ציינת שאתה מאורס.
שארוסתך בחורה *מדהימה8 *באמת*
מידות טובות
משפחה טובה
חכמה
עדינה
צנועה
מכילה
רגישה
סבלנית
ותרנית
מבינה עניין
יש לכם דינמיקה טובה
מנהלים שיחות טובות
כיף לכם ביחד
יש משיכה
נעים לכם במגע פיזי ואינטימי
הייתה תקופה של התאהבות בהתחלה
היא הייתה ממש יפה בעיניך
שאם תקרא מבחות את כל ה"רשימת מכולת" הזו - ממש סימנת וי על כל סעיף וסעיף שצריך, ואפילו מעבר.
בנוסף, ציינת ש: "אני מרגיש שהתרגלתי / שמיציתי שבאלי משהו חדש".
אוקיי.
אז אתה כבר4 יודע לשים את האצבע.
אתה מרגיש הרגל
מיצוי
"בא לי" משהו חדש.
ונגיד שתלך עם אותו "בא לי משהו חדש כי התרגלתי" -
מה אז?
ונגיד שתצליח למצוא מישהי שהיא גם וגם וגם וגם וגם וגם וגם וגם כמו שכתבת - שאתה חושב שהיא יפה ממש, אתה תתאהב, תהיה משיכה, יהיה כיף, יהיו מידות טובות, תהיה תקשורת מדהימה, תהיה התאמה וכו' וכו' וכו' -
ואז אחרי שנה, שנתיים (או יותר... או פחות...) ימאס לך, יבוא לך משהו חדש, תתרגל.
מה אז?
יאללה שלישית.
רביעית, חמישית
ומתי יהיה הסוף?
יש לנסות להחיות את האהבה, כן, כמו שכתבת גם ואולי בעיקר ע"י נתינה, ע"י לא לקחת אותה לעולם כמובנית מאליה, ע"י עבודה אישית, עצמית (שאם לא זה יחזור אליך גם בפעמים הבאות), ע"י לעבור תהליך *עם עצמך* ולהבין מה קרה וקורה לך כאן ואיך אפשר להתגבר על זה ולצמוח.
נשמע שיש לך אוצר ביד, לפי מילותיך ועדותיך שלך.
זה מספיק חשוב ויקר כדי לראות מה קורה כאן ולעשות תהליך עם עצמך.
הרי איך תרגיש לו מחר היא תיפרד ממך ותאמר לך שהתארסה לאחר?
שגבר אחר יהנה מכל שלל התכונות המקסימות שציינת כאן?
שאותו היא תכיל, שאותו היא תחבק, שלו היא תנשא, שהיא תהיה אם ילדיו וכו'
וזה לא כ"כ מופלג בדמיון אם תיתן ל"בא לי משהו חדש כי התרגלתי" לנהל אותך, זה בהחלט יכול לקרות כי היא באמת נשמעת אישה מדהימה!
ציינת גם שהיה מגע וגם אינטימיות, זה יכול אולי להסביר מדוע "לכאורה על הדף" אתה לא מרגיש שיש ציפייה ל"משהו חדש" ומלהיב למשל לולא הייתה הנגיעה והאינטימיות קום החתונה,
רק דע שגם במקרה כזה - הנישואין עצמם, המחויבות, השיגרה, ההרגל שציינת, המובן מאליו הזה - הוא נשק הרסני לכל זוגיות ולכל נישואין באשר הם!
וצריך לעשות עבודה מודעת ומשמעותית בכדי לנצח את המובן מאליו הזה - ולהגיע לאהבה מודעת וחזקה אפילו עוד יותר,
לעבור את השלב הרומנטי ולצלוח אותו,
להגיע לחיי נישואין טובים, מיטיבים, משמחים ואוהבים לאורך שנים רבות וטובות.
והבשורה הטובה ביותר היא שזה אפשרי לגמרי!
וזה בכוחנו לגמרי!
עם מודעות לדברים, עם עוד ידע, עם עוד כלים, עם עבודה נכונה, עם תירגול נכון - זה קורה! וזה הכי נכון ומשתלם ומשמח שיש ב"ה!
- מצרפת לך בתגובה נפרדת כדי לא להאריך כאן דברים רלוונטיים לשאלתך, שכתבתי בתגובה ארוכה על הנושא בעבר,
מקווה שאולי הדברים יוכלו לעזור לך קצת: