הי שלום, מלא זמן לא הייתי כאן(: כיף לקפוץ לביקור!
כתבתי משהו בפורום בנות שממש בוער בי, והרגשתי צורך לכתוב אותו גם כאן, כי אני חושבת שזה חשוב, וחשוב להעלות את זה לשיח. אז מעתיקה את זה לכאן, וזה מנוסח בלשון נקבה אבל לגמרי פונה לשני המינים.
אני כאן כדי לאזן, ולהתעצבן על הגישה הנוראית הזאת שאומרת שאם לא התחתנת זה אומר שאת בהכרח חסומה או שיש בך בעיה אחרת כל שהיא שאת רק צריכה שהמאמנת המהוללת תושיע אותך מהבור.
זה טריק שיווקי שהפך להיות תפיסה רחבה רקובה ומפרקת בעיני.
האם יש דבר כזה אנשים שיש להם חסימות מסוימות שמונעות מהם להתחתן? אכן.
האם זה שאת רווקה אומר בהכרח שאת בעייתית ובהכרח חסומה? ממש ממש לא.
גם במהלך הדרך וגם במבט לאחור, יכולתי להגיד שנטו הייתי צריכה פשוט לפגוש אותו. זה הכל.
כולנו אנשים משתלמים, שצריכים לעבור המון תהליכים, גם אחרי החתונה. תהיי בטוחה שכנראה יש אנשים נשואים שיש להם הרבה יותר שריטות וחסימות ממך. זו עבודת חיים.
ואת בסדר גמור! את טובה גם כמו שאת! תגיעי עם ביטחון לעולם הזה! זה הכי הכי חשוב!
את היחידה שיכולה להעיד על עצמך אם את מרגישה שמשהו חוסם אותך מלהגיע ליעד, אל תתני לאף טריק שיווקי לבלבל אותך!
(אפילו אותי זה בלבל וגרם לי למשוך הרבה יותר מידי קשר שלא היה לי טוב🙄)
נ.ב שלא יהיה ספק- אני בעד טיפול ואימון אצל מישהי באמת מוסמכת וטובה, ואני בעצמי הלכתי למאמנת למפגש אחד למשהו נקודתי. זה כלי חשוב ויעיל אם צריך אותו. אבל אני חושבת שאת היחידה שיכולה להעיד האם את צריכה את זה או לא (כמובן תוך ענווה, כנות והתבוננות פנימית).
-עד כאן הציטוט-
ולמה אני מעלה את זה? כי אני חושבת שהשיח הרקוב שנוצר בעקבות גל המאמנים שבאו לעולם, לא רק מייאש וכואב, אלא גם יכול לגרום הפוך על הפוך ולעכב אנשים מסוימים מלהתחתן. למה? כי משדרים להם כל היום שהסיבה שהם לא נשואים זה כי הם דפוקים וחסומים ואז עם מה בדיוק הם מגיעים לדייט??
עם הרבה פחות ביטחון ושמחה בעצמם! שזה כל כך כל כך כל כך חשוב בעולם הדייטים!!!
נורא נורא קשה להיפגש ולהתחתן עם מישהו עם ביטחון עצמי ירוד, שלא שמח בעצמו ויודע שיש לו מה לתת לבן/בת זוג ולעולם.
אז זהו, היה לי חשוב להניח את זה כאן ולשלוח בזה את חיזוקיי המרובים לכל הגיבורים והגיבורות שכאן.
עד כאן להיום, שלום(: