איך אתם מקבלים בשוויון נפש את העובדה....אוהב העם וא"י 3

...שראש הממשלה העתידי מתראיין באופן יזום רק לרשתות תקשורת זרות?

תוכן הראיונות לא מדאיג אותכם?

או אולי התפקיד ומנעמי השלטון יותר חשובים.

לא זה מה שמטריד. מה שמטריד זה שאני לא יודע לאיזה נהסטורי
נתניהו להאמין:
לזה שחתם עם סמוטריץ' ומשקר לתקשורת הסעודית או לזה שאומרת אמת לתקשורת הסעודית ושיקר כשחתם עם סמוטריץ'?!

אם היה עקבי, לא היה אכפת לי באיזה כלי תקשורת זה...
על פי נסיון העבר תוכן הראיונות צריך להדאיג.אוהב העם וא"י 3

הפוליטיקאים שמיצגים את רוב חברי הפורום הזה כבר הביעו את דעתם לגבי אמינותו של האיש.  כנראה שמנעמי השלטון ותקציבים יותר חשובים להם. אגב חברי כאן לקהילה שגדלו ביהודה ושומרון מסכימים ותמימי דעים לאן הממשלה הזאת תלך. מכסימום חיבור חשמל להתישבות הצעירה או משהו דומה לזה.

הדבר הגרוע לגבי זה הוא שההרתעה תמשיך להישחק .

עוד דבר מדאיג הוא ששבעים אחוז מתקציב המשטרה ובתי הסוהר הולך לפנסיות וגמלאים.

כבר היה עדיף להמשיך עם " ממשלת הזדון".  הם מפעילים כוחות בגנין ושכם בפול וליום . אם היו נותנים להם הזדמנות למשול 4 שנים אני מאמין שהם היו מתקנים את רוב מחדלי שלטון הליכוד ב12 השנים האחרונות.

הלואי ואתוודה

שבת שלום

 

לא מנעמי השלטון, אלא שינוי מדיניות דרסטיהסטורי
פועלים בג'נין נגד הכחות הסוררים, כדי להקים מדינה לאבו מאזן. מספר הנרצחים השנה, הכי גבוה מזה שנים רבות. בנתיים מה שנתניהו נתן לערבים להשתלט בבטלנותו-בנט וגנץ נתנו להם רשמית בפול גז. מדינת ישראל מאשרת בניה ערבית פרועה שחונקת את ההתיישבות ולא מעזה לטעת עץ אחד בנגב. עוד ארבע שנים של הממשלה הרעה הזאת ח"ו, כל חדרה-גדרה היו 'עוטף יו"ש'.
לא תוכל להשלים שלוש שורות בלי נתניהו?איתן גיל
שים לב שנתניהו לא מפסיק לנקות אחרי סמוטריץ' בראיונות לתקשורת בחוץ לארץ.
סמוטריץ' בדחיפת נערי החצר שלו מנסה לבנות מגדל בן 100 קומות בתוך 3 חודשים בלי לתת זמן לבטון להתייבש.
מצפה לנס.
בורא עולם בקניין השלם זה הבנין.
אז אתה בעד בטלן שהתבטל 12 שנה לעמוד בראש המדינה...אוהב העם וא"י 3

.... שאתה חי בה ומגדל את משפחתך.

"שינוי מדיניות דרסטי". נחייה ונראה.

עדיף רופא מומחה בטלן שהפסיק להתבטלאיתן גיל
מסנדלר שניגש לנתח חולה והורג אותו.
"רופא מומחה" לא מתבטל 12 שנה.אוהב העם וא"י 3

איבוד ההרתעה בעיקר התגבר במשמרת שלו.

באף מדינה מתוקנת האזרחים לא יתיחסו בשוויון נפש למהלכים כמו של ראש הממשלה הנבחר בנימין נתניהו.  בארץ כנראה זה סוג של עבודת אלילים. אודה ואתוודה גם בני שחיים בארץ הצביעו לביבי.

שלטון הליכוד הוא סכנה למדינת ישראל

התבטל והביא את העשור השקט ביותר.איתן גיל
אם לא היה מתבטל, צה"ל היה כובש את אוסטרליה, וסמואה המערבית.
ממש לא השקט ביותרהסטורי
אכן היו הכי פחות הרוגים בפיגועים. בהחלט נזקף גם לזכותו.

אם כי שקט לא היה:

1. אלפי ילדים ישנו רוב העשור הזה במקלטים, כי כיפת ברזל של עמיר פרץ, אפשרה לו 'להכיל' עשרות אלפי פצמ"רים ורקטות, עם מעט מאוד נפגעים בגוף. טרוומאה לכל החיים תהיה להם. כל עוד ש'רק' ילדי שדרות ואופקים ישנו במקלטים, נתניהו יכל להתייחס לזה כ'שקט', רק כשהטילים הגיעו לתל אביב, לא היתה ברירה והוא יצא לעוד מבצע - שהסתיים בפיטים וסוג של 'שקט' עד הפעם הבאה.

2. השקט, הוא שקט של לפני הסערה. נתניהו יכל להצטלם בעצרת האו"ם ועל מדשאות הבית הלבן, כשבנתיים, הדרום (כולל דרום תל אביב...), הנגב, הגליל, לוד, עכו ויפו הופכות לX טריטוריה. במקביל נערות מפחדות ללכת ברחוב בבאר שבע. באותו זמן, הוא ישן בעמידה, מול ההשתלטות הערבית על השטחים הפתוחים ביו"ש.

אשליית ה'שקט' איפשרה לא לפעול,לישון בעמידה מול אובדן המשילות. כשהפצצה המתקתקת הזאת תתפוצץ לנו בפנים - איני יודע עם זה יהיה עדיין בקדנציה של נתניהו -המחיר של 'העשור השקט', יהיה כבד מנשוא.

אם נתניהו לא רוצה להכנס במקום מכובד למצעד האיוולת - כדאי מאוד שיאפשר לסמוטריץ' ובן גביר לפרק בצורה מבוקרת את הפצצה המתקתקת שהוא ב'שקט' שלו, אפשר להניח...
הכי טוב שסמוץ' ובן גביר יעשו זה למצוא אשמים...איתן גיל
קודם נראה אם תקום ממשלה, אבל בינתיים זה לא קורה, ועמדתי בעניין זה ידועה.
העיקר, הודת בעיקרם של דברים, השקט הוא רפשהסטורי
אני שולל מכל וכל כל מה שכתבת אבל אין לי כח למגילותאיתן גיל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהסטורי
על הבטלן הנוכחי - בהחלטהסטורי
מי שמכר את הארץ לאחים המוסלמים ולחיזבאלה - מסוכן מאוד למדינת ישראל.

עם נתניהו אפשר לעבוד. כשהקואליציה שאיתו תהיה כולה נאמנת, יהיה אפשר לקדם הרבה. לא חושב שהוא משיח בן דוד, אבל עדיף בהרבה על הנואם חסר כל אידיאולוגיה שמחזיק היום בראשות הממשלה, בלי שהיה לו רוב בעם ובכנסת - אפילו רגע אחד.
ימים יגידו. לפחות אנו מסכימים שהוא בטלן.אוהב העם וא"י 3


אגב עם נתניהו אפשר לעבוד רק....אוהב העם וא"י 3

... עם תקציבים ומשרות. עם אידיאולוגיה לא ולא.

אז כמו שאמרתי תאבת שלטון ותקציבים זה העקר ושתלך לעזאזל ההרתעה.

איזה הרתעה?! בשנה וחצי האחרונות היו הכי הרבה הרוגיהסטורי
הרוגים בפיגועים מאז האינתיפדות!
זה היה נמנע אם סמוטריץ' היה מקשיב לרב דרוקמן.איתן גיל
נוח לך להציג לי ראיה פשטנית כזאת. לאיתן גיל כתבת..אוהב העם וא"י 3

...."אכן היו הכי פחות הרוגים בפיגועים. בהחלט נזקף גם לזכותו.

אם כי שקט לא היה:

1. אלפי ילדים ישנו רוב העשור הזה במקלטים, כי כיפת ברזל של עמיר פרץ, אפשרה לו 'להכיל' עשרות אלפי פצמ"רים ורקטות, עם מעט מאוד נפגעים בגוף. טרוומאה לכל החיים תהיה להם. כל עוד ש'רק' ילדי שדרות ואופקים ישנו במקלטים, נתניהו יכל להתייחס לזה כ'שקט', רק כשהטילים הגיעו לתל אביב, לא היתה ברירה והוא יצא לעוד מבצע - שהסתיים בפיטים וסוג של 'שקט' עד הפעם הבאה.

2. השקט, הוא שקט של לפני הסערה. נתניהו יכל להצטלם בעצרת האו"ם ועל מדשאות הבית הלבן, כשבנתיים, הדרום (כולל דרום תל אביב...), הנגב, הגליל, לוד, עכו ויפו הופכות לX טריטוריה. במקביל נערות מפחדות ללכת ברחוב בבאר שבע. באותו זמן, הוא ישן בעמידה, מול ההשתלטות הערבית על השטחים הפתוחים ביו"ש.

אשליית ה'שקט' איפשרה לא לפעול,לישון בעמידה מול אובדן המשילות. כשהפצצה המתקתקת הזאת תתפוצץ לנו בפנים - איני יודע עם זה יהיה עדיין בקדנציה של נתניהו -המחיר של 'העשור השקט', יהיה כבד מנשוא.

אם נתניהו לא רוצה להכנס במקום מכובד למצעד האיוולת - כדאי מאוד שיאפשר לסמוטריץ' ובן גביר לפרק בצורה מבוקרת את הפצצה המתקתקת שהוא ב'שקט' שלו, אפשר להניח..."

אתה יודע טוב מאוד שהמציאות קצת יותר מורכבת אז למה לרקוד על הדם כדי להציג את האשליה שהרתעה פרושה מספר נפגעים נמוך?

הוא פוליטיקאי מצוי שכותב לכל אחד.איתן גיל
מה שהוא רוצה לשמוע.
יש מצב שבכנסת הבאה הוא ישב מטעם ימינה החדשה.
הפוסל במומו וכו'הסטורי
אני מצפה מפוליטיקאי ששלחתי, להתעקש אחרי הבחירות, על מה שהוא הבטיח לפניהם.

אתה זה שטוען שזה בסדר לשקר לציבור לפני הבחירות את מה שהם רוצים לשמוע ואחריהן לעשות הפוך:
הקושיא עליך בלבד - אקטואליה וחדשות
פוליטיקה היא האחות הגדולה של פרגמטיקהאיתן גיל
אם מתוך 100 עלה בידך 30- דיינו.
הבעיה של סמוטריץ' שנקודת המוצא שלו היא קודם לסכסך בתוך המחנה, ואחר כך להמשיך לשום מקום.
אולי אפשר להוציא את סמוטריץ' מהבנטיזם, אבל אי אפשר להוציא את הבנטיזם מסמוטריץ'.
להפך, הצגתי מציאות מורכבתהסטורי
היו הרבה דברים חיוביים (אתה לא באמת חושב, שלא היו כמעט פיגועים ברחובות, כי הערבים לא רצו...). לצידם היו הרבה דברים שצריכים טיפול שלא טופלו או לפחות לא טופלו כראוי.

אתה, בדיוק כמו איתן גיל - רואים את המציאות בצורה פשטנית. אתה מסתכל רק על החוסר והוא מסתכל רק על החיוב.
יופי עשית אותי ביביסט.אוהב העם וא"י 3

תשמע העם רוצה פעם אחת לנסות ימין על מלא וביבי וחבר מלקקיו הולכים למסמס את זה. זה שקוף , בן גביר וסמוטריץ יודעים את זה ובכל זאת הם ילכו עם המסמוס הזה עד הסוף.

אם מדיניות כזאת היתה נעשית על ידי "ממשלת הזדון" זה לא היה נורא אולי גם מדיניות נכונה אבל בגלל שזה קורא על ידי אנשים שדברו גבוה גבוה לפני שנבחרו יש לזה השלכות בטחוניות חמורות.

הדבקת תגיות לי או לכל יהודי לא תשנה את העובדות ומעידה על חוסר עקביות בתרבות הויכוח.

אתה יכול להודות שהדיבור גבוה גבוה נחוץ בשביל לסחוף את ההמונים כדי להבחר אבל כשנבחרים צריך למתן את הציפיות אבל כמו שאמרתי עם הליכוד אנחנו חווים טקטיקה כזאת כבר מ1977 ולדעתי יש לזה מחיר בטחוני יקר שכל אזרח  יהודי במדינה שילם משלם וישלם.

זה לא טבעי שמיתוך 11 ילדים ארבעה מוגדרים כנפגעי טרור.

 

סמוטריץ' דאג לקבל כלים משמעותיים להוביל מדיניותהסטורי
הוא לא הולך עם נתניהו בכל מחיר, לממשלה שתלויה באחים המוסלמים, הוא לא הלך איתו.

הוא יודע לעבוד והאנשים שאיתו יודעים לעבוד.
הוא לא שומע את הראיונות שנותן ביבי לתקשורת הזרה?אוהב העם וא"י 3

תגיד במלא הצניעות אין לי מונופול על האמת אבל האם אתה נסכים עם התזה שאמרתי?

כלומר דיבור גבוה גבוה לפני בחירות ומסמוס הדבר לאחר מכן הוא בעל השלכות בטחוניות חמורות.

כשיותר משליש מהילדים במשפחה מוגדרים כנפגעי טרור אותי זה מזעזע. יש לי שתי ילדים שחיים בישראל והשלישי עושה עליה בקרוב אז גם לי יש נגיעה בנושא.

לא אמרתי שהוא מאמין לדיבוריםהסטורי
אמרתי שהוא דאג לקבל כלים, שיעזרו לו למשוך את המדיניות לכיוונים יהודיים לאומיים.
"למשוך את המדיניות לכיוונים יהודיים לאומיים" .....אוהב העם וא"י 3

.....ניסוח מענין.

פרט, נמק.איתן גיל
האם דרש תגבור למודי יהדות- לא.
שמא צמצום חילולי שבת- לא.
אולי מלחמה בחנויות הטרפה- גם לא.
והמשכיל בעת ההיא ידום.
אתה כרגיל משקרהסטורי
בהחלט פעל לצמצום חילול שבת ציבורי, בהחלט דאג לאחריות על מערכת החינוך הדתית (כרגיל, אתה פעם תוקף את פיצול המשרדים ופעם תוקף על שלא דרש...).

כפיה על היחידים לא עובדת היום ורק גורמת אנטגוניזים. אף אחד לא מנסה, בצדק.
הוא מנכס לעצמו הישגים של יהדות התורה.איתן גיל
אבל הציבור לא טיפש.
ובעוד שנה או מתי שהוא כשהממשלה תתפרק יגישו לו חשבון מפורט.
כי אי אפשר לשקר לכל האנשים כל הזמן.
שטויות, הוא השיג כשהם עוד היו אי שםהסטוריאחרונה
בראשית המשא ומתן.

כרגיל, העובדות לא מעניינות אותך, רק הספין.
טרפד לו ממשלה בסיבוב הקודם כדי לחסל אותו פוליטיתאיתן גיל
אבל לא צלח, והפעם הוא מנסה שוב.
אבל הפעם יותר קשה כי בן גביר לוטש עיניו (בקטנה) להתברג גבוה בליכוד.
בשבועות ובחודשים הקרובים יהיה מעניין במרחב הפוליטי.
גאונות היא פשטנות, ואתה מומחה בלסבך.איתן גיל
סמוטריץ' דיבר על מדינת הלכה כיאה למנהיג של מפלגה מגזרית עד שבאו מלחכי פינכה ואמרו לו עזוב אותנו מהלכה ותן לנו אופיום.
כי פני הדור כפני הכלב, מה הכלב רץ קדימה ובכל רגע מביט לאחור לאן פונה אדונו, כך הבנטיזם רץ קדימה, וכו'.
לא נכון ולא קשור...הסטורי
הלחץ של נתניהו על מעוז וסמוטריץ מוציא אותי מדעתימרדכי

בס"ד

הדיווח הבוקר על הלחץ של נתניהו לאיחוד בין אבי מעוז לבין בצלאל סמוטריץ' - הוא טעות בעיניי

מפלגה שפעם אחר פעם רצה ומתאבדת בשביל בסוף להצליח להיכנס - זה בעיניי סביר. יש אחוז חסימה גבוה שצריך לצלוח וזו הדרך היחידה בסוף לעשות חיבורים, וזה אכן מה שעשו נעם בתחילת דרכם. אבל זה לא הסיפור כעת. אבי מעוז קיבל פעמיים את הצ'אנס שלו ולא עשה כלום! העשייה שלו בכנסת מסתכמת בנאומים נגד הפרוגרס ושני חוקים וחצי שעברו בקריאה טרומית.

למה צריך לעזור לבן אדם כזה, שקיבל את ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו, להיבחר שוב פעם?! בן גביר לדומה, הצהיר כל הזמן שברגע שהוא יכנס לכנסת הוא יוכיח את עצמו וייצור לו בייס - מה שאגן קרה. אבל אצל מעוז זה לא קרה והוא עדיין מייצג את עצמו ולא הרבה מעבר לזה.

אתמול פרסם דביר עמר, פה בערוץ 7, שגורם בסביבת רוה"מ אומר לו "מהסקרים שלנו גם אם אבי מעוז ירוץ לבד ישרוף בגג כמה אלפי קולות בודדים. לעומת זאת אם יתחבר עם סמוטריץ יבריח קולות שינדדו לאופוזיציה - יותר מהקולות שיביא". מוטב שכך ינהג נתניהו גם הבוקר.

נתניהו נתון ללחץ כפול- משני הצדדיםאיתן גיל

הרב טאו מקורבו של נתניהו לוחץ לשלב את הנציג שלו, וסמוטריץ' מתנגד מטעמים מובנים, ומפעיל לטובתו את לשכת ראש הממשלה.

ההשוואה בין מעוז לבן גביר אינה הוגנת בהנתן שבן גביר שלט בשני משרדים מרכזיים, ועוד משרד... בערך. מעוז, ח"כ בודד לא שלט בכלום.

כי משרדים מייצרים קבלות ובייס.

כך ואחרת, אם הרב טאו יורה לאנשיו להצביע מחל תמורת הישג כלשהו לסביבת הר המור, הכל יבוא על מקומו בשלום, אבל זה לא יקרה.

השוואה מדוייקת בעיניימרדכי

בס"ד

בכנסת הקודמת (24) בן גביר היה ח"כ בודד וכבר התחיל לצבור כוח רק מעצם כניסתו לכנסת והעובדה שהוא חרש את הארץ לכל אורכה.

וממתי נתניהו הוא מקורובו של הרב טאו?!

בסוף 2019 השתתף הרב טאו בהפגנה גדולה למען נתניהואיתן גיל

ברדיו קול חי הוא הוגדר מקורבו של נתניהו.

כעבור 3 שנים הוא גמל לרב טאו ונשכב על הגדר כדי שמעוז יכנס לרשימה לכנסת.

לא הבנתי את הטבלאות שצירפת.

בהערת אגב, יש הבדל מהותי בין בן גביר שפונה אל קהל ימני רחב, ולכאורה הבייס של הליכוד, ובין מעוז שפונה אל קהל נישתי שבין קטן לקטן מאוד.

זה מציף את השאלה, האם עדיין יש תועלת ממשית במפלגות נישה מכל סוג שהוא, אבל דומה שלא כאן המקום.

הטבלה מאוד ברורהמרדכי

בס"ד

היא מראה שבן גביר הביא בסקרים של הבחירות הקודמות (בתקופה בין פיזור הכנסת לסגירת הרשימות) בין 5-9 מנדטים וזה אחרי שנה וחצי כח"כ בודד. מעוז לעומת זאת לא עשה דבר או חצי דבר כדי לנסות להגדיל את הבייס שלו.

אז כן, אני חושב שמפלגת נישה שקיבלה את הצאנס שלה ולא הוכיחה לא עשייה ולא מעבר של אחוז החסימה - אין מה לפעול למענה.

לפי ההסבר שלךמשה

עכשיו יהיה (שוב?) המבחן של זהות. ניצלו סיטואציה ודחפו אותם לאיחוד. עכשיו יש עבודה אמיתית.

נכוןמרדכי

בס"ד

בניסיון הקודם הוא פישל. עכשיו הוא יהיה צריך להוכיח את עצמו שהוא למד להתנהל נכון.

השנקל שלי לעניין זהאריק מהדרום

נתניהו מעריך שיותר קולות יאבדו מאשר יכנסו מהרשימה של סמוטריץ ופייגלין בעקבות האיחוד, בעיקר מצד מצביעי פייגלין, אבל יאבדו בתוך הגוש כנראה.

והקולות של מעוז יקלטו מתהום הנשיה של החסימה.

אני בכלל לא משוכנע שהלחץ הוא של נתניהוהסטורי

פעילי נעם, מפעלים בימים האחרונים לחצים כבדים ולא בוחלים בשום מניפולציה לקידום העניין. בעשיה פוליטית ממשית הם חלשים, מאוד, אבל ברעש וצלצולים הם חזקים. אני בכלל לא משוכנע שהשמועות על 'לחץ מצד נתניהו', זה לא ספין שהם המציאו.

מסתבר שגם נתניהו יודע, ששריון של מעוז, שכאמור לא עשה בכנסת האחרונה שום דבר מועיל שלא יכל לעשות מבחוץ ורק גרם לרה"מ להזיע, ירחיק יותר מצביעים שעלולים לזלוג שמאלה משיביא מצביעים.

בגדול לכל החיבורים האלה יש מחירמשה

גם בשביל האיחוד בבחירות הקודמות ביבי שילם להם במנדט של הליכוד. יש סיבה למה אנשים לא אוהבים את המהלכים של אבי מעוז.

היו שני פרסומים הפוכים שמיוחסים לנתניהואיתן גיל

בראשון נאמר שנועם מבריחה יותר קולות משהיא מביאה, ובשני נאמר שהוא פועל למען שילוב נועם בציונות הדתית.

לפחות אחד מהם הוא שקר, ואולי כדבריך, זה ספין שהם המציאו, או שפשוט הוא חזר בו.

אני לא יודע למה הוא צריך לבחוש בכביסה המלוכלכת במגזר, ולמה המגזר עצמו לא מתאמץ בכל דרך שהיא להגדיל את מספר הפתקים מטעמו שיוכנסו לקלפי.

הלייטים שהתפזרו בין כל מפלגות השמאל הם יעד לחיזור ולהשפעה, ולהשבה הביתה. מדובר בכששה מנדטים, אלא שנתניהו אפילו לא יודע איך להגיע אליהם.

אכן ספין. לא היה שום לחץ.אריאל יוסף

לא צריך להאמין לכל שטות שמתפרסמת בתקשורת. בטח לא בזמן בחירות ובפרט בהגשת הרשימות.

לדעתי סמוטריץ עצמו צריך לרצות את החיבור הזהקורא נלהב לשעבר

כי הוא עדיין על סף אחוז החסימה.

כי גם אם פייגלין מוסיף מנדט, הוא בהחלט גם מרחיק כמות כזו, בטח כשיש חלופות דומות יחסית כמו עוצמה ווינטר.

לכן כדאי מאד שיחבור גם למעוז שיש לו הרבה מצביעים וגם פעילים מאד איכותיים שיכולים לעשות עבודת שטח חזקה שתביא אליו את המתלבטים האלה. נכון שגם נעם מרחיקה מצביעים אבל הוכח שמצביעים להם בסופו של דבר ופעילים איכותיים יכול להיות משמעותי מאד פה.

-לדעתי מעוז לא אשם בזה. הוא רק ח"כ בודד ולא נתנו לו כלום מהקצת שהוא ביקש. וכשאתה פועל נגד הזרם, בשונה מהדברים הנפלאים שבן גביר קידם שיש להם תמיכה רחבה בכנסת, אז קשה מאד לפעול כח"כ יחיד, ואדרבא חלק מהתנאים להצטרפות הפעם צריך להיות שייתנו לו גיבוי גם שאר השותפים. כי בלי זה הוא באמת מיותר בכנסת

ולשואלים אני אומר מדאגה לימין. מבחינתי הכי טובקורא נלהב לשעבר

היה שסמוטריץ ווינטר היו מתחברים פשוט. ואבי מעוז אם גם יצטרף זה היה נחמד וממקסם יותר קולות אבל פחות קריטי.

החיבור הזה רק יזיק לו ולסיכוי שתהיה ממשלה לאומיתהסטורי

כל ה'אכלו לי, שתו לי' - לא לגיטימי בפוליטיקה. חלק ממה שצריך לדעת בפוליטיקה, זה להתנהל בשיתוף פעולה, ההשגים מגיעים בתמורה לשיתופי פעולה. אם היתה סיעה של שמונה מנדטים ולא של שבעה, אולי אבי מעוז היה יכול להטריל קצת פחות - אבל כל הדברים המהותיים שחשובים לו, היו מקודמים יותר. ההתעקשות שלו לעבוד כסיעת יחיד, שממילא אין לו גם אמצעי לחץ על הקואליציה - היא שגרמה שהוא מסיים עם הרבה נאומים ו0 עגול של הישגים.

מעבר לזה - הוא הצליח להיות סדין אדום בעיני רבים. הקולות שהוא ירחיק מהמפלגה, רבים מאוד מהקולות שהוא יביא. לטעון שהקרבה לאחוז החסימה היא סיבה להכניס אותו - זה חוסר הכרות מוחלט עם הציבור.

הסיפור של אבי מעוזאיתן גיל

הוא מואשם בהטרלה כי כל הפעילות שלו בכנסת היוצאת, לטוב ולרע, היתה בענייני דת ומדינה.

יריבו הגדול סמוטריץ' התעסק בכלכלה, ובבטחון, ובקטטות עם בן גביר, ובאנטנות, ושום כלום בענייני דת ומדינה. החריג היה הפיאסקו עם הרב מיכה הלוי.

וממילא הוא לא הטריל.

ההטרלות של אבי מעוז, ממש לא הסתיימו בדת ומדינההסטורי

פעילות אמיתית לא היתה, לא בדת ומדינה ולא בתחומים אחרים, רק סיפורים והטרלות.

בזמן שהוא הטריל עם החלטות הצהרתיות על 'ריבונות', כשהוא יודע טוב מאוד שראש הממשלה לא יכול לאפשר לזה לעבור, סמוטריץ' דאג לריבונות בפועל.

בזמן שהוא הקריא במליאה סיפורים על פרוגרס, רוטמן דאג להחליש את הדיפ-סטייט שמוביל את הפרוגרס.

בזמן שהוא צעק 'חינוך יהודי, חינוך יהודי, חינוך יהודי, רק אני דואג לחינוך יהודי' - סמוטריץ' דאג שמוסדות החינוך יתפתחו, שההורים יוכלו לעמוד בתשלומים ואורית סטרוק דאגה לבנות השירות שיתנו חינוך יהודי.

ההתבכיינות של חסידיו ש'לא נתנו לו', מראה בדיוק שהם פשוט לא מבינים איך עובדים בפוליטיקה -בשיתופי פעולה- ואין שום טעם לתת עוד הזדמנות לאלו שפשוט לא מסוגלים.

שהימין לא יתבכן על שריפת חצי מנדטאיתן גיל

ומנדט שלם לאחר חלוקת עודפים.

אפשר היה להגיע איתו להסכם פרישה מהמירוץ תמורת תופינים כאלה ואחרים בכנסת הבאה.

אבל אוי השנאה.

לזה יהיה אפשר להגיע גם בהמשךהסטורי

אבל לתת לו מקום ברשימה, היה מרחיק יותר ממועיל.

אגב, לא חושב שישרוף אפילו חצי מנדט. כן, כמו שכבר ראינו בעבר 1,400 קולות יכולים להיות ההבדל בין ממשלה יציבה, לאין ממשלה.

אני חושב שהוא ( לא) בכוונה עושה את זהנוגע, לא נוגע

זה הקו של הר המור (תרתי משמע), בטרם ירד לעולם המעשה.

בסופו של דבר הם אנשים שטבוע בהם ניתוק מהותי מסויים מהפרקטיקה, לטוב ולרע.

רואים את זה גם אצל וינטר, שלכאורה אמור להיות אדם מאוד לוגי וריאלי אחרי כל מה שעבר.אבל עכשיו הוא לוקח סיכון עצום, שהרווח בו, גם אם יהיה, הוא קטן לעומת הללכת על בטוח ולהתאחד (וגם לצאת בסדר מול ה' ושהוא עשה את שלו).

הרי ברור שאם הוא היה ניצב בפני אותו סיכון כשהוא צריך להחליט על פעולה צבאית, הוא היה הולך על בטוח ולא לוקח סיכון גדול מאוד בשביל רווח קטן. אז למה פה, כשזה משהו שנוגע לכל העם, הוא מסתכן?

כי הוא מנותק מהפרקטיקה הפוליטית, שבניגוד לפרקטיקה הצבאית, אין אצלה מסלול מסודר של התחלה בקטן ועלייה לאט לאט.

אם וינטר יהיה גבולי בסוף המירוץאיתן גיל

ליברמן יעזור לו לעבור את אחוז החסימה.

בקרוב נדע עם מי הוא חתם על הסכם עודפים. ליברמן או בן גביר.

אם וינטר לא עובר, הוא שרף את עצמו מכל הכיווניםנוגע, לא נוגע

והפיקוד הבא שלו יהיה להיות מדסניק במכינת עלי

אם היא לא תיסגר...קורא נלהב לשעבר

אם בגלל מעוז ווינטר, תעלה ממשלת ליברמן-עבאסהסטוריאחרונה

היא אכן בסכנת סגירה.

העיקר שנם ימשיכו לצעוק, שהם ורק הם התורה בטהרתה.

לזה אני מסכים ולכן אין שום תועלת לעם ישראלהסטורי

מנוכחותו בכנסת כשהוא לא מסוגל לפעול בה בשיתופי פעולה.

נסיעה לירושלים לתפילה בכותל המערבי בכביש 90….סיעתא דשמייא1

…מעורר את התקווה להתחדשות.

כל הכבוד🙂קעלעברימבאר

תזכה לחזור בתשובה שלמה ולהשאר על אדמת הקודשהסטורי

שבעז"ה אוירה גם יחכים אותך, לראות את הטוב במיישבי הארץ ומוסרי הנפש עליה.

אמן . הרצון קיים אבל יש אילוצים.סיעתא דשמייא1אחרונה

יוסי בכר מצטרף לציונות הדתיתאיתן גיל

כל הכבוד למפלגה שמחזקת את שורותיה עם תלמידים מובהקים של הרב קוק זצ"ל

מי שלא טוב לו תמיד יכול להצביע נעםנקדימון

^^^^ יוסי בכר, כמו גם משה פלד, לא יוצב במקום ריאליהסטורי

אין צפיה שהוא ייצג אותנו. יש ערך במקום הסמלי, שקצינים בכירים, גיבורי ישראל, מכירים בזה שערכי הציונות הדתית הם הערכים שראויים וצריכים להוביל את עם ישראל כיום.

מדבריו של יוסי בכר נשמע שהוא בתהליך התפכחות וגם אם אולי מידי מורכב לו כיום בגילו המתקדם לקבל עול תורה ומצוות כמו בנו שחזר בתשובה שלמה ונשוי לנכדת הרב ליאור

(הועברת לדף אחר

להכרזה שלו יש ערך משמעותי.

בסופו של דבר, הוא הצטרף כהבעת תמיכה ולא כדי להיכנסארץ השוקולדאחרונה

לדעתי זה מעניין מאוד ומשמעותי שהוא ואיתם שהיו מפקדים במלחמה במילואים כעת מביעים תמיכה במפלגה של סמוטריץ',

אצל נתניהו יש את אלישע מדן וטליק גווילי ששילמו מחיר גדול במלחמה ותומכים בו,

אצל אייזנקוט יש בכירים לשעבר,

אצל גולן יש אנשי מחאה,

אצל וינטר יש אזרחים שהיו מעורבים במלחמה.

זה מעניין ומעורר מחשבה מה כל מפלגה מציגה

הילכו שנים יחדיו בלתי אם נועדו?אריק מהדרום

מי שמכיר את מלון וולדורף אסטוריה יודע שזה מלון יוקרה אולי הכי יקר בארץ.

נאמר שכדי להכנס בשעריו אדם ממוצע צריך לקחת משכנתא.

בוא נגיד שאיש לא נקרא לפגישה שם "באקראי" לפי הדיווח על וינטר ולייטנר.

אין שום סיכוי ששני אלה נפגשו שם באקראי במלון הזה דווקא לקראת סגירת הרשימות ודיברו שם דברי תורה, כל מי שמכיר את המלון הזה מבין את זה היטב.

אני חושש שיש מליארדר מאחורי לייטנר ואני חושב שעם שיווק נכון למאוכזבי החברה החרדית לייטנר עשוי להיות הפתעת הבחירות.

רק בהקשר של היוקרה של המלוןזמירות

לא יודע כי לא התעמקתי בזה על איזו פגישה מדובר ומי הם הדמויות המדוברות - באתי לתקן את הרושם שהבאת על המלון

הוא ברמת מחירים דומה לזו של מצודת דוד הסמוך. לא הכי יקר בארץ (קמפינסקי בת"א נחשב ליקר והיוקרתי - יותר מהמלך דוד בירושלים).

היינו בו פעם סוף שבוע, לא צריך להיות עשיר במיוחד.

גם בו וגם במצודת דוד רואים המון חרדים מתארחים.

הנפשות הם וינטר ולייטנראריק מהדרום

וינטר עם לייטנר זה חיבור טובאיתן גיל

שיביא עוד חמישה מנדטים גגד השמאל.

הלואי שיצא משהו טוב מהמפגש הזה

הלכתי לחפש ולקרוא מה קרהזמירות

זה מתחבר אצלי לנוהג של צעירי המגזר החרדי הנפגשים לדייטים ועושים זאת במיוחד בישיבה בלובי דווקא במלונות היוקרה בירושלים (וגם בהילטון ת"א. לא במלונות ה-'פושטים' במלעיל…)

זה משיקולי ארנונהמשה

בתי מלון מגדירים את הלובי שלהם כחצר ציבורית כדי לא לשלם עליהם ארוננה. זה אומר שכל אחד יכול להיכנס בלי לשלם (היי דייטים חרדים) כי מבחינה חוקית זה סוג של לא שטח פרטי.

משהו לא ברור שםברגוע

הם הודיעו עכשיו שלא ירוצו עם וינטר כי לפי הסקרים לא בטוח שיעברו, אבל הם כן יהיו בכנסת הבאה, איך בדיוק??

היה דיבור שוינטר יחבור לסמוטריץ'איתן גיל

אבל את פייגלין הוא לא רוצה, ולכן ירוץ בנפרד, וישרוף ביחד עם כולם.

מקווה שלייטנר ווינטר יפרשוברגוע

וינטר כבר הגישמשה

לפרוש אפשר גם ביום שלפני האחרוןאיתן גיל

וינטר לא יפרוש, מסתבר שהוא מגלומן רצינינוגע, לא נוגע

גם לייטנר לא נראה לי יפרוש כי הוא רוצה להוכיח למפלגות החרדיות את כוחו.

בתור חרדיקבלה

יגמור מחוץ לכנסת.

תרשמו.

ברורמשה

אבל אם יוכל להזיק אז יוכל להשתמש בזה בשביל "איחוד" בסבב הבא. כמו בן גביר וכמו פייגלין.

הוא לא יהיה שווה כמעט כלום.קבלה

זה שאנו שומעים עליו - כי יש לו מימון,

לא יודע מאיפה

אם יקבל מעל אחוז? בטח שיהיה שווהמשה

יהיה לחץ "להתאחד" איתו בפעם הבאה ולתת לו מקום ריאלי. איתמר בן גביר וחבריו עשו את זה במשך עשרים שנה עד שזה עבד להם.

11חלקבלה

למעשה הוא לא יקבל חצי אחוז.

לדעתי.

בוא נראהמשהאחרונה

עכשיו הוא נכנע ל'אישה חרדית עכשיו' ולקמפייו הזה וצירף לרשימה שלו אישה חרדית שמאלנית.

הממשלה הבאה צריכה…סיעתא דשמייא1

או לדחות רשמית את הסכמי אוסלו (מאז השתלטות חמס על עזה היתה לה עילה לעשות זאת) או לחזור לקווים של A B C ולא לזוז מהם מבחינת התיישבות. כמובן שצהל יהיה חופשי לנוע בכל מקום שיש בו סכנה בטחונית.

המצב הנוכחי בו שרים מעודדים זחילה התיישבותית לאזורי A B פוגעים בכל מפעל ההתישבות.

60 אחוזים של של שטחי C הם השג לא מבוטל.

בבקשה תשובה עניינית ולא השמצות ונבולי פה.

נתניהו הגיש תביעה נגד עיתון הארץ. זה לא מספיקhamedinai

הבית המשפט לא מסוגל להגן על הבוחר מפרסומי כזב תקשורתיים

​כשעיתון מפרסם ידיעה כוזבת וקשה נגד נבחר ציבור, התגובה הטבעית היא לחכות לתביעת הדיבה. אבל כשצוללים למורכבות המשפטית, מגלים אמת מטרידה: המערכת המשפטית לא בנויה להגן על תהליך ההכרעה הדמוקרטי בזמן אמת.

* אין פיצוי על "נזק פוליטי": בית המשפט בוחן פגיעה אישית בשם הטוב, ולא מתמחר אובדן מנדטים או נזק לאומי. מבחינה משפטית, תביעת דיבה עוסקת באדם הבודד ולא בתוצאות הבחירות.

* ​לתומכים אין מעמד משפטי: חוק איסור לשון הרע אינו מאפשר לאזרחים, לתומכים או לציבור שלם להגיש תביעה, גם אם הפרסום פגע קשות במדינה.

​* צדק מאוחר הוא לא צדק פוליטי: פסק דין שמגיע שלוש שנים לאחר הפרסום, כשהבחירות כבר הוכרעו והממשלה כבר התחלפה, הוא חסר משמעות מעשית. מבחינת גוף תקשורת המונע מאג'נדה, הפיצוי הכספי המאוחר הוא פשוט "הוצאה מוכרת" בדרך למטרה.

​המסקנה המתבקשת:

​במציאות שבה המערכת המשפטית לא מסוגלת להתערב, נטל ההגנה על הדמוקרטיה עובר כולו לכתפי הבוחר.

​אין לנו את הפריבילגיה להיות אזרחים פסיביים. כדי לשמור על המדינה ועל עתיד משפחותינו, כל אזרח חייב לפתח ספקנות בריאה, לגלות תחכום, לצרוך מידע באופן ביקורתי ולא ליפול בפח של הנדסת תודעה ופרסומים זדוניים. בית משפט זה טוב וראוי, אבל לא מספיק, התשובה לתקשורת מגויסת היא לא הבית המשפט – אלא ציבור ערני, חכם ומפוכח בקלפי.

נראה לי שאצביע למפלגתאריק מהדרום

שרשר לאהבה ולאחדות העם

אוחאריק מהדרום

גם הוא תומך בנתניהו.

משהאחרונה

רק גימטריה?hamedinai

עופר וינטר בגימטריה נפתלי בנט

שאלו את גרוק Ai האם נכון?

וזה מה שהוא ענה:

נכון. שתיהן 631.

עופר: ע=70 + ו=6 + פ=80 + ר=200 = 356

וינטר: ו=6 + י=10 + נ=50 + ט=9 + ר=200 = 275

סה"כ: 356 + 275 = 631

נפתלי: נ=50 + פ=80 + ת=400 + ל=30 + י=10 = 570

בנט: ב=2 + נ=50 + ט=9 = 61

סה"כ: 570 + 61 = 631

אולי יעניין אותך