זה קישור לאחד מהשרשורים הקודמים.. לשם הבנת העניין.
סליחה ממי שחושב שזה רק לנסיו''פ.. מי שלא בבקשה לזרום.. | ערוץ 7
זה קישור לאחד מהשרשורים הקודמים.. לשם הבנת העניין.
סליחה ממי שחושב שזה רק לנסיו''פ.. מי שלא בבקשה לזרום.. | ערוץ 7
תקרית משחקי הכס הגדולה כמובן.
לפני כמה זמן חברות שלי מהסניף ליוו אותי לאוטובוס אחרי פעולה, התחנה הייתה ממש קרוב לישיבת הסדר.. עברנו ממש ליד הישיבה ואז חברה שלי (חסרת טקט באופן הזוי) התחילה לשיר בצרחות אימים, משהו נורא ממש. זה היה פשוט מביךך
היה טיול של הנוער לירושלים ושאלנו כמה תיירים מאיפה הם, ואז איזה תייר אמר שהוא מגרמניה. ואז איזה אחת אמרה: ״אה! נאצים!״
זה היה מביך.....

הלכתי עם חברות ברחוב (זה היה מוצש חזרנו מפעולה) עכשיו הלכנו על רחוב יחסית ארוך ליד כביש ראשי וחנו בצד מכוניות..
הקיצר הלכנו חמש בנות והיה איזה שתיים שהחליטו לשיר אבל לשיר בקול קצת..
הקיצור הם שרו ואז אני הסתכלתי כזה אחורה וראיתי כמה בנים דוסיים כאלה שהם פלוס מינוס בגליאים שלנו אז אמרתי לחברות האלה שהם יכולות להמשיך לשיר אבל שיסתכלו מי נמצאה מאחורה היה מקלה והשלוש בנות מסתובבות ככה שאי אפשר לפסס שזה היה כדי לראות את הבנים האלה..
ואז הם הסתכלו אחת הפסיקה לשיר אחת אמרה מה אכפת לי והמשיכה לשיר ואחת הצתרפה בשביל הבכוונה (זה בנות פחות ''דוסיות'') הקיצר מי ששרה שרה אבל אני ועוד חברה שלי הכחשנו קשר אז הלכנו יותר מקדימה ואז הסתכלנו שוב אחורה ולא ראינו אותם (בדיוק היה איזה פניה) אז אני והחברה שהייתה לידי התחלנו לצחוק על חברות שלי ואמרנו להם כזה דברים בסגנון של ''מה אתם שרות'' ''שירת נשים'' ''הם ברחו בגללכם'' ''הבנים האלה התפדחו וברחו'' ככה איזה חמש דקות וזה ודיברנו קצת בקול הקיצר אני שותה לי מים וחברה שלי הייתה באמצע להגיד משהו כמו מה שאמרתי מקודם ואז פתאום הם יצאו מאחור המכוניות יעני הקפו אותנו והלכו על הכביש ושמעו הכללל עכשיו הם היו שתי צעדים מימנו ממש קרוב ומרוב בושות וצחוקים אני ירקתי תמים (כמעט עליהם) ופשוט התפוצצנו מצחוק ויש לי חברות שסמכו עליהם הם יודעות לצחוק בקולי קלות...
היה בושות ממש ממש ממש ממש
(יצא קצת ארוך..)
התארחתי אצל משפחה אמריקאית, באמריקה, משפחה עם בית אמריקאי.. מעודן, וכו' וד''ל..
אכלתי סעודת שבת אצלם, ואז היה משהו מאד מאד מצחיק בסעודה, כולם נשפכו מצחוק.. אבל אני הייתי עם מרק או משהו כזה בפה.. ואתם יודעים מסתמא מה קורה כשצוחקים מאד עם אוכל בפה..
היה מאד מאד לא נעים. רציתי לקבור את עצמי במשמעות הפשוטה..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים