קבוצת דת"לים מצטרפת ליוזמות ה'שלום':השם הוא המלך!
בראשה עומד אחד שבדומה לפרומן הבן - נראה מבחוץ עם פאות וכיפה גדולה - אך תוכו אחר לגמרי.
נותר רק לקוות שמדובר בשניים שלושה הזויים - ולא בקבוצה שעולה לסחוף אחריה ציבור גדול.

האם תנועת השלום החדשה תצא מתוך ההתנחלויות?

שלום עכשיו? בצלם? הקרן החדשה לישראל? תנועת השלום החדשה מגיעה ממקום אחר מלב ליבו של מפעל ההתנחלות. תכירו את תנועת ירושלום, קבוצת מתנחלים שמאמינים שהם יכולים להביא את השלום יותר מהר מיריב אופנהיימר, יוסי ביילין ושמעון פרס ביחד.

הדפסה
21.02.10 17:02

סרטון ביו טיוב שמופץ במיילים מראה קבוצה של ילדים משחקים אחד עם השני בכדור. התמונה הזאת נראית שיגרתית למדי עד שמבינים שמדובר בילדי מתנחלים וילדי פלסטינים. ימות המשיח? אם תשאלו את אנשי תנועת "ירושלום", תנועת המתנחלים למען דו קיום בין ערבים ליהודים, הם בהחלט מאמינים שהם יכולים להביא אותו. בימים הקרובים הם – אנשי ירושלום אמורים להיפגש עם קבוצת פלסטינים באחת ההתנחלויות בשומרון. כך הם מאמינים אפשר יהיה להוריד את המחיצות ולסלק את האיבה בין ערבים ליהודים.

לא מדובר בשיגעון של קומץ סהרורים. זו קבוצה גדולה שמתעצמת מיום ליום. יש בה רבנים, אנשי ציבור, עיתונאים ואנשי תקשורת והרבה צעירים מתנחלים דתיים שמאמינים באמת ובתמים שהם יכולים להביא את נקודת הפתיחה לקץ הסכסוך הכי ארוך ומתיש בעולם.

"אנחנו, קבוצה של אנשים, כולנו גדלנו בהתנחלויות ואנחנו מאמינים שאפשר לחיות ביחד", אומר לסרוגים נחום פצ'ניק, מאנשי תנועת ירושלום, "בדיוק כמו באירלנד כאשר האירים הפסיקו להגיד 'בריטיש אאוט' והתחילו להבין שהבריטים לא יצאו וכנראה שכולם יצטרכו לחיות ביחד אז התחיל השלום. אני מאמין שגם פה זה אפשרי".

פצ'ניק וחבריו מארגנים מפגשים בין מתנחלים לפלסטינים, הם לומדים בעצמם עם ילדיהם את השפה הערבית ועובדים על פרויקט חדש שמטרתו לעזור לילדים פלסטינים להבין עברית. בימים הקרובים אמור להיערך משחק כדורגל בין ילדי המתנחלים לילדי הפלסטינים.

יש המון כוונות טובות בתנועת השלום החדשה "ירושלום" אך אולי זו גם נקודת התורפה שלה: הפרקטיקה. ירושלום לא מתעסקת בפתרון הפוליטי של הסכסוך אלא במה שפצ'ניק אומר "ויתור על החלומות של שני הצדדים" – החלום לסלק את השכן לכל הרוחות: "אנחנו אומרים בואו נתחיל מכאן, נתחיל מהמציאות, והמציאות היא שאנחנו כאן והם כאן והגיע הזמן להיפגש איתם ושהם יפגשו איתנו". ירושלום מתנגדים לפינוי התנחלויות חלקם גם לא מפחדים לומר מדינה אחת, דו לאומית.

ומה לגבי הפתרון הפוליטי והמדיני שאתה מציע כדי לסיים את הסכסוך?
"בא נאמר בכנות, אף אחד לא יודע מה יהיה. במקום להתיימר לומר 'מה יהיה' אנחנו מתמקדים בכוסף ובעיני זה הרבה יותר משמעותי. כשאנחנו נכיר את הפלסטינים והם יכירו אותנו, נלמד אחד את השני ונקבל אחד את השני, אני לא יודע איזה פתרון יהיה, אבל בטוח שיהיה הרבה יותר קל להגיע לפתרון."

אתה קצת מתחמק. יש סכסוך של יותר ממאה שנה בינינו לבינם. יש בעיה של דמוגרפיה (לפחות לפי כמה דמוגרפים מסויימים) וזו עיקר המחלוקת בין שמאל לימין.
"גם שמאל וגם ימין לא מצליחים להביא שלום. השמאל והימין מתיימרים להביא הצעות אבל אף אחד לא הצליח בינתיים. גם סיעות חוץ פרלמנטריות שיש להם מאות מיליוני דולרים כמו 'שלום עכשיו', 'בצלם' ועוד המון ארגונים כולם ניסו ולא הצליחו, ובינתיים, העסק הולך אחורה לא קדימה. אז אולי מי שלא הצליח שיפנה מקום למשהו קצת יותר חדש שהוא אחר ושכל עניינו לקבל את האחר. אני לא מציע פתרונות כי אני לא פוליטיקאי, אני לא יודע מה יהיה בסוף. אבל אני כן יודע שאנחנו מדוכאים בתוך חשיבה שכל הזמן עסוקה ב'פתרון'. אתה רואה רק את הפתרון, ואני אומר במקום להתעסק כל הזמן ב'איך אנחנו רואים את הפתרון' להתעסק באיזה תהליך אנחנו אמורים לעבור."

אולי אתה מדחיק את העובדה שיש כאן 100 שנים של סכסוך ומנסה להמציא עתיד ורוד שלא באמת קיים.
"הבעיה האמיתית היא לא איפה עובר הגבול ואם יהיו שתי מדינות לשני עמים, כי גם, וזה אני יכול להבטיח לך, אם מחר בבוקר יהיו פה שתי מדינות לשני עמים באיזה קסם מדהים – תהיה פה מלחמה. למה? כי השנאה קיימת, האיבה קיימת. אני מכיר את זה כל כך מקרוב. השנאה קיימת בלבבות והמלחמה היא רק השיקוף החיצוני שלה. מה אנחנו אומרים? בואו ניפגש, בוא נכיר, בואו נפחית את הפחד ונמצא את המכנה המשותף התרבותי הדתי, ויש הרבה מכנה משותף. אחרי זה נגיע לשאלה מה יהיה בסוף, מה יהיו הפתרונות. הסוד הוא לא לשאול את שאלת המה יהיה אלא מה עושים מכאן

סכנתם היא כזו:השם הוא המלך!
אמנם מדובר בהחלט בהזויים בודדים (ו'נאמני תורה ועבודה', צד"ר', 'קולך' 'מימ"ד', פורום י"ב בחשוון, ושאר הארגונים הניאו-רפורמים, עדיין מהווים מיעוט הבטל באלף בציבור הכיפות הסרוגות") - אך הסכנה היא שגם אם רבים לא יצטרפו אליהם - הרי שכל התגברות של קבוצה כזו - סוחפת בהכרח את כל הציבור הדתי שמאלה - דתית ופוליטית.

העיתון מקור ראשון, שכותבים בו מורידי כיפה וכאלו העוברים בגאווה על דברים שעליהם נאמר 'יהרג ואל יעבור' - שאפילו בעיתונים החילוניים הקלאסיים כמעט שאין בנמצא -  עדיין לא גורמים לרבים בציבור הדת"לי להפסיק לקנות אותו, וגם הפרסומים לפיהם אותם ארגונים ממומנים ע"י התנועה האנטישמית 'הקרן החדשה' לא זעזעה רבים.

לאט לאט ישנו פתח לתמיכה באנשים המצהירים בפירוש שהם משתייכים לתועבות החמורות ביותר - ואין כמעט בנמצא את הצד שכנגד.

אבל, תקוה אחת בכל זאת יכולה להיות בזה - והיא, שהארגונים הללו ילכו כ"כ שמאלה - בכל המובנים - ואז הם יאבדו גם את אי אלו שתמכו בהם בעבר - מתוך תמימות או חוסר ידיעה.

בכמה ניתן לאמוד את מספרם, כולל הקרובים להם?אנונימי (פותח)
הם 'גדלים' לאחרונה או 'מתמעטים'?
שמעתי שישיבת 'עותינאל' או חלקים בה דומים לזה, וכמובן ישיבת 'שיח יצחק' באפרת, והישיבה בתקוע, ובכלל אזור גוש עציון, ספוג בהבלים הללו.

השאלה אם זו קבוצה שמתפתחת, או שדוקא קצת נעלמת, כי לא נראה שיש רבים כאלו.
חז"ל לא טעו!!אנונימי (פותח)
אין סיבה אחרת לזה אלא מה ששמעתי מרה"י ת"ח גדול שליט"א שאמר: הרי הגמ' הקד' או' אל תיקרי ונטמאתם אלא ונטמטם, כיון שהם אוכלים מאכלות אסורות, השכל שלהם פשוט נהיה מטומטם.

ולכן והם לא שמים לב שהמציאות מראה שכל ההסכמים העלובים שנעשו עם המחבלים לא די שלא הביאו עלינו שלום וברכה, אלא ההיפך הגמור - קסאמים וטילים!!!

אויש, כמה שטויות.עוזיה
אתה לא מכיר אף אחד מהם, נכון?

אף אחד שם לא "היפי מסומם שדומה לנוער הגבעות". אל תחיה בסרט - מדובר באנשים מבוגרים בעלי משפחות, אנשים נורמטיבים לגמרי, שהם פשוט יותר מידי נאיבים בצורה מסויימת.
זה לא שהם המציאו את הגלגל, היו כאן יחסים מצויינים עם הערבים לפני ששלום עכשיו נכנסו לתמונה. הם רק מנסים להחזיר את מה שהתפוצץ.
לא רקע דתי ולא בטיח!אנונימי (פותח)
גם ה"סכסוך" עם הנאצים היה על "רקע דתי"? בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותנו, אין לזה שום קשר לדת. גם אתאיסטים נעשים נורא נורא דתיים, כשזה מגיע לטבח יהודים.
לפי הרמב"ם, הערבים הם הגרועים מכולם!
ועדיין: אני מכיר אותם באופן כמעט אישי.עוזיה
בין אם אני מסכים עם דבריכם ובין אם לא - אלו פשוט לא אותם אנשים, אז תרדו מהעניין.

אני מסכים שלא ניתן לקנות את רגשותיו הלאומיים של הערבי וכו', אבל זה לא סותר את העובדה שהיו כאן יחסים מצויינים - ולא בגלל הרתעה או משהו. דווקא בתקופה שהיו חמישה ג'יפים בכל השומרון היה כאן מצוין. פשוט רגשותיו הלאומיים של הערבי לא היו קיימים אז, עד שהגיע השמאל ועורר אותם משומקום.
וכן, אני מסכים שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור, ושלא יהיה כאן דו קיום שיוויוני וכל הבלה בלה הזה. אבל אין שום סיבה לצאת כנגד קבוצה כל כך קטנה של אנשים בלתי מזיקים - שיעשו מה שהם רוצים כל עוד זה לא מזיק לאף אחד.

-------------------
בלי קשר: Y.S., יש לך נטייה לכלול ללא סיבה בהודעותיך עוד ועוד נתונים שמצויים במחלוקת, ושלא תורמים כלום להודעה שלך. אני מאמין שאתה עומד מאחורי כל מילה, אבל זו סתם טעות טקטית ועודף מלל חסר תכלית.
כמה בלבולי מוח!עוזיה
מי זה אני וחברי, למען השם? מי זה אני, מי זה חברי. איפה בשרשור האחרון אני הצגתי את דעותי כלפי דו-קיום, טרנספר, מדינה פלסטינית ושאר ירקות? (רמז: תקרא למעלה)

איך אתה מסוגל לטעון במשפט אחד שאני גרוע משלום עכשיו, ובמשנהו לטעון שאין הבדל ביני לבין הערביסטים באקדמיה?

אתה קורא את המפה הפוך, ממציא בעצמך לאומים שלא קיימים כאילו רגשותיהם הלאומיים היו קיימים מאז ומעולם. הערבוב שאתה עושה בין ערבים בעלי אינטרנס ולאום לבין חבורת פלאחים שמדינת ישראל שחררה מעולו של העריץ מירדן הוא מגוחך. הלאום הפלסטיני הומצא ב64 (משהו כזה) עם ייסוד אש"ף, והיה חסר אמירה ומשמעות עד שהשמאל הישראלי דחף להם לראש שמגיעה להם מדינה.

תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי, תנשום עמוק - ותראה שאתה יורה על מטרות דמה.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
דבר אחד הצגת נכון - יש איזו נטייה של מתנחלים מהסוג הישן לנסות להסביר לשמאלני התורן עד כמה הדו-קיום הוא טוב ויפה. הם לא מבינים שמבחינת השמאל בישראל אין שום ערך לדו-קיום, וכל המטרה היא שתי מדינות (או מדינה אחת ערבית, אם נהיה ריאלים).

פרומן ושרלו הם חלק מהתומכים של הארגון כך נכתבמעוז אסתר
אלא מה? טביעות ידיהם של פרומן ושרלו ניכרות. גועל נאנונימי (פותח)
עזוב.עוזיה
אני מסכים שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור, ושלא יהיה כאן דו קיום שיוויוני וכל הבלה בלה הזה.
(לפני שתי הודעות)
[חיוך עצוב]עוזיה
אוף! אתה בכלל טורח לקרוא מה אנשים כותבים?הסנה-בוער
יש אנשים שיודים לדבר ויש אנשים שיודעים להקשיבאלעד
. למחשבה
אהבתי.אנונימי (פותח)
אני מאלה שיודעים להקשיב
"רגשות לאומיים..."אנונימי (פותח)
אל-הינדי ואבו-תורכ, אל-מאסרי ומוגרבי... שום רגשות לאומיים. מה שמאחד את חלאת האדם הזו זו תאוות רצח היהודים. אין שום דבר אחר. אמנם גם השפה ודת הג'יהאד משותפת להם, אבל אין בהם שום רגשות לאומיים, יוכיח גם הטבח ההדדי. יש להם רגשות לאומיים כמו לשלום עכשו ולפרומנים - קדחת!
בתחילה הם היו "פליטי 1948" כלומר, פליטי כל ארצות ערב, אפריקה והבלקנים שבאו להתפרנס מן היהודים. לאחר הנסיון הנוסף להשמידנו, ב-1967, הם הפכו ל"עם" בעל "זכויות לגיטימיות", באדיבות מנחם בגין. בשעתו, כששאל קולונל מיינרצהאגן סוחר לבנוני עשיר, למה מדינות הנפש אינן דואגות כלל לפליטים המסכנים מפלשתינא, נדהם הלבנוני - שאנחנו נהרוס את התעמולה הטובה ביותר שיש לנו? הרי אלה אשפת אדם, אבל מכרה זהב מדיני. ויש לציין שזה עובד, במיוחד על חבר המטורפים שבנדון.
איך אתה משווה את התועבה הזו לצדיקים ב"נוער הגבעות&אנונימי (פותח)
אני קשור לירושלום - כנסואנונימי (פותח)
שלום לכול המגיבים קראתי את כול התגובות על ירושלום ורוב התגובות למעט עוזיה היו מאכזבות כי פשוט אתם לא מכירים אותנו וסתם שופטים את העניין (אל תשכחו שרק השם יכול באמת לשפוט...) אני גר באזור בנימין ומה זה קשור דייקא לגוש עציון יש כבר כמעט 800 חבר'ה בעיקר צעירים ואפילו 4 שמישהו מהמשפחה שלהם נרצחור ע"י מחבלי חמאס ימ"ש מה זה קשור לשמאלנים? אנחנו ימניים בדיוק כמוכם נגד פינוי יישובים אני אישית בעד סירוב פקודה וגם הרבה מירושלום אבל זה לא אומר שלא צריך לעשות פעולות של שלום עם האוייבים שלנו מה השלום שייך לשמאלנים דווקא?! הרי שמו ית' הוא שלום!!! אנחנו פשוט עומדים לחיות עם הערבים עוד הרבה שנים וזה או המלחמות ושפיכות דמים או ללמוד להיות שכנים טובים ה עוז לעמו ייתן ה' יברך את עמו בשלום ולכול הטוקבקיסטים כאן בבקשה תכתבו משהו יותר בוגר מזה שאנחנו"גידול ממאיר" (ג'וסף)  או "חולי הנפש הרגילים" (יגאל המלך) או "ארגון מטורף" (מעוז אסתר) אנחנו לא פחות אוהבי עם ישראל וארץ ישראל מכם. ואנחנו מכול יו"ש כולל חברון בנימין והשומרון וכולל חבר'ה שנרצחו להם מישהו מהמשפחה ע"י מחבלים ימ"ש אז תפסיקו עם הסטיגמות. ה' הוא האלוה-ים!!!
גם בתרפט היה שלום [לפחות חשבו שיש שלום]מתנחבל

להלן הרשימה המלאה של התומכים בארגון המטורף הזהמעוז אסתר
מי תומך בירושלום? ובכן, אמילי אמרוסי( מועצת יש"ע לשעבר), יפעת ארליך, שאול גדולשטיין (ראש מועצת גוש עציון), אליעז כהן, פנינה גפן, הרב יעקב מדן, הרב פרומן( מחלק ספרי קוראן), הרב שי פירון והרב יובל שרלו(ראש ישיבת פתח תקווה ויש עוד כמה מטורפים.
בגוש עציון גדל סרטן ממאיראנונימי (פותח)
שלפעמים גורם לי לחשוב שהגוש כולו הוא גוש ממאיר.
לא מפתיע בכלל..אנונימי (פותח)
חולי הנפש הרגילים.
בתור אחד שקשור לקבוצת ירושלוםאנונימי (פותח)
שלום לכול המגיבים קראתי את כול התגובות על ירושלום ורוב התגובות למעט עוזיה היו מאכזבות כי פשוט אתם לא מכירים אותנו וסתם שופטים את העניין (אל תשכחו שרק השם יכול באמת לשפוט...) אני גר באזור בנימין ומה זה קשור דייקא לגוש עציון יש כבר כמעט 800 חבר'ה בעיקר צעירים ואפילו 4 שמישהו מהמשפחה שלהם נרצחור ע"י מחבלי חמאס ימ"ש מה זה קשור לשמאלנים? אנחנו ימניים בדיוק כמוכם נגד פינוי יישובים אני אישית בעד סירוב פקודה וגם הרבה מירושלום אבל זה לא אומר שלא צריך לעשות פעולות של שלום עם האוייבים שלנו מה השלום שייך לשמאלנים דווקא?! הרי שמו ית' הוא שלום!!! אנחנו פשוט עומדים לחיות עם הערבים עוד הרבה שנים וזה או המלחמות ושפיכות דמים או ללמוד להיות שכנים טובים ה עוז לעמו ייתן ה' יברך את עמו בשלום ולכול הטוקבקיסטים כאן בבקשה תכתבו משהו יותר בוגר מזה שאנחנו"גידול ממאיר" (ג'וסף)  או "חולי הנפש הרגילים" (יגאל המלך) או "ארגון מטורף" (מעוז אסתר) אנחנו לא פחות אוהבי עם ישראל וארץ ישראל מכם. ואנחנו מכול יו"ש כולל חברון בנימין והשומרון וכולל חבר'ה שנרצחו להם מישהו מהמשפחה ע"י מחבלים ימ"ש אז תפסיקו עם הסטיגמות. ה' הוא האלוה-ים!!!
אל תנפיץ,אם באמת יש לך אומץדביר ע
תגיד לי שם אחד של מישהו מחברון שחושב כמוכם,כנראה איזה בן סורר,למה מאורעות תרפט קרו מערבים שטיפלו יומיים לפני בידידות איתם.....היחס שלך מאוד תמים לערבים.שמע אם רבין שאני לא נוהג בחיי לצטט אותו אמר ב95 שהמטרה של הערבים הוא שנהייה בים,אז אנא פקח את עיניך ותפסיקו עם הניסוי כלים המיותרים האלה.את השם של ההוא מחברון תוכל למסור באישי,מתחייב לא לפרסם אך בתור אחד שמכיר את תושבי חברון קשה לי להאמין אפילו על השבחרניקים שמביניהם....
מאד מצער שהתאכזבת מאיתנו..שמאלני גאה
אנחנו דווקא מאמינים מאד בזה שכשאנשים תוקעים בך סכין זה סיבה לחלק להם סוכריות...
ובא נגיד ככה אם תמשיכו ככה באמת יאמרו עליכם "עליכם השלום"....
ובא נגיד שאולי שמאלני אתה לא, אבל רוצח, אתה כן.
בהצלחה!

חכמים היזהרו בדבריכיםאנונימי (פותח)
שלום לכול המגיבים זה לא חכמה לעשות לנו דה-לגיטימציה על ידי קללות ונאצות כפי שמכתבו כאן קל מאוד ו"נוח" לסמן עלינו איקס ע"י קללות ונגמר הסיפור. אני לומד בדיוק כנ\מוכם בישיבה תיכונית (לא בגוש עציון!) ובדיוק כמוכם אוהב את ארץ ישראל אנחנו בתנועת מתנחלים למען השלום מתנגדים לפינוי יישובים ובעד סירוב פקודה אני אישית כשאתגייס לצבא מתכונן לסרב פקודה לפינוי יישוב מה הדיבורים האלה של קללות וחולי נפש חכמה גדולה תתמודדו עם הדברים ותגיבו לעניין ולא בנאצות. ההבנה שלנו היא שפשוט הערבים כאן ויהיו כאן עוד הרבה שנים (כדאי להתעורר מהחלומות חבר'ה...) ולכן צריך או להמשיך לחיות על החרב והמלחמה או ללמוד להיות שכנים טובים ועיינו בגמרא על הוויכוח בין רבי יוחנן בן זכאי לראש הבריונים אבא סיקרא שבגלל הקנאות שלו ושל הבריונים חרבה ירושלים השלום לא שייך לשמאלנים!!! להיפך!!!!! "ה' עוז לעמו ייתן ה' יברך את עמו בשלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
ה ישמור אותךאנונימי (פותח)
שיהיה לך כול טוב
אתה מתלמידי אבא סיקרא ומה שמוביל אותך בחיים זה שנאה וקללות זה לא עבודת ה'
ה' ישמור אותך
הלו,נסחפת רציני!אני מסכימה איתך והכל,אבל עד לפה!קראתיך
לפחות הוא נסחף רק במילים,ולא עוזר לרוצחים!שמאלני גאה
יש דין ב'רודף' שמי שמונע להרוג את הרודף נהפך גם לרודף, מה שאומר שאותם האנשים שמסייעים לערבים, הם רודפים...
ודינו של רודף: אם אפשר מציל באחד מאיבריו, יעני שאם יכרות לו רגל זה יעזור שהוא לא ימשיך לרדוף, יכרות ואם לא מספיק מותר להרוג אותו...
בקיצור, אני לא ממליץ להיות חלק מהתנועה שלכם..
אתה מנוול- אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה !מעוז אסתר
אתה מנוול וחצוף -
 אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה !

מי חבריך ???!!!
פרומן?!כן חבר בארגון המטורף שלך - רואים מי אתה

מי חבריך ???!!!
ר' שרלו ?! כן גם הוא חבר בארגון המטורף שלך - רואים מי אתה

מי חבריך ???!!!
ר' יעקב מדן ?! כן וגם הוא חבר בארגון המטורף שלך - רואים מי אתה

מי חבריך ???!!!
שאול גדולשטיין  ?! כן וגם הוא חבר בארגון המטורף שלך - רואים מי אתה

מי חבריך ???!!!
 שי פירון ?! כן וגם הוא חבר בארגון המטורף שלך - רואים מי אתה

מי חבריך ???!!!
 אמילי אמרוסי ?! כן וגם הוא חבר בארגון המטורף שלך - רואים מי אתה

כן וגם אלה חברים בארגון המטורף המכונה "ארגון הטירוף"

או "ירושלום" (בלעז)

יפעת ארליך, אליעז כהן, פנינה גפן

בקיצור מטורפים נמאסתם!

"עשו שונא ליעקב" אז אל תחיו באשליות של "שלום"

חחח..הצחקת אותי!קראתיך
יחיחלךמלך  ''בונייך''
עבר עריכה על ידי orlibar בתאריך כ"ו אדר תש"ע 10:23
מגעילים ומגעילות!שיח השדה..
בסוף השלום היהודי האמיתי ינצח בע"האנונימי (פותח)
שימו לב לדברים הנכתבים עלי כאן (יהא זה כפרתי):
מגעיל
ה' ישרוף אותך
חולה נפש
מנוול וחצוף
אני מתפלל שתמות בפיגוע
ימח שמך
טמא
סרטן ממאיר

זה לא חילול ה' לכתוב ככה כלפי יהודי מתנחל מלידה ואוהב ארץ ישראל??
אפילו לדידך ישראל שחטא ישראל הוא
וכדברי ברוריה אשת רבי מאיר יתמו חטאים מן הארץ ולא חוטאים
לא קראתי בנתיים שום תגובה עניינית לדברים שלי
שמישהו יהיה גבר יפסיק לקלל כמו  ערס
ויגיב בצורה עמוקה ועניינית
הקללות של המקללים מראות על החולשה שלהם
ועל זה שאין להם מה לומר

ה' יחזק אתכם וייתן לכם שפע טוב

ועכשיו ברצינות. אתה ערבי או רובוט?אנונימי (פותח)
כל התגובות שלך הן העתק-הדבק של סיסמאות ופתגמים ממקורות שונים. פעם דיברתי בצ'אט עם אחד כזה,
והתברר שהוא בכלל סטודנט ללימודי עברית באוניברסיטת קהיר.
אם לא הגיבו לך ענייני, כנראה שאתה לא ראוי ליחס...שמאלני גאה
בלי קשר למה שאני חושבarale44
באמת אף אחד פה כמעט לא יודע לנהל דיון.
על עובדות עונים בעובדות, על פרשנות ודעות עונים בשאלות או בפרשנות נגדית.
קללות וייחולים למוות לא קשורים לכאן בכלל.
לתשומת לב כל המקללים- "בסוס מת לא בועטים"- אולי תבררו עם עצמכם מה כ"כ מרגיז אותכם בבן-אדם שטוען מולכם?
אפשר לענות מתוך עמדה פרגמטית, אפשר לענות מתוך עמדה אמונית מנומקת ומעוגנת היטב...
לא מסובך להתמודד עם הטענות של "עליכם שלום" אבל אם תתלהמו ותרדו לרמות נמוכות אתם פשוט לא תשכנעו אף אחד (בקושי את עצמכם). בקללות לא תזיזו אף אחד מעמדתו- תפסיקו להיות צעירים.

ולא- אני לא מסכים עם מילה אחת של החבר'ה האלה...
פה  זה לא פורום של פנים אל פניםשמאלני גאה
פה זה פורום של יהודים שעובדים את ה', ונאמנים לו ולעמו.
ובינינו גם אם נענה דברים רציניים הוא לא ישתכנע, אז אף אחד לא טורח בשבילו.
וכן, רוצחים ומי שעוזר להם, מעצבנים אותי!
תגובה רצינית..669
בס"ד
שלום- עליכם..
אתה באמת חושב שתצליח לעשות שלום עם הערבים?
הרי מאז ולתמיד עשו שונא ליעקב!!
במאורעות תרפ"ט הערבים היו ידידים שלו, חיו בשכנות,טכן היו אפי' יהודים שידעו ערבית (ובזכות זה ניצלו הרבה יהודים כי הם הבינו מה הערבים מתכננים..) וזה לא עזר אתה רואה..
כמה פיגועי ירי ודקירות היו של עובדים ערבים כלפי בעליהם היהודים..
תזכור כלל, ערבי זה כלב אם אתה מראה שאתה לא מפחד ממנו אז הוא יברח ממך, אבל אם אתה בורח ממנו (וכן, שלום איתם זה נקרא לברוח..) אז הוא ירדוף אחריך!
ה' לא ציווה שנחיה בשלום עם הערבים בא"י, אלא הוא ציווה שנכבוש אותה, אם כל עםישראל היו נילחמים באמת לשם שמים (ולא כמוך, נגד פינוי אבל בד בבד עושה שלום עם ערבים.. מגוחך משו..) אז היינו מנצחים, ה' היה עוזר לנו..
אם תשים לב התגובות פה היו בערך אותו תוכן זה עם השמצות, אם היית רוצה באמת להבין מה שהם כותבים...
שה' ית' יפרק תאירגון שלכם וכל האירגונים אשמאלנים בב"א...
ארגון חדש "שוחר שלום"נחמה
בס,ד,

לארגון החדש, שרוצה שלום, וחושב שהוא ישיג אותו.
זה לגמרי לא תלוי ביהודים, זה תלוי במה שאומר בורא עולם, ובמה שמכוונים הערבים,
הם חושבים כי יהודי טוב, הוא יהודי בים, סליחה על הביטוי
שמעתי כאן וקראתי,
סליחה, אני דור רביעי כאן בירושלים,
שלום מאופק תמיד היה כאן, בזכות היהודים האזרחים שידעו איך לגשר, המנהיגים הם אלה שתמיד ליבו אש.
שלום לא יהיה, כי הערבים הם "המקל" שלנו משמים, פרט לכך, תנסו להשכין שלום קודם בין יהודי זה ואחר, אחר כך בין הגויים, כי הם המקלות שלנו, כי אנו לא מאוחדים, אפילו בתוך הכיפות הסרוגות יש שתי מפלגות, אז מה אתם רוצים ???
אפילו לי יש שכנים תורניים לאומים , נראים, חרדים לכל דבר, ועושים איזה שטוויות, רבנים צריכים לקום, לעשות שלום בן איש לרעהו, ואח"כ לחשוב על האוייבים מבחוץ.
לא יודעת איך הרבנים יושבים בשקט, ואלו המצחיקים שמצדדים על שלום בין הערבים, קודם לשלום בנינו....
פלא עליכם..
סבתוש
נכון מסכים אתךחיש לקיש
קללות לא יעזרו לשכנע אף בן אדם לצאת מהדרך המוטעת שלו ואפילו אם הוא רשע הוא עדיין לא חייב מיתה ואתם לא בית דין!!!!!!!

אני עם ירושלום - חלקית.אליק9194
תתפלאו, אבל קשר טוב עם ערבים יכול לבוא יחד עם כבוד עצמי לאומי. ואני מדבר מידיעה. כתושב באיזור שמאוכלס בערבים ויהודים (לא משנה איפה, ובעז"ה עוד יתווספו הרבה יהודים) למדתי שאפשר לפעול בשני דרכים - דרך של מריבות ובלאגן כל היום, לעומת דרך של אמירת 'ערב טוב' ו'בוקר טוב' לשכנים (בינתים) שלי.
ברור שאם ערבי זורק לי קללה / צוחק עלי / מבזה את היהודים או את המדינה באיזושהי דרך, אני מגיב מיד, ולא מוותר על הכבוד שלי ושל עמ"י (כבוד עמ"י הוא כבוד ה'), אבל מי שחייבים כל הזמן לריב??? מה זה תורם??? 

ואגב - ביחס לכל התגובות שנאמרו כאן (קללות, גידופים, השמצות ו'איחולים'), אתם לא חושבים שמי שכל הזמן מחפש לריב עם ערבים בסופו של דבר יוצא לו בקלות גם מריבות קללות נגד יהודים? (ושוב - אני לא חושב שלא צריך לעמוד מול הערבים בגבורה יהודית ובכבוד עצמי).
ודבר אחרון. מריבות בלאגן וקללות (גם בין יהודים וגם בין ערבים) אינן מעידות על עודף אמונה או ביטחון בצדקת הדרך. להיפך. אדם שמאמין בצדקת דרכו מסוגל לעשות דברים בשמחה ובלי התלהמות, באהבה פשוטה (ואני יודע שכולכם פועלים מאהבה, באמת, אבל בכל זאת...), מסוגל להוציא ערבי מביתו כאשר יש לו את היכולת לעשות זאת על מנת להושיב במקומם יהודים, ובכל זאת לא לעשות את זה ברעש של תקשורת ובבלאגן של פוליטיקה.
(ובהחלט, אני מדבר גם על הסיור של ברוך מרזל בסילוואן, שאם הוא היה שואל את המתיישבים היהודיים שם הם היו מתנגדים לביקור שלו בכל תוקף (אבל מה לעשות שהוא מחפש תקשורת),
 הם היו מתנגדים גם בגלל שכל מה שהימנים עושים בצורה מגזרית לא מצליח (עיינו ערך יהונתן פולארד לעומת גלעד שליט. סוגיה כואבת. מה לעשות הציבור הכללי הרחב לא אוהב פנאטים). 

חיים בסרט לכו תגורו בעירק, מצרים עם אתם כל כך...  ''בונייך''
אוהבים אותם

סתם לידיעה (מההיסטוריה שלנו)השלום הביא רק צרותמתנחבל
בתש"ח הערבים ברחו מפה ואנחנו בגלל השלום שרצינו החזרנו אותם לפה יצא מזה משהו טוב-לא
הסכם אוסלו הבאנו לערבים נשקים במחווה של שלום יצא מזה משהו טוב-לא
"החזרנו" את המערה לערבים (חלקית )יצא מזה משהו טוב-לא(תבא תראה כמה דקירות ופיגועים יש בחברון)
"החזרנו" את הר הבית יצא מזה משהו טוב-לא (במיוחד היום תראה כמה בלאגן הערבים עושים סביב זה)
הקיצר מכל ה"שלום" האלה לא יצא שום דבר טוב גג פיגועים אז לך תעשה שלום ואם תחטוף סכין בגב אל תתפלא. 
פרות הביאושים של "חוג התכלת", חנוך דאום, משהאנונימי (פותח)
חגי אפרתי, אהרון ליכטנשטיין, יהודה עמיטל ושאר צד"רניקים ומימד'ניקים ודומיהם. אלה הם הגוש'ניקים, קללה שלא כתובה בתורה, ואולי כן. גם הפטפוטים שלהם כבר היו לזרא, אבל, יותר מזה, הם מסוכנים! אלה הם הגרועים מכולם!
לעולם לא יהיה שלום בארץ הזו, אם אנו לא ננחל אותה ונוציא ממנה את מלאך המוות המוסלמי. כאילו הערבים לא מכירים. כאילו אינם מסתובבים חפשי חפשי בכל מקום בארץ, כולל ב"התנחלויות", שם הם מתפרנסים. הם אינם פוחדים, הם "על הסוס". ככל שנחמדים אליהם יותר, כן גוברת רצחנותם. גם לו היו האחות תרזה, לא היתה שום הצדקה לישיבתם על כ-80% מארצנו, בתוך 99.9% של אדמות המזרח התיכון הכבושים בידי הג'יהאד. אין פה סכסוך! זה בדיוק אותו "סכסוך" שהיה ליהודים עם הנאצים. עם נאצים לא עושים שלום. הקב"ה לא יניח לעוול עצום כזה להתקיים כאן.
חבר'ה יקרים. כתושב קרית ארבע...  תקראו בנחת.אנונימי (פותח)
כתושב הקריה אשר מאמין כמו כולכנו בצדקת הדרך והבעלות על ארצינו וכו' וכו' אני רוצה לחזק את המגמה של ירושלום.
אינני רואה טעם בלראות כל ערבי כאויב. זה לא מקדם ולא יקדם.

יבוא יום ובע"ה הוא קרוב שהקב"ה יוביל מהלך בו נראה עין בעין את התיישבותינו בכל פינה ופינה בגאון וללא מורא ועלינו לקדם מהלך שכזה בכל יום,  אך כל זמן שאנו/הם  יושבים בתוככי עם אחר יש טעם ועניין רב לענ"ד בלצמצם איבה.

אקח את הדברים לכיוון אחר: תחשבו לרגע ומבלי להתלהם ולערוף את ראשי, לו לכל אחד מאיתנו (עשרות אלפי המתיישבים) היו 2  חברי נפש חילוניים  למהדרין מאיזור שבין גדרה חדרה...- האם הגירוש היה עובר??

אמר לי חבר נפש חילוני שהיכרתי אחרי הגירוש: "לו הייתי מכיר אותך או אנשים כמוך לפני 5 שנים לא הייתי משתתף במערך הלוגיסטי שתיכננן את ההתנתקות. שיקפצו לי כולם אך לפעול נגד אחי- בחיים לא".

ובעניין ה"קשרים" עם הערבים - שכנינו לעת עתה: אם הרקע לקשר הזה אינו פוליטי, כלומר הם אינם מתנים את הקשר עימנו בהודאה בזכות כזו או אחרת על הארץ אלא הבסיס הוא אך ורק "צלם האלוקים שבנו", אני חושב שזו יוזמה נכונה ומבורכת ואני שוקל פנייה ל"ירושלום".

ולא, אני לא הזוי, לא מחורפן ולא חולם בהקיץ. אני רוצה לקרב את הגאולה כמו כולכם ומאמין "כי ביתי בית תפילה ייקרא לכל העמים". 

אודה על תגובות מכובדות ומכבדות.
אתה משווה בין חילונים לערבים?????????????????''בונייך''
ישראל - הגעת למקום הלא נכוןאנונימי (פותח)
הילדים שכותבים בפורום הזה רק קצת יותר גדולים מהילדים שלך ורובם היו קטנים מאד ואולי אפילו לא נולדו כשפרץ השלום. הם לא מכירים את המציאות שהייתה פה פעם ולכן אל תשפוט אותם על תגובותיהם המטופשות.
הם לא מבינים את המורכבות שמצד אחד "הלכה בידוע שעשיו שונא ליעקב" אך מצד שני, כל עוד הערבים לצערנו עדיין לא גורשו משטחי א"י כדאי לנו לדאוג עד כמה שניתן שהם לא יירצו לשחוט עוד יהודים.
אולי תלמד אותם קצת על "מורשת רבין"....... ואז הם יבינו שלפני שהוא הביא עלינו את השלום נסענו באוטובוסים לא ממוגנים, דרך מרכזי הערים ה"פלסטיניות" ואף אחד לא חשב שאנו משוגעים ואילו כיום עם כל המיגונים שהביא לנו השלום חושבים שאנו מטורפים שגרים במקומות אלו.
חחשמאלני גאה
עובדתית בשטח אתה טועה, הערבים רוצים לרצוח אותך ואותנו, נקודה!
אצלם לא רוצים לחיות בשלום, רוצים לכבוש את הארץ ולהקים מדינה משלהם.
עכשיו יש 2 אפשריות, או לנסות לשרוד, לחלק ולחבק, מה שעד היום לא עבד..
ויש להבין שאנחנו במלחמת קיום, ולהלחם באמת(לא כמו שהצבא עושה כיום) ובע"ה לנצח.
עובדתית, הערבים מבינים רק בכוח, אני יתן דוגמא, במוצ"ש שעברה, עלו ערבים לגבעה ליד יצהר וגנבו טפלה בשווי כ2000 שקל, עכשיו כידוע ערבים גונבים כל יום בכל יו"ש רכבים וציוד הרבה יותר יקר, וזה לא חוזר והמשטרה לא דואגת לזה, ובמקרה ביצהר, עוד באותו היום הערבים החזירו את הטפלה, כי ידעו שיצהר לא פרייארים וינקמו(מה שבסוף לא עזר להם כי לילה אחרי שרפו להם באגר ו3 מכולות).

וזה בלי שדיברתי על  המצווה של הורשת הגוייםשמאלני גאה
שלא כתוב שהיא מתחילה כשהגויים יחליטו שזה מתאים, אלא היא קיימת ומחייבת כל ירא שמיים...
ואני בעד חברים חילונים, כי הם יהודים, והם אחים שלנו, אבל הערבים הם אוייב רע ואכזר שככל שתתיר לו את הרצועה, הוא ינשוך, גם את אלה שהיו ידידים שלו..
בהצלחה! חיים מאושרים!
רואים שלא קראת את מה שכתבתיאנונימי (פותח)
כתבתי "כל עוד הערבים לצערנו עדיין לא גורשו מהארץ" אני מסכים עם כל מילה שכתבת וזה עדיין לא סותר את מה שאני כתבתי. חלה עלינו מצווה לגרש מהארץ את האוייב הערבי אבל כל עוד לצערנו המדינה לא מקיימת את חובתה גם אתה לא רוצה שיירצחו פה יהודים. ההבדל הוא שאתה מפאת גילך הצעיר לא מכיר מציאות שבה הערבים לא רוצחים יהודים לארוחת בוקר. מכיון שמאז פרוץ השלום זוהי המציאות בארצנו. אז דע לך שלפני שהגיע השלום חיינו עם הערבים בשלום יחסי וזה לא סותר את העובדה שהם רצו לאכול אותנו לארוחת בוקר (אי אפשר לשנות את הטבע שלהם) פשוט הם הבינו שלא משתלם להם כרגע לעשות את זה. ניתן עם קצת חכמה לחזור לימים ההם, לדעתי האישית, לא בצורה הספציפית שירושלום פועלים אך זהו עניין של טקטיקה, ברמה האסטרטגית אני מסכים לחלוטין עם הגישה שלהם. אם נעבוד נכון נגיע למצב שהערבים יבינו שלא משתלם להם לעסוק בטרור. (אגב, אולי אתה לא יודע אבל רוב מוחלט של הערבים לא עוסק בטרור) אגב, ישנם גם הלכות בנושא זה המגבילות את מידת הקרבה שאנו יכולים לפתח עם האוייב וזאת מחשש לנישואי תערובת וזוהי נקודה שאף אחד מתלמידי החכמים הרבים הממלאים את הפורום בהגיגיהם לא העלה וזה גם מעיד על כך שאתם כותבים מבלי שביררתם את העניין בצורה טובה הרי כולכם הייתם שמחים למצוא נקודה הלכתית שבה אנשי ירושלום טועים ובכל זאת אף אחד מכם לא כתב את זה. זה מראה על רדידות ולא על דיון רציני כפי שהיה מצופה משרשור עם 60 תגובות.
אתה לא קראת מה שכתבתישמאלני גאה
אני כתבתי שיש מצווה לגרש את הערבים, ולא שהמדינה היא זאת שצריכה לגרש, כי היא לא תעשה את זה!עובדה!בנתיים היא מגרשת רק אותנו.
לגבי האיסור הההילכתי, זה "לא תחונם"- לא תתן להם חן\חניה לפי חלק מהפירושים.
וגוי שרוצה לגור בארץ צריך לקבל עליו 7 מצוות בני נח, ולקבל מרות השילטון היהודי..
ולגעתי ירצחו יותר יהודים בגלל השלום שלכם מאשר כמה שיפגעו בגלל מלחמה אמיתית עם האוייב, ועובדה שאני צודק, אוסלו, וההתנתקות.
חשבתי שאנשים כמוך מבינים  דברים כאלו, אבל כנראה שזה לא קשור לגיל.
כדאי לך לקרוא את הספר תורת המלך הוא מתעסק בכל הנושמתנחבל
אים הללו
אתה חיי בסרט אומלל ,''סדודנט1234'' כנס....''בונייך''
אף פעם אבל אף פעם עשו לא היה מצב שעשו לא רצה לחסל את יעקוב היו הפסקות היו הפוגות אבל גם באותם הפסקות הוא רצה לירצוח את יעקוב אותו דבר עמלק אותו דבר כל הגויים קל וחומר האוייב הערבי שבוא בארץ זה מצב הזוי ומשוגע ל''נסות'' לחיות איתם בשלום הם כל הזמן ירצו לחסל אותך והם אף פעם לא יבינו  שכרגע כמו שאמרתה זה לא הזמן המתאים לעשות טרור  ולמה למעןה' צריך לחכות שהמדינה תעיף אותם אתה באמת חושב שהשילטון של הכופרים האלו יעיפו את הערבים אותנו הם יעיפו לפני שהם יעפו מישהוקיצור אחי צה מהסרטים שלך עם תגובות של נוער לא בכבוד שלך כפי שציינתה אתה יכול לא ליקרוא קיצור ''עם ישראל קום וחיה!!!!!!!!!(הרב צבי יהודה זצק''ל) ''דבר אל בני ישראל ויסעו'' ניקח את גורלנו בידנו '' ארץ ישראל לעם ישראל''''
דווקא השמאל כבר הבין שאין מצב לדו קיוםאנונימי (פותח)
רק השמאל הקיצוני (האנרכיסטים) הם היחידים שמאמינים שיש סיכוי לדו קיום עם המרצחים הישמעאלים.

ונחש מה? אתם נכנסים בדיוק להגדרה של שמאל קיצוני ואנרכיסטים.

התחלתם בחיבוק מגרשים, עברתם לחיבוק חמאסניקים - ובקרוב נראה אתכם מפגיעים בבילעין. זה תהליך טבעי.

זה מתחיל בחיבוקים עם מגרשים ונגמר בחיבוקים עם חמאסאנונימי (פותח)
צלם אלוקים, במרצחים הישמעאלים? לאן הדרדרתם?

התגובה שלך היא כתב אישום חמור נגד הגישה הממלכתית באשר היא.
איננו יושבים "בתוככי עם אחר"אנונימי (פותח)אחרונה
הרוצחים האלה יושבים בתוכנו, ואיננו צריכים לצאת מגדרנו כדי להתחבב עליהם. הם רוצחים ובני מוות. כמה זמן חושבת המדינה שהשמאל בנה לחיות על לוע הר הגעש הזה? מתי תבין שיש לסתום את הלוע הזה?
הגירוש לא היה נגד ה"מתנחלים", אלא נגד ארץ ישראל!! השמאל, כדרכו בשנאת ישראל, לא יכל היה לומר דברים רעים על הארץ, אז עשה דמוניזציה ל"מתנחלים", טמטם לזומבים את הראש, ואלה שכחו שמדובר בארץ ישראל ויצאו להעניש את ה"מתנחבלים", שגם הם אשמים, בכך, שקשקשו כל הזמן - באהבה ננצח - במקום להשיב מלחמה שערה. זוהי מורשתו השפלה של בגין: "לא תהיה מלחמת אחים בעוד האויב בשער". אז, המדינה שהשמאל בנה, גם דואגת לכך שהאויב ישב כל הזמן על גבולות אושוויץ וגם מנהלת מלחמת אחים חד-צדדית - הם מבצעים את מדיניות היודנריין, אנחנו מחבקים ומנשקים ומברכים "שהחיינו" לראות חיילים עבריים במדי "ישראל", מסוגלים, ככל הגויים, לרדוף אותנו... שהחיינו וקיימנו והגיענו ל"שלום".
חובה להשמיד את כל הערבים בארץ ישראל, על פי - הבא להרגך השכם להרגו!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה