אפשר ללמוד להגיד לא?!😒השקט הזה
לא, זה לא מתאים לקחת אותה איתנו לאזכרה, גם אם זה אומר שסבתא שלך תראה אותה (למרות שראתה בפסח..הלוואי שסבא וסבתא שלי היו רואים אותה בתדירות כזו).

לא, אני לא מסכימה שהיא תעבור מיד ליד עכשיו כשהיא עייפה. ואני גם לא צריכה לתרץ ולהסביר. אני פשוט רוצה שתרגיש את החיבוק של אמא. ואם יהיה לי קשה, אל תדאגו, אני אבקש מכם עזרה לא צריך להציע כל שניה כאילו אתם מושיעים עכשיו את האמא העייפה.

ולא. היא לא צריכה לאכול עכשיו גם אם היא רואה אתכם אוכלים ומאד רוצה, כי היא אכלה בבית ארוחת ערב וגם ינקה מספיק.

ואולי אני צריכה קודם ללמוד להגיד לעצמי כן.

כן, את אמא שלה ואת יודעת מה טוב לה.
כן, מותר לך להשאר בבית כי הטובה שלה שהיא תישן כמו שצריך היא חשובה יותר מהטובה שאחרים יראו אותה ויהנו ממנה.
וכן מותר לך לרצות שהיא תהיה רק אצלך ואת לא צריכה להרגיש לא נעים בגלל זה, גם אם גיסתך עשתה פרצוף מאד מאוכזב.

אוופ איזה ערב מתיש.
רציתי להשאר בבית עם הילדה ולא ללכת איתה לאזכרה של סבא של בעלי כי פשוט לא קשור. ובעלי התעקש שנביא אותה כדי שסבתא שלו תראה אותה ואז נרדים אותה באחד החדרים. וכמובן שחצי שעה ניסיתי להרדים אותה והיא לא נרדמה. ואז כולם רצו אותה אצלם, ולשחק איתה, וכמובן שזה רק ליבה את האנרגיות שלה (בכלל, היא הגיעה סופר עייפה וברגע שהתחילו לשחק איתה היא התעוררה) ואז חצי מהאזכרה הייתי בחוץ כדי שהיא לא תפריע, וכשהייתי בפנים הרגשתי במאבק מול אנשים.
ואני אמא משחררת, וכן, קחו אותה ותשחקו איתה. אבל כשזה מגיע על גבי הכל זה מחרפן אותי שהיא עוברת מיד ליד ומדברים עליה האילו היא חפץ "נוו אז איזה פונקציות חדשות יש לה"

בקיצור, הכל עיצבן אותי, כל אמירה הכי קטנה וכל התנהלות כי הייתי עצבנית על הסיטואציה.

ודי. אני צריכה ללמוד להגיד לעצמי שזה בסדר לא להגיע לאירועים!! זה בסדר להשאר עם הילדה בבית. זה בסדר להגיד הילדה שלי היא מעל הכל.

כל פעם אנו מנסה לסגל לה שגרת שינה ואז יש משהו שמוציא אותה מהלוז.

ואז כמובן שהכל יצא על בעלי בתחילת הנסיעה חזור אז עכשיו נוסעים בשתיקה.

צריכה ללמוד להגיד לא.
או כן.
ובעיקר להקשיב לעצמי.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️לפניו ברננה!
חיבוק על החוויהאורוש3
אני באמת מבינה אותך וזוכרת תחושות דומות בעבר ועדיין לפעמים קשה לי בסוגי ארועים מעצבנים. אבל ברוב מוחלט של המקרים למדתי לגמרי לשחרר את מרבית הדברים האלה. המאבק בכל שיבוש שגרה לא שווה את זה. זה חלק מהחיים. ברור שהייתה עייפה ועבר לה. ככה זה כשיש אקשן. זה לא אומר בהכרח שהיא אומללה באותו זמן. וגם ההשלכות לא חמורות ברמה שזה שווה לקחת את זה קשה כ''כ. אולי תהיה קצת עצבנית בבוקר ויעבור אחרי השנ''צ. אני לא מבטלת את התחושות שלך, הן לגיטימיות. ואולי תקראי את דברי רק בעוד כמה ימים. ואולי גם אז לא תקבלי אותם. ואולי רק בעוד כמה שנים וכמה ילדים.
גם הרצון של בעלך לשמח את סבתו מובן ומהמם. אם את מחליטה שבשום אופן לא מתאים לך אפשר להציע לו ללכת בזמן אחר ולומר קונקרטית מתי כדי לקבל את המקום שלו. ואם את מוכנה ללכת אז לגמרי תקחי בחשבון שהיא לא תרדם ושהשגרה קצת תשתבש (יש ילדים נדירים שנרדמים בכל סיטואציה. שלי בחיים לא, הם יכולים להמשיך ולהמשיך אם מעניין גם עד אחרי חצות בקל).
אישית עם השנים למדתי לזרום עם שיבושים יותר בקלות. גם כי אני כן אוהבת לפגוש משפחה (ואזכרות אחרי כמה שנים כבר פחות כואבות ויותר מפגשיות כאלה עם גוון משפחתי ונעים. כמובן כשאין טרגדיה חלילה אלא טבע העולם) ולצאת לפעמים מהשגרה בעצמי ומוכנה לשלם את המחיר.
לא נשמע שההתנהלות שלהם לא תקינה. נשמע שהיא מתוקה ואהובה מאוד. אבל את לגמרי יכולה להשאיר אותה יותר קרובה אליך אם מתאים לך.
נשמע שאת אמא מהממת שחושבת על הילדה שלה ואת מקסימה.
היא לגמרי מתוקה ואהובה מאדהשקט הזה
ב"ה לא מתלוננת.

אבל כשהיא לא הולכת לישון בזמן אז השינה שלה משתבשת לגמרי, ומי שמשלמת את המחיר בסוף זו אני.

כי כשבין 12 לרבע לשבע היא הספיקה לקום איזה פעמיים או שלוש אז מי שלא ישנה כמו שצריך, זו אני ולא בעלי שישן שנת ישרים.

וכשהיא הולכת לישון בזמן (והכל בסדר ואין כאבי שיניים/ אוזניים/ מחלה וכו)
אז היא ישנה יותר טוב וזה כמובן מאפשר גם לשינה שלי להיות טובה יותר.

נכון שזה לא סוף העולם להוציא אותה מהלו"ז מידי פעם.
אבל אני גם לא חושבת שצריך לעשות את זה בשביל כל דבר.
זה פשוט גם לא פעם ראשונה ששה קורה ספציפית עם הצד הזה כי שם היא נינה יחידה כרגע. אז מרגיש לי שאני שמה כל הזמן את טובת הסבתא שתראה אותה לפני טובתי וטובתה.
וטובתי זה לישון נורמלי כדי שיהיה לי כוח לעבודה.

וב"ה אנחנו גרים קרוב להורים שלו אז באמת רואים הרבה את ההורים שלהם והלוואי שסבא וסבתא שלי היו רואים אותה בתדירות הזו (הם ראו אותה פעמיים בערך מאז שנולדה, והיא בת 9 חודשים) אז זה גפ מרגיש לי לפעמים קצת מוגזם שראו אותה לפני שבוע ועכשיו אני צריכה לוותר על משהו כדי שיראו אותה שוב

תודה על התגובה המושקעת
לגמרי החלטה לגיטימית שלך להבאאורוש3
מכל דבר בחיים לומדים. ובאמת לא תמיד זה כ''כ ברור מה נכון. אני מוצאת את עצמי לפעמים ישר ננעלת ומשהו נשמע לי לא טוב ולא מתאים ובסוף אחרי שאני נרגעת כן הולכת ולא מצטערת. ולפעמים כמו מה שקרה לך אתמול זה הפוך, ומשהו שלא היה שווה את זה בכל מכלול השיקולים משבש יותר מדי. ככה שגם האמירה של להקשיב לעצמי היא לא מוחלטת בעיני.
מכל דבר לומדים. את למדת אתמול להקשיב לעצמך כשברור לך שמשהו לא נחוץ ולא שווה את המחיר. אם למשל לא הייתם פוגשים את הסבתא חודשיים לפני כן יכול להיות שהיית מרגישה אחרת. וכמובן חוסר שינה זה משגע (ב''ה שלרוב היא ישנה יותר. בגילה שלי ישנו טוב כמו הלילה הגרוע שלה לעיתים רחוקות).
בכל מקרה לא הייתי משאירה משקעים מזה בזוגיות, בסוף רוב הדברים הללו נשכחים די מהר. כן הייתי משקפת את המחיר ששילמת ומבקשת הערכה והבנה ושותפות בקבלת ההחלטות להבא תוך לקיחה בחשבון של המחיר הזה. לא משנה מה תהיה ההחלטה בסופו של דבר.
הפן הזוגי ב"ה סודרהשקט הזה
העייפות נמשכת.

וכן אני חושבת שלגמרי למדתי מזה

תודה לך
אני ממש בעד להקשיב לעצמך ולמה שטוב לך ולבת שלךאורי8
אבל רוצה להאיר עוד נקודה מהזוית שלי. עם הבת הבכורה היה נדמה לי שהכל מאוד חשוב, חשוב לא לשבש לה את הרגלי השינה, לא לתת לה מהאוכל שכולם אוכלים כי היא כבר שבעה וכו...
אחרי כמה ילדים, שחררתי. יש אירוע משפחתי כלשהו, שתהנה, תלך לישון כשיסתדר, נתמודד עם זה, תהיה קצת עייפה בבוקר, ותחזור לעצמה. מעבירים אותה מיד ליד, שיהנו , אלא אם כן לא טוב לה, אם היא נהנת, אז יום אחד היא תשן מאוחר, חבל לבזבז עצבים ולהיות בחוץ חצי מהזמן בנסיונות הרדמה נואשים.
רוצה לאכול? שתאכל( אם מדובר באוכל שמתאים לגיל שלה). גם אם היא כבר שבעה.
בקיצור, יכול להיות שהמשפחה של בעלך נמצאת במקום שלי, גידלו כמה ילדים, הבינו שלא קרה כלום אם השגרה נשברת מידי פעם.
יכול להיות שמה שאני כותבת מעצבן אותך, ולא מקובל עלייך, זה בסדר, כמובן שאת צריכה להקשיב לעצמך, רק את אמא שלה ואת מחליטה מה טוב לה, רק רציתי לומר, איך אני רואה את זה אחרי כמה ילדים, הכל הרבה פחות קריטי.
^^^מחי
ממש מזכירה לי את עצמי עם הילד הראשון, יכולה להזדהות עם כל מילה.
עכשיו בילד השלישי מבינה כמה שזה לא היה קריטי להתעקש כל כך על הכל ולקחת ללב.
בכל זאת מבינה אותך מאוד... יש דברים שלא השתנו גם אחרי כמה ילדים. עדיין לא אוהבת את ההעברה הזו מיד ליד, במיוחד עם תינוקות רגישים בתקופות של חרדת נטישה. הזדהיתי כל כךךךך עם הצעות העזרה האלה להחזיק את התינוק כאילו שהולכים להציל אותי, בזמן שזה פשוט מציק ואני לא מעוניינת, ולתרץ כל פעם למה לא...
דרך אגב כתבת ממש יפה. אהבתי את ההקבלה בין ללמוד להגיד לא לאחרים ולהגיד כן לעצמך. ואת נשמעת אמא מסורה ואוהבת כל כך ❤
תודה לךהשקט הזה
ברור לי שעל רוב הדברים התעצבנתיהשקט הזה
כי מלכתחילה לא רציתי להיות בסיטואציה הזאת.
ופירטתי קצת יותר בהודעה לאורוש3.

אני גם בדרך כלל באמת לא כזו. קחו, תשחקו, שתאכל וכו'.
אבל נראה לי שאתמול פשוט הרגשתי שכל מה שרציתי שיקרה לא קורה אז המשכתי להתעקש על דברים אחרים כדי להרגיש קצת שליטה.

ובגלל זה אני עוד יותר חושבת שהייתי צריכה להקשיב לעצמי ומלכתחילה להשאר איתה בבית ולא להגיע למצב שאני מתעצבנת על כולם.

ותודה על התגובה
יש משהו בגישה הזאתבתאל1
אבל לא על כל דבר.
זה נכון לפעם ב... כשיש מפגש מיוחד, חג, וכאלה...
אבל אזכרה זה לא מפגש מיוחד ולא מתאים בשביל להביא תינוקת...לדעתי.
במיוחד אם לפני שניה היה חג ובטח בחג היו הרבה חגיגות כאלה.
לי אישית חוסר שינה דופק את היום שאחרי בעבודה, אבל ממש. וזה לגמרי לא שווה את המחיר...
במשפחה שלי אזכרה היא מפגש מיוחד שלא קורה הרבהאורי8
אז אולי זה שונה... אם יש מפגשים משפחתיים כאלה בתדירות גבוהה, אז אולי זה באמת מתאים לשים גבולות.
האמת , זה בסדר גם לא לשחרר, רק רציתימלהראות את הגישה השניה, כי יכול להיות ששם המשפחה של בעחה נמצאת, ולכן כאילו, לא מבינים אותה. ואולי גם אני צריכה להזכר במקום של אמהות צעירות, כי בעזרת ה' כשאהיה בעמדת הסבתא, כבר רואה איך יכול לעצבן אותי שהבת שלי/ הכלה נצמדת בנוקשות לכללים שלה עם התינוק ולא משחררת וזורמת.
אני איתך לגמריתוהה לי
ולגבי כל מה שהאחרות כתבו על לשחרר, זה יקרה לך בקצב שלך.. אם כרגע הקצב שלך כזה, זה לגמרי תקין ונורמלי. תתווכי לבעלך שכשאת מוציאה אותה משגרה זה בסופו של דבר נופל עלייך, משבש לך את הרוגע, את השליטה בסיטואציה, את מצב הרוח. שיש לך אפשרות בחירה.. וכמובן שאת מבינה אותו ואת הצורך שלו, רק שזה גובה ממך מחיר גבוה מדי.
ולכל שאר הסביבה, הם נשמעים מציפים באהבה וברצון לעזור, וזה ברור שזה בא ממקום טוב, ועדיין יש לך זכות מחאה להציב גבולות
תודה רבה על התגובה הזאת💕השקט הזה
חיממת לי את הלב
באהבהתוהה לי
וגם לא בטוח שנכון לשחררצהוב

היא האמא וצריכה לדעת מה הצרכים של הבת שלה ולהיות אחראית למלא את הצרכים של הבת שלה.

יש דברים שמשחררים עם השנים וטוב שכך ויש דברים שמשחררים עם השנים וחבל שכך.

כל כך צודקתתוהה ליאחרונה
אני רוצה לדעת אם זה הגיוני ההוצאות של הסופר שלנובכינוי אחר

ראיתי שיוצא לנו בין 3500 ל4300 ש''ח לחודש כולל טיטולים חומרי נקיון.

זה הגיוני סכום כזה למשפחה של 6 נפשות?

הורים ו4 ילדים.

אם מתאים לכן אשמח שתכתוב כמה אתם מוציאות.

(אני מפה בניק אחר)

ברור שתלוי כשרות, אבל רמי לוי כן יותר זולמרגול

גם במוצרים שהם לא המותג הפרטי שלו

רוב מה שאנחנו קונים שם זה לא מהמותג הפרטי, אלא ממותגים גנריים שיש בכל מכולת בגדול. ובהחלט יותר זול ובפער

לפחות מהמכולת השכונתית שלנו.. (ויש כמה)

אבל היא גם באמת יקרה

ודווקא בשר ועופות וכו אנחנו לרוב לא קונים שם

מתנה ללידה ילד שישי/ שביעיתהילנה

מה משמח יותר? בגד לתינוק או משחק לילדים גדולים?

מניחה שיש הבדלים, אבל אשמח לשמוע טיעונים לכאן או לכאן

(וכן, יודעת שהכי משמח ארוחה / עזרה, אין לי אפשרות אבל לצערי)

מנסיון של אמא שלי שתמיד אוהבת לשאולסטודנטית אלופה
הרוב המוחלט מעדיף משחק לילדים הגדולים
תודה רבה!תהילנה
אני דווקא שמחתי גם בבגדיםמתיכון ועד מעון

לחדש לקטן

שאלה טובה🤔חזקה בעורף

אני נוטה להגיד ישר משחקים לגדולים, כי אני ממש אוהבת לחדש לילדים שלי משחקים🤭 וגם יש פה רווח כפול, גם מתנה וגם יחס לגדולים. כשבבגד יש לך "רק" מתנה.

(ואני גם מוצפת בגדים מהגדולים…)

אבל זה באמת ממש תלוי במשפחה🤷🏽‍♀️

אם זה משפחה קרובה, כן הייתי מנסה לגשש מה יותר יישמח.

תודה רבה!תהילנה
אני הבאתי לאחותי משו בשבילהחמדמדה

בלידןת האחרונות (חמישי שישי) פעם דברים של איפור ועור

פעם פיגמה שווה

כי לתינוק יש הכל…

רעיון יפהתהילנה

מדובר על גיסות

הקשר לא קרוב בכלל אז מתלבטת אם רלוונטי

גיסתי הביאה לי ללידה שנייה בקבוק שווה וחלוק מגבתחמדמדה

והיה לי ממש כיף😂

לדעתי זה לא תלוי קירבה

פשוט כזה, בלידה כוחם חרגע שוכחים מהאמא ומקבלים הכל לתינוק, וזה יפה לשים את האמא במכז ולקנות לה🙃

האמת שאני קניתי לגיסתי פיג'מה מפנקת עם כפתוריםסטודנטית אלופה

וחלוק פרוותי והיא עפה על זה

אבל הקשר שלנו באמת זורם וקרוב

תלוי בגילאי הילדים.מוריה
וברווחים בניהם.
לא מספיק בקיאהתהילנה
הגדולות בנות 11 נראה לי. ילדים צפופים...
אז תעסוקה חדשהמוריה
לילדים הקרובים בגיל, זה יכול להיות יעיל.

אם כי, גם בגד חדש לתינוק חדש, זה מחדש.

אבל זה תלוי אופי גם של היולדת.

אותי בגד לתינוק כי מאוהבת בבגדי תינוקותנחת-רוח

ודוקא כי כאילו יש לי מהקודמים אז לא מפנקת את עצמי לקנות חדשים ויפים

אם מישהי היתה מביאה לי כמה בגדים מתוקיים משיין או בגד אחד חמוד במיוחד היתי מעדיפה

אבל אם זה סתם בגד גוף פשוט ומשעמם

אז עדיף משחק לגדולים כי זה שימושי יותר

תודה רבה!תהילנה
בכל מקרה חשבתי להשקיע עם משהו בקרטרס או בסגנון ונראה לי שיש מצב שהן דומות לך מהבחינה הזאת שלא יפרגנו לעצמן בגד חדש בשלב הזה...
האמת בקטנה שלי ממש פירגנתינחת-רוח

אבל עם מצפון על הכאיתו בזבוז הזה

אבל ביאס אותי כי בחיים לא מקבלת מתנות ללידות

תכלס מאז ומתמיד

כמה ספורות ממש

אין לנו משפחות בסגנון

הגיוני כי גם אני לא נותנת כי לא יכולה

וזה הנורמה

אבל בכל זאת התחשק לי להלביש יפה ומתוק ונראה חדש

אז לא קניתי הכל כמובן

אבל כן כל כמה זמן קניתי משיין בזול בגדים מתוקים ומהממים שמשמחים אותי

בעיקר לשבת

אז אני היתי שמחה בבגדים

אבל זה עניין של אופי כל אחת משהו אחר

היתי שמחה גם במשהו לעצמי

פיג'מה כיפית ,ספר טוב, נעלי בית בחורף, משהו חמוד ומפנק

לדעתי משחק לילדיםמתואמת

בברית של הילד השישי קיבלנו מתנה ספר צביעה יפה עם הקדשה חמודה: "בזמן שאמא מטפלת בתינוק החדש, אתם תוכלו להעסיק את עצמכם בספר הזה."

נהניתי מהמחשבה

והאמת שזו מתנה עדיפה בעיניי על פני משחק קופסה וכדומה, דווקא מכיוון שהיא מתכלה. בלידות הבאות הביאו לנו משחקי קופסה כמתנה, והאמת שהרגשתי שזה רק מוסיף לנו עוד בלגן בבית🤭 (כי במהלך השנים הספקנו לצבור הרבה משחקים...)

אבל כמובן אני מודה לאלה שהביאו וחשבו על זה! כי שוב, בעיניי תעסוקה לילדים עדיפה על פני עוד בגד לתינוק, כשיש כבר הרבה בגדים במצב מצוין (כי תינוקות לא מבלים בגדים) מהילדים הקודמים...

אבל מן הסתם זה אינדיבידואלי - יש אימהות שהיו שמחות בבגד חדש שמייחד את התינוק על פני אחיו... 

לפעמים דווקא אחרי כמה ילדיםאמאשוניאחרונה

כן כיף להתחדש במשהו לבייבי

דווקא כי פחות יש את ההתלהבות והמתנות כמו בראשונים.

ארוחה אפשר להזמין בוולט.

מזל טוב ענקשושנושי

לחברת הפורום היקרה @רוני_רון להולדת הבייבי

התאוששות קלה ומלא מלא נחת מכל הילדים

מחכה לסיפור לידה בדחיפות!!!

מזלטובבב!!!נועה לה
התאוששות קלה ומהירה וגידול מלא בנחת!!! 
מזל טובבב וואו, מרגש ממש אחרי כל מה שהיה!אורוש3
רק נחת ובריאות @רוני_רון
מזל טוב!אן אליוט
התאוששות מהירה והרבה נחת
וואי מזל טוב יקרה❤️❤️❤️❤️❤️חמדמדה
מזל טוב!!אפרסקה
יהההה מזל טוב!השקט הזה
מזל טוב 🎉סטודנטית אלופה
שתגדלו אותו בנחת ושמחה
יאאא מזל טוב!! מרגש!מאוהבת בילדי
וואו צמרמורותתת.. מזל טוב!!!פרח חדש
מזל טוב רוני רון יקרה!!!אחת כמוני
מזל טובבברקאני

יואו חיכינו איתך

איזה מרגש

איזה מרגש זה שכולן מגיבות לייייי באיחולים חחשושנושי
חח לפחות עד שהיא תגיב ירושלמית במקור
מזל טוב!שמ"פ

זוכרת את כל הסיפור של תחילת ההריון

מרגש מאוד !

הרבה נחת להתאוששות קלה 

וואי מזלטוב! לגמרי מחכות לסיפור!ירושלמית במקור
מזל טוב!!!❤️❤️פצלושון
מזל טוב!! שתרוו ממנו המון נחת❤️יעל מהדרום
וואי מזל טוב סופסוףףףף!❤️Doughnutאחרונה
בעקבות השרשור על הסכום הוצאה בקניותאונמר

של @בכינוי אחר (תודה לך)

שאלת המשך נוספת למי שיש לה כח -

כשאתם רוצים לצמצם כי אתם מבינים בההוצאה גדולה מידי,

לא דווקא של מזון, כל ההוצאה שלכם בכללי.

מאיפה מתחילים?

אנחנו לגמרי מפרגנים לעצמנו וקונים כל דבר שרוצים. וזה מצטבר.

הדרך היחידה היא להגיד לעצמי 'לא את לא יכולה היום לצאת עם חברות כי חארם על ה200 שקל'? או שיש דרך אחרת ואני לא מבינה?

לא באלי לחיות ככה.

לא באלי לחיות עם להגיד לעצמי לא.

אבל אולי אין מנוס.

תודה!!

להגיד לא זה באמת לא כיף,משתדלתלהיותאני

להגיד לעצמך לא זה באמת לא כיף,

צריך להתחיל מהחלום שבגללו רוצים לחסוך, להיות בתפיסה שאת מרוויחה מזה

בעיני הכי עוזר לזה זה להדגיר תקציב להוצאות שאת לא סגורה עליהן, ואז בתוך התקציב הכי בכיף בעולם, הגדרת לעצמך 300 בחודש ליצירות? לבני ואל תתבאסי על זה שאתם חוסכים פחות, ומעבר לזה ממש להכניס לעצמך שזה לא בתקציב, כי אתם בוחרים בחלומות אחרים וזה לא משרת אותך ההוצאה הזאת

כשאתן רוצות לצאת לערב בנות / הופעה -רבותבנות

מה תעשו?

סבתא שלי רוצה שנצא ביחד להופעה

בסגנון של הצגה / מחזמר / זמרת

אבל אנחנו פשוט לא מוצאות משהו רלוונטי 😯

אולי יש לכן רעיונות בשבילנו??

סגנון דתי לאומי דוס

(עדיפות לראשלצ ודרומה אבל תכלס נזרום)

אה... וצריך להיות רלוונטי לגילאי 16-76

יש לנו סיכוי?? 🥴

ראיתי עכשיו פרסום של משהו שיכול להתאים נראה ליהשקט הזה

אם ירושלים רלוונטית

פרסום הנס! (או פרסום הטימטום שלנו, תבחרו חחח)חמדמדה

יצאנו לנסיעה דיי ארוכה עם כמה עצירות, האחרונה היתה אמורה להיות לתדלק, ושכחנו (שיואו כמה שזה לא אופייני לבעלי!! זה ההפך!)

באמתע כביש שש רואים שנשאר חמש קמ

התחנה הכי קרובה 15 קמ מאיתנו

מזמור לתודה

דברי תורה

חסדי ה' הגענו לתחנהה

זהו אמרתי שאפרסם 😂

תודה לה'

שבת שלום❤️❤️

חחחחח ב"השירה_11
חחחח ב"האפרסקה
מזכיר לי שאמא שלי אמרה לי פעם בביטחון שיש עוד כמה קילומטרים אחרי ה-0, לא יודעת כמה ניסויים היא עשתה כדי להיות מומחית בזה 😂
ברוך השםאבןישראלאחרונה
אנחנו גם השבוע נסענו על 0 כמה ק"מ כי שכחנו לתדלק ולא היתה תחנה בדרךך
מקווה שמתאים בפורום פה.. מרגישה פה הכי בנוחאור מאיר
הזוגיות שלנו קצת עלתה על שרטון, אנחנו כבר אחרי 3 סוגי טיפול, והאמת אני מיואשת ממש. אשמח אם למישהי יש המלצות על פודקאסט טוב על זוגיות ומיניות... )יודעת שה לא מה שיפתור את הבעיות. אבל בתקופה שאנחהו רחוקים אני רוצה לנסות לשמוע...(
ממליצה בחום על התכנים באתר של מרכז יה"לאלישבע999

מרכז יהל - מרכז ייעוץ והדרכה לחיי אישות

ארגון ותיק ופעיל בתחום שאת מחפשת - עם עשרות פודקאסטים ומאמרים מצויינים

תודה! הסתכלתי קצתאור מאיר
ואני רואה שזה דברים פחות פרקטיים. מחפשת ממש משהו ללמוד, ולא סתם.ךהרחיב אופקים )למרות שזה נחמד. אבל פשוט לא כרגע..(
הייתי הולכת לטיפול אישינעמי28

לדעתי הרבה יותר יעיל, ואם גם בעלך בקטע לטפל בעצמו, אז בכלל.

בסוף המון הקונפליקטים הזוגיים סובבים סביב פצעי ילדות אחד של השני שנפגשים. לכן לנו טיפול אישי עזר הרבה יותר.

בקשר לפודקאסטים יש של אסתר פרל ( באנגלית)

יש את הפודקאסט של פאולה וליאון ( לא יוצאים פרקים חדשים אבל יש שם אוסף של הקלטות טובות)

וכל פודקאסט של התפתחות אישית יעזור.

היינו בטיפול אישי..אור מאיר
אנגלית פחות אבל אנסה את השני
ולמה לדעתך לא היה שינוי?נעמי28
לא אומרת שלא היה שינוי..אור מאיראחרונה
היה שינוי והיינו מאוד מרוצים. אבל כרגע פחות טוב... מאמינה שטיפול זה לא קסם לכל החיים בסוף..
לא יודעת אם תתחברישומשומ

יש פודקאסט שנקרא מטהרת לעצמי- פודקאסט בכל נושאי הבית היהודי, זוגיות, נשיות, טהרה ומה לא…

אולי תמצאי שם תכנים גם בשבילך.

ובהצלחה רבה! 

תודה! אבדוקאור מאיר
סחרחורות חזקות וגלי חום בתחילת הריון- מישהי חוותה?מעיין34
בהריון הקודם חוויתי חשבתי שזה בגלל דימומים שהיו לי.

ועכשיו שוב, 

אוף אני מזדהה כל כךפומלה
זה יותר מאתגר מבחילות, אני מרותקת במיטהמעיין34
עלית על טיפול?
וואו קשה. אקנה שלוקים וקרטיביםפומלה
אני עם קוביות קרח לבחילות, אבל לסחרחורות?מעיין34
אוקיי יש לי עדכוןןןן סוכריות מציצה לימון!! וואופומלה
חובה!
לסחרחורות?? איזה קניתמעיין34
את מניקה במקביל?ממתקית

לי היה כך כשהנקתי עם ההריון..

כן והוא בתקופת שיניים אז הוא נדבק אליי גם שעהמעיין34
מה עזר לך? חייב להפסיק?
אני אישית הפסקתי להניק, כי הבנתי שהסחרחורות הן בשלממתקית

ההנקה.
כשהפסקתי להניק- עברו הסחרחורות.
אין ברירה...

לי היו סחרחורות נוראיות בתחילת הריונות (בעיקר)...מתואמת
מתי עברו? ואין טיפול?מעיין34
לא ניסיתי יותר מדי לטפל... עבר אחרי שלושה-ארבעהמתואמתאחרונה
שבועות בערך (אם אני זוכרת נכון). לפעמים הופיע שוב במהלך ההיריון, אבל לא ברמה יומיומית.

אולי יעניין אותך