אני יותר חורף
שונאת את הקיץ. הכל חם ודביק ומסריח (דודה שלי מגדירה את המזג אוויר הזה בשם "תחושת מרק")
הכל נוזל ואין איך להתחמק מזה, שלא כמו בחורף אפשר פשוט להתלבש יותר חם, בקיץ אין אופציה כזו..
אני יותר חורף
שונאת את הקיץ. הכל חם ודביק ומסריח (דודה שלי מגדירה את המזג אוויר הזה בשם "תחושת מרק")
הכל נוזל ואין איך להתחמק מזה, שלא כמו בחורף אפשר פשוט להתלבש יותר חם, בקיץ אין אופציה כזו..
ים, חופש [יחסי.. אחרי הבגרויות], גלידות, פירות של קיץ, בריכה, טיולי מעיינות.. ומזגן..
![]()
![]()
אגב, הזדמנות מעניינת לפתוח את השרשור הידוע נעליים או סנדלים? [המשך לקיץ או חורף..] | ערוץ 7..
אבל כן אוהבת יותר את החורף (אולי כי נולדתי בשיא החורף?) אוהבת סוודרים ומעילים ושמיכות ואת החום של התנור או המזגן אחרי הקור שבחוץ.. זה הנאה שאין בקיץ, כי בקיץ החום מעיק...
הכי שונאת להצטנן בחילופי עונות.
[ו' שבט, לכל מי שרוצה לחגוג לי שנה הבאה..]
ידוע לכל שמי שנולד בשבט הוא:
חכם
חתיך
מוכשר
אלגנטי
גנטלמן
ועוד
לדוגמה אני
שבת שלום!
מסכימה איתך![]()
א.י.ככה זה כשאני נולדתי גם בשבט ואני לא הקודקוד של הקצפת... חח
אם נולדת בשבט המדדים שלך עולים אוטומטית..
אז השאלה מה היית יוצאת אם היית נולדת בחודש אחר..
סתם, תהיני מהחיים כי מתישו הם יגמרו
יותר לא אומר כלום![]()
ולמה ככה בעזה אני ישמח לחיות עד 120 ובעזה לעשות דברים חשובים ושבאמצע יבנה בית המקדש...
אני בטבת
לפחות במרכז (תל אביב-בני ברק-רמת גן) דביק ומגעיל
אבל אני גרה שם..א.י.🤷♂️אני אדם שקר לו
סתיו. רוח קרירה אך לא קרה מידי ואין חום או שמש קופחת
אני שונאת קיץץץ הכל באמת כזה גם יתושים וחוםם אימיםםם מצד שני זה כיףף כי יש בריכה וים וזה..
אבל תכלס אני ילדת חורףף![]()
חולה על זה קיץץ זה סבלל עולמיי
זה מנחםם
תמיד כשאמרתי לאחרים שאני אוהבת יותר חורףף הם כזה 'מהה איךך אין מצב' ןזהה ופה סופסוף אני רואה הזדהות![]()
זאת המטרה של השירשור! להעלות את קרני החורף בעיניי העם!!
אפשר לעשות כאן סקר, אבל לדעתי יש יותר חובבי קיץ מחובבי חורף..
סתיו ואביב זה אחלהה וגם בקיץ יש מלא יתרונותתת אבל יש יותר מידיי חסרונותת![]()
(כמובן שאין חסרונות במה שאלוקים ברא, אבל אני מתכוונת שפחות נחמד החמסין לפעמיםם)
הופהה יפהה אהבתיייי חחח
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים