אז ככה אני בן 21 עוד מעט ופשוט החלטתי מה אני רוצה מהחיים שלי סוף סוף אחרי הרבה מכשולים בדרך והרבה לחץ חברתי וכאב בזה שאני לא מוצא את האחת שלי שתאיר את עיני
ומצאתי את האישה הטהורה שאני רוצה את האישה הנקייה שהתחברה לליבי כל כך מהר ששום בחורה לא הצליחה להתחבר ככה והיא נותנת לי הרגשה שאני משהו מיוחד ואנחנו מדברים והיא שואלת אותי הרבה שאלות ורוצה ממני יחס ואני נותן לה אבל באמת שאני לא רוצה אותה למטרה הזאת אני רוצה אותה אני רוצה שהיא תהיה הבת זוג הראשונה והאחרונה שלי האישה שאיתה אני קם בבוקר שאת פני האדם הראשון שאני רואה זה את פנייה והיא מיוחדת ואני כמעט ולא מכיר אותה פשוט היא כמו מלאך משמיים שהגיע משום מקום והנעיץ בעיני אור וכל מילה מיותרת פה כי אני פשוט רוצה אותה וכל בחורה הייתה לי עד היום אלה בחורות שנתתי צ'אנס אבל לא מצאתי עד היום הזה לא מצאתי את האחת והיא הגיע סוף סוף למקום העבודה שאני גם עובד בו והיא גם לא גרה רחוק כלכך אולי 10 דקות מהבית שלי היא גרה במושב ואני גר בעיר ליד המושב שלה אבל הפחד מנצח אותי אני לא יודע מה לעשות כאילו שאני הולך להפסיד אותה לא משנה מה אעשה תעזרו לי בבקשה אני ככה כבר מהיום הראשון שפגשתי אותה מהיום שהתחלתי לדבר איתה זה הגביר את הכוח תשוקה שלי להיות עם האישה של החלומות שלי האישה שאיתה ארצה לעשות כל דבר או אחר בית אם זה להקים משפחה או להיות יחד יד ביד לנצח ואני שוב אומר שאני לא רוצה אף אחת אחרת מה אעשה זה אני אף אחת חוץ ממנה לא תשפיעה עליי אחרת זאת האחת שליי
מבקש עזרה מכל זוג כאלה ואחרים אשמח לכל זריקה כלשהיא על מה לדבר איתה איזה שלבים להתקדם עוד