למה זה מגיע לנו?אנונימי (פותח)
למה רק אצלנו החברה שפועלים למען ארץ ישראל ואוהבים אותה עד בלי די (ושלעני ודעתנו אנחנו לא קיצונים אלא האחרים הם הקרויים קיצונים ואנחנו שביל האמצע..הרי מי קובע את הסרגל?!)

מגיעים חברה הזויים אלינו שבשום מקום לא היו מסתדרים ובסוף אנחנו מגלים בזמן האחרון שחלק מהם עזבו את המאחזים והם מדרדרים בסמים,יש 4 מקרים מהזמן האחרון והמשותף לכולם שהם לא היו ברורים מלכתחילה ,

הם לא שייכים למשפחות שמקימות את יהודה ושומרון  או אידאליסטים חזקים בפני עצמם אלא חברה שיש להם אופי קיצוני לפעמים מאוד והם פשוט מנווטים אותו לתקופה מסוימת על ארץ ישראל

ואנחנו מקבלים אותם בלי סינון כי הרי אין יותר מידי פעילים בשטח למען ארץ ישראל ובסוף אנחנו גם מידרדרים ברמה הרוחנית מהם וגם חלקם מתגלים כמעשני או סוחרי סמים וכן יש חשד גדול לגביהם שהם משם......אז למה רק אצלנו זה קורה?מה עושים למען מצב טוב יותר?
>הסנה-בוער
בס"ד
ואי, מצאתי המון המון גאווה בהודעה הזו.
קודם כל: החבר'ה במאחזים הם לא היחידים שעושים למען א"י. ושנית- לא רק נוער שנולד להורים מתנחלים יכול לפעול ולהיות יעיל במאחזים.
אתה לא יכול לעשות סינון, סלקציה- את הנער X כן נקבל למאחז ואת Y לא. 
השאלה היא איזה תרבות אתה דואג לפתח בסביבה שלך, ואם אם סביבת תורה מוצהרת אני לא חושבת שבני נוער שכל מטרתם במאחזים היא למצוא פורקן בגיל ההתבגרות, יבואו למקום רציני שכזה.

למה לשקר?אנונימי (פותח)
כתבתי-"או אידאליסטים חזקים בפני עצמם"-הא משמע יש כאלה אוהבי ארץ ישראל שלא באו רק ממשפחות!!!! אלא דיברתי על אנשים עם מטען ערכים מינימלי......דבר שני לא אמרתי שאנחנו היחידים שפועלים למען ארץ ישראל!!!!אמרתי למה רק אצלנו זה קורה לא רק אצלנו נלחמים על ארץ ישראל!!!סנה בוער-פשט הכתוב!דבר שלישי בקושי ענית על עצם השאלה ....
השיקול צריך להיות כזה:אנונימי (פותח)
האם הם ישפיעו עלינו - או שאנו נשפיע עליהם?

אם יש חשש שהם ישארו במצבם - וחבר'ה משלנו יתדרדרו בגללם - אזי אתה צודק במאת האחוזים.

מאידך, ייתכן שדוקא ארץ ישראל תקרב אותם להיות יהודים טובים יותר.

אז איך יודעים?

לענ"ד ראוי שיהיה רב -מורה דרך למאחזים - שיורה את דרכנו לעת הזאת, וינווט את הספינה בשעות טרופות אלו.

זה יכול להיות הרב יעקב יוסף למשל, ויכולים להיות רבנים שונים אחרים - אך העיקר הוא שלרב יהיו שיקולים נוספים מלבד 'ארץ ישראל' - כלומר, שידע מה לקרב ומה לקבל ומה לא לקבל, ויסתכל על כך במכלול הכיוונים והשיקולים שיש לשקול.

אם נעשה לנו רב - אזי נקנה לנו חברים אמיתיים, וכולנו נצא נשכרים מכך.

>הסנה-בוער
בס"ד
"למה רק אצלנו החברה שפועלים למען ארץ ישראל ואוהבים אותה עד בלי די"> לא רק 'אצלכם'/במאחזים יש חבר'ה כאלה. זה מה שהבנתי, ואם הבנתי לא נכון, סליחה, טעיתי.
יש לי כמה שאלות....יוני-י-ם
א)למה תמיד מסתכלים על איך האדם נראה ולפי זה קובעים עליו דברים?
ב)האם כבודו מחפש רק אנשים שיש להם זכות אבות? או שגם ל"סתם" אנשים מותר לבוא?
ג)האם אתה מודע לזה שיותר אנשים חזרו בתשובה כשהיו בפעילות למען א"י  (ייש תמונות של דניאלה וייס בציעורתה כאשר היא צובעת בית ולובשת מכנסים).
ד)בן כמה אתה?
ה) אין יותר מדי פעילים וזה בדיוק בגלל שאתם רוצים אווירה מסוימת במקום להבין שאין מקום לשטויות כאלו כאשר נאבקים על א"י.
אם תיסתכלו בתמונות של ההפגנות נגד רבין תראו אנשים שרים לו שם שיר שבדרך כלל שרים על שופטי כדורגל.....
אבל מאז כבר ה"מסורתיים" ממקומות כמו גילה,פסגת זאב..... הם כבר מזמן עזבו. עכשיו נשאר רק מי שמוכן שיגידו לו אם מותר לדבר עם בנות או לא....
למה זה מענייןאנונימי (פותח)
אותך הגיל שלי? איך זה קשור לעצם העניין ולמה כל המכתב שלך אתה נשמע נעלב,לא פניתי אליך ואל מישהו ספציפי ואני אגלה לך סוד (אני לא מכיר אף חילוני או מעשן סמים רק שמעתי ולכן רציתי להעלות לדיון,ואני גם לא מכיר אותך סביר להניח) אלא על עצם התופעה.1
.אני לא מכיר את עברה של דניאלה וייס אך דתייות לבשו פעם מכנסיים לא בהכרח בהצדקה..השולחן ערוך היה קם עז וחוקי הקב"ה גם היו קיימים.

א.חיצוניותו של האדם משפיעה על הפנימיות ובהזדמנות אני מוכן להרחיב.

ב.השאלה אם זה שהם חזרו בתשובה היום למשל הם לא הפילו כמה בדרך

ג.אם אתה לא רוצה שנזלזל בך אז אל תקרא שטויות לתורה!!!

ד.מפריע לי בגדול שמחברה חילונים כופרים או מעשני סמים נמצאים יום יום בגבעות,לא יצא לי להיתקל,אבל בוודאי התופעה מדאיגה אותי.דבר חשוב:ארץ ישראל חשובה עד בלי די אבל והוא אבל חשוב המטרה בהכול אחרי כל הויכוחים היא לא רק ארץ ישראל ולא רק גאולה כי בית מקדש חרוב החרבת זה לא המטרה,המטרה היא עבודת ה' ואם מעשני סמים יהיו איתך שזה אסור מתחלית האיסור וחילונים כופרים יהיו איתך ודירדרו אותך בכל מישור,יצא שכרו בהפסדו!נקודה!

ענית לי על השאלה!יוני-י-ם
אתה כן שופט אדם לפי מראה חיצוני ותו לא!
וכן זה מפריע לי, כי  אם אין  לי כיפה (ואין לי) אז אני צריך לעבור סדרת שאלות מפגרות!
אבל מה שיותר מפריע לי זה שאתם גנבתם את המאבק על א"י!
המאבק שייך לחילונים בדיוק כמו שהוא שייך לדתיים\חרד"לים\חרדים!
ומה שאתה מנסה לעשות זה להוציא שם רע למאחזים (עבירה לא?) ןלמעט חילונים שכן באים.
ואת זה אתה עושה על סמך שמועות...
מה שכן יש במאחזים (מדי פעם, בחלקם) זה חילנוים שמכבדים את הדתיים מה שניקרא "דו קיום".
הבעיה שמדי פעם מגיע אחד כמוך והורס את הדו קיום בגלל שטויות.
נ.ב
שטויות לדוגמא זה להעיר לי על הכשרות של הסנדוויץ שלי כי זה לא בד"ץ.

קשקשן^אנונימי (פותח)
כיפה זה לא חיצוני בכלל
יהודי ששם כיפה על הראש מכריז אני עבד של הש"י ושל תורתו הקדושה
מה זאת אומרת גנבנו את המאבק על א"י מאיפה בא הרצון שלך להאבק על א"י?
אם זה בא מהתורה הקדושה אז אדרבה מקומך עימנו 
ואם זה בא מתוך חשיבה ציונית כפרנית או כל סיבה אחרת אז אין לך מה לחפש אצלינו.
חשיבה צינוית היא לא כפרנית...dovi2
מקור הציונות הוא ביהדות.... "ותחזינה עיננו בשובך לציון..." וזאת עובדה שלכל יהודי יש את הזיק הזה...
למה אתה אומר מבחוץ?אנונימי (פותח)אחרונה
אתה יודע כמה ילדים מיוחסים ממשפחות "שהקימו את יהודה ושומרון" עוזבים את הדרך או מדרדרים רוחנית? יכול להיות שאם אגיד חצי זו לא תהיה הגזמה
מאיפה הגיעו כל המסוממים בח.ג? לא מהמשפחות המעולות שהקימו את יהודה ושומרון? רוצה שנעבור אחד אחד? אולי תתחילו להפנים שיש לנו בעיה חינוכית רצינית ולא להטיל את האשמה על "האלה מבחוץ"
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשהאחרונה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה

אולי יעניין אותך