פורים שמח בשבות עמימ.ל
שכוייח...
הלוואי עלינו...רמ"ג
לא, אין תמונות מפורים.אמא אדמה
אל תגזימי, היה שיא הכיף!אמא אדמה

ממש ממש לא !otk100
נכון שהפעם הם גם גנבו לנו את המטען של התאורת חירום אבל זה ממש לא קשור !
איך הגענו למצב שמאחז קיים שנתיים בלי אפשרות להתחבר לתשתיות מינימליות ??
והנה ציטוט בנושא:
"לא יבוא עמוני ומואבי בקהל השם גם דור עשירי לא יבוא להם בקהל השם עד עולם" (דברים כ"ג ד')
ולמה ?
"על דבר אשר לא קידמו אתכם בלחם ומים ..."
וכותב על זה הרמב"ן :
"על דבר אשר לא קדמו אתכם בלחם ובמים - מצינו (לעיל ב כח כט) אכל בכסף תשבירני ואכלתי ומים בכסף תתן לי ושתיתי כאשר עשו לי בני עשו היושבים בשעיר והמואבים היושבים בער. ורבים אמרו שהם לא קדמו אותם אבל ישראל קנו מהם. וזה הבל, כי די למחנה שימכרו להם כאשר ירצו לקנות"
ומה אנחנו מבקשים ??
אנחנו מבקשים מעם אחר שיקדם אותנו בלחם ומים ???? אנחנו מבקשים מחילוני מתל אביב שיביא לי מים ??
אנחנו בסך הכל מבקשים מיהודים אחינו ובשרינו לא שיקדמו אותנו בלחם ומים ואפילו לא שיתעסקו במחירה של לחם ומים עבורנו אלא בסך הכל שאנחנו נחבר מים וחשמל על התשתיות שלהם אנחנו נקנה שעון ואנחנו נשלם להם בסוף כל חודש כסף מלא על החשמל והמים....???
אבל - לא לא לא ! ואם תמשיכו לעצבן "הם גם יבואו עם טרקטור ויהרסו לכם את המאחז..." (משפט שאני אישית שמעתי מהמזכיר שלהם)
אז באמת שלא הבנתי על איזה "מתאמים" דיברת אולי התכוונת למטענים אבל בכל מקרה זה לא קשור...
ממש ממש לא !otk100
המאחז הוקם כדי להעלות את הסכם מגרון למודעות הציבור כדי שלא יעשו שום דבר מאחורי הגב כמו שמועצת יש"ע אוהבת לעשות !
תושבי מגרון שלכאורה נגד ההסכם [כך לפחות הם אומרים] היו צריכים דווקא לאהוב את הרעיון אבל משום מה הם כל כך מתנגדים למאחז - ההסברים היחידים שמצאתי הם
או
1. שתושבי מגרון הם ילדים קטנים שלא מסוגלים לשכוח איזה אירוע שלכאורה נדפק להם מלפני שנתיים [לא סביר]
או
2. שתושבי מגרון [הדומיננטיים שבהם] רוצים את הסכם מגרון ובגלל זה הם מתנגדים כל כך למאחז [קצת יותר סביר]
אם יש למישהו עוד הסברים לתופעה המוזרה הזאת אשמח לשמוע
או שלתושבי מגרון לא כ"כ נחמד עם אנשיחילא דמשכנא
יש לי עוד 2 הסברים שיתכנו:רמ"ג
ממש ממש לא !otk100
לשמנדריק - באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה אבל וודאי שאנחנו לא רוצים או מנסים לתלות תלות במגרון ובדיוק כמו שאנחנו חיים עכשיו נוכל לחיות גם במקרה שינתקו אותנו מסיבה כזאת או אחרת אבל זה לא סיבה לא להתפתח !
לרמ"ג -
1. הטענה הזאת הייתה אולי יכולה להיות טובה לפני שנה וחצי - שנתיים היום כבר רמ"ג כמעט לא עושה רעש והם חיים בשקט ושלווה
2.אולי אבל לא ניראה לי שהם כל כך רדודים ושטחיים הם נראים לי כמו אנשים בוגרים אבל אי אפשר לדעת
אנחנו קיימים שנתיים כמו הטענותרמ"ג
תמיד אמרתי לא לעלות להם לבית כנסת ...otk100
אם באמת היה מפריע להם שמלוכלכים כמונו יהיו בקרבתם הם היו מורידים אלינו מים וחשמל,
למרות שאני נגד להשתמש בבית הכנסת שלהם - זכרו כל פעם כשאתם עושים שם בשירות אתם מוסיפים עוד 40 זבובים לרמת מגרון
ברור שלא קשה למצוא שם אנשים רדודים אבל לא הם מנהלים את היישוב . !
ועוד טענה הגיונית לדעתי -
יש סיכוי טוב שהדרגים מלמעלה [מועצת יש"ע ושות'] מאימים אליהם בכל מיני דרכים על מנת שלא יתנו לנו תשתיות ואין לתושבי היישוב כוח לעמוד בלחצים (קחו את זה בערבון מוגבל זו טיאוריה שלי לא שמעתי על זה משום מקור מוסמך)
כל הדיון הזה נראה לי קצת..לא מקדם אותנו לשומקום..אנונימי (פותח)
ממש ממש לא !otk100אחרונה
[אלא אם כן תמציא לנו משפחות שמוכנות לגור ללא מים זורמים ואור אחרי השקיעה...]
כנראה שלא הבנת נכון - עד עכשיו כל הדרכים שניסו היו דרכים של לקקנות והתחנפות לתושבי מגרון כשהם מבחינתם רק עושים שרירים.
הגיע הזמן פשוט להחליף שיטת עבודה !
או לחלופין לחבר תשתיות שלא על דעתם וכבר למצוא את הדרך איך להעביר אלהם את הכסף כל חודש בלי שירגישו [למרות שיש שחולקים אלי וטוענים שיהיה אסור לשלם להם...]
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?