תרגעי זו בעיה מוכרת, בסופו של יום עם כל הכבוד לחברים וכ'ו - אני באמת חושבת שרוב הזמן הילדים בבית ואמא ואבא שלהם צריכים להעסיק ולדאוג להם
חברים לא פותר הכל, גם אם יש מליון חברים באזור - לא תמיד זה נוח לזמנים של המשפחות האחרות, לא תמיד זה נוח לאמהות שמבלגנים להם את הבית -
בקיצור אל תחשבי שאם תגורי במקום עם אנשים כמוכם או צעירים - הכל יהיה ורוד - אני לא חושבת
אני חושבת שכל אמא מתמודדת עם השעמום של הילדים שלה, גם אם הסבתא תגור לידה וגם אם מליון חברות מדהימות -
בסופו של דבר העול הוא עליך
זה שהוא לא יהיה בגן - זה באמת עלול להיות בעיה, כי הם צריכים מסגרת של חברים וזה קצת קשה -
כי העול יהיה עליך למצוא לו פעילויות
מצד שני, כיף שאת יכולה יותר להיות עם הבן שלך וליהנות ממנו, בן כמה הוא?
אולי ללכת למקסטוק ולקנות מלא יצירות ודברים ולעשות לו כל יום משהו נגיד מחומרים נפסדים?
ברור שאין תמיד כח לזה, אבל תשיגי בתמורה קצת שקט ושהוא יהיה רגוע ושמח ואולי יתן לך בין לבין קצת זמן
הוא בגיל שישן צהריים? אם כן, לפחות אז יהיה לך קצת שקט....
מוכר לי הקטע שרוצה לעבור דירה , לפעמים חושבים שאם נעבור דירה הכל יהיה יותר טוב - אבל האמת נראה לי שלא משנה איפה את גרה (כן משנה אבל לא הבדל תהומי, רוב המקומות בארץ טובים) אלא יותר אופי הקשרים החברתיים שלך, אם אתם גרים במקום שאפשר ליסוע, אז אם יש לך קשרים טלפוניים עם חברות, מדי פעם ליזום מפגש, זה קשה אבל שווה את המאמץ אולי?
וזה שיש לך זמן עם עצמך, יכולה לנצל אולי לעשות דברים יפים לבית - לייפות את הבית וביחד עם יצירה עם הבן שלך? לא יודעת אם מעשי, לפעמים הילדים רק הורסים (בדרך כלל) אבל אולי אפשר לנסות ולראות אם מצליח....
הרבה כוחות את אישה חזקה, הכל נורמלי, הכל תקין, לדעתי תשארו ותנסי למצוא פתרונות ליהנות ממה שיש, לא חושבת שיש מקום מושלם עם קהילה מושלמת וכו' , הלוואי שהיה......