היו הכוונות שלהם - אבל הפעולות שלהם היו דומות לפעולות של הליכוד.
בסופו של דבר, קבוצות לחץ ושאר מקומבנים פשוט השתלטו על המפלגות הללו דרך מפקדי ארגזים וזה מה שקיבלנו.
שלושת השמות שציינת הם הרבה דברים, אבל אידיאולוגיים הם לא.
אם אלה הדוגמאות הכי טובות שאתה מוצא, אז זה רק מעיד על המצב הקשה של מפלגת הליכוד.
ליברמן פעם היה חבר של דרעי, נכון. מותר לאדם להתפכח ולשנות את דעתו. אני חושב שפשוט נפל לו האסימון לגבי הנזק שהמפלגות החרדיות גורמות למדינת ישראל.
באופן כללי, אני חושב שליברמן מאוד התפכח וכשר אוצר, הוא פועל בהתאם ובצורה נהדרת.
סער הוביל לכך שצריכים רוב מיוחס כדי למנות שופט לבית המשפט העליון ובכל העניק לפוליטיקאים זכות וטו שלא היתה להם. (גם לשופטים - אבל זה בכל מקרה היה להם).
עכשיו הוא העביר שימוע למועמדים לשפיטה בבית המשפט העליון.
הוא רוצה לפצל את תפקיד היועמ"ש - אבל בממשלה הנוכחית זה לא יכול לעבור.
המצב הנוכחי במדינת ישראל הוא עדיין, בעיקרו, באשמת הממשלות הקודמות.
"אבן זרק שוטה לתוך באר - לא יועילו עשרה חכמים להעלותה".
אי אפשר לתקן נזקים של יותר מעשור במשך שנה. איך אפשר לאסוף כ"כ הרבה נשק לא חוקי? איך אפשר ברגע לשנות את הרגשת "בעל הבית" בקרב החברה הערבית אחרי עשור שבו הם עשו ככל העולה על רוחם?
הריבון בהר הבית היא ממלכת ירדן - זה לא חדש.
ביבי הרי העביר מכתב פומבי למלך ירדן שבו הוא מצהיר שרק למוסלמים מותר להתפלל בהר - לדרישת מלך ירדן.
זה מעצבן, אבל זה לא חדש.
חוץ מזה, לא כתבתי לרגע שהממשלה הזאת מושלמת - אבל מהבחינה הלאומית\מדינית, היא אותו דבר.
לפחות מהבחינה הכלכלית היא הרבה הרבה הרבה יותר טובה.
כמה טובה? אם ביבי היה מיישם ב-12 שנות שלטונות רק חלק מהרפורמות שעברו כאן בשנה האחרונה, כנראה שעדיין הייתי מצביע למפלגה בגוש שלו וכמוני עוד כמה עשרות אלפים אחרים וביבי היה היום ראש הממשלה.