בוכה לבעלי שכבר מזמן (כמה שעות?) הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי - אין אני גוש הורמונים מהלך, אינמצב שהחודש זה לא הריון
כבר יומיים שאני ברעב אינסופי, משהו הזוי... גם למתוק, אבל גם פיזית רעב.. לא מפסיקה לטחון, משתדלת שזה יהיה ירקות ופירות בעיקר אבל פשוט גוועת - אמאל'ה אף פעם זה לא ככה, לפני מחזור לא בא לי להכניס כלום לפה, בטח הפעם זה סופסוף הריון!!!
מתאמצת, מרימה קניות, מסדרת את הבית, מתקתקת כביסות ושטיפה, אחרי כמה שעות על הרגליים מתחיל לכאוב לי הגב התחתון והבטן התחתונה - אמאלה יואוו רק שלא גרמתי לעצמי להפלה אמאלה בבקשה בבקשה רק לא זה יואוו

כמה דק' אח"כ בשיח פנימי מעמיק עם עצמי בנסיון להחזיר לעצמי שפיות לפני שבעלי מגיע הבייתה:
את זוכרת שחודש שעבר היית כ"כ עייפה שהכנסת חסה למקפיא והכרזת על עצמך שאת בטפשת? את זוכרת שחודש קודם, כל בחילה מנסיעה מפותלת התרגשת כהוגן שזה הריון גם אם כרונולגית זה עוד לפני שהייתה עשויה להיות השרשה בכלל? זוכרת שחודש קודם היו לך כאבי רחם משוגעים והיית בטוחה שזה כאבי התרחבות והשתרשות וכמה ימים אח"כ הסתבר שהגוף הכין את עצמו לדימום?
יופי. אז תרגעי. 20% זה לא הרבה. לנשום.
תתרכזי בזה שיש לך מחר טיול ואין מספיק טמפונים בבית וישמצב גדול שתקבלי, אבל כמו סתומה לא היה לך לב לקנות כי יש בבית מיליון פדים ובע"ה החודש המחזור לא יגיע, את תראי את תראי...
בבקשה שמישהו יושיע אותי מעצמי 😭😭
אני בחורה סופר סופר רציונלית בכללי שלי, פשוט לא מבינה מה עובר עליי בהקשר הזה. הציפיה מעבירה אותי מדעתי. זה פשוט לא נורמלי. בכלל לא הייתי כזו הורמונלית ורגשית עד האירוסין ואני לא יודעת אם להאשים בזה את הגלולות או את זה שסופסוף יש מישהו להשען עליו
אפשר את השפיות שלי בחזרה?
החודש זה אפילו לא מגיע ממקום של "אין לי כח להיות אסורים!! באיזה שהוא מקום שמח-עצוב כבר קצת התרגלתי לשבועיים-שבועיים. זה אף פעם לא כיף, אבל זה גם לא נוראי כמו שזה היה בהתחלה. אני פשוט באמת באמת רוצה להיות אמא, רוצה תינוק/ת, רוצה להביא נשמה לעולם ביחד עם בעלי האהוב ולזכות להיות הורים... רוצה להתקדם בחיים, רוצה בשורה משמחת להאחז בה בתקופה המאוד קשה שעוברת עליי... רוצה להרגיש את הלב שלי הולם מציפיה והתרגשות. רוצה לבכות מרוב שמחה והודיה על הטוב ולא רק מרוב קושי וחשש...
באמת כשנפלה עליי הבשורה הזאת, תהיתי לעצמי אם לחזור למנוע כי אולי אני לא מסוגלת כרגע גם וגם... ואחרי מאית שבריר שניה, החלטתי שלא יקום ולא יהיה וזה לא ינהל לי את החיים שלי. אז ילד אהוב שלי, אתה רוצה להגיע אלינו? הקב"ה אב הרחמן - אפשר בבקשה בבקשה אור נוסף בחיים שלנו? אני יודעת שיהיה מאתגר, אבל אנחנו בוחרים לצעוד אל תוך האתגר הזה בשמחה ובאמונה שלמה.. גם אתה מאמין ושמח בנו?
(כתבתי מהלב. ואני בעד תגובות רציונליות, רק בבקשה בבקשה לא להקטין את הקושי... אני יודעת שאנחנו מחכים רק שלושה חודשים וזה מאוד נורמלי ואני לא רצה למסקנות שיש בעיה חס ושלום ושום כלום, פשוט גם קשה לי. מותר לי שיהיה לי קשה, עוברים עליי עוד דברים בחיים... אז בבקשה אל תשפטו)