זה קצת חופר אז רק למי שיש סבלנות.
צריכה תגובות מעודדות שיתנו לי תקווה.
בבקשה אל תכתבו לי סיפורים לא טובים כי באמת שמספיק רע לי גם ככה ואני מבינה את הטעות שלי.
אז הבן שלי עם אטופיק דרמטיטיס. בן כמעט חצי שנה. בחודשים הראשונים זה היה ממש קל ובא והולך והעור היה חוזר להיות מושלם וחלק בין התפרצות להתפרצות.
לפני חודשיים שוב הגיעה התפרצות... בפנים... והפעם היה נגע שלא עבר. שמתי סטרואידים, 2 משחות עור שרופאי עור נתנו לי... עבר בצורה מדהימה ואחרי שבוע חזר פשוט מזעזע... הלחי שלו נהייתה כולה פצעים ענקיים פתוחים כאילו הוא נפל על המדרכה. מטורף פשוט. באמת פי 100 יותר גרוע מהנגע שהיה לפני המשחות.
אז נכנסתי לכל הקבוצות וקראתי מלא והחלטתי שאני לא מורחת יותר משחות כאלו...
רק שעכשיו אני מבינה שעשיתי טעות כנראה כי הייתי צריכה לפחות משחה אנטיביוטית כשהכל היה פצוע...
יש לו עד עכשיו, עברו חודשיים וחצי, פשוט כנראה צלקת... הצבע שונה... המרקם שונה... הפמעים נסגרו לגמרי כבר מזמן... אבל משהו שם פשוט לא משתקם.
אני באמת ככ עצובה ואין לי טיפת אופטימיות שזה יכול עוד להשתקם.
אני גם רואה שהכתמים והצורה של הכתם זה בדיוק לפי הפצעים שהיו...
אני אוכלת את הלב ממש שנסחפתי לקבוצות פייסבןק של אטופיק ושלא הקשבתי לרופאים שאמרו למרוח על זה.
ניסיתי לעשות טוב כי ראיתי שהסטרואידים החמירו את המצב ואז ניסיתי להמנע מזה... ובסוף פשוט עשיתי לו נזק שיש לו צלקת על הפנים ממש גדולה.
אני בדכאון ברמה של בוכה כל יום כל היום...
לא מצליחה להתאושש מזה...
אם יש לכם דברים מעודדים לכתוב לי או מקרים שגם אתן לא השתמשתן בתרופות כשהמצב היה ממש ממש מזעזע ובכל זאת זה השתקם אני אשמח לשמוע.
אולי יש לכן סיפורים של פצעים שהיו במשך חודשים באותו מקום בפנים ועדיין בסוף לגמרי עברו?
אוף ככ קשה לי... חשבתי שאני עושה טוב. עשיתי רק רע.
אני מבינה את הטעות שלי אז בבקשה אל תכתבו לי דברים שיגרמו לי להרגיש יותר גרוע.
באמת שמספיק רע לי.
הרבה בריאות💗