זוגיים בלי ייעוץ כלשהו בשלב מסויים.
בין אם זה אחד מבני הזוג, בין אם יחד, בין אם במסגרת טיפולית, או בין אם זה למידה על שלום בית, ספרים, שיעורים וכו'.
זוגיות זו עבודה.
שום דבר לא מגיע מושלם.
הגויים עשו לנו שירות גרוע בכל הסרטים והסדרות שחדרו אלינו, ששם תמיד הכל וורוד, והאהבה מנצחת.
זה שקר, וזה לא נכון.
החיים מנצחים. היומיום, הקושי.
במיוחד בני זוג במגזר הדתי שמתחתנים בשלב מוקדם שעוד לפחות אחד מבני הזוג לומד, אם לא שניהם וצבא וכו. וישר ילדים ועול כלכלי והתמודדות וריצות.
זוגיות לא קורית. אף פעם.
זה עבודה. קשה, קשה מאוד וסזיפית.
ואינסופית.
שבסופה יכול להיות אושר. ויכול להיות גם לא.
אבל אושר זה ת
לא הערך הכי חשוב.
יש כבוד. יש הדדיות. יש אכפתיות, יש הקשבה, יש נתינה.
התרגלנו לחשוב שאהבה זה מעל הכל והכי חשוב שנהיה מאושרים.
אושר זה דבר טוב וחשוב אבל אני לא חושבת שאנחנו צריכים לשבת ולחכות שינחת עלינו צריך להילחם על זה.
הרב קוואס שאני מאוד אוהבת את ההדרכה שלו לחיי נישואין תמיד אומר שהאמת היא שעם הדרכה נכונה 95 אחוז מהגברים יכולים לחיות טוב עם 95 אחוז מהנשים. כן כן!
אבל אם זוג עמד יחד מתחת לחופה, הם נשמה אחת.
ושלא יהיו לך אשליות. מה את חושבת להתגרש ומה הלאה?
מי אמר לך שתמצאי מישהו? אשה עם 2 ילדים זה תיק, כמו שגם גרוש עם 2 ילדים זה תיק...
אני לא יודעת מה קורה בינכם, ומה המצב, אני בטוחה שאת כותבת מסבל וכאב, ולכן אני מדגישה שמה שאני אומרת הוא באופן כללי כי באמת שאני לא מכירה אותך אישי., אבל היד קלה על ההדק.
לא מתאימים, לא אוהבת אותו, כדאי להתגרש.
אהבה בונים.
התאמה זה עניין גמיש, מתאימים אחד לשני.
חושבים, יש מטרה משותפת? יש ערך לחיי נישואין?
אם כן מתחילים לעבוד.
לא יודעת למה את נגד טיפול או מה הסיבה, אבל זה הדבר הראשון שמוכרחים לעשות. מוכרחים! וכמו ש
@חצילוש כתבה זה טוב גם לזוגות שכביכול הכל בסדר בינהם.
ילדים, ובית ועבודה זה שוחק, ואל תתבלבלי, גם זוגות שנראים לך מאוהבים, ומשקיעים בזוגיות ומטפחים אחד את השני, חווים בדיוק אותם קשיים, מהמורות וקשיים בדרך...
לדעתי מה שאת מתארת לא חריג בכלל, הךיך מאוד ויותר מזה
אני חושבת שקיים בסיס רחב מאוד שבסוך תגיעי גם להרגשת חיבןר עמוקה, אהבה גדולה ואושר אמיתי.
אבל לא לחפש את זה לעבוד עת זה.