ואני איתכם מאחורי המיקרופון, בנות רבות עלי. אתם כמובן התגעגעתם,.. אני פחות.
מתחילים.
כאילו שלא די בקריאת ספרים משעממים לפני השינה לאחיות הקטנות שלנו, אנו נאלצים לצפות בשיעמום הזה גם כאן בפורום לנ״ו. הניקית ׳פצל״ש חד פעמי׳ כתבה לפני מספר ימים פוסט מרגש, שבו הסבה את תשומת ליבנו להתבלטויות הקשות שלה בענייני אהבה: ״אני לא מבינה שהוא רומז לי שהוא מעוניין״. והמשיכה להתעלל בנו:
״ובכלל, מנסים לרמוז לי משהו או שלא?
ואולי יש כאן רמז משמיים?
שששש שקט כבר
כל מה שאני רוצה כרגע זה לישון״
האמת שזה בדיוק מה שרציתי לבקש ממך, שקט כבר.
—
👩🏼 🚕 עלמת החן מעוררת סערה: הניקית שכל הבנים רוצים לדעת מדוע בחרה בכינוי הנ״ל פצחה בסדרת בקשות למסיעי הטרמפיסטים ודרשה שיפסיקו לבקש השתתפות בהוצאות הנסיעה. בתגובה לדברים, הניק בן מערבא סיפק אתנחתא קומית כשכתב: ״זה נקרא עמלת חן לעלמת חן״ . אחרים פחות התשעשעו מהסיטואציה והרגישו שהם עומדים בדוכן הנאשמים. חדש כאן הגיב: ׳תתביישי לך׳. אלפיניסטית בחרה בדרך צינית קצת יותר: את מוזמנת להזמין מונית.
//
👣 הניקית הפי בדרך החוצה? הניקית הוותיקה שמפציצה לאחרונה בתשובות לפאנטהון הודיעה על עזיבה דרמטית. השווקים הגיבו בירידות שערים ורק לאחר שעתיים מורטות עצבים הניקית חזרה בה בכדי למחוק את החיוך למציק סדרתי שהודיע לה באופן אישי ופרטי שהוא שמח על עזיבתה. יותר מאוחר השרשור נמחק מסיבות עלומות...
בהצלחה לכל הצדדים.
_
🥰 איחולים לבביים בצמ״ע לקראת יום הולדת 75 למדינה: הניק חצילים, שידוע באהבתו הרבה למדינה הגיב בשרשור שפתח בעצמו: ״שתיפול המדינה הזו כבר״ הניק תילי חורבות לא הצליח להתאפק והגיב לו- ״אמן.״ מה שנקרא טוב למות ביחד עם מדינתנו.
—
💇🏼♀️
למי יש יותר כינים? ובכן, אם אתם שואלים את מומחי הפורום מדובר דווקא בבנות. הניקים דנו בשאלה הרת הגורל לפני מספר ימים והמסקנות די מזעזעות. יעל מהדרום כתבה: ״אני טוענת שלא בטוח שיש יותר בנות עם כינים. לא עשיתי מחקר.״
הניק ארץ השוקולד הבהיר: האמת שמישהו עשה ויש יותר אצל בנות ובפער. הסיפור מעורר הבחילה הרס למספר אנשים את הבוקר כאשר הניקית הפי גם דאגה שנדע מכך: ״היה לי טעים הקפה של הבוקר, עבר הטעים״
//👩❤️👨🎶
הניק תילי חורבות אוהב לשתף אותנו בשירי אהבה מסתוריים שאלוהים יודע מהיכן הוא מביא אותם. מקצת הלהיטים שפרסם היו: ״לעזאזל האהבה״ ו- ״הריח שלך״. רחמנא לצילן.
הניקים לא ממש התחברו לסגנון השירה. הניק ekselion הגיב לו: ״אולי דיי?? יש בשיר הזה מונחים שממש לא מתאימים לפורום דתי.״
מהצד השני מבקש אמונה החליט להשאר הניק הממלכתי הניצחי והגיב בתגובה פילוסופית משלו: התעסקות בשירי אהבה, לפני התמסדות קשר זוגי, זה מה שנקרא "לרתום את העגלה לפני הסוסים״ . תודה מבקש, רשמנו לפנינו.
אני מרגיש שהפכתי ליותר מנוסה בדייטים לאחר התגובה שלך.
עד כאן, חדשות לנ״ו ושאר פורומים זניחים. אני הייתי בנות רבות עלי .
התוכנית בחסות: בייניש פתוח, כי לא צועקים ביס לפני היש.

אדוני ראש הממשלה, הסיכומים האלו הם הסיבה