אתחיל בזה שב''ה התחושה שלי היא שרוב החברות לא שכחו. כן יש הרבה שאין להן הצעות רלוונטיות (רוב החברים של הבעלים כבר נשואים, סגנון שונה, אלו שהיו יכולים להוות אופציה כבר בוצעו ולא היה רלוונטי וכו'..), אבל גם במקרים כאלו- מחפשים בשבילי במאגרים/אתרים כאלו ואחרים, ובעיקר מתפללים בשבילי ומחכים יחד איתי.
והידיעה הזאת היא משמעותית.
יחד עם זה, ברור שיש תקופות שזה לא מרגיש ככה. וכן יצא לי לדבר עם חברות שחורות את הסיטואציה באופן אחר (חברות נשואות שנעלמות ולא מציעות וכו'..) ואין ספק בכלל שזה כואב וקשה.
לא נראה לי שהקושי הזה נובע מהמחשבה שכולם צריכים לנוע סביבי, שאני במרכז או שמישהו חייב לי משהו, חו''ח.
זאת סיטואציה שמעצימה את תחושת הלבד- גם 'איבדתי חברה' לבעלה, וגם אני לבד ולא חושבים עליי. וזה קשה ואין עניין לשפוט.
כן רציתי להתייחס בכ''ז לסיפור עצמו..-
בגדול התקוממתי כשקראתי, וכן יש לי תחושה שיש עניין לדבר על אמונה ועבודת המידות וכו'..
אבל, שניה אח''כ גם עברה לי בראש בקשה שהקב''ה לא יביא אותי לידי ניסיון: אני לא יודעת מה זה להיות רווקה באזור גיל 40, עם תחושה שלא חושבים עליה, ושפתאום מגלה שהיו סביבה אנשים עם פוטנציאל להכיר לה את הבחור שאולי יהיה בעלה. תחושת 'הזמן שהתבזבז' עשויה להיות קשה מאוד.
מכירה באופן אישי זוג שהציעו להם לצאת איפושהו באזור גיל ה20 ובגלל אמירה מהסגנון הזה הם התחתנו יותר מ10 שנים אח''כ. זה חתיכת ניסיון לגלות ש'בזכות' משפט אחד קטן החיים תפסו כיוון אחר כ''כ.
נכון, יש עניין באמונה, יש עניין בענווה. הכל ממש נכון..! ובכ''ז..