חורף קשוח בחוץ שמשפיע על המצב הרוח ונזילות מטורפות בתוך הבית ברמה שכל חצי שעה גורפת החוצה כמות מים שלא תבייש ספונג'ה.
הגדולה עם מצבי רוח, יכולה פתאום להתפרץ על כלום וגם עם קצת קשיים בגן
הקטנה בגמילה שהולכת טוב ברוך ה' אבל עדיין זה דורש התעסקות
בעלי במבחנים אינטסייבים וקשים בטירוף במרחק של מעל שעה וחצי נסיעה ולא מצליח ללמוד כל כך כשהוא בבית אז גם נשאר שם עד הערב ללמוד בימים שיש לו שם מבחנים.
באמצע תהליך שדורש המון טפסים וביוקרטיה שאני צריכה לעשות..
יש לי לא מעט עזרה מההורים שלי.. אבל עדיין הרבה מהעומס עלי ובעיקר משפיע נפשית..
גרה באיזור של שלג אז אולי לא יהיו מחר גנים ומעון ונצטרך לבטל נסיעה ממש קריטית וחשובה..
אני מרגישה שאני מתפרקת בערבים.. אחרי שהן מקולחות ואחרי ארוחת ערב, שמע ישראל ולישון- הגדולה בדרכ נרדמת מהר ברוך ה'. הקטנה נהייתה פשוט סיוטית..
כל הזמן יוצאת מהמיטה, עושה שטויות, מחייכת חיוך של באלי להיות שובבה עכשיו. מבקשת חיבוק ונשיקה, שזה מתוק ואני נותנת לה בשמחה אבל אחרי זה עושה שטויות. אם אני נשארת בחדר אז הגדולה לא נרדמת והן רוצות לפטפט ואז לא נרדמות.
הגעתי למצב שאני צועקת על הקטנה שתפסיק לצאת המיטה, שאני כבר ממש כועסת עליה. ויש לי על זה ממש יסורי מצפון שהיא ככה הולכת לישון.
אני רוצה ללכת לתת חיבוק ונשיקה כל פעם שמבקשת, לתת לה את היחס הנכון לפני השינה אבל זה פשוט גורר אותה לצאת מהמיטה ולנסות אותי.
כבר אין לי כוחות לזה. אני ממש בוכה עכשיו על זה שצעקתי עליה. זה לא מגיע לה שאני בקצה והיא רק ילדה קטנה חמודה וקצת שובבה שרוצה את היחס שלי..

)