טוב אז ככה...
בעיקרון... אני לומדת באולפנה מסויימת ללא פנימייה
מכל מיני סיבות אני לא ממש נהנית. אני רוצה לעזוב...
מצד אחד באלי פנימייה כי זה נשמע לי די כיף אבל מצד שני... אני יודעת שלטווח הארוך זה לא טוב.
אם אני אעזוב זה יהיה לפנימייה.
אז אני מחפשת אולפנה דוסית - כמובן שדוסית ממש לא אומר שהבנות עצמן צריכות להיות דוסיות אלא שיש שאיפה לדוסיות ואווירה כזאת לא של "אני דתייה ואני פה כי ככה צריך", אלא מרצון! 
כאילו אני עצמי דוסית אבל זה לא מאוד מפריע לי אם הבנות שמסביבי לא כל עוד הם באווירה...
חשבתי על בהר"ן אבל פשוט שמעתי שהאולפנה קצת מתנשאת, וגם קשה להתקבל, והלימודים קשים. (לגבי ההתנשאות, ברורר שזה לא כולם וכו אבל עדיין קצת מרגיש לי כך )
וגם זאת פשוט פנימייה קשה לשחרור ואני יודעת שיהייה לי קשה להיות במסגרת כזאת. כנ"ל על אב"ש.
חשבתי על דימונה אבל חברות שלי אמרו לי שזה לא כזה מתאים לי, ולא יודעת יש לי שם הרבה בנות מהכיתה וממש בא לי שאם כבר לצאת אז לגמרי. לא בטוחה לגבי הדוסיות שם...
ממש ממש בא לי רגבים בגולן, אבל זה נורא רחוק (יותר משמונה שעות נסיעה בכל פעםם!!) אני לא חושבת שזה שפוי. רגבים בנגב יותר קרוב אליי בפער אבל אמרו לי שממש לא דוסי שם (אם מישהי מכירה זה יעזור לי ממש!)
אני יודעת שזה נשמע קטנוני סיבות הפסילה שלי...
אם מישהי יכולה להכיר לי עוד אולפנות (חצי פנימייה וגם פנימייה מלאה זה סבבה. אזור מרכז-דרום) או לנפץ לי על אולפנות מסויימות... זה יעזור. תודה.