כאשר אנשי ימין יראי שמיים צוהלים ורוקדים….אוהב אי והעם 2
….. כתוצאה ממעשה בגידה שנובע למעשה מאלימות , סחיטה וחרמות זה מביא לי בחילה.
אפשר להתפטר אבל לבשל מעבר בטוח ולקבל שריון בצד השני וכל זה תחת תירוץ עלוב של חמץ בבתי החולים זה שפלות לשמה. השם יעזור.
אני בטוח ששלמות הארץ לא תושג בצעד כזה. גם מי שעשה את הצעד השפל הזה יודע עובדה זאת.
הגמרא במסכת שבת (לא.) אומרת:
אמר רבא: בשעה שמכניסין אדם לדין, אומרים לו: נשאת ונתת באמונה? קבעת עתים לתורה? עסקת בפריה ורביה? צפית לישועה? פלפלת בחכמה? הבנת דבר מתוך דבר?
דברי חז"ל מעידים על המשקל הכבד הניתן בבית דין של מעלה למשאו ומתנו של אדם שיהיה באמונה,
אתה מדבר על עצמך?ברגוע
כי מי שבגד בבוחרים שלו שזה בנט שקד וכו' סילמן בסה"כ מקיימת עכשיו את ההבטחות בחירות שלהם, באיחור של שנה
היא לא חברת כנסת עצמאית…אוהב אי והעם 2
היא ושיקלי רצו לבחירות במסגרת של מפלגה. הם עשו מעשה שלא יעשה. לא מצא חן בעניהם הרכבת הקואליציה הזאת אז הם היו צריכים להתפטר נקודה.
זוהי בגידה לשמה.
מה גם שלהשתמש בסוגות החמץ זה חטא על פשע משום שהיא ניהלה משא ומתן לשריין את עצמה בליכוד.
מסתבר שבמסווה של אידיאולוגיה חברי כנסת מהימין מתנהגים ברמיה. מי שמעודד אותם שותף לרמיה הזאת על חשבון האזרחים.
שלא תתעה הממשלה הזאת הוקמה כחוק.
למה שיתפטרו?ברגוע
ח"כ מחוייב לבוחרים שלו לא ליו"ר המפלגה. תפסיק לייפות את המצב ותודה שבנט הוא זה שבגד בבוחרים.

* לא מגיב עוד, אין לי עניין לטחון מים
לא זכור לי שזה מה שכתבת בעת הקמת הממשלהמרדכי
בס"ד

כי זה בדיוק מזכיר לי איך בנט בגד במצביעיו, החרים את המחנה שלו, וסחט את תפקיד ראש הממשלה עם שישיה מנדטים.
בנט לא בגד.אוהב אי והעם 2
זכותו לא לשבת עם מי שלא נראה לו.
אם ביבי היה פורש הוא לא היה מצטרף לממשלה הנוכחית. הממשלה הוקמה כחוק.
תשמע בו נחכה ונראה.
מה שבטוח האיומים והחרמות גרמו לה לעשות את הצעד הזה ולא החמץ בבתי החולים.
גם סילמן לא עברה על שום חוקמרדכי
בס"ד

ואם תשאל לא מעט מצביעי בנט (מוזמן לחפש בטוויטר את אסף פארסי שעבד עם בנט ואת מאיר פרייליכמן שהיה פעיל מאוד מאוד בולט שלו) הם בדיוק מרגישים תחושת בגידה ושימוש פסול בקול שלהם.

איך אתה בטוח , שאלת אותה ?מישהו כל שהוא
או שכל מה שבנט אומר קדוש?
יהיה מי שיגידו שמאיימים על האחרים שלא יעזבו גם.
הכל שאלה למי מאמינים

תאמין לי אל תאמין לאף אחד
בנט הוא לא איש הימין הראשון….אוהב אי והעם 2
….. ולא איש הימין האחרון ששבר שמאלה.
זה לא בגידה זה הכרה במציאות. הטרור מרים ראש דווקא כשהימין לא בשלטון. זה לא דבר חדש.
בכל מקרה לעזוב דווקא בתקופה קשה של טרור את הספינה זה דבר פסול בלשון עדינה.
כל מי שעיניו בראשו מבין של טרור יותר קל כרגע בגלל הזנחה פושעת של:
גדר הפרדה.
מניעת גנבות נשק.
מניעת כניסת שבחים.
הערבים שמרו על שקט יחסי כי הם קיבלו
את המסר הארור ״שקט יענה בשקט״.
אסור להחזיר את הליכוד לשלטון!!!!!
נעשה רגע סדרמרדכי
בס"ד

בנט ערק לשמאל - הכרה במציאות.
סילמן חוזרת לימין - בגידה.
סיכמתי את זה נכון?
זה לא קשור לימין או שמאל.אוהב אי והעם 2
היא היתה חלק חשוב מפרוייקט חשוב כלעצמו פרוייקט של ממשלה שבאה לעבוד . ממשלה של ניגודים ששמה לעצמה להתעלם מניגודי ההשקפה שבין חבריה. היא היתה יושבת ראש הקואליציה. הדבק של הממשלה הזאת.
היא ומשפחתה סבלו איומים וחרמות. אני הדגשתי שזאת הסיבה העיקרית למעשיה .
בנט בפרוש לא ערק לשמאל . הוא סער וליברמן הבינו שהליכוד בראשות ביבי והמפלגה הציונית בראשות סמוטריץ זה אסון והשתכנענו בעזרת לפיד לעשות מעשה שאתם מכנים אותו ״מעשה נבלה״.
כאשר עידית הגיעה למסקנה שזה היה טעות היא היתה צריכה לפרוש ולא לחבל במעשי הממשלה באמצע דרכה . מכוון שהיא דואגת לעתידה הפוליטי וזה יותר חשוב לה מעתידה של המדינה אז היא תכננה לחצות את הקווים. חציית קווים זה בגידה בחבריה לממשלה. ושוב כל הסיפור מתחיל ממכבש הלחצים השטני של סביבתה הקרובה.
מרדכי
ההבדל ביני לבנך הוא לא ימין ושמאל.
ההבדל הוא שאתה מייחל לחזרתו של הליכוד לשלטון, אותו ליכוד שהזניח את הנגב, הזניח את הגליל, הזניח את גדר ההפרדה, פגם בתקציבי המדינה, ועוד ועוד ועוד.
ואני חושב שהליכוד צריך להעלם מהמפה הפוליטית להרבה שנים.
לגבי כל שאר הסוגיות
אין לי חילוקי דעות במטרה אלה בדרך.
שבת שלום
בור ועם הארץעוזר ישראל


ליבי ליבי אליך ואל כל אזרח בישראל…אוהב אי והעם 2
… … שצריך לסבול פוליטיקאים שתרבות שלטון אצלם מהם והלאה.
פסח מתקרב מי יודע אולי בניסן ניגאל.
חג שמח וכשר.
אנחנו ניגאל, אתה לא.הָיוֹ הָיָה
זה כתוב מפורש בהגדה.
@עוזר ישראל, ככה, לא?
חד ומפורש לא, זה כתוב על גאולת מצרים.קולמוס הנפש.

אבל כתוב שבגאולה העתידה, הגאולה שלה אנו מצפים בכל רגע, לא יישאר אף יהודי בגלות!

גם את האחד ש'לא מאמין', ולא ירצה להגאל בכלל, הקב''ה 'יתפוס, ויוציא מהגלות'.

אף אחד לא יישאר!

אתה מצחיק אותי יהודי יקר. אני באמת מתכוון למה שכתבתי.אוהב אי והעם 2אחרונה
שהשם ישמור עליך ועל עוזר ישראל ועל כל עם ישראל בכל אתר ואתר ויקיים עלינו מה שנאמר בהפטרת השבוע, שבת הגדול:
הִנֵּ֤ה אָֽנֹכִי֙ שֹׁלֵ֣חַ לָכֶ֔ם אֵ֖ת אֵלִיָּ֣ה הַנָּבִ֑יא לִפְנֵ֗י בּ֚וֹא י֣וֹם יְהוָ֔ה הַגָּד֖וֹל וְהַנּוֹרָֽא׃

באהבה ממש
יעקב
הלחץ של נתניהו על מעוז וסמוטריץ מוציא אותי מדעתימרדכי

בס"ד

הדיווח הבוקר על הלחץ של נתניהו לאיחוד בין אבי מעוז לבין בצלאל סמוטריץ' - הוא טעות בעיניי

מפלגה שפעם אחר פעם רצה ומתאבדת בשביל בסוף להצליח להיכנס - זה בעיניי סביר. יש אחוז חסימה גבוה שצריך לצלוח וזו הדרך היחידה בסוף לעשות חיבורים, וזה אכן מה שעשו נעם בתחילת דרכם. אבל זה לא הסיפור כעת. אבי מעוז קיבל פעמיים את הצ'אנס שלו ולא עשה כלום! העשייה שלו בכנסת מסתכמת בנאומים נגד הפרוגרס ושני חוקים וחצי שעברו בקריאה טרומית.

למה צריך לעזור לבן אדם כזה, שקיבל את ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו, להיבחר שוב פעם?! בן גביר לדומה, הצהיר כל הזמן שברגע שהוא יכנס לכנסת הוא יוכיח את עצמו וייצור לו בייס - מה שאגן קרה. אבל אצל מעוז זה לא קרה והוא עדיין מייצג את עצמו ולא הרבה מעבר לזה.

אתמול פרסם דביר עמר, פה בערוץ 7, שגורם בסביבת רוה"מ אומר לו "מהסקרים שלנו גם אם אבי מעוז ירוץ לבד ישרוף בגג כמה אלפי קולות בודדים. לעומת זאת אם יתחבר עם סמוטריץ יבריח קולות שינדדו לאופוזיציה - יותר מהקולות שיביא". מוטב שכך ינהג נתניהו גם הבוקר.

נתניהו נתון ללחץ כפול- משני הצדדיםאיתן גיל

הרב טאו מקורבו של נתניהו לוחץ לשלב את הנציג שלו, וסמוטריץ' מתנגד מטעמים מובנים, ומפעיל לטובתו את לשכת ראש הממשלה.

ההשוואה בין מעוז לבן גביר אינה הוגנת בהנתן שבן גביר שלט בשני משרדים מרכזיים, ועוד משרד... בערך. מעוז, ח"כ בודד לא שלט בכלום.

כי משרדים מייצרים קבלות ובייס.

כך ואחרת, אם הרב טאו יורה לאנשיו להצביע מחל תמורת הישג כלשהו לסביבת הר המור, הכל יבוא על מקומו בשלום, אבל זה לא יקרה.

השוואה מדוייקת בעיניימרדכי

בס"ד

בכנסת הקודמת (24) בן גביר היה ח"כ בודד וכבר התחיל לצבור כוח רק מעצם כניסתו לכנסת והעובדה שהוא חרש את הארץ לכל אורכה.

וממתי נתניהו הוא מקורובו של הרב טאו?!

בסוף 2019 השתתף הרב טאו בהפגנה גדולה למען נתניהואיתן גיל

ברדיו קול חי הוא הוגדר מקורבו של נתניהו.

כעבור 3 שנים הוא גמל לרב טאו ונשכב על הגדר כדי שמעוז יכנס לרשימה לכנסת.

לא הבנתי את הטבלאות שצירפת.

בהערת אגב, יש הבדל מהותי בין בן גביר שפונה אל קהל ימני רחב, ולכאורה הבייס של הליכוד, ובין מעוז שפונה אל קהל נישתי שבין קטן לקטן מאוד.

זה מציף את השאלה, האם עדיין יש תועלת ממשית במפלגות נישה מכל סוג שהוא, אבל דומה שלא כאן המקום.

הטבלה מאוד ברורהמרדכי

בס"ד

היא מראה שבן גביר הביא בסקרים של הבחירות הקודמות (בתקופה בין פיזור הכנסת לסגירת הרשימות) בין 5-9 מנדטים וזה אחרי שנה וחצי כח"כ בודד. מעוז לעומת זאת לא עשה דבר או חצי דבר כדי לנסות להגדיל את הבייס שלו.

אז כן, אני חושב שמפלגת נישה שקיבלה את הצאנס שלה ולא הוכיחה לא עשייה ולא מעבר של אחוז החסימה - אין מה לפעול למענה.

לפי ההסבר שלךמשה

עכשיו יהיה (שוב?) המבחן של זהות. ניצלו סיטואציה ודחפו אותם לאיחוד. עכשיו יש עבודה אמיתית.

נכוןמרדכי

בס"ד

בניסיון הקודם הוא פישל. עכשיו הוא יהיה צריך להוכיח את עצמו שהוא למד להתנהל נכון.

השנקל שלי לעניין זהאריק מהדרום

נתניהו מעריך שיותר קולות יאבדו מאשר יכנסו מהרשימה של סמוטריץ ופייגלין בעקבות האיחוד, בעיקר מצד מצביעי פייגלין, אבל יאבדו בתוך הגוש כנראה.

והקולות של מעוז יקלטו מתהום הנשיה של החסימה.

אני בכלל לא משוכנע שהלחץ הוא של נתניהוהסטורי

פעילי נעם, מפעלים בימים האחרונים לחצים כבדים ולא בוחלים בשום מניפולציה לקידום העניין. בעשיה פוליטית ממשית הם חלשים, מאוד, אבל ברעש וצלצולים הם חזקים. אני בכלל לא משוכנע שהשמועות על 'לחץ מצד נתניהו', זה לא ספין שהם המציאו.

מסתבר שגם נתניהו יודע, ששריון של מעוז, שכאמור לא עשה בכנסת האחרונה שום דבר מועיל שלא יכל לעשות מבחוץ ורק גרם לרה"מ להזיע, ירחיק יותר מצביעים שעלולים לזלוג שמאלה משיביא מצביעים.

בגדול לכל החיבורים האלה יש מחירמשה

גם בשביל האיחוד בבחירות הקודמות ביבי שילם להם במנדט של הליכוד. יש סיבה למה אנשים לא אוהבים את המהלכים של אבי מעוז.

היו שני פרסומים הפוכים שמיוחסים לנתניהואיתן גיל

בראשון נאמר שנועם מבריחה יותר קולות משהיא מביאה, ובשני נאמר שהוא פועל למען שילוב נועם בציונות הדתית.

לפחות אחד מהם הוא שקר, ואולי כדבריך, זה ספין שהם המציאו, או שפשוט הוא חזר בו.

אני לא יודע למה הוא צריך לבחוש בכביסה המלוכלכת במגזר, ולמה המגזר עצמו לא מתאמץ בכל דרך שהיא להגדיל את מספר הפתקים מטעמו שיוכנסו לקלפי.

הלייטים שהתפזרו בין כל מפלגות השמאל הם יעד לחיזור ולהשפעה, ולהשבה הביתה. מדובר בכששה מנדטים, אלא שנתניהו אפילו לא יודע איך להגיע אליהם.

אכן ספין. לא היה שום לחץ.אריאל יוסף

לא צריך להאמין לכל שטות שמתפרסמת בתקשורת. בטח לא בזמן בחירות ובפרט בהגשת הרשימות.

לדעתי סמוטריץ עצמו צריך לרצות את החיבור הזהקורא נלהב לשעבר

כי הוא עדיין על סף אחוז החסימה.

כי גם אם פייגלין מוסיף מנדט, הוא בהחלט גם מרחיק כמות כזו, בטח כשיש חלופות דומות יחסית כמו עוצמה ווינטר.

לכן כדאי מאד שיחבור גם למעוז שיש לו הרבה מצביעים וגם פעילים מאד איכותיים שיכולים לעשות עבודת שטח חזקה שתביא אליו את המתלבטים האלה. נכון שגם נעם מרחיקה מצביעים אבל הוכח שמצביעים להם בסופו של דבר ופעילים איכותיים יכול להיות משמעותי מאד פה.

-לדעתי מעוז לא אשם בזה. הוא רק ח"כ בודד ולא נתנו לו כלום מהקצת שהוא ביקש. וכשאתה פועל נגד הזרם, בשונה מהדברים הנפלאים שבן גביר קידם שיש להם תמיכה רחבה בכנסת, אז קשה מאד לפעול כח"כ יחיד, ואדרבא חלק מהתנאים להצטרפות הפעם צריך להיות שייתנו לו גיבוי גם שאר השותפים. כי בלי זה הוא באמת מיותר בכנסת

ולשואלים אני אומר מדאגה לימין. מבחינתי הכי טובקורא נלהב לשעבר

היה שסמוטריץ ווינטר היו מתחברים פשוט. ואבי מעוז אם גם יצטרף זה היה נחמד וממקסם יותר קולות אבל פחות קריטי.

החיבור הזה רק יזיק לו ולסיכוי שתהיה ממשלה לאומיתהסטורי

כל ה'אכלו לי, שתו לי' - לא לגיטימי בפוליטיקה. חלק ממה שצריך לדעת בפוליטיקה, זה להתנהל בשיתוף פעולה, ההשגים מגיעים בתמורה לשיתופי פעולה. אם היתה סיעה של שמונה מנדטים ולא של שבעה, אולי אבי מעוז היה יכול להטריל קצת פחות - אבל כל הדברים המהותיים שחשובים לו, היו מקודמים יותר. ההתעקשות שלו לעבוד כסיעת יחיד, שממילא אין לו גם אמצעי לחץ על הקואליציה - היא שגרמה שהוא מסיים עם הרבה נאומים ו0 עגול של הישגים.

מעבר לזה - הוא הצליח להיות סדין אדום בעיני רבים. הקולות שהוא ירחיק מהמפלגה, רבים מאוד מהקולות שהוא יביא. לטעון שהקרבה לאחוז החסימה היא סיבה להכניס אותו - זה חוסר הכרות מוחלט עם הציבור.

הסיפור של אבי מעוזאיתן גילאחרונה

הוא מואשם בהטרלה כי כל הפעילות שלו בכנסת היוצאת, לטוב ולרע, היתה בענייני דת ומדינה.

יריבו הגדול סמוטריץ' התעסק בכלכלה, ובבטחון, ובקטטות עם בן גביר, ובאנטנות, ושום כלום בענייני דת ומדינה. החריג היה הפיאסקו עם הרב מיכה הלוי.

וממילא הוא לא הטריל.

נסיעה לירושלים לתפילה בכותל המערבי בכביש 90….סיעתא דשמייא1

…מעורר את התקווה להתחדשות.

נראה לי שאצביע למפלגתאריק מהדרום

שרשר לאהבה ולאחדות העם

אוחאריק מהדרום

גם הוא תומך בנתניהו.

משהאחרונה

רק גימטריה?hamedinai

עופר וינטר בגימטריה נפתלי בנט

שאלו את גרוק Ai האם נכון?

וזה מה שהוא ענה:

נכון. שתיהן 631.

עופר: ע=70 + ו=6 + פ=80 + ר=200 = 356

וינטר: ו=6 + י=10 + נ=50 + ט=9 + ר=200 = 275

סה"כ: 356 + 275 = 631

נפתלי: נ=50 + פ=80 + ת=400 + ל=30 + י=10 = 570

בנט: ב=2 + נ=50 + ט=9 = 61

סה"כ: 570 + 61 = 631

הילכו שנים יחדיו בלתי אם נועדו?אריק מהדרום

מי שמכיר את מלון וולדורף אסטוריה יודע שזה מלון יוקרה אולי הכי יקר בארץ.

נאמר שכדי להכנס בשעריו אדם ממוצע צריך לקחת משכנתא.

בוא נגיד שאיש לא נקרא לפגישה שם "באקראי" לפי הדיווח על וינטר ולייטנר.

אין שום סיכוי ששני אלה נפגשו שם באקראי במלון הזה דווקא לקראת סגירת הרשימות ודיברו שם דברי תורה, כל מי שמכיר את המלון הזה מבין את זה היטב.

אני חושש שיש מליארדר מאחורי לייטנר ואני חושב שעם שיווק נכון למאוכזבי החברה החרדית לייטנר עשוי להיות הפתעת הבחירות.

רק בהקשר של היוקרה של המלוןזמירות

לא יודע כי לא התעמקתי בזה על איזו פגישה מדובר ומי הם הדמויות המדוברות - באתי לתקן את הרושם שהבאת על המלון

הוא ברמת מחירים דומה לזו של מצודת דוד הסמוך. לא הכי יקר בארץ (קמפינסקי בת"א נחשב ליקר והיוקרתי - יותר מהמלך דוד בירושלים).

היינו בו פעם סוף שבוע, לא צריך להיות עשיר במיוחד.

גם בו וגם במצודת דוד רואים המון חרדים מתארחים.

הנפשות הם וינטר ולייטנראריק מהדרום

וינטר עם לייטנר זה חיבור טובאיתן גיל

שיביא עוד חמישה מנדטים גגד השמאל.

הלואי שיצא משהו טוב מהמפגש הזה

הלכתי לחפש ולקרוא מה קרהזמירות

זה מתחבר אצלי לנוהג של צעירי המגזר החרדי הנפגשים לדייטים ועושים זאת במיוחד בישיבה בלובי דווקא במלונות היוקרה בירושלים (וגם בהילטון ת"א. לא במלונות ה-'פושטים' במלעיל…)

זה משיקולי ארנונהמשה

בתי מלון מגדירים את הלובי שלהם כחצר ציבורית כדי לא לשלם עליהם ארוננה. זה אומר שכל אחד יכול להיכנס בלי לשלם (היי דייטים חרדים) כי מבחינה חוקית זה סוג של לא שטח פרטי.

משהו לא ברור שםברגוע

הם הודיעו עכשיו שלא ירוצו עם וינטר כי לפי הסקרים לא בטוח שיעברו, אבל הם כן יהיו בכנסת הבאה, איך בדיוק??

היה דיבור שוינטר יחבור לסמוטריץ'איתן גיל

אבל את פייגלין הוא לא רוצה, ולכן ירוץ בנפרד, וישרוף ביחד עם כולם.

מקווה שלייטנר ווינטר יפרשוברגוע

וינטר כבר הגישמשה

לפרוש אפשר גם ביום שלפני האחרוןאיתן גיל

וינטר לא יפרוש, מסתבר שהוא מגלומן רצינינוגע, לא נוגע

גם לייטנר לא נראה לי יפרוש כי הוא רוצה להוכיח למפלגות החרדיות את כוחו.

בתור חרדיקבלה

יגמור מחוץ לכנסת.

תרשמו.

ברורמשהאחרונה

אבל אם יוכל להזיק אז יוכל להשתמש בזה בשביל "איחוד" בסבב הבא. כמו בן גביר וכמו פייגלין.

על דאטפת אטפוך...הסטורי

עם פתיחת מערכת הבחירות, מיהר גפני להודיע ש"לא מחוייבים לגוש הימין".

הערב הודיעו לו מהמפלגה שלו, ש"לא מחוייבים למשה גפני..."

דגל התורה: גפני ומקלב יעזבו את הכנסת | ערוץ 7

(ועוד לא דיברנו על מה שעשה לרב רביץ)

אני לא מכיר מספיק את הפוליטיקה שלהםמשה

אבל גפני תמיד היה איש שמאל. זה לא חדש. בשונה מגולדקנוף למשל.

כמו שזה נשמע כרגענקדימון

גפני כנראה היה איש ימין חסוד ביחס למה שיחליף אותו.

וסוף מטיפיו?נקדימון

והמחליפים יהיו ימנים יותר ונוחים יותר?נוגע, לא נוגע
אל תהיה בטוח...נפשי תערוג

הם רוצים פטור מלא מגיוס

ולא שמחים מזה שהוא כבר כמה מערכות בחירות לא מצליח להביא את הפטור הזה

בממשלה הבאה הם ינסו להשיג את הפטור הזה בכל מחיר.

לא בטוח שהמחליפים יהיו טובים יותר לציבור הדת"ל או הימני

גפני הודיע שלא מחוייבים...איתן גיל

כי זו ההוראה שקיבל מהחצר.

החלפתם מתבקשת בעקבות ההנהגה החדשה שקמה לדגל התורה.

גפני נאמן ביתו של הרב שך שהלך לעולמו, ומקלב נאמן ביתו של הרב אלישיב, שגם הלך לעולמו.

המנהיגים החדשים הם הרב לנדו והרב הירש, וטבעי שההנהגות החדשות תעצבנה את החצרות שלהם כלבבם.

ככה עובד מינהל תקין, בלי בג"ץ ובלי בצלם, ולא כמו בכירי המשפט והפרקליטות שלנו שהם מסמר בלי ראש.

הנאמן של הרב שך היה הרב רביץ, שגפני העיף בביזיוןהסטורי

גדול הרבה יותר, מהבזיון שעשו לו השבוע.

כשהרב שך זצ"ל כבר לא היה, גפני הפעיל את מלא המניפולציות, כדי לנטרל את הרב רביץ (שאגב, בשונה מגפני באמת היה תלמיד חכם), דאג שב'יתד' לא יזכירו אותו במילה, למרות שזה הבטאון של התנועה שהוא עמד בראשה.

אפילו כשהרב רביץ נפטר, ביתד הוא לא הוזכר, לא הוספד, לא נערכו עליו כתבות. האבסורד היה שתנועת דגל התורה וכל הגורמים המסונפים אליה - שמו מודעות אבל עליו - ביתד, אבל בכתבות ובטורים לא היה לו זכר (או זייכער).

על דאטפת אטפוך על מלא.

למען ההגינותאיתן גיל

הח"כים הראשונים שנבחרו לכנסת מטעם דגל התורה היו רביץ וגפני. מאוחר יותר נכנס מקלב מקורבו של הרב אלישיב, שהתחמם על הקוים. רביץ פינה מקום, גפני התקדם, ומקלב סומן מספר 2.

38 שנים היה גפני בכנסת, תקופה מרשימה ללא ציניות. שורשיו חסידיים והוא חובש ספודיק בשבתות ובחגים, ובמובן מסויים הוא סדין אדום בעיני ליטאים רבים.

רביץ לא 'פינה מקום' מרצונו, גפני דאג לפנות אותו...הסטורי

יכול להיות שאתה צודק, אבל לא מצאתי לכך שום מקוראיתן גילאחרונה

ידוע שנפטר זמן קצר מאוד לאחר פרישתו או שהופרש מהכנסת.

גם אייכלר עוזבקבלה

יוסי בכר מצטרף לציונות הדתיתאיתן גיל

כל הכבוד למפלגה שמחזקת את שורותיה עם תלמידים מובהקים של הרב קוק זצ"ל

לא יכול להיות שהשב"כ והמוסד לא ידעוhamedinai

הביון של איחוד האמירויות ומצרים פי כמה יותר חלש מאשר הביון של ישראל. ואם הם ידעו, לא יכול להיות שהשב"כ והמוסד לא ידעו, והם אכן ידעו.

וכאן נשאלת השאלה למה כל העולם הזהיר את ישראל, את נתניהו, ואילו השב"כ שלנו, הרמטכ"ל שלנו לכאורה, גם כאשר ידעו על בטוח חזרו לישון.

אולי יעניין אותך