכ שלחו לי הודעות מתרגשות ברמות שמישהו זכר אותן), וכל השאר לשכנים בבניין שלנו. אנשים שאין לי שום קשר איתם ביומיום.
היה תענוג!!!
בעצם אם אני מסכמת, כמעט כל משלוחי המנות שלנו היו לאנשים שאנחנו לא בקשר יומיומי איתם, ואפילו כמעט ולא חברים שלהם באופן כללי. והיה פשוט מדהים. הם כל כך שמחו לקבל משלוחים, לראות את הילדודס שלנו מחופשים... שמישהו רואה אותך, מתייחס אליך....
ואני הרגשתי שיותר ממה שישמחנו אותם, אנחנו השתמחנו בעצמנו....
בסוף, זה עושה טוב על הלב לתת משלוח, לתת הרגשה למישהו הזה שאתה רואה אותו. זה נוגע ללב.

לפעמים, ככה אני מרגישה, אם נעניק למישהו את מה שאנחנו זקוקים בעצמנו, זה איכשהו חוזר ומהדהד גם אלינו.

מבחינת מה שקיבלנו, קיבלנו 2 מההגרלה, ועוד אחד מהחברים שנתנו להם (הם לא "החזירו" לנו אלא פשוט תכננו גם ככה). וכל השאר- מהשכנים הנהדרים שהתרגשו שדפקנו והגענו וגם הם רצו לתת לנו משהו..

והייתי מאושרת. באמת.

לגבי הסעודה...
לא יכולה לפרט בגלל אאוטינג אבל העיקרון- תכננו להזמין אלינו כל מיני חברים קרובים (להיות אקטיבית, מראש לקבוע..כי בסוף אין לנו חברים קבועים כאלו) בסוף לא קרה מכל מיני סיבות. מה שכן עשינו (עם המשפחה) ושלכאורה היה צריך להיות גם מוצלח, היה מעפן יחסית.... אחרי שעה הסעודה התפרקה וכל אחד התפזר לו...
החלטתי שאני נושמת עמוק ומשתדלת לזרום..... גם כשזה ככ היה רחוק מהתכניות שרציתי (וטרחתי ככ הרבה למען הסעודה הזאת...... יאבלה. זה היה מטורף הפער בין ההשקעות לבין מה שקרה בפועל).... אבל זאת המציאות ואיתה ננצח..
יש השתדלות שעושים, אבל יש דברים שבסוף הם לא בשליטנו, בטח בפורים שהוא חג כזה וואו והכל בו חסר שליטה. אגב, החוסר שליטה בעיני זה מה שמביא אותו להיות כזה קסום ומרגש...
ובאיזשהו שלב הבנתמ שכדאי לי לתת לדברים גם לקרות כפי שצריכים לקרות ולא לנסות לשלוט על הסיטואציה...

וכיוון שהמציאות היתה אכן מעפנה אז בסופו של דבר גם הפורים הזה והסעודה לא היו מושלמים (ןאני רגילה מהבית לפורימים מרגשים ומיוחדים במינם), אבל זה החיים... לא יודעת איכשהו הצלחתי לקבל את זה בסלחנות.
להבין ששמחה לא חייבת לבוא לפי מה שאני הגדרתי לעצמי שמשמח אותי (למשל כמות השיכורים, אורך הסעודה, מה שיוצא מהשיכורים וכו) אלא שיש לי חובת השתדלות (ליזום, להכין, להזמין, להשתדל שיהיו אם כל התנאים) אבל בסוף זה לא בידיים שלי..... וכדאי לי לזרום עם התכניות של השם ולשמוח....

מקווה שלא תקראי אתזה חלילה כהטפה או מוסר חס ושלום.. סתם כתבתי מסקנות שהיו לי מהחג השנה ובתקווה שיועיל למישהו.

תכלס אני גם כזה עוד מעכלת את כל מה שהיה לנו (היה עוד הרבה רקע... שלא יכולה לפרט כאן) אבל זה כזה עלה לי ממש...
אהבתי ממש מה שכתבת. רק שאלה -המקורית
מה מרגש בשיכורים?
אני ממש מתחברת למה שכתבת שהשמחה לא חייבת להיות כמו שתיכננתי, ובכלל מסתבר שאצלנו השמחה היא אחרת בכלל. כי אני בחיים לא נכחתי בסעודת פורים בה יש גברים שיכורים כלוט, ושתו אצלנו כמויות מכובדות של יין.
ובכלל, אם היו משתכרים אצלי עד למצב שהבנאדם כבר נעשה מגוחך בעיניי - זה היה מבאס אותי אפילו.
השיכורים שאני מדברת עליהםדפני11
הם לא שיכורים כלוט
הם שיכורים כאלו שמצד אחד הם עם צלם אנוש וטאקט מסויים בכל זאת, לא כאלו שמאבדים את זה לגמרי...
ומה שמרגש זה פתאום שיוצא מהם צדדים או דיבורים שלא קורים ביומייום.
למשל בן דוד שבדכ די שקט, פתאום מתחיל לדבר, ולצחוק הרבה, ולספר מה התוכניות שלו וכו.. כזה נפתח. זה מרגש אותי. לראות את העולם הפנימי שלו.
או מישהו שפתאום יוצאים ממנו הרבה דברי תורה. או הרבה גילויי חברות אמת ואהבה בין חברים שךא ידעת על קיומם...
למשל בסוף הסעודה הגיע איזה שיכור והתחיל לומר לי על בעלי כמה דברים שממש ריגשו אותי (אמר שהוא תלמיד חכם וכמה צדיק וכו... ) עכשיו עזבי שבסוף אני לא יודעת באמת עד כמה זה אמת לאמיתה אבל.... וואלה התרגשתי לשמוע את זה. גם מהצד שהוא אוהב אותו גם מהצד שוואלה ברור שאני מכירה את בעלי אבל בסוף הוא מכיר בו צדדים שאהי פחות מכירה, למשל איך הוא בישיבה.. אין לי מושג בזה.

ובכלל, השיכרות יש בה משהו פותח לב, שגורם להם לצחוק הרבה, פתאום משא החיים נראה פחות כבד, יותר קל, יש הרבה דיבורי אמונה שיוצאים מהשיכורים.... אני מאוד מאוד אוהבת ומתרגשת בחג הזה...

אבל כמו שאמרתי.
היופי הזה הוא מגיע מחוסר השליטה...
ולפעמים יש לזב גם את המחירים של הצד הפחות נעים של חוסר השליטה...
ובשבילי זה היה החידוש... לנסות לשמוח ולאפשר למציאות להיות כמו שהיא, בלי לנסות לשלוט עליה תוך כדי.....(כמובן שלפני ניסתי כמה שיכולתי.. אבל הרגשתי שאיפשהו די כבר דפני. מכאן זה כבר לא שלך.... שחררי...)
חייבת לציין בקשר להכנס יין יוצא סוד-סופי123
לפעמים הסוד שיוצא הוא לא שיקוף של האישיות הנסתרת או משהו כזה אלא סתם קשקושים של שיכורים. לא אשכח איך בגיל 18 קיבלתי בפורים סמס מהחתיך של השבט שכלל וידוי אהבה מרגש. דפיקות הלב, הדימיונות של האירוסים והחתונה, הניצוצות בעיניים- הכל נגמר כשהבנתי שהוא שלח הודעה זהה לעוד 3 חברות שלי.
היום זיכרון מצחיק מאד, אז שיברון לב קטן, ומאז לא מאמינה ל"אמת" של שיכורים.
אוי 😟מכחול
אויש איזה באסהדפני11אחרונה
אבל דווקא
אפשר לראות את זה שהוא ראה בכל אחת מכן מועמדת פוטנציאלית.... לאו דווקא שזה היה קישקוש. אלא כולכן הייתן חביבות עליו.
לא שאני באה לפתוח פה דברים ישנים חלילה חחח אבל אני זוכרת את עצמי בתיכון, גם לי היו כמה שהיו "פןטנציאלים" מבחינתי....
(ברוך השם שלא התחתנתי עם אף אחד מהם וזכיתי לבעלי כן? חח אבל רוצה לומר שבעיני לרוב זה לא שטויות מקושקשות אלא יש בהן צד של אמת...)

וחוצמיזה.... אני בעד תמיד לזכור ולקחת את מה שטוב ומתאים לי. כלומר אם השיכור מדבר דיבורים שנעים לי לשמוע, אז אני אומר שבוודאי יש פה צד של אמת, אפילו אם זה לא אמת לאמיתה, ואם הדיבורים שלו לא מתאימים לי אז אומר שהוא מקשקש שטויות ככה שאני תמיד אהיה בצד המנצח
מה שדפני כתבהבת 30
וואו.
שכן שלנו שביומיום אין הרבה קשר בינו לבין בעלי... פעם נסענו בפורים אז בעלי לא שתה על הבוקר. אותו שכן עצר אותנו והתחיל להגיד לי כמה הוא אוהב אותו. ואיך הוא ככה ואיך הוא ככה.
בעלי צחק, אז שאלתי למה, והוא אמר שזו פעם חמישית כבר שהשכן אומר לו את זה הבוקר.ת
או, עוד חבר מאוד קרוב לבעלי, שהוא צדיק כזה, וכשבאתי לקחת אותו הוא התחיל לספר לי מלא דברים, ובירך אותנו ברכות מאוד מדויקות לדברים שהוא יודע עלינו...
או שיכור אחד צדיק שהיה שם, שאמר לבת של הצדיק השני, שעברה כמה תהפוכות גיל ההתבגרות בשנתיים האחרונות: כמה בכיתי עלייך, את לא יודעת בכלל. שעות התפללתי עלייך, יותר מאבא שלך...
סתם ככה אין מצב שהוא היה אומר לה את זה...אבל נכנס יין יצא סוד ..
ויש עוד המון דוגמאות.
הייתי מתפדחת לו מישהו היה משתפך בפני איך התפלל עלי🙈יעל מהדרום
לק"י

לשמחתי בעלי נוהג לשתות קצת בבוקר וללכת לישון. מוותרת על הפדיחות.....
מממ...בת 30
לא יודעת. באווירת פורים הכל אחרת.
אני גם לא רגילה לשיכורים ממש, מקסימום מבושמיםיעל מהדרום
לק"י

ולא יודעת. כנערה לא הייתי ששה כנראה לשמוע דברים כאלה מחבר של ההורים.
חחחבת 30
מוזמנים לבוא אלינו בפורים הבא.
זר לא יבין זאת🙂.
הנערה ממש לא התפדחה.
היא אמרה להם שהיא תכננה לנסוע אבל איך היא יכולה כשיש לה בבית כאלה שיכורים קדושים🙂.
שיהיה ברור, מדובר באמת על אנשים מיוחדים.
זה שהתפלל עליה הוא באמת אדם שומר עיניים מכל הכיוונים...התפלל עליה בכוח של אהבת ישראל מאוד גדולה שיש לו.
תודה אהובה! איזה מהממת את💗💗💗אמא לאוצר❤

לגבי משלוחי מנות מי שהתבאסהפרצוף כרית
שלא קיבלה מספיק, זה באמת מבאס!
אבל רק רציתי לעודד אתכן, שבתור אחת שדווקא קיבלה הרבה משלוחים מהשכנים -
כל פורים מחדש אני מתבאסת שזה רק משלוח מנות וזהו, רובם שולחים דרך הילדים - כלומר לא מתפתח קשר דרך זה, להפך דווקא הרגשה כמה שזה רק לצאת ידי חובה.... וכמה שסתם לטרוח ולהכין וזה לא מעיד על שום דבר....
אז אל תתבאסו מדי הרבה, מה שיותר חשוב - זה איכות הקשרים החברתיים שלכן ביומיום ולאו דווקא בפורים -
אולי יש לכן חברות או אחיות שאתן בקשר טלפוני מעולה אבל גרות רחוק? זה הרבה יותר שווה מאשר לקבל הרבה משלוחי מנות.... בעיניי לפחות....
אז רק רציתי לעודד, (וברור שיש לכן לגיטימציה לפרוק ולהתבאס....)
וואו נשמע ממש קשה! בעיקר כאב לי לקרוא על הבדידותאין ייאוש בעולם
תודה יקרה💛אכן קשה..אמא לאוצר❤
אווףףףף איך כאב לי!! אני כל כך איתך!!שירה_11

חשבתי שאני לא קוראת טוב, הייתכן??

אמא לאוצר כתבה את זה??

איך אפשר לדלג עלייך?

התגובות שלך תמיד כל כך מהממות,

חבל להם מפסידים לא מכירים אותך מס]יק 

תודה אהובה!!אמא לאוצר❤

ריגשת אותי ממש💗💗💗

נשמע קשוח ביותר. מה עם לשקול מקום מגורים אחר?אורוש3
חיבוק. את מהממת
מחפשים ממש כבר כמה חודשים🙄🙁אמא לאוצר❤

והפורים הזה רק חידד לנו כמה אנחנו צריכים כבר לעוף מפה....
תודה אהובה..

קשה למצוא מקום מגורים. באמת. הלוואי שתמצאו את מקומכםאורוש3
עזרה עם ילד בן 3 שמתפתל מכאביםרוני_רון

הוא כבר שבועיים בערך מתלונן ששורף לו בישבן

הוא גמול..

לא רואים שם אדום בכלל בכלל. בכל אופן מרחנו משחה להרגעה די הרבה פעמים.

ניסינו כמה וכמה פעמים לבדוק תולעים, ולא ראינו.

בכל מקרה בשבת התחיל להתלונן יותר ויותר פעמים ששורף לו בישבן.

אמר שצריך לשירותים מספר 2, כל 5 דקות בערך הלכנו איתו, ישבנו שם, הוא קפץ ממש מכאבים ואז התייאש ואמר שלא צריך. לא יצא לו כלום...

והוא ממש בוכה מכאבים ששורף לו בישבן. לפעמים גם מתלונן על כאבי בטן.

לא נראה לי שזה עצירות. הוא עשה בשבועיים האלו המון פעמים רגיל. וגם אתמול בערב עשה רגיל. הוא כן בוכה שהוא לא מצליח לעשות מספר 2.

ניסינו לתת פתילה של נורופן, אחרי שממש ממש בכה, חשבתי אולי זה יעזור לו לשחרר אם יש עצירות. אבל לא יצא לו כלום אחכ.

הוא ממש ממש בוכה מכאבים. כל הזמן.

הערב הלכנו איתו לרופא מוקד של הקופה. הוא אמר שבגלל שזה כאב של שבועיים שרק התחזק זה לא נשמע לו משהו קריטי, והוא לא רופא ילדים ושנלך לרופא ילדים מחר.

למישהי יש רעיון לכיוון?

או תולעים או עצירות עם גזיםצוףלבוב
לבת שלי בתחילת שנה היו כאבי בטן מוזרים דווקא לקראת ערב במשך שבוע וחצי. בסוף עשינו צילום , אכן הייתה עצירות וגזים . קיבלה תרופה , אחרי יומיים הכל עבר.
אמרו לי שתולעים כואבים בלילהרוני_רון

דווקא בלילה ישן ממש טוב

וכל היום בכה מכאבים.

היתה לו יציאה די רכה בליל שבת, לכן עצירות לא נשמע לי...

קיבלתם הפניה לצילום מרופא ילדים?

ממש תודה!

יציאה רכה עדיין יכולהצוףלבוב

להיות ביחד עם עצירות .

כן , קיבלנו הפניה מרופא ילדים כי באנו אליו פעם שניה אחרי כמה ימים של כאבי בטן. הוא גם נתן בדיקת דם . בצילום ממש ראו גזים.

עם ילדה אחרת לפני כמה שנים בהתחלה גם חשב וירוס ולא עבר , רק החמיר . עשינו בדיקת דם , התברר שהייתה דלקת רצינית. 

כואב גם ביום. מנסיון מר של ילדה רגישה לתולעיםאמהלה

בכ"א כדאי ללכת לרופא לשלול משהו אחר.

למה לא לנסות ורמוקס?shiran30005

לנו אןמנם זה היה בלילה אבל לא ראיתי תולעים והיה מלא בכי וצרחות בלילה, החלטנו בהמלצת רופאה כן לנסות ורמוקס ובאמת באותו לילה היא נרגעה פלאים.

זה מקרה שונה אבל הייתי מנסה

גם הבן שלי באותו תקופה היה לא רגוע בכלל במהלך היום גם לו נתתי ורמוקס יחד עם הילדה וגם הוא ממש נרגע, אז כנראה שכן היה להם

שירגיש טוב! 

מסכןהריון ולידה

אצלנו זה ממש תולעים

חבל, הייתי מביאה ורמוקס כבר לפני שבועיים.

סליחה שמאנונימי, בטעותהריון ולידה
מזכיר מאד בתיאור משהו שהיה לנוהתחברתי במיוחדאחרונה

אצלנו זה בסוף התברר כן כעצירות. וזה החמיר ככ שהלכנו באמצע הלילה לטרם שהפנו למיון ובטשוטוש הוציאו לילד אבני צואה.

הוא גם אומר לכם שקשה לו לעשות קקי.

אני הייתי מנסה לתת נורמלקס. זה יחסית טבעי ואפשר בלי מרשם

תינוקות חמודה מחפשת שםאנונימית בהו"ל

תינוקת חמודה בת חמישה ימים מחפשת שם

דרוש 

שם עם משמעות חיובית (לא רק צליל יפה)

קלאסי (לא שם שהתחיל ללכת אתמול ומחר יפסיק ללכת)

עדיפות לשם תנכי אבל לא חייב.

לא מדי קצר

היא הולכת ומזדקנת

הסביבה לוחצת

ולא מוצאים שם ששתינו מתחברים

הדד ליין היה שבת אבל לא הצלחנו להיסגר על עצמינו ועכשיו אני מסננת פה את כל המשפחה שרוצה עדכון ואין לי!

אביגיל , אביטל , אבישג , נועה, אלישבעצוףלבוב
אוריהאונמר
נועה תמר יעל אבישגהבוקר יעלה
נטע מיכל מעין רוני שחרבוקר אור
יש משמעויות ספציפיות שאתם מחפשים?מרגול

מנסה לחשוב על שמות נחמדים לא יחודיים מדי

שירי, רוני, גילי, רננה, הלל, הללי, ציון, מוריה, הודיה

זה שמות עם משמעות ברורה

בהיבט היותר ייחודי אפשר ללכת על שמות שקשורים לטבע (עצים, פרחים, הרים בארץ, נחלים בארץ וכו):

ירדן, איילה, כרמל, שקד, גליל, יסמין, מורן, מרווה, צוף וכו'

ויש גם יישובים עם שמות מעלפים;)

שרה, רבקה, רחל, לאה, מריםמתואמת

חנה, דבורה, אביגיל, אסתר, רות, הדסה, יסכה, איילה, נועה, מילכה, תרצה.

יש הרבה שמות יפים בתנ"ך ויש ספרים שמרכזים שמות מהתנ"ך, אפשר להסתכל בהם כדי לקבל השראה...

רק רוצה לעודד אותך לא להילחץכורסא ירוקה

אני מבינה שהסביבה חסרת סבלנות, אז שידמיינו שהיא נולדה עוד חודש.

אנחנו קראנו שם בלחץ ואחכ עם כל ההורמונים של אחרי הלידה, למרות שאני בחרתי את השם היה לי ממש קשה עם השם ועם הילדה ולקח לי המון זמן להתחבר בחזרה. לא יקרה שום דבר אם היא תהיה בת חודש בלי שם.

תזכקי תמיד שבתקופת הגאונים היה את רב האי גאון - פשוט קראו לו "זה" אז זו גם אופציה 😉

נעמה, טל, טליה, הדסה, הדסחשבתי שאני חזקה
אני אוהבתדיאט ספרייט

ארבל

גפן

יסכה 

אחינעם, אביגיל, מיכל, רעותליני(:
אסנת אפרת יעל מוריה אדלSeven
ואני מבינה את הקושי סביר להניח שכשיהיה לי עוד בת גם אני אסתבך🙈

שתקבלו טת הנבואה מהרהה

יש המוןיערת דבש

נועה אביגיל נעמה נגה אורי

טליה אביטל רני אמונה יעל חגית רננה רעיה

תהילה שירה ליבי אוריה איילת השחר

ועוד..

תפארת, תהילה, יסכה, אורהרק טוב!

נוגה, רעות, שלומית, אפרת, טוהר, אוריה, מבשרת, הילה, יסכה, איילת השחר, צופיה, הלל

מנסה לעזורדיאן ד.אחרונה

אודיה, תהילה, נעמה, נעמי, עדי, שירה, אביטל, אביה, 

בדיקת פאפ תמיד נעשית עם ספקולום? 🫩באתי מפעם..
לא זוכרתכבת שבעים

רק יודעת להגיד שלי כאב מאוד שהספקולום מפלסטיק, ממש בלתי אפשרי.

אז הרופאה לקחה ספקולום ממתכת והיה הרבה פחות כואב. 

בפעם האחרונה קבעתי צילום רחם ופאפ יחד כיבאתי מפעם..
אני מטופלת פוריות ומבחינתי ספקולום זה כמו החזרה

הרופא אמר לי שהוא לא עושה עם ספקולום... והבנתי שהרוב כן

אםשר פשוט לבקש?

לי עשו בלי..אנונימית בהו"ל
לא זוכרת. אבל בוודאות כל רופא עושה את זה אחרת לגמריראת גאולה
כתבו פה לא מזמן שאפשר לדגום את עצמךמרגולאחרונה
כשלי הרופאה עשתה זה היה עם ספקולום

אבל כתבו פה נשים שיש בחלק מהמקומות ערכה לבדיקה עצמית, כלומר שאת עושה את הפעולה הפיזית לבד. אז מן הסתם זו אופציה ללא ספקולום….

התייעצות: מיעוט תנועות. לא יודעת אם אכן מדאיגאחת כמוני

שבוע טוב

ב"ה בשבוע 28

אתמול במהלך היום פחות תנועות. בלילה פתאום התחזקו.

היום שוב, יש תנועות מידי פעם אבל יחסית חלשות ולא הרבה.

אכלתי מתוק, שכבתי על צד שמאל, וממשיך אותו הדבר.

תוהה אם זה מדאיג ומצריך בדיקה. כי ברור לי שאם אתקשר למוקד אחיות יגידו לי ללכת להיבדק.

מה אומרות? יש עוד דרך לשכנע את העובר לזוז יותר?

מה זה פחות תנועות? פחות ממתי?יעל מהדרום
לק"י

לא מתחילים לעקוב רק מהשבוע הזה?

פחות מבדרך כללאחת כמוני
אם אני זוכרת נכון, הרופא שלי אומר לעקוב משבוע 26
עקרונית אמורים להרגיש פעמיים או שלוש ביוםיעל מהדרום
לק"י

3 תנועות בחצי שעה.

אני חושבת שזה שלב שהם עוד קטנים, ואולי הוא שינה מיקום ולכן את לא מרגישה. דוקא נראה לי שבמוקד אחיות ידעו לכוון אותך, ולא לשלוח בוודאות להבדק.

הייתי באותה סיטואציה (גם שבוע 28)סטודנטית אלופה

עם עובר סופר פעיל שכנראה החליט לנמנם🤪

ודווקא במוקד האחות אמרה לי לעקוב במשך חצי שעה ואם אני מרגישה 4 תנועות אין צורך לדאוג. 

תנסי לשתות קולהרקאני

אצלי זה גרם לריקודים ששום מתוק אחר לא עשה

תודה לכולןאחת כמוני

אנסה

ואעדכן בעז"ה 

המנח משתנה בשלב הזהגיברת

שימי לב לכמות של התנועות ולא לעוצמה.

3 פעמים ביום 4 תנועות בחצי שעה

תודה לכולןאחת כמוניאחרונה

היו בהחלט מספר תנועות מכובדות בשעות האחרונות.

אז נרגעתי

מקווה שימשיך כך.

מתי צריך ללכת שוב לרופאת נשים?כבת שבעים

אני בשבוע 14, הייתי לפני יותר מחודש ומאז עשיתי רק בדיקות דם (לא עשיתי שקיפות עורפית)

שכחתי לשאול את הרופאה מתי לחזור... 

מתישהו לפני שבוע 20כורסא ירוקה
אני אוהבת ללכת אחרי שיש לי תוצאה של שקיפות, סקירה מוקדמת ואולי גם חלבון עוברי. אבל אם את לא עושה אז פשוט מתישהו..
אצלנו היא אומרת בשלב הזהקטנה67
לבוא כל חודש וחצי
גם כשזה לא הריון ראשון?כבת שבעים
לא. הרופאה עוקבת אחרי כל הבדיקותיעל מהדרוםאחרונה

לק"י

ונותנת הפניות חדשות.

אם אין תורים, בעיני גם לא נורא להגיע פעם בחודשיים.

מברשת צביעת שיערלא סתם פה

איזה תחליף יכול להוות למברשת צבע לשיער

מתקעתי בלי

האם מריחת הצבע רק עם כפפות יועיל?

אני תמיד עושה עם כפפות וזה עובדחנוקה

לא כיסוי מושלם אבל נחמד, מסק אותי בהחלט

(כללית צביעה עצמית זה חובבני)

תודה לתגובהלא סתם פהאחרונה

בכל מקאה, יש כיסוי ראש.

מקווה שהחובבני יספק אותי

רוצה לפרגן לבעליהשקט הזה

נכון תמיד יש שרשורי פריקה על הבעל? אז רוצה דווקא לפרוק חיובי..

אז מיום ראשון הקטנצ'יק היה חולה ורצה רק ידיים מה שהשבית אותי.. ביום שני בערב הצטרפתי בעצמי לחגיגה ופיתחתי דלקת גרון. בקיצור מושבתת לגמרי.

בסהכ בעלי ואני די שותפים בבית אבל מטבע הדברים אני נמצאת יותר שעות בבית ממנו אז בדכ יוצא שעושה יותר (למרות שמאז הלידה של השלישי הוא דואג גם להיות יותר בבית)

יש דבר אחד שבעלי לא נוגע בו וזה כביסה. לא כי הוא לא יודע לעשות אלא כי זה הפך די מההתחלה לתחום שלי מההתחלה ועד הסוף (המקסימום של השותפות שלו זה להוציא לבקשתי את הכביסה מהמכונה ולתלות).

בקיצור אחרי שכבר יומיים מארגן את הבנות בבוקר, לוקח אותן למסגרות, מחזיר אותן, נמצא פה אחהצ, עושה את כל הלוז של הערב לבד-היום כנראה כבר נמאס לו גם ממצב הבית ופתאום אני רואה אותו מקפל את הכביסה שהייתה תלויה, מחזיר כביסה שעמדה מקופלת עוד לפני לארונות, מכניס מכונות אחת אחרי השניה..

קיצור לגמרי איפשר לי לקרוס בשקט בלי לחשוב על מה שמצפה לי כשאתאושש

אז נכון שלא לגמרי הבנתי את המיון של הכביסות, נראה לי מיין לפי בני הבית ולא לפי סוג הבגד (מקסימום יהרסו כמה בגדים) ונכון שכבר מצאתי תחתונים שלי במגירה של הילדה אבל באמת חייבת לפרגן לו💕

ועכשיו אליכן כדי שיהיה מעניין-

שתפו אילו דברים מפתיעים/ משעשעים קרו בבית כששחררתן😄

תותח! לגמרי כיףהשקט הזה
בא לי להתלהב ולהתגאות בעצמי (:רק רגע קט

השבוע התפללתי שחרית כל יום!

חלק מהימים תפילה מלאה, חלק קיצרתי.

אבל הקפדתי כל יום!

זה התחיל ממשהו אחד שמאוד רציתי להתפלל עליו, ובחלק מהימים הצלחתי גם לכוון, שזה ממש לא מובן מאליו, כי בדרך כלל המחשבות מטיילות למיליון ואחד דברים אחרים.

זהו😌

וואו אלופה!ראשונית

הלוואי עלי

אבל נתת לי יעד שבא לי להצליח בו

וואו מלכההרקאני

אמן השבוע אני אצליח גם

בזכותך אני אשתדל יותר השבוע להיות על זה

אשרייך!אנונימית07

אין דבר יותר משמח מזה!

אני משתדלת/השתדלתי להתפלל כל יום מנחה.. עכשיו קצת פחות יוצא לי, מקווה בע"ה להתמיד יותר!

מדהימה! איזה כיף לך!חשבתי שאני חזקה
איזה כיף לךשירה_11
תפילה זה המלחמה שלי
אשרייךיהלומה..אחרונה
זה באמת וואוו ואת צריכה להיות גאה בעצמך!! אין כמו תפילה ובכלל שהצלחת לכוון. קשר ישיר עם בורא עולם. הלוואי שגם אני אקח את עצמי בידיים ואעשה זאת 

אולי יעניין אותך