ככה:
- יש לי בת אצל מטפלת פרטית שמסיימת בשעה 3. לפני זה הם ישנים צהריים.
- יש לי בן שחוזר מבית הספר סביב השעה 3, *לפני ארוחת צהריים*.
- ויש לי עוד ילד לאסוף מהגן עד 4:30.
רק אתמול בלילה נפל לי האסימון שהסתבכתי מבחינת שעת הסיום של המסגרות 😣. לא שמתי לב שהבן שלי יחזור בדיוק כשאני אצטרך להיות בחוץ אוספת את הבת!
הפתרון הכי הגיוני הוא שאני אאסוף את הבת שלי כמה דקות מוקדם, אחזור הביתה, אגיש צהריים לבן שלי ואשב איתו קצת ואז נצא לאסוף את הילד השני לגן. הקטע הוא שזה הופך את האיסוף למפרך ממש כי אנחנו בלי רכב, המרחקים לא קטנים ואנחנו גם בקומה גבוהה בלי מעלית. זה לצאת לאסוף את הילדה, למהר חזרה כדי להספיק צהריים, ולמהר שוב לאסוף את הילד השלישי, ואז עוד לחזור מהגן עד הבית, שזה בפני עצמו לוקח די הרבה זמן... וכל פעם מדרגות, לשים בעגלה, למהר שוב... אני רק חושבת על זה ויוצאת לי הרוח מהמפרשים... וזה בלי לדבר על זה שאני עובדת בעבודה שאני מאד אוהבת אבל שהיא גם ממש פיזית ומעייפת. אז בימים שאני עוד אעבוד בבקרים, זה מרגיש לי פשוט הישרדותי ממש. בעלי גם ככה לא בדיוק מצליח לעשות את כל שעות העבודה שלו אז אני מעדיפה לא לבקש ממנו לעזור עוד עם זה (הוא עוזר הרבה בכללי). לגבי רכב, זה פשוט לא רלוונטי לנו כרגע אז זה גם לא יכול להיות פתרון.
אפשר להשאיר לילד שחוזר מבית הספר (בן 10) אוכל שהוא יחמם לעצמו אבל זה די אומר שהוא יהיה לבד בבית איזה שעתיים וזה משהו שאני ממש לא רוצה. גם ככה אני לא בטוחה אם הוא ירצה לבוא איתי לאסוף את אח שלו בגן. בזמן האחרון אין לו כוח לזה ככ... הוא גדול ומתחיל להימאס עליו ''להשתרך אחריי'' כדי לאסוף את האחים הקטנים שלו, ואם עוצרים בגינה, אז בכלל... זה כבר לא בגילו מה שנקאה... יש לו חברים שהוא הולך אליהם או שיכולים לבוא אלינו בחלק מהפעמים אבל זה לא פתרון כולל לכל הימים ואני גם לא רוצה שהוא יהיה תמיד מחוץ לבית אצל חברים ולא יהיה איתנו בכלל.
אולי יעלה לכן פתרון מבריק שלא חשבתי עליו עדיין? איזו זווית ראייה אחרת?