היי לכולם ..
אשמח לעזרה
גרושה +1 בן מתוק בן כשנתיים וחודשיים ,התגרשתי אחרי נישאויים קצרים שנמשכו כשנה וחצי ,נישאוים לא פשוטים וקשיים ,הכרנו בשידוך ,גרושה מזה קרוב לשנה ,לאחרונה התחלתי לצאת לעולם השידוכים לקראת פרק ב' ,אך לא הולך לי בתחום הנ"ל מצד אחד אני מרגישה בשלה ומוכנה להתחיל פרק ב' בחיי ,(אני חושבת שבתקופה הזו שבה הייתי גרוש,ופרודה ,למדתי הרבה דברים על עצמאי ועל מהות הזוגיות ,עוד בנישואיים הבנתי שמשהו שם לא טוב ולא נכון עבורי ,ניסינו יעוץ זוגי שגם לא צלח בשל חוסר שיתוף פעולה ,וחזרה על התנהגיות לא נעימות מצדו),בנוסף חשוב לי לא רק מבחינתי אלא גם עבור הבן שלי ,חשוב לי שיהיה לו דמות אבהאית בחייו במיוחד שהוא לא ראה את אביו מאז גיל חמש חודשיים ,אביו לא בתמונה ואין לנו לא קשר איתו ולא עם משפחתו ,הבן שלי לאחרונה החל לומר אבא וכל פעם זה צובט לי את הלב ובא לי שיהיה לו התא המשפחתי שחלמתי טרם הנישאויים ,אך מצד שני ככול שאני מנסה ,לא מצליחה ,מעט הצעות ,וקושי לצלוח את העולם ,הבחורים שיצאתם איתם העירו מספר הערות,שמאוד גרמו לי לנסיגה בתחום הנל ,מרגיש לי שאולי אני לא באמת מוכנה לפרק ב' ,לאוא הערות שקבילתי ,האם יש מדד של שנים שבו אדם מעכל אובדן של גירושים ,כי כל פעם שהכרתי מישהו ואמרתי לו שאני גרושה כמעט שנה ,ופרודה קרוב לשנה וחצי ,מתעררים ואומרים שזה מוקדם מידי ,האם הדבר הזה נכון ,לדעתי זה אינדיבידואלי
,ומשתנה בהתאם לנסיבות הגירושים ,כיום מה שחושב לי זה להתקדם הלאה אבל אני מרגיש לי שאנשים פוסלים ולא נותנים צאנס ,ויכול להיות שגם אני משדרת ריחוק בשל הביישנות שלי וקושי בפתחיות התחלתי,וזה גורם לי לסגירות והימנעות לנסות שוב ,אשמח לעצה