בחורה צעירה (לקראת גיל 20), נמצאת בקשר די אינטנסיבי עם בחור צעיר גם הוא (סביבות 20), ומתלבטת לגבי ההמשך, האם זה מתאים והאם להתחתן. משיחות שערכתי איתה, היא די תמימה, ממש ילדה ואין לה הרבה ידע לגבי זוגיות חוץ מערכים שקיבלה מנטפליקס בגדול. היא דתייה כמובן, אבל לצערי בעניין הזה זה לא ניכר. כרגע מה שמוביל את הקשר הוא המשיכה שלה לבחור, הכיף שיש להם ביחד, וגם הערכה כלפיי נקודות באופי שלו, אם כי היא רואה גם נקודות שעלולות להיות בעיתיות ותוהה אם זה הגיל. מעבר לכך וחשוב מזה - יש ככל הנראה בעיה של בטחון עצמי ותחושת 'אם הוא בחור טוב ושווה ומוצלח והוא רוצה אותי אז כדאי לי', הרצון להתחתן איתו מונע גם הרבה מהחשש שאף אחד אחר טוב כמוהו לא ירצה אותה ובכללי מחרדות כלליות לא להתחתן בסוף (ברקע המשפחתי יש כמה וכמה זוגות במשבר, גירושין, אחים רווקים מבוגרים, ותחושת חוסר יציבות זוגית מהדהדת אצלה). כרגע הבחור קצת 'מתלבט' לגבי הקשר, במצב של התרחקות, והיא מתלבטת כמה להילחם על זה.
אז מה אני רוצה מכם?
היא ביקשה ממני מאמרים / כתבות / טקסטים שיעזרו לה להבין יותר את המהות של זוגיות, מה חשוב, מה הבסיס שצריך להיות. בעיניי, חשוב שזה יהיה טקסט פשוט, מובן ובסיסי כי זה השלב בו היא נמצאת. האם למישהו כאן יש רעיון למשהו מוצלח כזה? עדיף שיהיה פחות רוחני ויותר תכלסי.
יאללה, אמן שתעזרו.
תודה!