נראלי שאנשים מפונטזים (ואני אחד מהם, אז מדבר משיא הנסיון) הם תלותיים במשהו שיוציא אותם מהרגע הנוכחי.
לפנטז זה לאו דווקא בזוגיות או על מישהי. זה הרבה יותר עמוק מזה. לפנטז זה להרצות מול קהל שעות בראש שלך. לשחק משחקי יריות או כדורגל. יש לזה הרבה צורות.
וזה נקודה חשובה, מכיוון שאדם שלא חיי בדברים שבפועל הוא צריך לעשות, ממלא את זה בראש שלו ששם אין חוסר אונים כי הוא עושה את זה איך שבא לו. שם הוא לא מוגבל.
בפנטזיה הוא עונה לאנשים בקהל על כל שאלה (שאלות שהמפנטז בעצם מעלה מעצמו..), ויכול אפילו לענות שהוא לא יודע בלי להתמודד מהמבוכה, אפילו להפך, כולם מחזיקים ממנו כאדם שמודה על האמת.
ברומן היא חיה בסרט, משהו שם ממלא אותה מבחינה רגשית. זה תלוי בנקודות המפונטזות שחוזרות על עצמן. גם בפנטזיה יש עיקר וטפל.
לכן, פעמים שהפנטזיה אפשרית. פעמים שלא.
זה תלוי מה הפנטזיה, מה הצורה שהיא בורחת מהרגע הנוכחי.
אלו שמפנטזים שהם סופרמן זה לא אפשרי;
יש גם פנטזיות חולניות, לא שפויות. הן אפשריות, אבל כשמתייצבים וחוזרים לרגע הנוכחי, ליום הנוכחי כבר לא רוצים אותם.
נ.ב. אנשים מפונטזים חיים מאוד בראש של עצמם. בצורה קיצונית. תחשבי על המשמעות של זה ביחס לפנטזיות.
יש פרק בdr phill על מישהי שיש לה מושא רומנטי. ממליץ לראות את זה.