זה קשה לי. היום הייתה סיטואציה בבוקר שהוא בכה כשארגנתי אותו ואז היא באה ופשוט עזבתי הכול ונכנסתי לחדר. ואז בעלי הגיע והייתי עצבנית ומתוחה (פלוס היה לילה קצת מעייף) ופשוט הייתי אליו לא נחמדה. ועכשיו בכלל אין לי חשק לעשות כלום.
מרגישה שאני נעים לי להציב לאמא שלי גבולות כי היא כאמת נותנת המון. קונה המון לילד. משלמת את הוצאות הבית.. ועושה הכול מהלב. אבל האמת... שלא רציתי את זה!!!! כמה כפיות טובה להגיד את זה? הייתי מעדיפה לגור בדירה חדר וחצי ולא ככה. ובא לי לעבור מפה, אבל מה עם כל הרגשות אשם?? אמא שלי מאושרת שאנחנו פה. ממש בעננים. בעיקר בגלל הנכד. אחרי שנעבור היא תהיה עצובה. לרמה של בכי וריקנות. אני יודעת את זה גם אם היא תסתיר. היא אישה עובדת וכן יש לה עיסוקים אבל לחזור לגור שוב לבד... גם זה קשה לי רגשית. לחשוב על זה. צריכה עצה ומרגישה אבודה. אחרי כל מה שהיא נתנה לנו פשוט לקום ולעבור, היא חושבת שנשאר כאן עד שנקנה דירה שזה לפחות עוד שנה. אבל מבחינתי לעבור עוד חודשיים כבר. ואיך אומרים לה? ואיך בכלל מרגישים לגבי זה?
אני מרגישה כבולה מכל הכיוונים.. כי לכולם יש כוונות טובות והכול נעשה מאהבה אבל הבית שלי ללא גבולות וחשוף לעוד גורמים. וזה קשה.