הגעתי לשבת לרובעעמי בבקשתי

הלכנו כמה חברות, וכן לא היה לי מושג לאן אני הולכת

הן לקחו אותי

הולכות בשוק מפוצץ ערבים ומבטים מתעבים שלא טרחנו להסתכל עליהם, ואם בטעות נפגשנו איתם לא נרשמה תגובה

לא היה לי מושג שאנחנו עוד רגע בשער הכותנה

בתמימות הולכת עד נקודה שבה יש מדרגה

מרימה את הרגל

"שלום". שוטרת אומרת לי הכי קר שאפשר.

אין כניסה"

אני בהלם שואלת מה?

כנראה היא לא פגשה יובלות אורחת תמימה שבאמת ובתמים לא יודעת מה קורה כאן. היא אומרת לי: "אתן יודעות את זה. לא צריך לשחק, אני מכירה אותך היית כאן"

"לא הייתי כאן שנים אינמצב שאת מכירה אותי, באמת לא ידעתי"

זה מה שאני עונה לה, בינתיים עובר זוג מוסלמי שבא למנגל בהר. "are you muzlems?" היא שואלת וכשהם מאשרים היא מפנה להם את דרכם.

ולא. בחיי לא הרגשתי שאני חוזה בחורבן הבית בימיי. באותו רגע נדקר לי הלב.

"ובכן תן כבוד ה' לעמך, הבט משמיים וראה כי היינו לעג וקלס בגויים."

"השב שכינתך לציון, רצה ה' אלוקינו בעמך ישראל ובתפילתם"

וגם אם הם יודעים לצרוח אללה הוא אכבר באל אקצא תזכור שעליך הורגנו כל היום, אנחנו ולא הם. אנחנו עמך וצאן מרעיתך ונחשבנו כצאן לטבח. ולא רק ששמך לא שכחנו, רצוננו לראות את מלכנו. תמיד.

כן יתגדל ויתקדש שמא רבה אנחנו אומרים. אנחנו בני אברהם יצחק ויעקב, אנחנו ולא המרצחים שבהר.

ותזכור אבינו אב הרחמן שאת מלחמתך אנו לוחמים, את דגלך אנחנו מרימים, מעולם בשום דור לא זרקנו והלכנו לסבלותינו כולנו.

אבינו האב הרחמן השב שכינתך!!! ובכן תן כבוד ה' לעמך!!!!

התפללנו. נפתח לנו פרק תהילים מדויק ככ והרבה זמן לא התאמצתי לא לבכות בשבת.

ראינו עוד הרבה מוסלמים עוברים ושבים והמשכנו להתפלל. וידעתי שבסוף יתהפך הגלגל ואנחנו ננצח. כי זו לא מלחמת אדמות וכבוד שאנחנו לוחמים, זה בדיוק מה שנקרא "למען שמו באהבה".

בנה ביתך כבתחילה

אמןן!!! בקרוב!!!אפרת????
כואב מאודעמי בבקשתי

אבל זה לא אנחנו והם. זה הקב"ה והם.

ככל שאנחנו מבינים יותר שאנחנו באים בשמו והמאבק כאן הוא לא על חתיכת אדמה כזאת או אחרת אלא קידוש שם שמים, הבאת הגאולה מתקדמת על ידינו. זה בדיוק גאולה.

בלי להיכנס לשאלהמשמעת עצמית
הר הבית כן או לא
סיכוי גדול שלא איפשרו לך להיכנס פשוט כי זה מסוכן.

וכן.זה עצוב מאוד שהמצב ככה
זה באמת לא רלוונטיעמי בבקשתי

אני אישית לא עולה להר הבית בכל מקרה ברמה ההלכתית, זאת לא הנקודה.

הענין פה הוא המציאות הזו שהר הבית חרב ושועלים בדמות אדם הלכו בו.

ובמצב שבו עמ"י יודע את גדולתו ואת היותו העם הנבחר בסיטואציה "מסוכנת" מסלקים את השועלים. לא את מי שהוא עם ה' והוא זה שרצוי על ההר הזה.

זה החורבן שהתכוונתי אליו. זה חורבן התודעה

אמן! גם אני הולך שם לפעמים.חסדי הים

"הֲשִׁיבֵנוּ יְהוָה אֵלֶיךָ ונשוב (וְנָשׁוּבָה), חַדֵּשׁ יָמֵינוּ כְּקֶדֶם."

--- ---רב שמואל
(כשהם ראו אותי קורא את הדברים שלך (כאמור, הם הרי פורצים לטלפון), וראו שאני שקט ומתייחד עם אלוהיי בזמן קריאת הפסוק - הם כמובן - מפסיקים את עבודת ההטרדות המיניות - פועלים סתם לעשות רעשים מבלבלים (כי יש רגעים שאולי אין הטרדה כנ"ל מספיק מפריעה, ואז הם פועלים כך הסתם בלבול של רעש) - ובלבד שאני לא אמשיך להיות בקשר עם האלוהים - כך הם מקווים)
אמן!!!עמי בבקשתי

חשוב באמת להגיע לשם כמה שיותר ולהתפלל אפילו על המדרגות. זה הרבה יותר קרוב למקום הקדוש מהכותל וגם תודעתית מחבר יותר לכמיהה למקדש, וההבנה שהכותל הוא לא המטרה...

כואב מאוד לעבור שם0x1694
ובמיוחד בשבת דווקא, לא יודע למה
הגיונירב שמואל
זה באמת כתוב בחז"ל על גוי ששבת
הנשמה נוכחת וכוספת יותר בשבתעמי בבקשתי

אולי בגלל זה

המדינה האנטישמית בעולםתילי חורבות
לעלות על מטוס ולברוח מכאן...

ברוכה הבאה למציאות.

וזה עוד כלום... תראי מה קורה ב"שמעון הצדיק"😒

משטרת המנדט הבריטי...
זאת ממש לא היתה המטרה בדברייעמי בבקשתי

המדינה הזאת והארץ הזאת חשובים לי ולכולנו, לא משנה כמה הם מספקים כרגע את הרצון. זאת בכלל לא הנקודה.

ואם המשטרה כמו גופי המדינה כולם נוהגים באוטו אנטישמיות זה נטו משקף את עצמנו ואת האכפתיות והיוקר שאנחנו מייחסים לגופים האלה. וכנראה לא מספיק אכפת לכולם כי הם מדברים על הגופים האלה מינימום כמו שמדברים על טישו של השתמש וזרוק. 

זה לא משנה למה הייתה כוונתך. זאת האמת המרה...תילי חורבות
טוב אז גם ברור לי שזאת לא האמתעמי בבקשתי

לא אמיתי לדבר כך ולא מקדם בשום צורה

כך בדיוק דורכים במקום וגם נסוגים, חוץ מזה שההתבוססות הזאת בתפיסות האלה מסתירה באופן טבעי את הדבר הגדול והמטרה האמיתית. אין לי ענין להשתכשך במחשבות של אנחנו והם או כמה אחים שלי לא אחים שלי ואכלו לי ושתו לי ולא מספקים לי את מה שמגיע לי.... 

אתה יכול לא להסכים איתי, אבל זאת בעיניי בריחה לדבר כך

״ואם המשטרה כמו גופי המדינה כולם נוהגים באוטו אנטישמיות זהבן מערבא

נטו משקף את עצמנו ואת האכפתיות והיוקר שאנחנו מייחסים לגופים האלה״. 

את נשמעת בחורה יקרה וטובה עם נפש גדולה (בלי ציניות! ירבו כמותך בישראל), אבל הדברים האלה הזויים ומנותקים מהמציאות, ומחליפים בין סיבה לתוצאה. 

אתה נשמע כמו אדם שהגיע לשווקרב שמואל
את האיזון הרגשי האולטימטיבי, בין שבחים לחסרונות. נשמע בהחלט בדרגה גבוהה של יוצא מן הכלל
מה שתגיד. הדברים לא יכולים להיות הזויים ומנותקיםעמי בבקשתי

הם יכולים מקסימום לעשות קצת כאב ראש וטיפה מצפון על נפשנו, זה הכל.

עכשיו אני מבינה מה אתה אומר, וגם אני מכירה את התנהלות המשטרה ובגץ גם די מקרוב. אבל בוא נדמיין שלמשטרה היו מתגייסים יותר אנשים אידאולוגים, שהיינו רואים את הגוף הזה ככל כך שלנו עד שחובה לדאוג שיהיו בו שליחים נאמנים. בוא נדמיין שבצבא שלנו היו יותר אנשים שליחים בקבע (ואגב הצבא הוא דווקא דוגמה מעולה- כולנו מכירים את מגמת העליה במספר הקצינים ובעלי דרגות מהזן "השליח" בצבא, וכמה שזה יותר יגדל ויהיו יותר חבר'ה שיאיישו את הדרגים המשפיעים בצבא באופן טבעי הדברים ישתפרו.)- ברור שהדברים היו נראים אחרת.

רק מה שקורה הוא שאנשים מתבצרים ב"לא משחקים שברו את הכלים"- המדינה עשתה לך עוול? סבבה אל תצביע בבחירות, אתה לא אוהב את המדיניות של פתיחה בירי בצבא- לא מתגייסים לצה"ל. המשטרה מתעללת במתנחלים? נקרא להם כלבים ולא נשתף איתם פעולה לטוב ולרע ובטח שלא נכנס לשורותיה.

אז הריני לבשר שהמשטרה עכשיו מאבדת ככ הרבה שוטרים שמתפטרים וזאת בדיוק הזדמנות לתקן את העוול ולבוא לשם אנחנו, ולהתקדם קמעא קמעא עד שברור שיבוא יום שיהיה מפכל יהודי על אמת. פשוט אין סיבה שלא. זה לוקח זמן אבל בדיוק בגלל זה אנחנו עם הנצח, ובדיוק בזיעת אפיים כזאת בנינו כאן מדינה (וברור שהיו שם ניסים הזויים ולא רק זיעת אפיים אבל לפחות לדעתי זה בדיוק מה שנקרא "פתחו לי פתח".. אנחנו התחלנו לפעול וה' נלחם לנו מתוך כך),

צריך נטו אכפתיות והבנה שמה שקורה כאן על כל חלקיו הוא שלנו לחלוטין, ושיש לנו תפקיד הסטורי עכשיו הרבה יותר גדול ורגיש מתקופת האצל והלח"י.... 

בכל מה שכתבתי עד עכשיו אני מדברת גם אל עצמי. 

אגב נקודה שלא זכרתי לכתובעמי בבקשתי

אחרי שהתפללנו התחלנו קצת לדבר עם אותה שוטרת, היא ממש שיבחה בתוך הדברים את הנוכחות שלנו ואמרה שעכשיו אולי ידיה כבולות אבל בעז"ה (ככה היא אמרה!) היא עצמה ועוד שוטרים פועלים ויפעלו בהר בתפילה מתוך הפוזיציה שלהם כשוטרים (לא להכנס לדיון על כניסה להר הבית כי זה פחות רלוונטי), פתאום היא התחילה לזמר פסוקים ושאיפה לשיבת ציון, ולפי איך שהיא דיברה וסיפרה יש כמוה כמה וכמה.

תודה על הסיפור הזה.בן מערבא

הזכרת לי שיש שם עדיין בני אדם עם לב פועם ותקווה. (שוב. בלי ציניות)

כי מבחינתי לראות משטרה זה לקבל בחילה ותחושת גועל ותיעוב, מדובר בארגון הפשע הכי גדול ומסוכן בארץ. מגנט שמצליח למשוך אליו את המיץ של הזבל (וכנראה פה ושם בטעות גם אנשים טובים כמו מה שאת תיארת).  

על המקרה של חיים מזרחי שמעת ? בחור חרדי תמים ופשוט שהיה עד למכונית של שוטרים סמויים שדפקה אוטו אחר, הוא כמובן לא ידע שאלה שוטרים, והעיר להם שהם פגעו במכונית אחרת, בתגובה הם הכניסו אותו לניידת ופירקו אותו במכות ולקינוח ניסו לתפור לו תיק. תראי את הבן אדם בראיון. עשו ממנו ש ב ר  כ ל י. וזה סיפור אחד מני אלף ממעללי הפושעים עם מדים  

האם זה נובע מכך שאנשים כמוני לא נותנים כבוד ויקר לגוף חשוב כמו משטרה או שאנשים כמוני מתייחסים כך למשטרה בעקבות סיפורים כאלה ?

--- ---רב שמואל
אתה נשמע כמו בן אדם אחד המתאימים ביותר להכניס למשטרה (או למערכת אחרת) רעיונות מסוכנים ומעודדי אמונה טבעית בעבריינות.

אתה סכנת המדינה (דרגה אחת לפני @מר חפש את עצמך בטינדר)
מכיר את השם אהוביה סנדק ע"ה?עמי בבקשתי

ותאמין לי (אתה לא חייב בכ"ז אנונימי) שאני מכירה את ההתנהלות מדברים גם שראיתי בעיני. כל מה שאמרתי לא מדבר על מציאות אופורית עכשווית שלא קיימת אלא מדבר על התפקיד שלנו כעמ"י מול גופים ששייכים לעמ"י. וכמה שתתאר לי כמה הם מזוויעים וכמה יש שם הרבה מיצי זבל בסה"כ השאלה הופכת להיות עוד יותר נוקבת- איפה אנחנו היינו? איפה אנחנו עכשיו? למה אתה ואני לא נרתמנו למשימה והצטרפנו למשטרה? (כמובן שלא כיוונתי ספציפית)

אין מה לעשות. זאת משטרת ישראל וזה אחד הניסים היותר גדולים שקרו בדורות האחרונים, רק שאנשים שבוחרים לאינספור ללכת לחינוך ולהייטק ולא מזרימים את עצמם לחקלאות ולמשטרה- זאת בדיוק הסיבה שהמשטרה בסוף מוצאת את עצמה עם המיץ של הזבל.

והכי נורא, שאחרי שזרקנו גוף יהודי יקר כלכך לכלבים תרתי משמע, אנחנו מעיזים להחרים אותו ולקלל אותו, לזרוק עליו רפש עם מליון זריקת אשמה במקום להתעורר ולבדוק מה אנחנו הזנחנו בדרך

זו הלקאה עצמית מיותרתרפרם בר פפאאחרונה
שכדרכן של הלקאות עצמיות- עושה אותן בדיוק מי שלא אשם.

בואי נחשוב: אנחנו רוטשילד? אנחנו אולי סופרמן? מה אנחנו?
אנחנו ציבור כל כך קטנטן, עם משאבים כל כך מוגבלים.
שעם כל זאת - משקיע בלי סוף בהובלת מהפכות.
אבל מלקים את עצמינו...
יש לך כח אדם לשלוח למשטרה? מי בדיוק?
כולנו עוד מגוייסים לנסות לתקן את הצבא. זהו, אין עוד כח אדם.
תספרי כמה ארגונים הקמנו, כמה מפעלי חינוך וחברה, בלי סוף.
אבל כן, אנחנו מוגבלים
אני שם הרבהשפרינצא בוזגלו

ואחד השוטרים שכבר דיי מכיר אמר לי פעם שזו הארץ שלנו וחבל שיהודים מפחדים ללכת במדינה שלהם...
היה מפתיע לראות שעדיין נשארו שם כמה אנשים שPC לא מעניין אותם...

כואב. ממש.שפרינצא בוזגלו

אין לי מה להוסיף.

כואב שהמוסלמים נכנסים יימח שמםרץ-הולך
אבל אני חושב שגם שבביהמ"ק שנבנה במהרה בימינו אמן לא נוכל להיכנס חופשי לשטח ההר, יהיו שוטרים שיוודאו שמי שנכנס טהור ומכיר את ההלכה.
למה ימח שמם?arixon
את חושב שמי שנולד מוסלמי ישר ימח שמו?
מוסלמי שנכנס להר הבית יימח שמורץ-הולך
אוקיי אני מרים ידייםarixon
בהצלחה עם זה
טכנית יש צדק בזהעמי בבקשתי

במצב שבו ביהמ"ק היה קיים יכול להיות שהם היו חייבים מיתה...

חוץ מזה שהדת המוסלמית היא אולי לא ע"ז כמו הנצרות, אבל היא גם אסורה. והם חייבים ב7 מצוות בני נוח.

אמן!נוגע, לא נוגע
דברי אמת וטעם
בעז"ה בקרוב מאוד תחזינה עינינו בשובו לציון ברחמים
אם לא מנצלים ימי חופשה הם נמחקים?רועישםטוב
כמו בכל החוקים הקשורים ליחסי עובד-מעבידפשוט אני..

יש חוק שקובע את המינימום,

ויש חוזי העסקה שיכולים להיות יותר טובים מהמינימום הקבוע בחוק.

זה נכון לשכר, הפרשות סוציאליות, צבירת חופשה, ולכל נושא אחר...

אז כן, לפי החוק מותר למעסיק למחוק ימי חופשה. האם זה קורה בפועל? תלוי בהסכם שלך מול המעסיק.

זה תלוי בהסכם עם המעסיק בגדולמשהאחרונה

אבל באופן כללי החוקים נועדו לעודד אותך לנצל את ימי החופשה ולא לפדות אותם בכסף. אגב, גם חברות גדולות לא אוהבות את זה.

לפעמים בתקופות של משבר כלכלי או אין עבודה מסיבות אחרות (סטייל מה שקרה באינטל לפני שנתיים) נותנים הוראה מהכספים לכל העובדים לשרוף את ימי החופשה שלהם כדי להקטין את החובות במאזן.

שרשור ראשי תיבות תשפ"זאריק מהדרום

שתי נקודות לראשי תיבות שלא מתחילות ב"תהא שנת"

בכל זאת נותרו רק 12 שנה לזה.

תהא שנת פח זבלאריק מהדרום

למתכנתים ב Agile - תהא שנת פיתוח זריזפ.א.

לאומנים, פוליטיקאים ואחרים שרוצים לבלוט בתודעה: תהא שנת פריצה זוהרת

והכי חשוב, כנראה: תהא שנת פרנסה זמינה

וביקשת בלי "תהא שנת":

תשוקה, שייכות, פריחה זוהרת

תפילה, שירה, פתיחות זולת

תקופה של פרנסה זמינה

תהא שנת פ.א - תשפאקעלעברימבאראחרונה

תהא שנה פחות זוועהאריק מהדרום

תהא שנת פחות זמבורותנקדימון

מהשנה של הבחירות הקודמות

תהא שנת פרקי זימרהנקדימון

תאמינו שיש פה זהבנקדימון

תדעו שהוא פחות זוכרנקדימון

תספורת שעושה פאדיחה זועקתפ.א.

תאכלו שוקולד פלוס זנגביל

תנין שבולע פטריה זוהרת

תוכי שאוכל פסטה זולה

תעלה שוב פסוקי דזמרהפצל"פ

תביאו שוקולד, פיצה, זיתים!אשר ברא

תדחה שוב פגישה זואשר ברא

תיזהר, שוב פלסטינאי זומםנקדימון

תהיה שוב פאפא זמין.....נחלת

תתחיל שרשור פעיל, זריזנקדימון

תהא שנת פינוי זבליםנקדימון

תעיזי שאפי פעלי זכיoo

בלי תהא שנת!משה

תלך שמוליק פה זורעיםחושבת בקופסא

תרצה שנעשה פוקר זבל

תהה שנת פתרון זהב

תופסת שנכנסת פה זהירות

תהא שנת פוטר זיוףנוגע, לא נוגע

תהא שנת פרס זכאית

תהא שנת פייס זכייה

תהא שנת פורום זורמת

תשמע פה זהדי שרוט

פורום דתי.

תאמין שרציתי פורשה זריזהל המשוגע היחידי

תדעו שזה פשוט זלזולל המשוגע היחידי

תהא שנת פיצוץ זורחאני צודק

תראה שתמצא פה זיווגךאביעד מילוא

זה הכי מקורי שעלה לי

אמן ואמןאני צודק

תמיד שומעים פה זמזוםרקאני

אהבתי!אשר ברא

נכתב בהשראת היתוש שהציק לי אתמול 😅רקאני

(יתושה… הנקבות הן אלו שמחפשות לעקוץ) שנה טובה!פ.א.

תהא שנת פתיחת זבולrrinaa

השרשור הראשון של התשפ"זזיויק

מה הנושא?

השרשור הראשון של התשפ"זמשהאחרונה

זה הנושא

השנה הקרובה שלכם תיראה אחרת מהקודמת?פתית שלג

ברורל המשוגע היחידי

אבל בגילי זה באמת אחרת

כןooאחרונה

אני תמיד בתנועה

לחלום

להגשים

לשפר

להתמיד

ערב שנה טובה וכו'. שאלה שמעניינת אותיעשב לימון

אנשים ונשים שעברו טראומה שקשורה לביטחון- פיגוע טרור או מלחמה או משהו כזה

אני יודעת שזה קצת אישי- פשוט תכתבו על חבר שלכם

איך זה נראה ונחווה מבפנים או מבחוץ

אחרי שנה, אחרי עשר שנים, אחרי עשרים ושלושים שנה?

אשמח לכל מידע או סיפור מקרה

בשורות טובות ושמחות

ממליץ מאוד להיזהר עם חשיפה אינטימית במקום ציבוריארץ השוקולד

רוב האנשים פה בסדר, אבל לא כל ניק פה הוא טלית שכולה תכלת ותיזהרו מפירוט של דברי שיוכלו לנצל נגדכם.

ובנוסף, תזכרו שהפורום ציבורי וכל דבר שהכתב פה יכול להימצא על ידי גוגל כך שכל אדם יכול לפתוח ולקרוא.

כמובן. תודה על התזכורתעשב לימוןאחרונה

למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

חחח נראלי זה באמת ככהבנות רבות עלי

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלת

תודה גם לך🙏🏻בנות רבות עליאחרונה

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

יש רק בעיה אחת, אני כבר שנים לא אוכל קטניות בפסח😂בנות רבות עלי

אם כך, אתה יכול להמשיך לישון 🛌 בשקטפ.א.

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולד

ברור זה כמה צעדים מהמקרר אתה קם בלילה מנשנשבנות רבות עלי

ארץ השוקולדאחרונה

זה לא תלוי מה איכות האוכל שם או שאצל ספרדים לעומת אשכנזים יש אוכל טוב בטוח?

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

אולי יעניין אותך